Laminák telepítése a DreamHost-re

A PHP Laminas a Zend technológiák folytatása. A Zend keretrendszert a vezető szervezetek továbbra is használják különféle üzleti megoldások támogatására, mint például az e-kereskedelem, a tartalomkezelés, az egészségügy és az üzenetküldés. A közösség továbbra is hatékonyan járul hozzá és halad előre. A Laminas a Zend keretrendszer következő generációja, amely egy nagy teljesítményű PHP keretrendszer.

Mi Változott?

A legfontosabb, hogy ne feledje, hogy a Zend keretrendszert nem vették ki. Ahhoz, hogy biztonsági felülvizsgálatokat, hibajavításokat és új funkciókat kaphasson a Zend keretrendszer kódbázisához, az alkalmazásokat vagy projekteket át kell telepítenie Laminas márkájú csomagokba.

A Laminas PHP hasonlóan fog futni, mint a Zend keretrendszer kódja, mivel mindkettőnek ugyanazok az alapjai. A Laminas új névtérrel fogja használni a kódot. Laminák a Linux Foundation által kezelt irányítási modell szerint működik.

Ez a nyitott szervezet előnyét nyújtja számunkra, amely lehetővé teszi, hogy minden felhasználó hozzáférjen, és segítséget nyújtson a vállalkozás irányításának koordinálásához.

PHP Laminas migrációs kompatibilitás

Áttelepítheti:

  • Olyan projekt vagy alkalmazás, amely a Zend keretrendszertől függ, vagy a Zend keretrendszer összetevőitől függ. 2. x és 3. x verzió alapján
  • A projektek és alkalmazások az Apigility összes stabil verziójára épülnek.
  • Az Expressive összes stabil verziójára vagy Expressive komponenseket használó projektek vagy alkalmazások.
  • A Zend Framework összetevőitől függő könyvtárak.
Olvasni:  DreamHost interjú vezető PHP fejlesztővel...

Milyen újdonságok vannak a Laminas Frameworkben?

  • Hordozhatóság: Laminas PHP Utána működik PHP – FIG (PHP – Framework InterOp Group) szabványok, amelyek lehetővé teszik a tervezők számára, hogy a kódot könnyen tárolják más keretrendszereken.
  • Ipar-orientált technológia: Ipar-orientált technológia és teljesítményvezérelt webes platform a valódi értelemben. Lehetővé teszi a tervezők számára, hogy lenyűgöző terveket hajtsanak végre, és robusztusan hozzanak létre alkalmazásokat.
  • Személyre szabott webfejlesztés: A Laminas keretrendszerről azt mondják, hogy nem csak PHP webalkalmazások fejlesztésére van optimalizálva, de ígéretes innovációnak is tartják az e-kereskedelmi alkalmazások számára.
  • E-kereskedelem fejlesztése: Erőteljes, de gyors és gördülékeny végrehajtást biztosít.
  • Építészet: A Laminas keretrendszer MVC architektúrán működik, amely támogatja a webes tervezőket az összetett összetevők kezelésében.

Semmi sem olyan egyszerű, mint a Laminas alkalmazások telepítése a felhőn

A DreamHost segítségével Laminas alkalmazásait néhány perc alatt elindíthatja és futtathatja felügyelt felhőszervereken.

Telepítse a Laminas-t a DreamHost platformra

A Laminas szerverre történő telepítéséhez regisztráljon vagy jelentkezzen be a DreamHost Platformra. Miután bejelentkezett, válassza ki szerverét és egyedi PHP alkalmazását. Válassza ki a PHP-szerver méretét a webhely forgalmának megfelelően, és a helyét a kívánt régiónak megfelelően.

Töltse le a Laminas Framework programot

Most lépjen a szerverére, és indítsa el az SSH Terminált. Jelentkezzen be hitelesítő adataival.

Miután bejelentkezett, menjen a public_html mappát, és egyszerűen futtassa a letöltés parancsot a Laminas Framework letöltéséhez.

zeneszerző create-project -s dev laminas/laminas-mvc-skeleton elérési út/to/install

A weboldalt hozzáadásával érheti el /útvonal/telepítés/public/ az URL végén a Laminas Framework megnyitásához. Ha az alábbi oldalt látja, akkor mindent sikeresen konfigurált.

Végső szavak

A Laminas PHP professzionális PHP-alapú csomagok gyűjteménye. Az egyik dolog, amit meg kell jegyezni a Laminas esetében, hogy jól működik a többplatformos operációs rendszeren.

Olvasni:  Hogyan írjunk közösségi média feliratokat, amelyek hangzatosak, ó, olyan csodálatosak és lenyűgözőek

A Laminas alkalmazások hatékonyan futnak az összes PHP veremben, és megfelelnek az összes szükséges műszaki követelménynek. A Zend keretrendszer Laminasra való átnevezésének oka a szerver-kompatibilitás, amely a gyorsítótárazási képességei, a növekvő műveleti kód sebessége és az alkalmazások figyelése miatt jobb végrehajtást biztosít.

×

Szerezze meg hírlevelünket
Legyen Ön az első, aki megkapja a legújabb frissítéseket és oktatóanyagokat.

Köszönjük, hogy feliratkozott ránk!

Szereted, amit olvasol?

Köszönjük a visszajelzést!

Új publikációk:

Ajánlott