Kiwi méretezés a WooCommerce számára: Gyors megoldás az ügyfelek vásárlási élményének javítására és a hozamok csökkentésére

Akár hiszi, akár nem, a régi időkben, amikor az internet viszonylag új volt, az emberek nagyon haboztak az online vásárlástól. Manapság ez fantáziának tűnhet, mivel az online áruházak napról napra egyre inkább kiszorítják a kiskereskedelmet, de ha lehetősége van rá, javasoljuk, hogy ellenőrizze velünk a tényeket valakin keresztül, aki ott volt.

A bizalmatlansági problémák nem voltak olyan banálisak, mint a „fizetünk valamiért, és kapunk egy téglát a postán” (bár ezek nem voltak ritkák), hanem főleg abból fakadtak, hogy nem lehetett látni és megérinteni termékek személyesen.

Sok márka létezik, és bár papíron a méretek megegyeznek (a regionális méreteket nem vesszük figyelembe), a kivágások és a formák nem szabványosak, ami azt jelenti, hogy néha az ujjak rövidebbek, a nadrág hosszabb, és a cipők szélesebbek. különböző márkák ugyanazon a méretkategórián belül.

Az idő múlásával, és egybeesik a web, mint piac növekedésével (többek között), az emberek megszokták, hogy anélkül rendelnek, hogy először „megéreznék” a termékeiket, de a ruhaméretek kérdése továbbra is fennáll. A mérettáblázatok széles körben elérhetővé váltak a nagyközönség számára, ami a gyártás és a terjesztés eszköze volt, de olyan körforgásban használják a webáruházakban, hogy csoda, ha a vásárlók bármit is jól csinálnak.

A legtöbb esetben egy általános mérettáblázat kíséri a terméket a termékoldalon. A probléma abban rejlik, hogy a diagram nem mindig pontos (általában ugyanazt a diagramot használják a webhely minden eleméhez), ez csak „valamilyen diagram” található az interneten, vagy egy általános diagram a gyártótól. A megkérdőjelezhető funkcionalitás mellett ügyfele kénytelen mindent manuálisan ellenőrizni a méretével kapcsolatban, azaz lemérni és összehasonlítani a diagrammal.

Mindezek ellenére minden ruházati webáruháznak legalább egy olyan funkcionálisabb mérettáblázat-eszköz bevezetését kellene megvizsgálnia, mint amilyen az Kiwi méretezés ajánlatokat. Őszintén szólva, furcsa, hogy egy ilyen hasznos eszköz nem vált szabványossá az egész iparágban.

Kiwi méretezés

Minden megrendelést teljesítsen

Nincs a világon egyetlen eladó sem, aki ne szeretné, hogy az eladása zökkenőmentesen menjen végbe, és ebbe beletartozik minden a vásárlás utáni, pontosabban a visszaküldések után. Ha egy ruhadarab nem passzol, visszaküldik, ami rossz hír az üzletednek (új cikk kiszállítása, elégedetlen vásárló, pénzvisszatérítés stb.) és a vásárlódnak (csalódás a termékben, visszaküldéssel kapcsolatos gondok, stb.), ezért az esetek minimumára kell csökkenteni.

Olvasni:  A telefon töltődik, de a CarPlay nem működik: Gyors javítás

A Kiwi Sizing az, hogy három különböző módszerrel valósítja meg webhelyét az ideális méret meghatározására, amely ezt követően kiküszöböli a hibák lehetőségét. Ez azt jelenti, hogy a rendelések visszaküldés nélkül teljesülnek, nem merülnek fel a bizonytalan vásárlók miatti elhagyott kosárproblémák, és semmilyen többletköltség sem Önnek, sem a vásárlónak. Ez utóbbi akár a termékárak meghatározásában is fontos lehet, ha a probléma hiányából származó megtakarítás elég jelentős.

Fontos megjegyezni, hogy a Kiwi Sizing az összes ma használt releváns e-kereskedelmi platformon működik, mint például a WooCommerce, Shopify, Wix, Magento stb., de áttekintésünkhöz a WooCommerce bővítmény verzióját használtuk a WordPresshez. Ezáltal reméljük, hogy az emberek legszélesebb köre számára relevánsak leszünk (ha figyelembe vesszük a két platform népszerűségét a többihez képest), annak ellenére, hogy a megvalósítás és a kezelés teljes folyamata letisztult és felhasználóbarát. ahol bárki kezelheti, csak egy kis gyakorlással.

Hogyan kell működni

Mivel azt vizsgáljuk, hogyan működik a Kiwi Sizing WooCommerce integrációként, természetes, hogy az elején kezdjük – a kettő összekapcsolásával. A folyamat néhány egyszerű lépésből áll, amelyek pillanatok alatt a nulláról készen állnak. Először is aktiválnia kell a bővítményt, majd integrálnia kell a WooCommerce telepítésével. Ezt úgy teheti meg, hogy bejelentkezik a Kiwi Sizing alkalmazásba (amely különálló az irányítópulttól), és megszerzi az üzletazonosítóját. Egyszerűen másolja ezt az azonosítót a WooCommerce beállításaiban található kijelölt mezőbe. Ezzel most már mindkettő összekapcsolódik, de a folyamat még nem ért véget.

Kiwi Sizing integráció

Amíg összekapcsolta az üzletet és az alkalmazást, ugyanezt kell tennie a termékadatbázisban is. Az alkalmazás termékeivel való összekapcsolása jelentősen megkönnyíti az összes mérettáblázat és ajánlási képlet létrehozását, mivel attribútumokat ad hozzá a már meglévő cikkekhez, ahelyett, hogy mindent a semmiből hozna létre.

Egyszerűen navigáljon a „WooCommerce kulcsbeállítások hozzáadása” részhez az alkalmazáson belül az integrációs folyamat teljes befejezéséhez.

Állítsa be a WooCommerce API kulcsot

A beállítási és integrációs folyamat befejeztével azt tapasztalhatja, hogy a Kiwi Sizing alkalmazás immár a teljes termékadatbázist tartalmazza. Ezen a kapcsolaton keresztül az alkalmazás intuitív módon becslést ad arról, hogy a mérettáblázat hány termékre alkalmazható.

Olvasni:  A 7 legjobb dropshipping beépülő modul a WordPresshez

Kiwi Méretezés termékegyeztetési feltételek

Termékeinek méretezése

Eddig minden lényegében az előkészítés volt, amely eljutott odáig, hogy mérettáblázatokat hozhat létre és rendelhet hozzá termékeihez. Vannak fejlettebb funkciók, amelyeket előnyére használhat, de mindig okos az elején kezdeni.

Az a lehetőség, amelyet használni szeretne, találóan „Új mérettáblázat létrehozása” nevet viseli, és ez lesz a fő üzleti tevékenysége az alkalmazással való munka közben.

Ha még újonc a webdesign és -kezelés terén, ne aggódjon, a mérettáblázat létrehozása egy irányított, lépésről lépésre zajló folyamat, sokban hasonlít a telepítővarázslókhoz, amelyekkel mindannyian találkoztunk valamikor. Mint ilyen, megkapja azt a mindig szívesen látott lehetőséget, hogy egy már létező sablonból készítsen diagramot, amelyet szerkeszt és épített rá, vagy egy üres diagrammal a semmiből dolgozhat a kalandvágyóbbak számára.

Kiwi Méretméret táblázat létrehozása

A közös tervezési részben található sablonok lefedik az összes szokásos ruházatát, az ingektől és cipőktől a nadrágokig és fehérneműkig. Fontos megjegyezni, hogy ezek a sablonok nem csak homályos irányelvek, ahol még mindig el kell végeznie a munka nagy részét, mielőtt használhatóvá válnak. Ehelyett teljesen működőképes diagramokról van szó, amelyeken csak néhány módosításra, „személyes érintésre” van szükség, és azonnal közzétehetőek a frontend számára.

A mérettáblázat a termék részletes előnézetét tartalmazza, amely lehetővé teszi ügyfelei számára, hogy könnyen megmérjék magukat a méretük meghatározásához. Ki kell választania a mérettáblázat mezőit, a termékképeket, a diagram stílusát és a mértékegységet úgy, hogy az első három egybeessen a webhely általános kialakításával és témájával, az utóbbi pedig a célközönség köré összpontosul (hüvelyk vagy centiméter).

Kiwi Mérettáblázat

Másrészt a nulláról készült diagram elkészítése sokkal megterhelőbb próbálkozás, amit egy már meglévő/használt mérettáblázat feltöltésével könnyíthet meg. Végül azonban ugyanoda jut el, mintha sablont használt volna, a fő különbség a mérések manuális bevitele a táblázatba.

Ezen a ponton már csak néhány simításon kell keresztülmennie, mielőtt készen állna a közzétételre. Az „Elrendezési blokk hozzáadása” művelet kiválasztásával rengeteg elemet adhat hozzá, például képeket, videókat, további táblázatokat stb.

Olvasni:  WordPress szerző kontra közreműködő: mik ezek, és számítanak-e?

Kiwi Méretezési elrendezés blokkok

Végül össze kell hangolnia a terméket a megfelelő diagrammal, ehhez lépjen az „Új egyezési feltétel hozzáadása” lehetőséghez, és keresse meg a lehetőségeket. Az elemek gyorsan csatlakoztathatók a diagramhoz a „Termék” gombbal, amely kereső funkcióként működik, lehetővé téve a tételek nevének beírását és a helyszínen történő összekapcsolását.

Egy lépéssel tovább

A mérettáblázat mindig jó, ha van, és minden ruházati értékesítéssel foglalkozó webáruházban szabványnak kell lennie, de végső soron nem ez a csúcsa annak, amit vásárlóinak kínálhat. Az általános mérettáblázat lényegében egy barkácsolási útmutató, ahol a tényleges munka nagy részét továbbra is az ügyféltől kell elvégezni. Mi lenne, ha helyettük mindent elvégezne helyettük, ahol csak néhány alapvető mezőt kell kitölteniük – jön a méretajánló.

A diagramok elkészítése után a következő szintre léphet, ha a „Méretjavasló” lapra lép, és létrehoz egy egyszerűen használható számológépet, amely lehetővé teszi a méretválasztást a frontend szinkronból. Ne feledje, hogy továbbra is szüksége lesz a diagramokra, mert az ajánló az adatokat az ügyfél által megadott bemeneti adatok alapján eredményként veszi le, azaz ha nincsenek diagramok, akkor nincsenek eredmények.

Kiwi Méretméret táblázat elrendezése

Az induláshoz ki kell választania az ajánló típusát a rendelkezésre álló három közül. Az általános ajánló lehetővé teszi, hogy ügyfelei megadják méreteiket, és ennek eredményeként megkapják az ajánlott méretet. Vegye figyelembe, hogy a méretek és a méretek közötti összefüggések a kiválasztott termék mérettáblázataiból származnak.

Az egyéni ajánló nagyjából ugyanúgy működik, kivéve, hogy az eredmények nem a mérettáblázatokból származnak; ehelyett manuálisan hozza létre a kapcsolatokat. Tegyük fel, hogy elsősorban európai gyártókkal dolgozik együtt, amelyek mindegyik ruházati cikknél ugyanazt a mérettáblázatot tartják be. Ön azonban nemrégiben olyan amerikai farmert kapott, amely eltér az Ön által szokásosan árult termékek színvonalától. Ebben a konkrét esetben használhatja az egyéni ajánlót, hogy manuálisan hozzárendelje a méreteket a méretekhez az alapértelmezett beállításoktól eltérő módon.

A harmadik lehetőség az „Advanced Apparel Recommender”, és őszintén szólva, ezt fogja használni a legtöbb, ha nem mindig. Ez az ajánló a gépi tanulást használja a legjobb ajánlások megadásához. Ügyfeleinek nem kell semmilyen mérést végezniük, hanem néhány alapvető információt kell megadniuk, például életkort, súlyt és magasságot, amelyek az ajánlott méretükhöz vezetnek.

Olvasni:  Mik azok a belső adatok, és hogyan használják fel őket a PPC kampányokban

Példa a Kiwi méretezési táblázatához

Miután kiválasztotta a kívánt típust, ki kell választania a csatlakoztatott forrástáblázatot is (nincs szükség választásra, ha csak egy aktív – ez automatikusan kiválasztásra kerül). Miután elkészítette a táblázatot, hozzáadhat minden további termékattribútumot, amelyet a termékek rendezéséhez fog használni, például a termékkategóriát, a nemet és az életkort; például egy „női” „ujj nélküli ruha”.

Kiwi méretezési táblázat példa, 2. rész

Most már minden ruhadarabnak van néhány meghatározó mérete, amelyek teljesen egyediek vagy kissé egyediek. Például a hosszú ujjú ingeknél szükség van a mellkasra, az inghosszra és az ujjhosszra, míg a szoknyánál vagy a farmernél meg kell határozni a derék és a szegély vagy a nadrágszár hosszát. Számtalan méret közül választhatsz, de mindenképpen érdemes kiemelned néhány kulcsfontosságút, amelyek egy-egy cikknél döntőek – a mi ruhánk esetében ez a mell, a mell és a derék.

Kiwi méretezési mérések

Az utolsó lépés, mielőtt az ajánlók megjelennének, az eltérési százalékok alkalmazása. Mivel nagyon kevesen töltik ki tökéletesen az általános méréseket, fontos megmutatni nekik, hogy van némi mozgástér a számok összehasonlításakor. Az alapértelmezett érték 10%, ami azt jelenti, hogy ha a számok az általános méréstől való eltérésen belül vannak, akár nagyobbak, akár kisebbek, az ajánlott méret továbbra is érvényes. A +/- felállításakor ügyeljen az anyag rugalmasságára – óriási különbség van egy normál nadrág és egy jóganadrág között.

Kiwi Sizing mérési beállítások

Az utolsó lépéssel készen áll a közzétételre, ügyfelei pedig készen állnak arra, hogy élvezhessék új és továbbfejlesztett webáruháza hozzáadott funkcióit.

Összegzés

Minden üzlettulajdonos/menedzser tudja, hogy a visszatérítések és/vagy a sikertelen átalakítás milyen hatással lehet az Ön eredményére. Ezért kulcsfontosságú, hogy minél több eszközt alkalmazzunk, hogy ezekre a tételekre vonatkozó adatokat a lehető legalacsonyabb szinten tartsuk.

A Kiwi Sizing for WooCommerce egy minden az egyben bővítmény, amely pontosan ezt fogja elérni.

Ha bármilyen ruházati cikkekkel foglalkozó webshopot üzemeltetsz, és amikor egy ilyen bővítmény érkezik, amely ilyen módon képes feldobni az egészet, akkor ezt legalább magadnak és vásárlóidnak köszönheted, Engedd el.

Új publikációk:

Ajánlott