Készpénz bevétele blogolási hobbiból: egyszerű módszerek a bevételszerzésre még ma

Van olyan ma, amivel pénzt keres? Tudod, hogyan tartja a mondás: csináld, amit szeretsz, és jön a pénz. Ugyanez elmondható az írás iránti szeretetedről vagy a hobbiblogok vizuális tartalmainak létrehozásáról?

A blog létrehozása nagyszerű módja a megosztásnak az írásod és a tartalomalkotásod készségek a világgal. Szerencsére többféleképpen is pénzt szerezhet ebből a hobbiból, hogy a legtöbbet hozza ki a blogjából.

Íme néhány módszer, amellyel extra pénzt kereshetsz blogolás hobbi.

Készítsen videókat, hogy pénzt keressen

Szenvedélyesen készítesz videókat, és szeretnél bevételt szerezni tudásodból? Ha videókat készít másoknak a YouTube-on, az nagyszerű módja annak, hogy szenvedélyét profitra fordítsa. A sok tartalomkészítő miatt nagy a kereslet olyan szakemberek iránt, akik csúcsminőségű videókat tudnak készíteni.

Szolgáltatásait vállalkozásoknak ajánlhatja fel videós prezentációkkal, influencerekkel, vagy akár magánszemélyeknek, akik szeretnék növelni online jelenlétüket.

Ne feledje, hogy ezen a területen az Ön sikere munkája minőségén és azon múlik, hogy képes-e hatékonyan értékesíteni magát. Tehát, ha készen áll a kihívásra, fogja a fényképezőgépét, és kezdjen el olyan videókat készíteni, amelyek felkeltik a potenciális ügyfelek figyelmét.

Webinárium házigazdája Hobbiblogodhoz

Ha Ön szakértő egy adott területen, egy webinárium szervezése nagyszerű módja annak, hogy pénzt keressen blogjával. A webináriumok lehetőséget adnak a közönségnek, hogy „interaktívabb” legyen a márkáddal. Hűséges nézőit is érdekelné, hogy mit kell megosztania, és biztosan vásárolna jegyet.

Mivel számos ingyenes webinárium áll rendelkezésre, a webináriumon nyújtott tartalomnak jelentősnek kell lennie ahhoz, hogy a közönség értéket adjon a pénzéért.

Ez segít megőrizni az érdeklődő és elégedett közönséget, és megkönnyíti a jövedelmező webináriumok gyakori megtartását a jövőben.

Olvasni:  A legjobb 7 VR headset, amit pénzért meg lehet venni

Adjon el hirdetési területet blogolási hobbija körül

A reklámfelületek értékesítése a bloggerek általános stratégiája a pénzkeresetre. Általában kétféle hirdetést helyeznek el a blogokon. Az első a Pay Per Click hirdetések, amelyek a webhelyén bárhol elhelyezett szalaghirdetések, de általában a tartalomban vagy az oldalán.

A blogger a hirdetésre való kattintások száma után fizet. A második forma az 1000 megjelenítésenkénti költség.

Ezekkel a hirdetésekkel a blogger fix összeget kap 1000 vagy több megtekintés után. Az olyan programok, mint a Google AdSense, segíthetnek elhelyezni és kezelni ezeket a hirdetéseket hobbiblogokon.

A hirdetési területötletekkel azonban kreatív is lehet. Például béreljen ki helyet a felugró ablakban vagy a közösségi média fejlécében. Ezek nagyszerű módszerek arra, hogy pénzt keress a blogírás hobbiddal.

Partnermarketing hobbiblogokhoz

Egy másik gyakori és hatékony stratégia, amellyel pénzt kereshet a blogján, az affiliate marketingben való részvétel. Ezt úgy érheti el, hogy különféle társult linkeket ad hozzá a tartalomhoz.

Ön jutalékot fizet minden alkalommal, amikor egy néző a kapcsolt linkre kattint, és megvásárolja vagy bérbe veszi a szolgáltatást. Nem tudja, hogyan tegye ezt? Nos, a jó hír az, hogy számos cég kínál affiliate programok.

Mindössze annyit kell tennie, hogy feliratkozik ezekre a programokra, és az Ön által választott cég különféle szövegeket és hivatkozásokat ad, amelyeket a bejegyzésében használhat. Természetesen, mielőtt reklámozza őket, győződjön meg arról, hogy tetszenek a használt eszközök és termékek.

A választott leányvállalatoknak kapcsolódniuk kell hobbiblogod tartalmához.

Tartson szponzorált versenyeket és ajándékokat

A reklámozás kiváló formája a szponzorált versenyek és ajándékok szervezése. Tegyük fel, hogy szépségblogot vezetsz. Ebben az esetben felveheti a kapcsolatot a különböző szépségápolási márkákkal, és felajánlhatja, hogy rendez egy ajándékot vagy versenyt. Ez egy mindenki számára előnyös helyzet a vállalkozás, a közönség és Ön számára.

A cég számára ezek a szponzorált versenyek segíthetnek a márka népszerűsítésében és a vásárlók számának növelésében. A közönség számára ez egy szórakoztató és izgalmas lehetőséget kínál arra, hogy ingyen keressen valamit (ki nem szereti az ingyenes dolgokat?).

Ez segít elterjedni a blogoddal kapcsolatban, és több leadet generál, amelyeket hosszú távon pénzre lehet váltani.

Olvasni:  9 tipp közösségi médiás grafikák készítéséhez

Pénzt kap az értékelések megírásáért

A termékek ajándékozása mellett díj ellenében termékértékelést is írhat. Nemcsak kipróbálhatja ezeket a termékeket, hanem ingyenesen is megteheti. Egyszerűen forduljon egy vállalkozáshoz, és ajánlja fel termékeinek és szolgáltatásainak áttekintését egy áron.

Győződjön meg arról, hogy azok az áruk vagy szolgáltatások, amelyekről véleményt ad, jelentősek a blog témájához. Ezzel biztos lehet benne, hogy ügyfelei érdeklődni fognak, és felveszik a kapcsolatot a vállalkozással. Ez segíthet a kapcsolat kialakításában Ön és a vállalat között, hogy a jövőben több fizetett értékelést kapjon.

Számos olyan webhely létezik, mint például a PayPerPost, amelyek kapcsolatba hozhatók olyan vállalkozásokkal, amelyek érdeklődhetnek a szolgáltatás iránt.

Fontos azonban tudatni ezekkel a vállalkozásokkal, hogy a pozitív értékelés nem garantált – elvégre őszinte szeretne lenni a közönségével.

Írjon szponzorált bejegyzéseket blogolási hobbiként

Bár a hirdetések kiváló lehetőséget jelentenek a bloggerek pénzkeresetére, van néhány kihívás. Egyes hirdetések idegesíthetik vagy sérthetik a nézőket, vagyis nem kattintanának rájuk. Másrészt egyes követőinek lehetnek hirdetésblokkolók.

Mindkét probléma befolyásolja a megkeresett pénzösszegeket. Ezért a hirdetési felület mellett érdemes fontolóra venni a szponzorált bejegyzéseket is. A szponzorált bejegyzések nagyszerű módja annak, hogy a közönség számára nem fenyegető módon reklámozzák a vállalkozást; ezért segít több pénzt keresni.

Ahhoz azonban, hogy pénzt kereshessen ezekkel a bejegyzésekkel, kapcsolatba kell lépnie egy megfelelő vállalkozással, és érdemi információkat kell közölnie mind a szponzoráló cég, mind a közönség számára.

Mielőtt találkozna egy céggel szponzorálás céljából, célszerű egy dokumentumot készíteni, amely tartalmazza a blog követését, a közönség demográfiai adatait, a forgalmi statisztikákat és egyéb releváns információkat, amelyek felkelthetik a cég érdeklődését. Az lenne a legjobb, ha figyelembe venné a nyilvánosságra hozatalra vonatkozó törvényeket is.

Az Egyesült Államokban ezeket a szabályokat a Az FTC jóváhagyási irányelvei.

Digitális termékek értékesítése blogolási hobbijához

Digitális termékek értékesítése a blogon egy másik kiváló módja annak, hogy pénzt keressen a blogírással és vállalkozást indítson. Ha jó tanácsot szeretne adni bizonyos témákban, írhat és eladhat egy e-könyvet a közönségének.

Olvasni:  Tartalommátrix létrehozása 8 egyszerű lépésben

Ezenkívül hozzáad egy „bolt” oldalt a webhelyéhez, ahol kézzel készített termékeket árusíthat, vagy tanácsadási szolgáltatásokat, tanfolyamokat vagy workshopokat kínálhat. A közönség azt hiszi, hogy termékeit és szolgáltatásait érdemes megvásárolni a tartalomban megjelenített tudás alapján.

Ezért ügyeljen arra, hogy a blogja szempontjából releváns szolgáltatásokat és termékeket biztosítson, és tegye lehetővé az ügyfelek számára, hogy véleményeket írjanak, hogy elcsábítsa a szkeptikus vásárlókat.

Létrehozhat egy tagsági rendszert is, amelyben közönsége díj ellenében tagnak jelentkezhet a prémium tartalmak eléréséhez. A prémium tartalom közé tartozhatnak az e-könyvek, a letölthető útmutatók vagy bármilyen nagyszerű tartalom, amelyért úgy gondolja, hogy a közönsége fizetne.

Weboldalak lapozgatása hobbiblogokhoz

A weboldal lapozása olyan, mint a házlapozás. Az egyetlen különbség az, hogy a webhelyek módosításához nem fizikai termékeket, hanem webhelyeket kell megváltoztatnia. A folyamat viszonylag egyszerű.

Dönthet úgy, hogy megvásárol egy már meglévő blogot, növeli a forgalmat, és eladja azt vállalkozóknak, hogy elindítsák rajta vállalkozásukat. A weboldalak lapozásának másik módja az, hogy a semmiből építkeznek, és forgalmat generálnak, mielőtt eladnák őket egy vállalkozónak.

Akárhogy is, megkönnyíti a vállalkozás számára, hogy követőiket szerezzen, így érdemes megfontolni a blogolási hobbival való pénzkeresés ezen formáját.

Bár a webhely WordPress-ből készítése lenyűgöző és hasznos a pénzkeresés ezen formájában, érdemes megfontolni egy szakember felvételét honlap tervezője hogy az oldal vonzóbbá és funkcionálisabbá váljon.

Nem tudja hol árulja lapozott weboldalait? Számos olyan webhely van, mint például a Flippa, amely aukciós oldalként szolgál felfordított webhelyek értékesítésére. Hála Istennek az internetet!

Hozzon létre egy üzleti címtárat

A blogírás során számos olyan termék és szolgáltatás jelenthetett, amelyekre a közönséged ajánlást kért. Annak érdekében, hogy Ön és közönsége számára könnyebb legyen, fontolja meg fizetős hirdetés létrehozását üzleti címtár.

Mielőtt elkezdené az útmutatót, vegye fel a kapcsolatot a saját résén lévő megfelelő cégekkel, hogy megbeszéljék, hogyan fizetnek Önnek egy helyért a címtárban.

Győződjön meg arról, hogy a könyvtárak összeállított listát tartalmaznak azokról a véleményekről, termékekről és egyéb releváns információkról, amelyekre közönségének szüksége lenne.

Olvasni:  A fehér könyv tervezésének 8 fontos eleme
Fontolja meg egy üzleti címtár hozzáadását a blogjához.

Az üzleti címtár mellett érdemes megfontolni egy állásbíróság létrehozását is. Izgalmas és hiteles állásajánlatokat kínálhat közönségének, ha hagyja, hogy a cégek fizessenek azért, hogy az állásajánlatokat a blogján meghirdessenek. Ahhoz, hogy álláshirdetése sikeres legyen, szűkítse ezeket az állásajánlatokat a tartalma szerint.

Tegyük fel például, hogy olyan blogot vezet, amely a technológiára összpontosít. Azt szeretné, ha az állásajánlat IT-vel vagy kapcsolódó területtel kapcsolatos üresedésekből állna. Így felkeltheti az olvasók érdeklődését, Ön pedig segítene nekik jó munkalehetőséget találni.

Legyen vendégblogger a médiában

Ahogy a blogod növekszik, nagyszerű munkádat elismerik a hírügynökségek, a különböző blogokkal rendelkező márkák vagy más bloggerek, akik az Ön résében vannak. Hajlandóak lennének fizetni azért, hogy egy adott témában vagy témában szakértői ismereteikkel megjelenjenek az oldalukon.

Például, ha a blogod a kapcsolatokra összpontosít, egy másik kapcsolatalapú blogger szeretheti, ha felkerülsz a webhelyére. Felajánlhat néhány kiadványötletet is, és valószínűleg ezzel is kereshet egy kis pénzt.

Ha azonban úgy gondolja, hogy szeretne szerepelni egy vállalkozás, influencer vagy márka blogján, ne riadjon vissza a kapcsolatfelvétel elől. Ha nem ismerik a márkáját, elég egy gyors és rövid bemutatkozás.

Hobbiblogod keres ma pénzt?

A blogírással pénzt keresni nagyszerű módja annak, hogy „egy napot se dolgozz az életedben”. Ezzel a tíz módszerrel, amellyel bevételt szerezhetsz a blogodban, régebbi hobbid jó pénzt hozhatnak neked.

Ezeken a módszereken kívül azonban kész ötleteket is kidolgozhat, hogy pénzt keressen a blogjával.

Szeretnék többet megtudni az alábbi megjegyzésekben, hogy a blogod ma blogolási hobbi vagy blogírás.

Használja az INSPIRE kódot, hogy 15 dollárt takarítson meg a Link Whisper árából, hogy gyorsabban építse fel a belső linkeket.

Lisa szeret segíteni másoknak az online boldogulásban a közösségi médián, a blogíráson és a keresőoptimalizáláson keresztül. Mit ér a tudás, ha nem tudod megosztani másokkal?

Több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik marketing/reklám területén, 11 éves tapasztalattal a tartalommarketing, a közösségi média, a blogolás és a SEO területén.

Megvásárolhatod őt E-könyv a Twitterről az Amazonon.

Lisa Sicard legújabb bejegyzései (az összes megtekintése)

Új publikációk:

Ajánlott