Keressen egy blogolási rést, vagy egyszerűen várja meg, amíg eljön a közönsége?

A blogírás kifizetődő és kielégítő élmény lehet, de kihívást is jelenthet az induláshoz. Az egyik legnagyobb kérdés, amellyel a kezdő bloggerek szembesülnek, hogy keressenek-e egy rést, vagy egyszerűen csak várjanak, amíg a közönség eljön hozzájuk.

Számos tényezőt kell figyelembe vennie a fent említett kérdés megválaszolásakor, és ebben a cikkben mindkét megközelítés előnyeit és hátrányait vizsgáljuk meg, hogy segítsünk eldönteni, melyik a megfelelő az Ön számára.

Egy férfi a táblagépén olvas.

A blogolási rést választva beindíthatja a növekedést, és közelebb hozhat a hasonló gondolkodású emberekhez

Ami a blogírást illeti, a rés egy adott téma vagy fókuszterület, amelyről úgy dönt, hogy ír. Ez bármi lehet a pszichológiától és az önfejlesztéstől a személyes pénzügyekig és a befektetésekig. Ez a megközelítés több okból is előnyös lehet.

Egyrészt lehetővé teszi, hogy olyan olvasói közösséget építs ki, akiket ugyanaz a dolog érdekel, mint téged. Ez megkönnyíti a közönséggel való kapcsolatfelvételt és a hűséges követők kiépítését. Ráadásul a rés megléte segíthet abban, hogy szakértővé váljon a szakterületén, ami további lehetőségekhez vezethet az iparágban.

A blogolási rés az egyik legrégebbi blogírási tippek a könyvben, így teljesen logikus, hogy esetleg ezen az úton jársz. Rengeteg előnye van ennek az útvonalnak, és ha fel akarja indítani a fejlődést, és hasonló gondolkodású olvasói közösséget szeretne kialakítani, akkor a megfelelő választás lehet a rés kiválasztása.

Valóban nem számít, mi a rés; online lövészek, filozófia, konstrukció – a lehetőségek korlátlanok. Mindennek van közönsége.

Olvasni:  Ön jogosult lehet a 23 millió dolláros egyezség egy részének megszerzésére G...

Ha van türelmed, hihetetlenül felszabadító lehet várni, amíg eljön a közönséged

Blogolás

Noha számos előnnyel jár a rés birtoklása, néhány kulcsfontosságú előnye is van annak, ha várja, hogy a közönség hozzád forduljon. Ez a megközelítés lehetővé teszi, hogy különböző témákkal és stílusokkal kísérletezzen anélkül, hogy egy adott rést korlátozná.

Ez nagyszerű módja annak, hogy megtalálja a hangját bloggerként, és felfedezze, miről szeret igazán írni. Ezen túlmenően, ha nem korlátozza magát egy adott résre, szélesebb közönséget érhet el, és kapcsolatba léphet az élet minden területéről érkező olvasókkal.

Tanulás hogyan válasszunk egy blog rést fáradságos folyamat lehet, különösen akkor, ha nem érdeklődik mélyen egy adott téma iránt. Ha nem korlátozod magad, akkor egyszerűen csak szórakozhatsz a blogírással, és ha az emberek úgy döntenek, hogy útközben csatlakoznak hozzád, az még jobb.

Végső soron az a döntés, hogy rést keresel, vagy megvárod, amíg a közönség eljön hozzád, személyes, és bloggerként kitűzött céljaidtól függ. Ha egy adott terület szakértőjeként szeretne megállapodni, és hűséges követőket szeretne kialakítani, akkor a rés kiválasztása lehet a megfelelő választás az Ön számára.

Ha azonban jobban érdekel a különböző témákkal és stílusokkal való kísérletezés, akkor a jobb megközelítés lehet megvárni, amíg a közönség eljön hozzád. Sok szerencsét!

Új publikációk:

Ajánlott