Jelenleg a 20 legjobb tervező az Instagramon

Tartalomjegyzék

 • 20 legjobb tervező az Instagramon, akiket most követhet
 • Kulcs elvitelek
 • Következtetés
 • GYIK

Korábban az Instagram egy olyan platform volt, amelyet az emberek széles körben használtak életük személyes eseteinek vagy tapasztalatainak megosztására képeken keresztül: gondoljunk a villásreggeli képekre vagy a házi kedvencekre. Ma ez egy olyan eszköz, amelyet bárki használhat, aki a kreatív művészetek iránt érdeklődik. A platformon most megoszthatja portfólióját, vagy kreatív inspirációt kereshet.

Forrás

Az Instagram különösen népszerű a tervezők körében, mert betekintést, információkat és tippeket tartalmaz a tervezéssel kapcsolatban. Rengeteg prominens tervező aktív ezen az alkalmazáson, megosztva mindazt, amit a tervezésről és általában a művészetről tudnak. Ez a blog tartalmazza a legjobb tervezők az Instagramon amit követhetsz.

20 legjobb tervező az Instagramon, akiket most követhet

Itt felsoroltuk azt a 20 legjobb tervezőt az Instagramon, akiket azonnal meg kell nézned.

1. Steven Harringto

Furcsa alkotást keresel? Kövesse Steven Harrington beszámolóját az inspirációért és a szórakozásért. Pszichedelikus munkája rajzfilmes karakterekkel, határozott esztétikával és sok humorral jár. Ügyfelei közé tartozik a Nike, az Apple és a Monclear.

2. Timothy Goodman

Timothy Goodman jól összeválogatott hírfolyama az Instagramon csemege a szemnek. A New York-i székhelyű Timothy tervező, illusztrátor és falfestő, aki megbecsült ügyfélkörrel és számos díjjal rendelkezik. Szóval Goodman hírfolyamára figyelni kell.

Olvasni:  Hogyan válhat szabadúszó tanácsadóvá Indiában

3. Mike Perry

Mike Perry hírfolyama tele van színes és pszichedelikus animációkkal. Élénk animációs tipográfiáját a Comedy Central „Broad City” című filmjéből is felismerheti. Munkái nagyon karakteresek, így az egyik legjobb tervező az Instagramon.

4. Tania Samoshkina

Tania Samoshkina professzionális illusztrátor és művész, jelenleg Chicagóban él. A nyomattervezés, a karaktertervezés, a logótípusok és a felületi minták közé tartoznak azok a tervek, amelyekre Tania szakosodott. Tagja a Los Angeles-i Illusztrátorok Társaságának is.

5. Neil Stevens

Neil Stevens egy nagyszerű beszámoló, amelyet érdemes követni, ha szereti a modern hangulatú vintage illusztrációkat. Neil illusztrációi életet, mozgást és mélységet adnak hozzá. Az Instagram-hírcsatornáján a részletestől az absztrakt illusztrációkig mindent megtalálhat, ami egyszerűen túl jó ahhoz, hogy figyelmen kívül hagyjuk.

6. Ashwin Kandan

A színes és egyedi művészet, illusztráció, márkaépítés, szerkesztői tervezés és tipográfia tekintetében Ashwin Kandan, más néven Shwin, az egyik legjobb tervező az Instagramon, akikre figyelni kell. Az éles vágások és a felbukkanó színek az erőssége.

7. June Digan

Kövesse June Digant, ha néhány legjobb tervezőt keres az Instagramon. Hírcsatornája kézzel írott betűket, színes illusztrációkat és sok más érdekes alkotást tartalmaz, amelyek kiemelkedőek. Június legutóbbi munkája egy sor illusztrációt tartalmaz, amelyek éteri háttereket tartalmaznak.

8. Razvan Vezeteu

Ha ihletet keresel, Razvan Vezeteu Instagram hírfolyama tökéletes. Között legjobb tervezők az Instagramonmunkája modern és nosztalgikus esztétikát egyaránt tartalmaz.

9. Natalia Maca

Natalia Maca az egyik legjobb grafikai tervezésű Instagram-fiókok. A németországi székhelyű Natalia egy művész, aki történeteket mesél el a munkáin keresztül. A fontos üzeneteket vizuálisan adja ki, és a digitális nyomatokra, a szerkesztői illusztrációkra, a reklámokra és a kiadásokra specializálódott.

10. Zombijana Bones

A Zombijana Bones is az egyik legjobb grafikusok az Instagramon. Vizuális művész, munkái tele vannak furcsa humorral és színekkel. Rendhagyó és vicces stílusa meglátszik kézzel rajzolt illusztrációin, amelyek egyszerűen lenyűgözőek.

Olvasni:  30+ híres és inspiráló blogpélda (2024)

11. Eli Hyder

Eli Hyder munkája sci-fi képregényeket tartalmaz, amelyek sok Star War-tervet tartalmaznak. Az egyik legjobb tervezésű Instagram-fiókokez a digitális előadói hírfolyam egy aranybánya azoknak, akik szeretik a sci-fit és a fantasyt.

12. Pablo Gerardo Camacho

Ha a legjobb grafikai tervezésű Instagram-fiókokat keresed, akkor Pablo Camacho hírfolyamát érdemes megnézned. Bár fő érdeklődési köre az illusztráció, a tipográfia, a szerkesztői tervezés és a mozgógrafika is portfóliójába tartozik.

13. Andrea Stan

Andrea tervező, aki betű- és logótervezésre szakosodott. Ő az egyik legjobb logótervező az Instagramon, és különleges és színes feedje van. Andrea sokat játszik a tipográfiával, egyedi virágmintákat és markáns formájú betűket kínál.

14. Yukai Du

Yukai Du egy másik vezető tervező az Instagramon, amely animációkat és állóképeket egyaránt készít. Munkái érdekes mintákból állnak, amelyeket különböző színű fröccsenések tarkítanak. Ha ihletet keres a minták és színek kombinálásával kapcsolatban, feltétlenül nézze meg ezt a fantasztikus hírfolyamot.

15. Dhamas Aditya

Dhamas Aditya egy indonéz művész, aki lenyűgöző illusztrációkat, pólóterveket, márkaidentitást, embléma logókat és termékcímkéket készít. Munkái vintage hangulatúak. Illusztrációi lehetnek digitálisak, de klasszikus stílusúak.

16. Doodle úr

Mister Doodle egy másik vezető grafikus az Instagramon, aki az emblémák és a graffiti területére specializálódott. Tervei főként monokromatikusak, és bonyolult, egymásba illeszkedő alkotásai világszerte felkeltették az emberek figyelmét.

17. Marko Matovic

Marko Matovic, más néven LittleFox egy szerbiai grafikus, aki nagyon szeret illusztrációkon dolgozni. A bonyolult infografikáktól az egyszerű ikonokig észre fogod venni, hogy Marko színpompás és játékos stílussal rendelkezik, nagy figyelmet fordítva a részletekre.

18. Steven Mink

Steven Mink, aki az Instagram egyik legjobb tervezője, a kézi betűírásra és a tipográfiára specializálódott. Munkái inspirálóak, nosztalgikus és vintage aláfestéssel.

19. Josh Emrich

Josh Emrich’s a kereskedelmi tervezésre specializálódott. Feleségével márkatervező ügynökséget vezet, alkotásai vintage hangulatúak. A munkáiban bemutatott részletes karakterek nagyszerű ihletforrások lehetnek.

Olvasni:  Hogyan növelheti értékesítési marketingjét a WooCommerce-ben a CTX feed segítségével

20. Andreas M Hansen

Andreas Hansen tipográfus és tervező, akinek munkája éles, letisztult formatervezésből áll. Kifinomult dizájnja tiszta fehérekkel és merész feketével (többek között más árnyalatokkal) inspiráló hatást kelt.

Kulcs elvitelek

 • Az Instagram végtelen inspiráció forrásává vált mindenféle tervező számára.
 • Ma a platform ad otthont a legjobb grafikusoknak, akiktől ihletet meríthet.
 • Tania Samoshkina hivatásos illusztrátor és művész Chicagóban él. Több mint hat év tapasztalatával olyan egyedi terveket készít, amelyek megmutatják játékos oldalát.
 • Neil Stevens nagyszerű beszámolója, amelyet érdemes követni, ha szereti a modern hangulatú vintage illusztrációkat. Neil illusztrációi életet, mozgást és mélységet adnak hozzá.
 • A színes és egyedi művészet, illusztráció, márkaépítés, szerkesztői tervezés és tipográfia tekintetében Ashwin Kandan a legjobb tervezésű Instagram-fiókok közé tartozik, amelyekre figyelni kell.
 • Ha ihletet keresel, Razvan Vezeteu Instagram hírfolyama tökéletes. Az Instagram legjobb tervezői közül munkái modern és nosztalgikus esztétikát is tartalmaznak.
 • Zombijana Bones is az egyik legjobb tervező az Instagramon. Vizuális művész, munkái tele vannak furcsa humorral és színekkel.
 • Eli Hyder munkája sci-fi képregényeket tartalmaz, amelyek sok Star War-tervet tartalmaznak.
 • Pablo Camacho hírfolyamát érdemes megnézni, ha érdeklik az illusztrációk, a tipográfia, a szerkesztői tervezés és a mozgó grafika.
 • Kövesse Steven Harrington beszámolóját az inspirációért és a szórakozásért. Pszichedelikus munkái rajzfilmszerű stílusokkal és sajátos esztétikával járnak.
 • Andrea tervező, aki betű- és logótervezésre szakosodott. Ő az egyik legjobb logótervező az Instagramon, és különleges és színes feedje van.
 • Mike Perry hírfolyama tele van színes és pszichedelikus animációkkal.
 • Timothy Goodman jól összeválogatott hírfolyama az Instagramon csemege a szemnek.
 • Kövesd June Digant, ha a legjobb tervezőket keresed az Instagramon. Hírcsatornája kézi betűket, színes illusztrációkat és sok más érdekes alkotást tartalmaz.
 • Yukai Du egy másik nagyszerű tervező az Instagramon, amely animációkat és állóképeket egyaránt készít.
 • Dhamas Aditya egy indonéz művész, aki lenyűgöző illusztrációkat, pólóterveket, márkaidentitást, embléma logókat és termékcímkéket készít.
 • Mr. Doodle a graffitire specializálódott. Tervei világszerte elismerést váltottak ki.
 • Marko Matovic egy szerbiai grafikus, aki szeret illusztrációkon dolgozni. Táplálékának színes és játékos stílusa van, nagy figyelmet fordítva a részletekre.
 • Steven Mink a kézi betűk és a tipográfia tervezésére specializálódott. Munkája inspiráló és gyönyörű, nosztalgikus elemekkel.
 • Josh Emrich alkotásai vintage hangulatot árasztanak.
 • Andreas Hansen tipográfus és tervező, akinek munkája éles, letisztult stílusokból áll.
Olvasni:  Hogyan találja meg márkája célközönségét

Következtetés

Ezzel összefoglaljuk a 20 legjobb tervező listáját az Instagramon, amelyet megtekinthet. Most térjen vissza az Instagram oldalára, és kövesse ezeket a fantasztikus tervezőket és művészeket, hogy szórakozzon és inspiráljon.

GYIK

1. Miért jó az Instagram a legjobb tervezők megtalálására?

Mivel az Instagram egy népszerű közösségi média platform, itt minden típusú tervezőt megtalálsz, akik úttörő munkát végeznek.

2. Hogyan használják a tervezők az Instagramot?

Íme néhány tipp az Instagramot használó tervezők számára.
Legyen fontos az Instagram-életrajz optimalizálása.
Kapcsolatba léphet más tervezőkkel online.
Keressen egyedi módszereket követői bevonására.
Az együttműködés kulcsfontosságú.
Tartalmazzon CTA-kat a bejegyzéseiben.
A hashtagek segíthetnek a láthatóság növelésében. Használd őket.
Változtass egy kicsit a videotartalommal.
Használjon elemző eszközt a platformon elért teljesítményének nyomon követésére.

Forrás

3. Hogyan szerezzünk ügyfeleket az Instagramon?

Néhány tipp a tervezők számára, hogy ügyfeleket szerezzen az Instagramon a következő.
Kövesse az embereket a célpiacán.
Megosztható tartalom készítése.
Vegyen részt jelenlegi közönségével DM-ekben és megjegyzésekben.
Vegyen részt másokkal a bejegyzéseiken.
A portfóliójára mutató linket csatoljon az életrajzához.

Forrás

4. Kik a legjobb tervezők jelenleg az Instagramon?

Steven Harrington, Timothy Goodman, Mike Perry, Natalia Maca, Marko Matovic és Steven Mink csak néhány az Instagram jelenlegi legjobb tervezői közül.

Új publikációk:

Ajánlott