Kihirdetjük a Next Big Creators Award 2024 nyerteseit

A Pepper Content e rendkívül tehetséges alkotók elismerésére és tiszteletére hirdették meg a „Next Big Creator Awards 2021” díjat 21. január 20-án. Lenyűgöző volt az alkotók közösségének lelkesedése és elhivatottsága. A Pepper Contentnél több mint 1000 pályamű érkezett, az alkotóaspiránsok egyetlen követ sem hagytak szó nélkül, hogy bizonyítsák rátermettségüket a zsűri előtt, és lenyűgözzék őket szerteágazó, szórakoztató, de mulatságos kreativitásukkal.

Tartalom Tábla

„A kreativitás szórakozás az intelligencia” – Albert Einstein
Ez a híres idézet a világ legnagyobb elméleti fizikusainak folyóiratából származik, és nem értünk egyet.
2020 a csúcsok és völgyek éve volt, ahol a világ egy újonnan felfedezett vírussal és az elől való menekülési módokkal küzdött. A másik dolog, amitől mindenki és mindenki próbált távolodni, az a bezártság és a társadalmi eltávolodás okozta unalom, ami végül a kreativitás növekedéséhez vezetett, és felismerte hazánk tehetségét.
A több mint 265 millió aktív YouTube India-felhasználó, az 1200 alkotó körülbelül 1 millió feliratkozóval és 2500-an érik el az 1000 feliratkozó szinte minden nap mérföldkövét, ami a jó minőségű tartalom és az iránti kereslet óriási növekedését mutatja.
Ezek a tartalomkészítők Instagrammerek, Twitter Titánok, Tervezők, Írók, LinkedIn-vezetők, Podcasterek, Videókészítők és még sok más néven szerepelnek.
Nem csak a YouTube vagy bármely más OTT videó és közösségi média platform, amiről beszélünk. Ennek ellenére hazánknak több mint egymilliárd mobiltelefon- és 750 millió internetezője van, és ez óriási szám. A Statista adatplatform szerint 2025-re az internetezők száma várhatóan több mint 974 millió felhasználóval fog növekedni. Ez azt jelenti, hogy a potenciál magas. A tartalompiac és az alkotók hamarosan világi lehetőségeknek lesznek tanúi.
Felismerve az indiai fiatalok kreativitását, leleményezését és a „dobozból kivett” gondolkodásmódot, büszkén hoztuk létre a tehetséges „tartalomkészítők” közösségét, akik kemény munkával és erőfeszítéssel életre váltják ötleteiket.
A Pepper Content e rendkívül tehetséges alkotók elismerésére és tiszteletére hirdették meg a „Next Big Creator Awards 2024” díjat 21. január 20-án. Lenyűgöző volt az alkotók közösségének lelkesedése és elhivatottsága. A Pepper Contentnél több mint 1000 pályamű érkezett, az alkotóaspiránsok egyetlen követ sem hagytak szó nélkül, hogy bizonyítsák rátermettségüket a zsűri előtt, és lenyűgözzék őket szerteágazó, szórakoztató, de mulatságos kreativitásukkal.
Zsűrink a tartalomiparhoz tartozó több neves névből állt, és mindannyiukat lenyűgözte ezeknek a kreatív lovagoknak a gondolatmenete.
Íme a neves zsűritagjaink neve, akik kapcsolatban álltak velünk, hogy megvizsgálják és megtalálják a 2024-es év következő nagy alkotóját.
Híres zsűritagjaink
Mr. Devaiah Bopannah, az All things small írója és társalapítója
Anuj Gosalia úr, a Terrribly Tiny Tales társalapítója
Mr. Dipraj Jadhav – Videó készítője
Viraj Gehlani úr – Tartalomkészítő
Mr. Varun Duggirala – Podcaster és CCO a The Glitchnél
Ms. Meeta Malhotra – a The Hard Copy alapítója
Vaibhav Sisinty úr – vállalkozó, növekedési hacker
Mr. Ankur Warikoo – vállalkozó, tartalomkészítő
Ms. Supriya Paul, a Josh Talks társalapítója
Mr. Akash Ranison – tartalomkészítő és klímaaktivista
Zsűritagjaink egyedi nézőpontjával és kivételes látásmódjával sikerült felfedeznünk 40 zseniális művészek és tartalomkészítők, akik megérdemelték, hogy elismerjék és díjazzák őket ezen a vadászaton.
Büszkén mutatjuk be ezeknek a ragyogó sztároknak a listáját, akik Új India gazdasági és kreatív növekedési történetét kamatoztatják bevezető tehetségükkel.
Írói kategória
Nemi Chand Mawari (Nimay csillagköltő)
Nemi kiváló verseket alkot hindi nyelven. Munkája mély precizitás, kiválóság és gondos mérlegelés, hogy egyensúlyba hozza a szociális és érzelmi életszemléletet.
S. Fariah Zaidi (író)
Ha titokzatos, romantikus, izgalmas és gyönyörű nézőpontot keres a világban, akkor S. Fariah Zaidi észbontó műveire hivatkozhat. Íróstílusa kifogástalan, letisztult, kalandos és ámulatos utazásra visz minden mondatgörbében.
Alok Ranjan Srivastava – (Szövegíró | Költő | Mesemondó)
Remény, perspektíva és megértés – Az Alok minden írásban tökéletes egyensúlyt biztosít a beteljesülés és a teljesítmény között. Ez az öreg lélekíró hagyományos módon, több nyelven is közvetíti üzenetét az élet szinte minden műfajában.
Basundhara Ghosh – (író)
Ha rajongója annak, hogy kidolgozott jelentést keressen a tartalomban, akkor Basundhara Ghosh írásaira érdemes számítania. Egyedülálló perspektívája, hogy a filmeket nézze, és megtalálja a rejtett üzenetet az adott tartalomban, kiváló munka.
Prachi Gangwani ( Író és kiadó )
Prachi Gangwani és a trendek kéz a kézben járnak. Ez az író gyakorlatias tökéletességgel tudja megírni a felkapott tartalmat azáltal, hogy felismeri azokat a tényezőket, amelyeket bocsánatkérően és egészségesen kell kezelni.
Ankush Shrivastava (író)
Névjegy:- Ankush tehetséges az újkori dráma és érzelmek klasszikus kombinációinak megírásában, amelyek tényszerű tartalmat váltanak ki. Költészetei példát mutatnak arra, hogy a finom érzelmeket hogyan tartják távol a közönség előtt, hogy tudatosságot és csodálkozást hajtsanak végre.
Ghazal Khanna (író)
Névjegy: – Ahogy a neve is sugallja, Ghazal Khanna munkái szinonimák az élet mulatságosan ábrázolt gyors és kemény, tényszerű valóságával. Az ő látásmódja hitelesíti a szerelem, az élet, a cukor, a fűszer és minden szép kiáradását.
Mudit Shrivastav (író)
Rólunk: – Nosztalgikus és tradicionális, ez az ember briliáns gondolkodási perspektívával rendelkezik, hogy szemlélje a világot és minden apró dolgot, ami számít. Az élet klasszikus aspektusait definiáló és ábrázoló képessége kifogástalan, több nyelven ír, ez pedig újabb értékkel gazdagítja portfólióját.
Podcaster kategória
Mantra Mugdha
A Podcastok segítségével szórakoztató tartalmak és életre szóló ötletek vadonatúj hullámával Mantra Mugdha podcastjai tökéletesen illeszkednek a nyugodt és békés esti csésze tea mellé, hogy átgondolhassák filozófiai és innovatív nézeteit.
Parveen Sharma
A tanulás unalmának feloldása új, innovatív és friss tanulási módok bevezetésével. Ez a „Cool Teacher of the New Era” minden hozzáértő podcastjában van egy csipetnyi osztály, stílus és ragyogás.
Samanway Kocchar
Extrovertált-introvertált, egyetemista, videókészítő, podcaster és még sok más. Ennek a diáknak egyedi humorérzéke van, egyszerű, kifinomult és közvetve vicces módon ábrázolva.
Aradhna Dupalla
Kötelező hallgatnivaló podcast hazafias, regionális, kulturális és történelmi strébereknek. Aradhna Dupalla kifogástalan kutatással bemutatja az új, növekvő és közelgő Indiát podcastjában. Ezzel szemben friss levegőt ad, hogy szórakoztassa azokat, akik úgy érzik, hogy az ősi tudás unalmas lehet.
Aditya Matto
Minden, ami a hanggal, Aditya Matto gondolatmenetével kapcsolatos, egy kvíz ötletéből, a tanulásból és egy kis adrenalinból származik. A győztessé válás emberi érzelmeit megragadva podcastjai a 2020-as bezárt időszak alatt nagy hírnévre tettek szert. Megmentőként szolgált a magány miatt reményvesztettek számára.
Nézd, mit találtam
Ez a podcast nagyon indokolt, hasznos és felvilágosító túl sok egyszerű ember számára, akik küzdenek a divatérzékkel, a stílussal, az otthonteremtéssel és sok más dologgal
Sayasha Pillai
Podcastjai minden korosztály számára készültek, ahol ő és csapata megvitatják a mindennapi életet és számos olyan helyzetet, amellyel az egyén a nap folyamán szembesülhet. Egyszerre szórakoztató, mulatságos és informatív.
Twitter Titan kategória
Palak Zatakia
„Kíváncsi, hogy megtudja a dolgokat” egyén, aki ugyanolyan kíváncsi, hogy megossza követőivel a tudást és az interneten található érdekességeket. Ez az alkotó minden akadályt áttör, hogy megtudja az újdonságokat, és frissen sülve vigye közönsége asztalára.
Tervező kategória
Gonica Khanna
Ha a figyelemre méltó dizájnnal való rokonságra vágyik, akkor vigyáznia kell erre a városi korszak illusztrációs művészére/designerére. Munkái látásmódjának és képzeletének szépségét jelenítik meg, amely szinte minden értelemben precíz és tökéletes.
Krishna Rathi
Az egyszerűség a javából, Krishna Rathi minimális dizájnnal rendelkezik, amely minden egyes csodálója szívét megnyeri. Átgondolt tervei nemcsak a szemnek, de az elmének is kellemesek.
Varshini Ramakrishna
Egy pillantás Varshini művészetére, és az ígéretek szerint a napod tele lesz színekkel és szépséggel. Kitűnő képzelete és illusztrációi dicséretre méltóak abban, hogy minden apró dolgot ábrázol, ami számít, és ráébreszt bennünket az élet valódi fontosságára.
Sadhika Gupta – Delhi Doodler
Varázslatos kezeivel és kalligráfiai készségeivel Sadhika Gupta munkáit senki sem hagyhatja ki ezen a világon. Az általa készített művészet és formatervezés kifogástalan tisztaságú, és ez minden egyszerű papírdarabhoz hozzáadott értéket ad.
Zubair Mohammad
Eltekintve az erős politikai és diplomáciai élet- és országszemlélettől. Ennek az embernek klasszikus érzéke van ahhoz, hogy illusztrációkat készítsen a fontos dolgokról. Ha a „Dolgunk egy ügyért” szónak van valódi jelentése, akkor Zubair munkája teljesen helytálló ebben a műfajban.
LinkedIn Leaders kategória
Ramsri Gautham Golla
Ramsri Gautham Golla, aki arany kapcsolatokkal és kiváló tudással rendelkezik, olyan egyéniség a piacon, aki hosszú távon ott lesz. Ennek a személynek a LinkedIn kapcsolatai megmutatják, miért és hogyan szárnyal népszerűsége egy ilyen professzionális platformon.
Harjeet Khanduja
Díjnyertes előadó, HR-vezető, influencer és jövőkép embere. Ez a személy minden, amit megpróbálsz megtalálni egy nagyszerű tartalomkészítőben. Amellett, hogy a LinkedIn egyik leggondosottabb személyisége, komoly szakmai és vállalati tapasztalattal rendelkező szerző is.
Ambarish Essetty
A tartalommarketing és a LinkedIn világának hatalmas tudásával ez az ember egy többfeladatos egyéniség, és ismert, hogy olyan tartalmat készít, amely a vállalati világ számára felnyitja a szemet.
Vanishka Mehta
A márkaépítés és a kommunikáció terén alapos tudásával Vanshika a Linkedint csatornaként használja, hogy megossza meglátásait és tapasztalatait a B2B és B2C téren. Több mint 70 startup vállalkozással dolgozott együtt, amióta 2020-ban egyéni vállalkozóként indult, és az ONECelibre rendezvényigazgatója is – egy szabadúszóknak és koncertmunkásoknak szentelt rendezvény és közösség.
Sindhu Biswal
Egy újabb kreatív vezető a LinkedIn-en, aki nagyon aktív az oldalán. Sidhu Biswal egy szuper izgalmas és izgalmas olvasott életrajzával új perspektívával látta el a LinkedIn alkotói létét.
Alkotók a változásért kategória
Őrült lábak Kavya
Ez az alkotó készen áll arra, hogy felfedje India büszkeségét és integritását, miközben az ősi Indiát soha nem látott módon artikulálja. Instagram-oldala tele van szépséggel és minden jóval.
Rachita Taneja – Egészségügyi panelek
A szórakoztató tartalom és illusztráció tökéletes keveréke, az egészségügyi panel India progresszív, társadalmi és kulturális helyzetéről szól, és arról, hogy miként tehetjük meg a legjobban a változást. Tartalmuk felnyitja a szemet minden egyén számára az élet minden területén.
A másik történet
A gondosan összeválogatott és összegyűjtött tartalom és illusztráció, a The Other Story tele van minden olyan jóval, amely figyelmet igényel, mint például a hulladék újrahasznosítása – a helyi kézművesek és a méltányos fizetés támogatása, a kreatív tervezés, az alternatív ötletek, az inspiráló történetek és még sok más.
Vishal Yadav – női krikett
A férfiak világában Vishal Yadav egy igazi jelenség, aki kész arra, hogy változást hozzon minden olyan egyén gondolkodásmódjában és perspektívájában, aki úgy érzi, hogy a krikett „férfi játék”. Lenyűgöző, női krikett-orientált tartalommal tekintheti meg hazánk sportterületét.
Safoora Hafeez – A környezet megmentői
Az alábecsült dolgokra összpontosítva a Safoora Hafeez tartalma és minden a természetről szól. Nagyon fiatalon, középiskolás korában elkötelezte magát a természet és a környezet támogatása mellett, és azért, hogy ezt a világot jobb hellyé tegye számunkra, sőt a jövő generációja számára is.
Tarun Makhija –
A Teremtő elméjének nincs békéje, de Tarun erről beszél! Felismerve egy tartalomkészítő kaotikus vezetékét, Tarun tartalomon túli gondolatai arra késztetnek, hogy mindenki felismerje a pozitivitás fontosságát.
Videókészítő kategória

Farheen Panjwani

Olvasni:  Mi az a Big Data és milyen előnyökkel jár a marketingesek számára?

Szeretnéd tudni, mi illik hozzád a legjobban? Mi a legújabb divat trend? Vagy mi legyen az öltözéked? A Farheen Panjwani tartalma mindazoknak szól, akik hajlandóak kitűnni a tömegből, és a legjobbat mutatni bármely adott eseményen és helyzetben.

Farheen.ok
Ha Farheen tudja, mindenki tudja. A Farheen stílusa modern és kortárs egyszerre, hogy rendkívül informatív és hasznos tartalmat hozzon létre minden egyén számára. Instagram-oldala tele van szórakoztató és kreatív tartalommal, amelyek célja, hogy megváltoztassák a videókészítők nézőpontját.
Yashraj Mukhate
A tehetség és a tartalom tagadhatatlan ereje, ez az ember mindent megalkotott, és bebizonyította, hogy ha az ember megcélozza, mindent létrehozhat a semmiből. Yashraj nem kisebb, mint maga egy sztár, akinek munkáját minden alternatív rajongó és követő várja.
Niharika NM
A megnyilvánulásaival és tartalmával beszélő, Instagramja oldalán hangosan szárnyaló lányt, Niharika NM-et minden szórakoztató tartalomra értékelő követi, hogy jó minőségű és jól megírt videótörténeteket találjanak.
Ayush Wadhwa
Ha kicsi, de kiváló videótartalmat keres a világ minden tájáról származó információkkal, akkor Ayush Wadhwa az az ember, akit választania kell. Kivételes gondolkodási folyamata és az utazás iránti szeretete készteti arra, hogy olyan videókat készítsen, amelyek lenyűgözőek és megvilágosítóak egyben.
Chhavi Sahal
A jóga iránti szeretete és a jó egészség iránti vágya hosszú utat járt be az Instagram közösségi oldalain. Több mint 1000 követőjével Chhavi az egészség, a béke, a nyugalom, a művészet és a kreativitás megtestesítőjévé vált egyszerre!
Eshna Kutty
Néhány halálos testi mozdulattal és a hulakarika rendkívül sokoldalú művészetével Eshna Kutty valójában „túlcsordul” a tehetséggel körülötte. A legjobb ebben a tehetséges alkotóban az, hogy egyszerre tartja egyensúlyban a kreativitás és a vállalkozói szellem művészetét.
Osho Jain
Egy ezüstgombos YouTuber és egy varázslatos hangú művész, Osho rendkívül aktívan posztol az Instagramon, és olyan dalokat készít, amelyek minden értelemben megbabonázzák a lelkedet.
Következtetés:
Zsűritagjaink és tapasztalt alkotóink segítségével küldetésünk, hogy még több lelkes és szupertehetséges tartalomkészítőt találjunk, teljesen új szintre emelkedett. Meglepődtünk a sok pályamű láttán, és nehéz volt csak 40-et kiválasztani közülük, mivel minden alkotó munkája láthatóan kivételes és különc volt szinte minden műfajban.
A tehetséges tervezőktől, podcasterektől, íróktól és videókészítőktől kapott összes pályamű tele van energiával és szenvedéllyel, hogy országunk kreativitását egy teljesen új platformra tereljék.
Ennek a 40 szorgalmas alkotónak a megnyerésével biztosak vagyunk abban, hogy a gondolkodás szintje megnőtt, és arra ösztönöztek, hogy a jövőben sokkal jobbak legyünk, egészen addig, amíg megérkezik a The Next Big Creator at Pepper Content új kiadása. méltó elismeréssel jutalmazzuk Önt és tehetségét.

Új publikációk:

Ajánlott