Le lehet játszani a SIMS 4-et Chromebookon?

Lelkes játékosként felmerülhet benned a lehetőség, hogy Chromebookon játszhatsz SIMS 4-et. A Chromebookok karcsú laptopok, amelyeket normál mindennapi használatra terveztek anélkül, hogy lyukat égetnének a zsebében.

Ebben a cikkben megvizsgáljuk a SIMS 4 és a Chromebook kompatibilitását, és különféle megoldásokat fedezünk fel annak érdekében, hogy élvezhesse a játékot ezen az eszközön.

Le lehet játszani a SIMS 4-et Chromebookon?

A rövid és közvetlen válasz az, hogy nem, nem játszhatja le az SMIS 4-et Chromebookon.

Ennek az az oka, hogy a SIMS 4 nem kompatibilis a ChromeOS-szel, a Chromebookon futó operációs rendszerrel.

A SIMS 4 Windows vagy MacOS rendszeren fut, és megfelelő mennyiségű feldolgozási teljesítményt és tárhelyet igényel, amely a Chromebookokon általában hiányzik.

A Chromebookokat webalapú alkalmazások futtatására tervezték, és adataik nagy részét a felhőben tárolják, ami miatt alkalmatlanok a nehéz játékokra.

Alternatív SIMS játékok Chromebookon

Bár a SIMS 4 nem játszható le Chromebookon, Chromebookján továbbra is élvezheti a SIMS játékokat a két mobilverzióval:

  • A SIMS FreePlay
  • A SIMS Mobile

Ezeket a játékokat érintőképernyős eszközökhöz tervezték, és letölthetők a Google Play Áruházból.

Megoldás a SIMS 4 lejátszásához Chromebookon: A Chrome Remote Desktop használata

Ha továbbra is hajthatatlan a SIMS 4 Chromebookon való lejátszása mellett, van egy megoldás, amelyet kipróbálhat, ha hajlandó megtenni néhány további lépést, és hozzáfér egy másik számítógéphez.

Ez a módszer magában foglalja a Chrome Remote Desktop használatát, amely funkció lehetővé teszi egy másik számítógép távoli elérését a Chromebookról.

Először telepítenie kell a SIMS 4-et egy Windows vagy Mac számítógépre, amely megfelel a játék követelményeinek, majd csatlakoztatnia kell a Chromebookhoz a Chrome Remote Desktop segítségével.

Olvasni:  Játéktábla kedvezmények és kuponkódok

Jegyzet: Mindkét eszköznek ugyanazon az internetkapcsolaton kell lennie, hogy ez a módszer működjön.

Íme a SIMS 4 Chromebookon a Chrome Remote Desktop segítségével történő lejátszásának lépései:

  • Kezdje a Chrome Remote Desktop alkalmazás letöltésével Windows vagy Mac számítógépére és Chromebookjára egyaránt. Az alkalmazást a Google Play Áruházban találja meg.
  • Párosítsa Windows vagy Mac számítógépét Chromebookjával a Chrome Remote Desktop alkalmazáson keresztül. Mindkét eszközön ugyanazzal a Google-fiókkal kell bejelentkeznie, és követnie kell a képernyőn megjelenő utasításokat.
  • Ha végzett, indítson távoli munkamenetet a Windows vagy Mac számítógéppel a Chromebookról az alkalmazás segítségével.
  • Indítsa el a SIMS 4-et Windows vagy Mac számítógépén, és játssza le Chromebookján.

Így technikailag lejátszhatja a SIMS 4-et Chromebookon. De ne feledje, hogy ez nem hivatalos vagy optimális módja ennek. Előfordulhat, hogy késések vagy hibák jelentkeznek, és a grafika minősége gyengébb lesz.

Új publikációk:

Ajánlott