Kulcsfontosságú lépések a projekt költségvetésen belüli és időben történő megvalósításához

Egy új projekt menedzselésekor úgy tűnhet, hogy túl sok a golyó a zsonglőrködéshez. Sok az ismeretlen – különösen új szoftverek vagy alkalmazások fejlesztésekor, mivel a technológia nagyon gyorsan fejlődik, és valójában egy mozgó célpontot próbál eltalálni.

Mindez elsöprőnek tűnhet, és nagyon kevés önbizalma lehet abban, hogy mind a költségvetésben, mind pedig időben megvalósítja.

Bár az Ön projektje egyedinek tűnhet, léteznie kell néhány kulcsfontosságú területnek, amelyeket a tevékenysége alapjául használhat, és amelyek szinte általánosak lesznek. Ha ezeket használja kiindulási pontként, megbizonyosodhat arról, hogy sok alapelemet lefed, és onnantól kezdve dolgozhat a többi részleten.

1. Részletesen ellenőrizze a költségvetését

Ha azt tervezi, hogy a költségvetés alatti összeget tervezi, akkor a legjobb kiindulópont az, ha alaposan ismeri a költségvetést, és már az első naptól kezdve megtudja, mennyire reális. Ez némi kutatást igényelhet Öntől és csapatától, de jobb, ha most megtudja, mi az, ami megvalósítható és mi nem, mintsem félúton.

Keserű tapasztalatból már tudja, hogy egyes projekteket a legalacsonyabb árú opciók használatával számolnak ki anélkül, hogy figyelembe vennék a szállítási határidőket vagy a folyamat egyéb elemeivel való kompatibilitást. Ha mindezt előre tudatja, akkor felvértezheti a a finanszírozáshoz szükséges eszközöket ha újra kell értékelni őket.

2. Építsen be biztonságot a projektbe

Sok projektet úgy szállítanak le, hogy nem veszik figyelembe, mennyire biztonságosak, és még az is előfordulhat, hogy utólag rá kell csavarni. Örökbefogadással Biztonságos SDLC Ön nemcsak nagyobb valószínűséggel hoz létre alacsony költséggel kiváló minőségű szoftvert (és így nagyobb eséllyel marad a költségvetésben), hanem a biztonságot is növeli.

Olvasni:  A 2 legjobb szöveges üzenetküldő eszköz az elhagyott üzenetküldéshez...

Ily módon a biztonság a termék infrastruktúrájának része, és nem utólagos gondolat, ami az ügyfelek nagyobb bizalmát eredményezi a jelen és a jövőbeli projektek iránt, valamint egy „első a biztonság” kultúrát teremt a csapatban.

3. Szükség esetén kiszervezni

Bár valószínűleg kiváló csapattal rendelkezik, kétségtelenül szűk keresztmetszetek lesznek a folyamatban, vagy amikor a kereslet meghaladja a rendelkezésre álló szakértelmet. Az ilyen helyzetekben nem szabad haboznia szakértőket szabadúszó alapon bevonni néhány napig vagy hétig dolgozni, hogy túljusson egy bizonyos akadályon. Még az is előfordulhat, hogy olyan emberekből álló csapatot hoz létre, akiket az egyes termékekhez használhat, bár ez időbe telhet.

Végső gondolatok

A projektek időben és a költségvetésen belüli megvalósítása távoli álomnak tűnhet, de van néhány lépés, amellyel közelebb hozhatja a valósághoz. Mindenekelőtt alaposan ismernie kell a költségvetését, és meg kell győződnie arról, hogy reális-e. Ha ez a négyzet be van jelölve, a következő lépés annak biztosítása, hogy a projekt biztonsággal valósuljon meg az építés részeként, és mindezt úgy teheti meg, ha a feladathoz megfelelő szakértőket alkalmaz, függetlenül attól, hogy a világ melyik pontján fordulnak elő. lenni.

Új publikációk:

Ajánlott