Ki gyártja az Insignia TV-t? Jók?

Az Insignia márka a Best Buy tulajdonában van, és olcsó televízióiról ismert. Az Insignia TV-t bármelyik Best Buy üzletből vagy más online áruházból, például az Amazonból megvásárolhatja.

Bár az Insignia márka a Best Buy tulajdona, a TV-ket a Hisense vállalat gyártja. A Hisense Corporation egy kínai multinacionális vállalat, amelynek székhelye a Shangdong tartománybeli Quingdaoban található.

Az Insignia TV-sorozatok széles skáláját kínálja a középkategóriás szegmens költségvetési igényeinek kielégítésére. Az Insignia kemény harcot ad a Toshiba, a Hisense és más márkák ellen ebben az árkategóriában.

A tévék nem fogják feldobni a fejét, de figyelembe véve az árkategóriát, korrekt üzletet kap. Ebben az árkategóriában nem indokolt többet kérni. Ezenkívül igazságtalan lenne az Insignia TV-t más prémium márkákkal, például a Samsunggal és a Sony-val összehasonlítani.

2018-ban a Best Buy aláírta a üzlet az Amazonnal az Amazon Fire Smart TV operációs rendszer használatához az Insignia TV-kben. Ez a lépés megkönnyítette az Insignia TV-k számára, hogy jobban integrálódjanak az Amazon ökoszisztémájába.

Mivel ezek a TV-k a költségvetési tartományba tartoznak, számos csúcsminőségű funkció hiányzik. Tehát, ha ezt a márkát tervezi vásárolni, győződjön meg arról, hogy nem sok funkciót kap mint például:

  • HDR 10+, 120 Hz és játéktámogatás.
  • Teljes körű helyi fényerőszabályzó technológia.
  • A márka amazon-központú ökoszisztémája. Ha nem vagy Amazon előfizető, akkor ez egy kis probléma.
  • Az OLED vagy a Mini OLED panelek általában hiányoznak.

Az Insignia TV jó értékelésekkel rendelkezik az Amazonon, ami a termék felépítési minőségét jelzi. Tehát, ha normál napi nézéshez szeretne TV-t, akkor határozottan választhatja ezt a márkát.

Olvasni:  Az Nvidia 40-es sorozatú GPU-kat mutat be laptopokhoz: Ár és specifikációk

Új publikációk:

Ajánlott