Keresőoptimalizálás – 6 fontos végrehajtandó tényező

Tudod, mik azok

Ön a megfelelő típusú forgalmat próbálja vonzani webhelyére. Ugyanakkor a digitális világ napról napra versenyképesebbé válik.

Mivel nagyon sokan használják az internetet, hogy segítsenek nekik megfelelni szükségleteiknek, hogyan fogsz segíteni, hogy webhelyed kitűnjön a tömegből?

Ennek egyik módja a keresőoptimalizálás; azonban ügyelnie kell arra, hogy okosan töltse az idejét.

Melyek azok a legfontosabb tényezők, amelyek meghatározzák egy SEO kampány?

Vessen egy pillantást néhány legfontosabb tényezőre a Google és más keresőmotorok keresőoptimalizálásának fontos tényezői listáján.

Rendszeresen készítsen kiváló minőségű tartalmat

Kétségtelenül a keresőoptimalizálás legfontosabb tényezője a rendszeres jó minőségű tartalom előállítása.

Annak ellenére, hogy szeretné kitalálni, hogy pontosan hol helyezze el a tartalmat, hogyan népszerűsítse és hogyan használja helyesen, át kell gondolnia tartalom előállítása először a látogatók számára.

Gondoskodnia kell arról, hogy ezt a kiváló minőségű tartalmat rendszeresen frissítse.

Ha hosszú időt tölt el a bejegyzések között, akkor a keresőmotorok azt gondolhatják, hogy webhelye halott, és előfordulhat, hogy a tartalmat nem rangsorolják olyan magasra.

Ügyeljen arra, hogy rendszeresen jó minőségű tartalmat pumpáljon ki. Tudassa a keresővel, hogy a webhely még mindig aktív, és tegyen meg mindent, hogy megfeleljen látogatói igényeinek.

Sőt, nincs is rosszabb, mint egy régi, elavult tartalommal rendelkező weboldalra landolni.

Belső linkek a magasabb szintű keresőoptimalizáláshoz

A belső linkek kulcsfontosságúak a keresőoptimalizálás szempontjából, mivel segítenek a keresőmotoroknak megérteni webhelye szerkezetét és hierarchiáját. Ezt a lépést azonban sok blogger és webhelytulajdonos kihagyja, akiknek az évek során segítettem.

Olvasni:  Útmutató kezdőknek a kattintási csatornákhoz

Ha releváns oldalakat linkel a webhelyén, megteheti oldaljogosultság elosztása és rangsorolási teljesítmény, végső soron javítva a fontos oldalak láthatóságát és rangsorolását.

Ezenkívül a belső hivatkozások további olvasási lehetőségeket biztosítanak a webhely látogatóinak, így növelve a webhelyen eltöltött időt, és csökkentve a visszafordulási arányt.

Ez jobb felhasználói élményt biztosít, amelyet a keresőmotorok értékelnek, és pozitívan befolyásolhatja a keresőoptimalizálási erőfeszítéseit. A Yoast SEO vagy a Rank Math beépülő modul segítségével gyorsan megtalálhatja ezeket a belső hivatkozásokat.

Tekintse meg az alábbi videót, amelyből megtudhatja, hogyan segítheti webhelyét a blogján vagy webhelyén található árva tartalom javításával.

Célozza meg a megfelelő kulcsszavakat és kifejezéseket

Ezenkívül a megfelelő kulcsszavakat is meg kell céloznia. Milyen kifejezéseket használnak az emberek, amikor az Ön által kínált terméket vagy szolgáltatást keresik? Neked muszáj kutassa a kulcsszavakat mielőtt elkezdi írni a tartalmat.

Ezután győződjön meg arról, hogy a tartalmat ezekre a kulcsszavakra építi fel. Ezenkívül ne feledje, hogy ezeknek a kulcsszavaknak a prioritása rendszeresen változik.

A mai megfelelő kulcsszavak nem biztos, hogy a következő hónapban a megfelelőek. Ezenkívül egyes kulcsszavak versenyképesebbek lesznek, mint mások.

Annak ellenére, hogy rendszeresen használt kulcsszavakat szeretne megcélozni, előfordulhat, hogy nehéz lesz magas helyezést elérnie ezeknél a kifejezéseknél. Ezért célozzon helyi vagy hosszú farkú kulcsszavakat is.

Ha növeli a sokszínűségét, növeli a forgalmat. Tekintse meg, hogy milyen arányban van hangja a keresésben.

Használhat olyan eszközöket, mint a Google Trends, a Google Kulcsszótervező, Semrushvagy az Ubersuggest megtalálni

A keresőoptimalizáláshoz megfelelő linkek létrehozása

Ezután arról is gondoskodnia kell, hogy a linkeket a megfelelő módon építse fel. Ki kell építenie a linkjeit, mert ez megalapozza webhelyét a területen.

Olvasni:  Hogyan készítsünk offline webhelyet a WordPress segítségével

Számos módja van a linkek létrehozásának.

Például közzétehet egy cikket valaki más webhelyén, és elhelyezhet egy hivatkozást a saját webhelyére. Vagy érdemes lehet linkeket is elhelyezni közösségimédia-fiókjaiban a webhelyére való visszatéréshez.

Ha segítségre van szüksége a linképítéshez, érdemes lehet befektetni fehér címke linképítés Vazoolával. Győződjön meg róla, hogy rendszeresen gondolja át a link helyzetét.

Weboldal sebessége

Végül arról is gondoskodnia kell, hogy szorosan figyelemmel kísérje a a webhely sebessége. A keresőmotorok megpróbálják megtalálni azokat a webhelyeket, amelyek a leginkább megfelelnek a felhasználók igényeinek.

A valóság az, hogy a gyorsan reagáló webhelyek relevánsabbak, mint a lassan reagáló webhelyek.

Ezért rendszeresen futtasson sebességtesztet a webhelyén. Ha úgy találja, hogy webhelye túl lassan válaszol, akkor itt az ideje, hogy növelje webhelye sebességét.

Győződjön meg arról, hogy webhelye válaszol az összes felhasználónak az összes platformon. Ez csodákat tesz a keresőoptimalizálási kampányával.

Használhat beépülő modult is a képek optimalizálására, hogy csökkentse méretüket, és ne lassítsa le webhelyét.

A keresőoptimalizálás előnyben részesítése

Íme néhány a legfontosabb tényezők közül, amelyeket szem előtt kell tartania, amikor SEO kampánya minőségét próbálja javítani. Győződjön meg róla, hogy átfogóan gondolkodik a digitális marketingről.

Minél átfogóbb a digitális marketing terén, annál jobb lesz a keresési eredmények rangsorolása.

Így kitűnhet a tömegből, és egy lépéssel versenytársai előtt maradhat.

Következtetés A SEO legfontosabb tényezői

Összefoglalva, a webhely teljesítményének rendszeres nyomon követése és elemzése, a versenytársak kutatása, valamint a stratégiák ennek megfelelő adaptálása elengedhetetlen az erős online jelenlét fenntartásához.

Ez segít abban, hogy idővel felülmúlja versenytársait a keresési eredményekben. Ezt meg kell tenni, mielőtt rengeteg időt töltene a közösségi médiában.

Olvasni:  Mi az a Favicon, miért fontos, és hogyan adhatok hozzá?

A keresőoptimalizálás fontos tényezőinek bekapcsolása

Ön szerint melyek a legfontosabb tényezők az idei SEO erőfeszítései során? Sikerült-e javítani a keresőoptimalizáláson a fenti tippek valamelyikével?

Szeretnék többet megtudni tőled az alábbi megjegyzésekben.

Lisa szeret segíteni másoknak az online boldogulásban a közösségi médián, a blogíráson és a keresőoptimalizáláson keresztül. Mit ér a tudás, ha nem tudod megosztani másokkal?

Több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik marketing/reklám területén, 11 éves tapasztalattal a tartalommarketing, a közösségi média, a blogolás és a SEO területén.

Megvásárolhatod őt E-könyv a Twitterről az Amazonon.

Lisa Sicard legújabb bejegyzései (az összes megtekintése)

Új publikációk:

Ajánlott