Instax mini 11 villogó fények magyarázata

A Fujifilm Instax kamerái az egyik legjobb azonnali kamerák, és kemény versenyt adnak a versenytársaknak.

Az azonnali fényképezőgép olyan, ahol azonnali másolatot kap a fényképről. Ezek a kamerák nagyszerűek a gyors fotózáshoz, és nem igényelnek nagy műszaki ismereteket. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően az azonnali kamerákat az amatőrök és a profik egyaránt kedvelik.

Időnként azonban lámpák felvillanását láthatja az Instax mini 11-en. Ebben a cikkben elmagyarázzuk, mit jelentenek ezek a lámpák, és hogyan lehet javítani.

Ha az Instax mini 11 furcsán viselkedik, és az összes lámpa villog, akkor ne aggódjon, mert mi gondoskodtunk róla.

Íme néhány villogó lámpatípus, és mit jeleznek:

  • Ha a lámpa lassan villog, ez azt jelenti, hogy a vaku töltődik. A vakunak általában körülbelül 3-10 másodpercre van szüksége a teljes feltöltéshez. Célszerű legalább 10 másodpercet várni, mielőtt újabb fényképet készítene.
  • Ha a jelzőfények gyorsan villognak, ez azt jelenti, hogy az akkumulátort cserélni kell, vagy a filmes fényképezőgép elakadt. Az elemek cseréjekor ügyeljen arra, hogy a Fujifilm által javasolt alkáli elemeket használja. Az elakadt fólia cseréje közben ügyeljen arra, hogy ne erőltesse a fóliát, mert az használhatatlanná teheti.

A Fujifilm azt javasolja, hogy az elakadt film eltávolításához távolítsa el és helyezze be az elemeket, miközben a készülék be van kapcsolva.

A villogó narancssárga fény azt jelzi, hogy az Instax akkumulátorait cserélni kell, vagy megsérültek. Ellenőrizze az elemeket, és ha sérülést talál, mielőbb cserélje ki őket.

Néhány további lépést is megtehet, például:

  • Indítsa újra a kamerát.
  • Ellenőrizze az akkumulátor helyzetét.
  • Távolítsa el az elakadt filmet.
Olvasni:  A Google Nest Mini személyes eredményei és a Voice Match beállítások magyarázata

A villogó piros fény azt jelzi, hogy a film nincs megfelelően betöltve. Óvatosan vegye ki a fóliát, majd igazítsa a fóliát a görgőkhöz. Ez biztosítja a fólia megfelelő rögzítését, és leállítja a piros lámpát is.

Új publikációk:

Ajánlott