Instagram widget hozzáadása a WordPresshez (lépésről lépésre)


Szeretnéd megtanulni, hogyan adhatsz hozzá Instagram widgetet WordPress blogodhoz? Az Instagram-hírcsatorna blogon való megjelenítése nagyszerű módja annak, hogy növelje olvasóival való elkötelezettségét, extra tartalmat biztosítson számukra, és így tovább.

Instagram-fiókjának és WordPress-blogjának összekapcsolása nehéznek tűnhet, de valójában nem az!

Ebben a cikkben megmutatjuk, hogyan adhat hozzá egyszerűen Instagram widgetet a blogjához két különböző módon: manuálisan és egy Instagram feed WordPress beépülő modul használatával. Azt is áttekintjük, hogy egy Instagram-widget hozzáadása segít a blogod bővítésében.

Kész?

Merüljünk el!

Először is, ha még nem ismeri a WordPress-t, akkor felmerülhet a kérdés, mi az a WordPress widget.

A widgetek alapvetően kis tartalomblokkok, amelyeket hozzáadhat a WordPress webhely oldalsávjához, láblécéhez és más területeihez.

A WordPress widgetek számos különféle funkcióhoz érhetők el, mint például a legnépszerűbb blogbejegyzések megjelenítése, űrlapok hozzáadása, közösségi média feedek megjelenítése és még sok más.

Az alábbi példában a Studio Mommy egy Instagram widgetet adott a webhelye láblécébe, valamint közösségi média ikonokat, hírlevél feliratkozási űrlapot és még sok mást.

instagram-feed-studio-mami

Az Instagram widget hozzáadása a WordPresshez különösen előnyös lehet a blogod számára.

Olvassa tovább, hogy megtudja, miért.

Az Instagram widget WordPress blogjához való hozzáadásának előnyei

Számos módja van annak, hogy egy Instagram widgetet a WordPresshez adva javíthatja webhelyét és bővítheti blogját.

Tehát nézzük meg közelebbről, miért érdemes Instagram-hírcsatornát hozzáadni a blogodhoz.

Több tartalom biztosítása a látogatók számára

Ha Instagram-hírcsatornát ad hozzá a blogjához, akkor webhelye látogatói számára érdekesebb tartalmat kínál, amelyet megtekinthet. Ahelyett, hogy a legutóbbi bejegyzés elolvasása után elhagynák a blogot, végiggörgethetik Instagram-hírcsatornáját anélkül, hogy el kellene hagyniuk a webhelyet.

Olvasni:  Nyilvános bejegyzés-előnézet hozzáadása a WordPress-hez és miért

Növelje a SEO-t

Amikor hozzáad egy Instagram-modult a WordPresshez, az Instagram-feliratok beágyazódnak a webhelyére.

Ez segít a keresőmotoroknak abban, hogy jobban megértsék, miről szól a blog, ami segíthet fellendíteni a SEO-t (keresőoptimalizálás), és nagyobb forgalmat irányítani webhelyére.

Növelje az elkötelezettséget és a követőket

Lehet, hogy blogod olvasói nem tudják, hogy az Instagramon vagy. Tehát, ha egy Instagram-modult ad hozzá a blogjához, tudatja velük, hogy aktív a platformon.

Ráadásul, ha az olvasók láthatják a legújabb Instagram-bejegyzéseidet a blogodon, ez arra ösztönzi őket, hogy lájkolással vagy megjegyzésekkel többet foglalkozzanak a bejegyzéseiddel.

Frissítse egyszerűen blogját

A blogodba beágyazott Instagram-hírcsatornával könnyedén frissítheted webhelyedet friss tartalommal. Minden alkalommal, amikor új tartalmat teszel közzé az Instagramon, az automatikusan megjelenik a webhelyeden. Ezzel időt takarít meg, és azt mutatja, hogy blogja aktív.

Társadalmi bizonyíték és bizalom kialakítása

Ha megosztja a felhasználók által generált tartalmakat, például az olvasói beszámolóit az Instagramon, akkor egy Instagram-modul hozzáadása a webhelyéhez segít a közösségi bizonyítékok kiépítésében és a webhely látogatóival szembeni bizalom kialakításában.

A webhelyed felhasználói látni fogják, hogy mások megbíznak a blogodban, ami arra ösztönzi őket, hogy hűséges rajongókká váljanak.

Most, hogy ismeri az Instagram-fiók és a WordPress összekapcsolásának minden előnyét, ugorjunk közvetlenül az oktatóanyaghoz.

Instagram widget hozzáadása a WordPresshez (manuálisan)

Ha bővítmény nélkül szeretne hozzáadni egy Instagram widgetet a WordPresshez, megteheti manuálisan.

Javasoljuk egy bővítmény használatát, mert az egyszerűbb, és rengeteg egyéb megjelenítési és testreszabási lehetőséget kínál – erről a következő részben olvashat bővebben.

Ráadásul a manuális módszerrel sok hely van a hibáknak, amelyeket nehéz lehet kijavítani, ha nem ismeri a kódot.

Ha azonban manuálisan szeretne hozzáadni egy Instagram-modult, először lépjen Instagram-fiókjába, és válassza ki a blogján megjeleníteni kívánt fotót.

Kattintson a 3 kis pontra az Instagram-bejegyzés jobb felső sarkában. Ezután kattintson Beágyaz.

Instagram-beágyazás

A következő lépésben kattintson a kékre A beágyazott kód másolása gomb. Itt lehetőség van arra is, hogy eltávolítsa a feliratot a beágyazásból, ha törli a jelet a Tartalmazza a feliratot doboz.

a beágyazott kód másolása

Miután kimásolta a beágyazási kódot, egyszerűen beillesztheti bármely bejegyzésre vagy oldalra a WordPress szerkesztő segítségével.

Ha egy Instagram-modult szeretne hozzáadni a WordPress oldalsávjához, és a beágyazási kódot kimásolta, nyissa meg a WordPress irányítópultját. Akkor menj ide Megjelenés » Widgetek.

dashboard-appearance-widgetek

A Widgetek oldal bal oldalán láthatja az elérhető widgetek listáját. Találd meg Szöveg modult, és húzza át az oldal jobb oldalára, ahol meg szeretné jeleníteni a webhelyén. Ehhez az oktatóanyaghoz hozzáadjuk az oldalsávhoz.

Olvasni:  A WordPress akadálymentesítési napja 2024
drag-text-widget-to-sidebar

Miután elhelyezte a widgetet a kívánt helyre a webhelyén, kattintson a legördülő nyílra a widgeten.

legördülő menü

Ezzel megnyílik egy szövegmező, ahová beillesztheti a korábban másolt Instagram beágyazási kódot. Ügyeljen arra, hogy a beágyazási kódot a Szöveg vizuális szerkesztő helyett.

beillesztés-beágyazás-kód

Címet is adhat az Instagram-hírcsatornájához. Kattintson Megment amikor kész.

Ez az.

Mostantól élőben láthatja Instagram-modulját a blogján.

instagram-oldalsáv-widget

Amint a fenti példából is látható, nincs sok testreszabási lehetőség, amikor manuálisan ad hozzá egy Instagram-modult a WordPresshez.

Tehát nézzünk meg egy jobb módszert egy Instagram-widget WordPresshez való hozzáadására.

Instagram widget hozzáadása a WordPresshez (bővítmény használatával)

A legegyszerűbb és legjobb módja annak, hogy Instagram widgetet adj hozzá a WordPresshez, egy plugin segítségével. Javasoljuk a Smash Balloon Instagram Feed Pro beépülő modulját.

smash balloon instagram feed pro

Az Instagram Feed Pro az első számú legmagasabb értékelésű Instagram-bővítmény a WordPresshez.

Ezzel a Smash Balloon beépülő modullal mindössze néhány kattintással könnyedén hozzáadhatja Instagram-hírcsatornáját widgetként az oldalsávon, a blog bármely bejegyzéséhez vagy oldalához a WordPress blokkszerkesztő segítségével, vagy egy rövid kód beillesztésével bárhová a webhelyén.

Ezenkívül az Instagram Feed Pro fantasztikus funkciókkal rendelkezik, amelyek segítségével hatékony, testreszabott Instagram-widgetet hozhat létre, többek között:

 • Több elrendezési lehetőség – Válasszon a beépített elrendezési lehetőségek közül, például körhinta, rács, falazat és kiemelés.
 • Vizuális moderációs rendszer – Döntse el, mely bejegyzéseket szeretné megjeleníteni és mely bejegyzéseket elrejteni.
 • Társadalmi szerepvállalás – Mutasson Instagram-történeteket, megjegyzéseket, tetszésnyilvánításokat és egy követési gombot a hírfolyamán.
 • Reszponzív dizájn – Automatikusan alkalmazkodik a különböző képernyőméretekhez, hogy mobilbaráttá tegye hírcsatornáját.
 • Több Instagram hírcsatorna – Annyi különböző típusú hírfolyamot jeleníthet meg webhelyén, amennyit csak szeretne.

A Smash Balloon is kínál a a bővítmény ingyenes verziójaígy kipróbálhatod.

De az olyan funkciók eléréséhez, mint a több elrendezés, a megjegyzések és a tetszésnyilvánítások, valamint a hashtag-hírcsatornák, frissítenie kell a profi verzióra.

Most pedig nézzük meg, hogyan használhatjuk a Smash Balloont egy Instagram-widget hozzáadásához a WordPressben lépésről lépésre.

1. lépés: Telepítse az Instagram feed plugint

Először is le kell töltenie az Instagram Feed Pro alkalmazást a Smash Balloonból, és telepítenie és aktiválnia kell a bővítményt.

Olvasni:  A 11 legjobb WooCommerce elhagyott kosár helyreállítása...

Kezdők számára részletes utasításokért tekintse meg ezt a bejegyzést a WordPress beépülő modul telepítéséről.

2. lépés: Csatlakoztassa Instagram-fiókját a beépülő modulhoz

Ezután össze kell kapcsolnia Instagram-fiókját a Smash Balloon beépülő modullal. Ehhez kattintson a Instagram hírfolyam gombot a WordPress irányítópultján, amely a bővítmény letöltése és aktiválása után jelenik meg.

Ezzel az Instagram Feed beépülő modul Beállítások oldalára jut. Kattintson a kékre Csatlakoztasson egy Instagram-fiókot gomb.

connect-instagram-fiók

Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat az Instagram-fiók összekapcsolásához.

Az első kérdés megkérdezi, hogy kíván-e csatlakozni a Személyes vagy Üzleti Instagram fiók.

személyes-üzleti-számla

Fontos megjegyezni, hogy bizonyos Smash Balloon Instagram-hírcsatorna-funkciókhoz, például a hashtag-hírcsatornához vagy a vásárolható bejegyzésekhez, üzleti Instagram-fiókkal kell rendelkeznie.

Ne aggódjon amiatt, hogy most milyen típusú Instagram-fiókra van szüksége, mert később bármikor módosíthatja.

Válassza ki Instagram-fiókja típusát, és kattintson Csatlakozás folytatni.

Ez az! Instagram-fiókja most kapcsolódik az Instagram Feed beépülő modulhoz.

3. lépés: Válassza ki a megjeleníteni kívánt Instagram-tartalmat

Ugyanezen az oldalon azt is kiválaszthatja, hogy milyen típusú Instagram tartalmat szeretne megjeleníteni az Instagram widgetben.

Kiválaszthatja a megjelenítést:

 • A szokásos Instagram-hírcsatorna
 • Egy hírcsatorna egy adott nyilvános hashtag fotóival
 • Hírcsatorna olyan fotókkal, amelyeken meg van címkézve
 • Vegyes takarmány többféle takarmánytípussal
instagram-feed-type

A legújabb Instagram-bejegyzések egyszerű hírfolyamának megjelenítéséhez válassza a Felhasználói fiók lehetőséget, és kattintson a gombra Változtatások mentése.

4. lépés: Válassza ki az Instagram widget elrendezését

Menj a Beállítások az Instagram Feed beépülő modul oldalán, és kattintson a Testreszab lapon.

összetör-ballon-testreszabás-lap

Ezen az oldalon döntheti el, hogy az Instagram widget hogyan fog kinézni a blogján az alábbi testreszabási lehetőségekkel:

 • Szélesség és magasság
 • Háttérszín
 • A megjelenítendő fényképek száma
 • Az Instagram-életrajz megjelenítése/elrejtése
 • Adjon hozzá egy Követés gombot

Azt is kiválaszthatja, hogy milyen típusú elrendezést szeretne Instagram widgetjének. A Smash Balloon Instagram hírfolyama 4 különböző elrendezési lehetőséget kínál:

 • Rács – Szabványos rács rögzített négyzet alakú képekkel
 • Körhinta – Vízszintes körhinta, amelyen a felhasználók görgethetnek
 • Kőművesség – Galéria, amely az Instagram-fotókat eredeti vízszintes vagy függőleges formátumban mutatja be
 • Kiemel – Egy galéria, amelyben az egyes fényképek nagyobb méretben jelennek meg a rácsban, hogy kiemelje őket

Ehhez az oktatóanyaghoz a rács elrendezést választjuk, amely így néz ki:

smash-balloon-instagram-grid-layout

Válassza ki a kívánt elrendezéstípust, és kattintson a gombra Változtatások mentése.

Olvasni:  Instagram-fiók törlése (lépésről lépésre)

5. lépés: Adja hozzá Instagram widgetjét a WordPresshez

Itt az ideje, hogy hozzáadja Instagram widgetet a blogjához!

A Smash Balloon Instagram Feed beépülő moduljával 3 különböző módon ágyazhatja be hírfolyamát.

Nézzük át mindegyiket.

1. Instagram feed WordPress blokk

Ha Instagram widgetet szeretne hozzáadni webhelye új oldalához a WordPress blokkszerkesztővel, először lépjen a Oldalak » Új hozzáadása.

A WordPress blokkszerkesztőben kattintson a Plusz (+) ikont a WordPress blokk kereséséhez. A keresősávba írja be az „Instagram” kifejezést, hogy megtalálja a Instagram Feed WordPress blokk.

wordpress-block-widget

Kattintson a blokkra, hogy hozzáadja az oldalához.

Ezután előnézetben láthatja, hogyan fog kinézni az Instagram-hírcsatorna a webhelyén, és szükség esetén módosíthatja a beállításokat.

Közzététel az oldal, ahol az Instagram feed widgetet élővé teheti a blogodon!

Íme egy példa, hogyan néz ki a kész termék:

instagram-feed-smash-balloon

Ugyanezzel a módszerrel hozzáadhat Instagram-hírcsatornát a webhely bármely meglévő oldalához vagy bejegyzéséhez.

2. Instagram feed rövid kódja

Ha a klasszikus WordPress szerkesztőt használja, az Instagram Feed rövid kódjával megjelenítheti hírcsatornáját webhelye bejegyzésében vagy oldalán.

Lépjen az Instagram hírfolyamához Beállítások oldalon. Ban,-ben Jelenítse meg hírfolyamát lapon másolja ki a megadott rövid kódot.

feed-shortcode

Ezután egyszerűen illessze be a rövid kódot közvetlenül a bejegyzés- vagy oldalszerkesztőbe.

paste-shortcode

Kattintson Közzététel a módosítások mentéséhez, és az Instagram-hírcsatornájának élővé tételéhez a webhelyen.

3. Instagram Feed WordPress Widget

Ha azt szeretné, hogy Instagram modulja megjelenjen az oldalsávon, például a láblécben vagy az elsődleges oldalsávban, használhatja a Smash Balloon beépített Instagram Feed widgetjét.

Menj Megjelenés » Widgetek a WordPress irányítópultjáról.

Keresse meg az Instagram Feed widgetet a bal oldalon, és húzza át a kiválasztott oldalsávra. Ehhez az oktatóanyaghoz egy Instagram widgetet fogunk hozzáadni az elsődleges oldalsávhoz.

összetör-ballon-kütyü

A beállításokban megadhat egy címet. Ha végzett, kattintson a gombra Megment.

Most, amikor megtekinti a webhely előnézetét, az oldalsávon láthatja Instagram-hírcsatornáját.

oldalsáv-instagram-feed

Ez egy pakolás!

Most már megtanulta, hogyan adhat hozzá egyszerűen Instagram-widgetet a WordPresshez. Ha az Instagram-hírcsatornád gyönyörűen jelenik meg a blogodon, érdekesebb tartalmat nyújthatsz olvasóidnak, fokozhatod az elkötelezettséget, és növelheted közösségi média jelenlétét.

Szeretnél Facebook feedet is megjeleníteni a blogodon? Tekintse meg a WordPress legjobb Facebook-bővítményeinek listáját. Elolvashatja oktatóanyagunkat is arról, hogyan ágyazhat be Facebook-csoportot a WordPressbe.

És ne felejtsen el feliratkozni e-mailes hírlevelünkre további hasznos blogírási tippekért!

Új publikációk:

Ajánlott