Következő 2024-es kiadások ünnepi e-kereskedelmi útmutatója

ATLANTA, GA. 2022. július 26. /PRNewswire/ — A Hostinger, a teljes körűen felügyelt, nagy teljesítményű digitális kereskedelmi platform, amely az online webhelyek és üzletek optimalizálására készült, ma bejelentette a A 2022-es e-kereskedelmi nyaralás túlélési útmutatójaaz év legforgalmasabb és legkritikusabb időszakára készülő e-kereskedelmi boltok tulajdonosai számára.

Az e-kereskedelmi eladások nem mutatják a lassulás jelét. 2022-ben az amerikai e-kereskedelmi eladások várhatóan növekedni fognak megdönteni 1 billió dollárt. Az e-kereskedelmi eladások idén elérik a világ összes kiskereskedelmi értékesítésének 20,4%-át, ami valamivel több mint kétszerese az öt évvel korábbihoz képest. a Statista szerint.

Annak érdekében, hogy az online boltok tulajdonosai átélhessék a sikeres ünnepi értékesítési szezont, az útmutató webhelyoptimalizálási technikákat és bevált módszereket kínál a konverziók növelésére és az online áruházak felkészítésére az ünnepi értékesítési szezonra. Az évszakonkénti kézikönyv felvázolja, hogy mikor kezdje el a webhely tesztelését, finomítsa stratégiáját, futtasson hirdetéseket és sok mást.

„A Hostinger jól ismeri azokat a jelentős kihívásokat, amelyeket az ünnepi szezon minden méretű vállalkozás számára jelent” – mondja Terry Trout, a marketingért felelős alelnök. „Több mint 22 éve segítettünk ügyfeleinknek sikeresen eligazodni ezeken az akadályokon, és reméljük, hogy ezzel az útmutatóval még többen képesek leszünk erre.”

„Az e-kereskedelem minden termékkategóriában növekedést tapasztal. Ez több lehetőséget jelent az eladásra. A Hostinger rendelkezik azokkal az eszközökkel és erőforrásokkal, amelyek biztosítják, hogy online vállalkozása ugyanilyen növekedést érjen el, akár csak most kezdi, akár az e-kereskedelem tapasztalt szakembere.”

Az olyan döntések meghozatala, mint a migráció, az online üzlet bővítése vagy egy üzlet globális átvétele, mind időt és felkészülést igényelnek. Ha ehhez hozzáadjuk az ellátási lánc problémáit, akkor az e-kereskedelmi vállalkozások tulajdonosai számára nincs hiány okokból, hogy előnyt szerezzenek az ünnepi értékesítési szezonban. Sőt, az e-kereskedelem gyorsan az ünnepi vásárlások standardjává válik szerte a világon.

Olvasni:  Hogyan készíts jobb tartalmat a WordPress webhelyén

Az online vásárlás világában a verseny csak még élesebb lesz. A legjobb módja annak, hogy kitűnjön, egy gyors, felhasználóbarát webhely. Egyet megszerezni azt jelenti, hogy bele kell fektetni a munkába – és a munkához idő kell. Az e-kereskedelmi ünnepekre való felkészülés ezen a nyáron történő megkezdése biztosítja, hogy a cégtulajdonosok felkészüljenek a fekete péntekre, karácsonyra és azon túl is. A 2022-es Ultimate Ecommerce Holiday Survival Guide tanácsokat ad az olvasóknak arról, hogyan tartsák fenn az online áruházak jól teljesítő teljesítményét és a vásárlók elégedettségét egész évben.

Ha többet szeretne megtudni az ünnepi készenlétről, olvassa el A 2022-es e-kereskedelmi nyaralás túlélési útmutatója. További információért a Hostingerről: látogasson el a nexcess.net oldalra.

A Hostingerről

A Hostinger a legjobb hely vállalkozása online felépítésére. Az Ön kereskedelmi igényeire optimalizálva felügyelt tárhely-infrastruktúrát, válogatott eszközöket és szakértői csapatot biztosítunk. megkönnyíti vállalkozása online felépítését, kezelését és bővítését. A KKV-kat, valamint a számukra alkotó tervezőket, fejlesztőket és ügynökségeket több mint 22 éve szolgáljuk ki, teljes körűen felügyelt, nagy teljesítményű felhőmegoldást kínálunk a WordPress, WooCommerce és Magento webhelyek és üzletek optimalizálására. A Liquid Web márkacsaládon belüli vállalatként közösen kezelünk 10 globális adatközpontot, több mint 500 000 kezelt webhelyünk van, több mint 170 000 fizető és 2,5 millió freemium szoftverügyfelet szolgálunk ki 150 országban, és páratlan szolgáltatást nyújtunk egy dedikált csoporttól. szakértők 24/7/365. A gyorsan bővülő márkacsalád vezető szerepet tölt be az ügyfélkiszolgálás terén, és tizenkét éve az INC. Magazine 5000 leggyorsabban növekvő vállalata közé tartozik az iparágban.

Tudjon meg többet a Liquid Web márkacsalád és StellarWP.

Olvasni:  Blogötletének tesztelése a célpiacon

Új publikációk:

Ajánlott