Jobb tippek és trükkök digitális marketingcégének bővítéséhez

Szenvedélyesen törekszik arra, hogy üzleti ügyfelei számára a lehető legjobb digitális marketing cég szolgáltatásait nyújtsa. Ön azonban nehezen tudja bemutatni lelkesedését és szakértelmét a leendő ügyfeleknek.

Ennek eredményeként a digitális marketingcég nem a várt ütemben lép fel. A növekedés fellendítésének legismertebb stratégiái nem úgy működnek, ahogyan azt remélte.

Szerencsére nem kell beletörődnie cége jelenlegi sikerességi szintjébe. Íme néhány jobb stratégia a növekedés elősegítésére a digitális marketing cég területén:

Tanuld meg, hogyan lehetsz a lehető legjobb digitális marketingcég.

Fektessen be a SEO-ba digitális marketingcégének bővítése érdekében

A B2B fogyasztók túlnyomó többsége a Google-lekérdezéssel kezdi a szolgáltatások keresését. Ezért biztosnak kell lennie abban, hogy digitális marketingügynöksége SEO-stratégiákat használ, hogy előkelő helyet foglaljon el a releváns keresési kifejezéseket használó keresésekben.

Ha cégénél nincs házon belüli SEO-szakértő, keressen partnert egy olyan SEO-céggel, amely tapasztalattal rendelkezik az Ön iparágában lévő ügyfelekkel kapcsolatban.

A SEO azonban többet tehet az Ön digitális marketingügynöksége számára, mint hogy előkelő helyen szerepeljen bizonyos keresési eredmények között. Megfontolhatnád együttműködik egy fehér címkével rendelkező SEO szolgáltatóval, hogy kiváló minőségű SEO szolgáltatásokat kínálhasson jelenlegi és jövőbeli ügyfelei számára.

A SEO a digitális marketing gerince. Ez azonban annyira technikai jellegű és folyamatosan fejlődik, hogy sok digitális marketingszakembernek nincs elegendő SEO készsége az ügyfelek céljainak eléréséhez.

Egy dedikált külső keresőoptimalizálási szolgáltatóval együttműködve ügynöksége agilis maradhat. Lehetővé teszi, hogy az Ön által leginkább élvezett szolgáltatásokra összpontosítson, miközben biztosítja, hogy az ügyfelek hozzáférjenek a siker eléréséhez szükséges alapvető szolgáltatásokhoz.

Olvasni:  Szó szerinti fordítás: problémák, példák és megoldások

Hozzon létre egy ólommágnest

Sok digitális marketingszolgáltatásra szoruló vállalkozás ilyen vagy olyan okból visszautasítja kapcsolatfelvételi adataik nyílt kérését; talán még nem bíznak a cégében. Vagy talán nem tudják, milyen szolgáltatásokra van szükségük és milyen szolgáltatásokra van szükségük.

Természetesen, ha a cégével beszél, megadhatja számukra a szükséges információkat, és elindulhat a siker felé vezető úton. Ezért valamilyen módot kell találnia arra, hogy meggyőzze a webhely látogatóit, hogy potenciális ügyfelekké alakítsanak.

Ahelyett, hogy egyszerűen elkérné az elérhetőségeket, létrehozhat egy ólommágnest csak a bevitel után kapott termékszolgáltatást kínál egy e-mail címet vagy telefonszámot. Néhány példa az ólommágnesekre: e-könyvek, jelentések vagy fehér oldalak, kvízeredmények, hozzáférés a forráskönyvtárakhoz, ellenőrző listák és egyebek.

A vezető mágnesnek relevánsnak kell lennie a digitális marketingszolgáltatások szempontjából, és értéket kell biztosítania a közönség számára. Így a vállalkozások szívesebben adják ki elérhetőségeiket.

Gyorsabban válaszoljon a potenciális ügyfelekre

Miután egy vállalkozás új érdeklődőt kapott, átlagosan 47 óra elkeserítő az idő, amíg a potenciális ügyfélre reagál.

Ez idő alatt a potenciális ügyfelek más szolgáltatókhoz is eljuthatnak. Így olyan kapcsolatokat alakítanak ki, amelyek hosszú távú üzleti kapcsolatokhoz vezetnek.

Lisa, Inspire to Thrive

Célként kell kitűznie az ügynökség válaszidejének csökkentését, ideális esetben az új potenciális ügyfelekkel való kapcsolatfelvételt az információ kézhezvételétől számított egy órán belül.

Csökkentse az ügyfél lemorzsolódását

A legtöbb digitális marketing cég számára sokkal költséghatékonyabb a meglévő ügyfelek megtartása, mint a potenciális ügyfelek folyamatos új ügyfelekké alakítása. Ezért több erőfeszítést kell tennie annak érdekében, hogy meggyőzze jelenlegi ügyfeleit, hogy ragaszkodjanak további szolgáltatásokhoz.

Olvasni:  Hozzon létre egy WordPress címkék és kategóriák infrastruktúrát

Az ügyfelek lemorzsolódásának csökkentése magában foglalja az ügyfélélmény jobb megértését, és annak javításán való szorgalmas munkát. Kezdhetnéd arra kéri az ügyfeleket, hogy töltsenek ki NPS-kérdéseket.

Ezek a felmérések feltárják, hogyan vélekednek ügyfelei az ügynökségről, és elmondják, hogyan kell energiáját összpontosítania ügyfélkörének megtartására.

Az ügyfelek megtartásának egyéb stratégiái közé tartozik a személyre szabottabb levelek és ajándékok küldése. Átfogóbb ügyfél-beépítési stratégiát hoz létre, és a pozitív eredmények elérésére összpontosít.

Csökkentse az ügyfelek lemorzsolódását digitális marketingcégében a folyamatos növekedés érdekében.

Mutassa be digitális marketingcége múltbeli sikereit

A jelenlegi és jövőbeli ügyfelek közötti bizalom kiépítésének jó módja az ügyfelek esettanulmányainak közzététele. Az esettanulmányok mélyreható és betekintést nyújtanak az ügynökség folyamataiba.

Az esettanulmányokban biztosított nagy mennyiségű adat segíthet meggyőzni az üzleti ügyfeleket digitális marketingcégének szakértelméről és hatékonyságáról.

Megfontolhatja több különböző esettanulmány elkészítését, amelyek minden megcélzott vásárló személyére kiterjednek.

Általában jó ízlés, ha korábbi ügyfelektől engedélyt kérnek kampányuk esettanulmányainak elkészítéséhez, bár egyesek kérhetik bizonyos adatok módosítását az anonimitás megőrzése érdekében.

Következtetés

Digitális marketingügynöksége egy nap nagyszerű lehet – de addig is pozitív hírnevet kell kialakítania. Ha időt és energiát fektet a növekedési stratégiákba, cége elkezdheti a növekedést. Ezért elindítja Önt digitális marketinges álmai megvalósításának útján.

Mit teszel ma digitális marketingcéged fejlesztéséért? Szeretnék hallani róla az alábbi megjegyzésekben.

GYIK

Mit érdemes befektetni a SEO-ba digitális marketingcégében?

Nem mindenki érti a SEO-t, aki digitális marketinggel foglalkozik, és a sikerhez SEO specialistára lesz szüksége.

Mi az ólommágnes?

Az ólommágnes olyasvalami, amit ingyen ad, vagy ingyenesen vagy kedvezménnyel ad cserébe, például az ügyfél e-mail címéért vagy telefonszámáért.

Olvasni:  Hogyan ellenőrizhető, hogy egy WordPress beépülő modul biztonságos-e, és a 9 leggyakoribb piros zászló

Mennyi időn belül kell a digitális marketingcégnek reagálnia egy leadre?

Ha tudna válaszolni egy órával, az a legjobb, de nem több 24 órásnál.

Mi az a vásárlói lemorzsolódás?

Amikor az ügyfelek elhagyják a digitális marketing céget, újakat kell találnia. A legjobb, ha megtartja azokat, amelyekkel csökkentheti a lemorzsolódási arányt.

Mik azok az esettanulmányok?

Egy esettanulmány bemutathatja a digitális marketingcégek példáit más ügyfelek számára végzett munkára. Természetesen azt javaslom, hogy a közzététel előtt szerezze be az engedélyüket.

Lisa szeret segíteni másoknak az online boldogulásban a közösségi médián, a blogíráson és a keresőoptimalizáláson keresztül. Mit ér a tudás, ha nem tudod megosztani másokkal?

Több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik marketing/reklám területén, 11 éves tapasztalattal a tartalommarketing, a közösségi média, a blogolás és a SEO területén.

Megvásárolhatod őt E-könyv a Twitterről az Amazonon.

Lisa Sicard legújabb bejegyzései (az összes megtekintése)

Új publikációk:

Ajánlott