Következő Instagram ajándék

Hivatalos szabályok

NEM SZÜKSÉGES VÁSÁRLÁS A BELÉPÉSHEZ VAGY NYERÉSÉHEZ.

A VÁSÁRLÁS VAGY FIZETÉS NEM NOVÁBB A NYEREMÉNY ESÉLYÉN.

Jogosultság. Ez a Hostinger Instagram Giveaway nyitva áll minden olyan belföldi és nemzetközi személy számára, aki a belépés időpontjában legalább 18 éves. Az ajándékozásra minden vonatkozó szövetségi, állami és helyi törvény és szabályozás vonatkozik, és érvénytelen, ha azt törvény tiltja.

Szponzorálás. A Giveaway szponzora a Hostinger („Szponzor”), amelynek székhelye: 21700 Melrose Ave., Southfield, MI 48075. Szponzor és kapcsolódó leányvállalatai, leányvállalatai, utódai, megbízottjai, ügynökei, képviselői, tisztségviselői, igazgatói, részvényesei, alkalmazottai és bármely entitás Az ajándékozás fejlesztésében, előállításában, megvalósításában, adminisztrációjában, elbírálásában vagy teljesítésében részt vevő személyek, ideértve korlátozás nélkül az ilyen személyek közvetlen családtagjait, nem vehetnek részt. A szponzor az ajándékozást lényegében a jelen Hivatalos Szabályzatban leírtak szerint hajtja végre.

Belépési időszak. Ez a nyereményjáték április 17-én, EDT 00:01-kor kezdődik és 2024. április 21-én, 23:59-kor (EDT) ér véget („Belépési időszak”).

Hogyan kell belépni. A nevezési időszak alatt látogasson el a szponzor Instagram oldalára a https://www.instagram.com/nexcess/ címen, és kövesse az Instagram ajándék bejegyzés leírásában található utasításokat a Giveaway nevezés elektronikus kitöltéséhez. Arra kérünk, hogy kövesd a @nexcess-t az Instagramon, „lájkold” az Instagram-ajándékozó bejegyzést, és jelölj meg három (3) barátodat a nyereményjátékban egy (1) „bevásárlási” bejegyzéshez. (MEGJEGYZÉS: Minden szükséges lépést el kell végeznie a nevezési időszak alatt, hogy jogosult legyen.)

Nevezési korlátozások. FELHASZNÁLÓNKÉNT EGY (1) BEVÉTELI BEVÉTELT KORLÁTOZZ, ÉS AKÁR ÖT (5) TOVÁBBI BEVÉTELT (24 ÓRÁNKÉNT EGYET) A SZPONSOR AJÁNDÉKPOZÍCIÓJÁNAK MINDEN MEGOSZTÁSÁRA A NEVEZŐ INSTAGRAM TÖRTÉNETÉBEN. Harmadik fél belépés vagy belépés semmilyen nyereményjáték szolgáltatáson keresztül nem megengedett. Bármely személy, aki többszörös vagy hamis kapcsolatfelvételi adatok megadására törekszik vagy más módon ösztönöz több személyazonosság mellett, vagy bármilyen eszközt vagy műalkotást használ a többszörös vagy hamis bejegyzés megadására vagy ösztönzésére, a Szponzor meghatározása szerint, kizárásra kerül. A robotizált beléptető eszközök használata szigorúan tilos.

Olvasni:  A DreamHost interjúk a Laravel alapcsapat tagjával, G...

Fődíj. Három (3) 200 dolláros Amazon e-ajándékkártya fődíj kerül kiosztásra.

Rajz. A nyerteseket véletlenszerű sorsolással választják ki a Szponzor székhelyén zajló nevezési időszak alatt összegyűjtött összes jogosult pályamű közül. A sorsolást a Szponzor bonyolítja le, akinek döntései és értelmezései a nyereményjátékkal és a jelen Hivatalos Szabályzattal kapcsolatos minden kérdésben véglegesek és minden tekintetben kötelező erejűek. A szponzor fenntartja a jogot, hogy kizárjon bármely résztvevőt vagy nyertest, és megtagadhatja a nyeremény odaítélését olyan személynek, aki nem jogosult vagy megsértett egy szabályt, tisztességtelen előnyhöz jutott a Giveaway során, vagy csalárd módon nyerte meg a nyertes státuszt. Ha a jelentkező személyazonosságával kapcsolatban vita merül fel, a nyereményt az a természetes személy ítéli oda, akinek a felhasználónevet a beküldött e-mail címhez tartozó domainért felelős internetszolgáltató rendeli. Ha kiderül, hogy a nyertes alkalmatlan, vagy nem felel meg a Giveaway szabályainak, a nyertest kizárják, és egy másik nyertesnek ítélik oda a nyereményt egy külön sorsoláson. A nyertest Instagram közvetlen üzenetben értesítjük. Ha a szponzor nem tudja felvenni a kapcsolatot a nyertessel Instagram közvetlen üzenetben a kiválasztást követő negyvennyolc (48) órán belül, a nyertes kizárását vonhatja maga után, és a szponzor döntése alapján véletlenszerű sorsoláson egy másik nyertest választanak ki. A nyereményt a nyertes értesítése és a nyeremény átvétele után 2-4 héten belül e-mailben küldjük ki. Ha a nyereményt kézbesíthetetlenként küldik vissza, a nyeremény elveszik. További nyerteseket nem sorsolunk ki.

Esély. A nyerési esély a beérkezett jogosult pályaművek számától függ, a nyereményjáték alkalmassági követelményeinek megfelelően.

FIGYELEM: BÁRMELY SZEMÉLY BÁRMILYEN KÍSÉRÉSE, AKÁR AKÁR NEM BEJELENTKEZŐ, SZÁNDÉKOS KÁROSÍTÁSÁRA, MEGSEMMISÍTÉSÉRE, MEGHAJTÁSÁRA VAGY SZÁNDÉKOSAN BÁRMILYEN SZponzor tulajdonában lévő WEBOLDAL VAGY MOBILALKALMAZÁS VAGY KAPCSOLÓDÓ SZOCIÁLIS HÁLÓBAN, PROGRAMOZÓ HÁLÓBAN. ALÁLÁSA A LEGITIMÁT AZ AJÁNDÉK MŰKÖDÉSE A BÜNTETŐ- ÉS POLGÁRI TÖRVÉNYEK MEGSÉRÉSE LEHET, ÉS A SZPONTOZÓ FENNTARTJA A JOGOT, HOGY KÁRKÉRÉSÉRT KERESSEN, ÉS MINDEN JOGORVOSLATI IGÉNYBEVÉTELT MINDEN ILYEN SZEMÉLY ELLEN A TÖRVÉNY MÉRETÉIG.

Olvasni:  A Dollie 2.0 bejelentése – Megérkezett a WordPress felhőplatformok szolgáltatásként építésének következő szintje

Általános feltételek. A nyereményjátékban való részvétellel megígéri, hogy betartja a szponzor hivatalos szabályzatát és döntéseit, amelyek minden tekintetben véglegesek és kötelező erejűek. A szponzor fenntartja a jogot, hogy saját belátása szerint bármikor megtagadjon, kizárjon vagy visszavonjon bármely nevezést. A szponzor nem vállal felelősséget semmilyen sérülésért, kárért vagy veszteségért, amely az ajándékozásban való részvételből ered. ÖN ELFOGADJA AZ ÁRTALMATLAN SZponzor, LEÁLLÍTÁSAI, LEÁNYVÁLLALATAI, ALKALMAZOTTAI, TISZTVISELŐI, IGAZGATÓI, IGAZGATÓI ÉS BIZTOSÍTÁSÁT AZ ESETBEN BÁRMILYEN VAGY MINDEN KÖVETELÉSBŐL, VESZTESÉGEKBŐL, VESZTESÉGEKBEN ÚT. A törvény által tiltott esetek kivételével a nyeremény átvételével a nyertes örökös, világméretű, jogdíjmentes engedélyt ad a Szponzornak a nyertes nevének, fényképének, hangjának és/vagy képmásának további engedély, ellenszolgáltatás vagy bármilyen díjazás nélkül történő felhasználására reklám, promóció céljából. , és egyéb nyilvánosságra hozatali célok bármely és minden olyan médiában, amely jelenleg vagy a továbbiakban világszerte ismert.

A nyertes neve. A nyertesek neve 2024. április 23-án lesz elérhető. A nyertesek felhasználónevének megszerzéséhez nézze meg a szponzor Instagram Story-ját 2024. április 23-án.

Új publikációk:

Ajánlott