Legjobb blogírási tanfolyamok 2024-ben (HOGY SEGÍTSÜK A BLOGJA NÖVEKEDÉSÉHEZ ÉS PÉNZÉRTÉKESÍTÉSÉHEZ)

Tartalomjegyzék

 • Bevezetés
  • Blogra építve: Szerezze meg első 10 000 olvasóját, és szerezzen hat számjegyű blogbevételt
  • Ingyenes blogolási tanfolyam: Indítsa be a blogot
  • Melyssa Griffin
  • Okos Blogger
  • Növekedés és átalakítás
  • Ahrefs: Blogírás cégeknek
  • Backlinko
  • A Persuasion Nation online blogtanfolyam
 • GYIK

Szeretsz írni? Nem tudod ellenállni, hogy kipróbálj egy új helyet, és ne írj le arról, hogy mit szeretett benne, pompás részletekben az interneten? Vagy Ön az a fajta, aki pusztán kitalálta a megoldást egy olyan problémára, amellyel rengeteg ember szembesül, és csak segíteni szeretne másokon? Vagy változást szeretnél elérni?

Ha már résen volt a legjobb blogolási tanfolyamok 2021-ben, és szeretné fejleszteni íráskészségét, figyeljen! Íme egy lista a 2021-es legjobb blogolási kurzusokról, és arról, hogy mitől váltak ki rajtuk.

1. Blogra építve: Szerezze meg első 10 000 olvasóját, és hozzon létre hat számjegyű blogbevételt

Forrás

9 órányi videó előadással, 15 ezer szónyi írott tartalommal és 6 órányi interjúval a legjobb bloggerekkel ez az egyik legátfogóbb. online blogírás tanfolyamok meg fogja találni, ha úgy néz ki, hogy vegye fel a blogolási játék fokozattal magasabbra.

Ár: 497 dollár

Ha ingyenes Kickstarter csomagot keres, ez valószínűleg nagyszerű ajánlat. Ez a kurzus jobban összpontosít a SEO-ra, hogy segítse a közönség növelését. A három lépés, amelyet Greg a teendők listájaként emel ki:

 • Válassza ki a megfelelő kulcsszót a célközönség számára
 • Írj egy jó posztot
 • Terjessze blogját mások által már meghatározott közönségek felhasználásával – miért kezdje el a nulláról, ha egy része már elkészült helyette?

A tanfolyam kiterjed még:

 • Azok a blogtípusok, amelyek segítenek ügyfeleket vonzani
 • Hogyan írhatunk SEO-barát bejegyzést?
 • Több mint 500 olvasó elérése havonta egy egyszerű promóciós stratégia segítségével
 • Egy egyszerű módja annak, hogy linkeket hozzon létre oly módon, hogy a bejegyzése SEO szempontból jó helyre kerüljön

Melyssa Griffin, a neves vállalkozó 2013-ban indította el blogját, amely rendkívül népszerűvé vált, és most arra összpontosít, hogy segítsen másoknak sikeres blogokat írni. Miközben felajánl néhányat a legjobb blogolási tanfolyamok kezdőkneka Pinterest használatával kapcsolatos kurzusa a blogjaik bővítésére remek!

Tehát miközben beszélünk a legjobb blogolási tanfolyamok 2021-ben biztosan szerepelni fog ez Melyssa Griffintől. Ezzel a kurzussal megtanítja Önnek, hogyan lehet hatékony e-mail listát és webhelyforgalmat készíteni, és hogyan növelheti szervesen a forgalmat. Növekedés nagy pénzek kiadása nélkül? Hackelésnek hangzik, nem?

Olvasni:  7 titkos módszer vállalkozása márkaépítésére költségkeret mellett

Forrás

A nulláról kezdeni? Gyorsan szeretne bevételt szerezni? Mi lenne, ha azt mondanánk, hogy „okos blogger” segít a bloggereknek a nulláról 1000 dollárra növelni bevételeiket, mindezt passzív jövedelem révén?

Blog Traffic Blueprint tréninget kínál, amely kifejezetten az új bloggerek kezdésében segít. Kiváló képzési anyagok százai állnak rendelkezésre a már bejáratott bloggerek számára, akik vállalkozásukat bővíteni szeretnék. A blog forgalmi tervezete a következőket kínálja:

 • A gyakori blogforgalmi stratégiák részletes bemutatása
 • Példák az egyes stratégiák működésének kiemelésére
 • Útmutató a méreg kiválasztásához
 • Erőforrások az egyes stratégiáik elsajátításához és még sok máshoz!

Ha még csak most kezdi, látogasson el a Smart Blogger oldalára, hogy sikeres blogot építsen.

Ár: 497 dollár

Bár számos tanfolyamot láttunk, amelyek segítségével növelheti közönségét és elkezdhet keresni, még nem találtunk olyat, amely segítene a tartalomban. Íme egy, hogy elhárítsa a tartalommal kapcsolatos problémákat.

Forrás

Mivel az egyik legjobb blogolási tanfolyamok 2021-ben ez a tanfolyam az, amely megérti, hogy a blogírás nem csak a szakértelemről, a nagyszerű ötletekről és a bejegyzések írásáról szól. Arról is szól, hogy egyensúlyt teremtsünk a piaci szakértelem és a kreativitás bősége között egy bolondbiztos tartalommarketing-stratégiával.

Ez online blogírás tanfolyam segíti a kezdő tartalomrajongókat, hogy tapasztalt szakemberekké váljanak azáltal, hogy megtanítja nekik, hogyan vonzzák be a célolvasókat, vonják be a közönségüket, növeljék a webhely forgalmát, új érdeklődőket generáljanak és jó eladásokat teremtsenek. Hatékony rendszereket tanít:

 • Megfelelő tartalom létrehozása a megfelelő forgalomhoz
 • A webhely forgalmának életképes potenciális ügyfelekké alakítása
 • Ezt a forgalmat egy cselekvésre ösztönző oldalra irányítva
 • A készségek és az értékesítés fejlesztése
 • Az e-mail-feliratkozók ügyfelekké alakítása

Ár: 699 USD egy életen át és 135 USD/hó hat hónapig

Míg a legtöbb kurzus, amelyről beszéltünk, inkább a végfogyasztói szemszögből szólt, most itt az ideje, hogy megvizsgáljunk egy üzleti kurzust.

Forrás

Az Ahrefs blog igen értékes, mivel ingyenes oktatást és hatékony eszközöket kínál a szűkös információk megtalálásához, a versenytársak kutatásához vagy akár a forgalomhoz. Nem csak ez, hanem kiváló tanfolyam is van a bloggerek számára.

Tanfolyamukon a bloggerek megtanulják, hogy a blogjukat túllépjék az áhított havi 100 000 látogatói határon, és gyorsan vásárlókká váljanak az olvasók. Néhány modul, amelyen edzenek:

 • A helyesen végrehajtott tartalommarketing pozitív hatása
 • A blog bővítésének főbb stratégiái
 • A webhely forgalmi potenciáljának és befolyásos rangsorának elemzése a kulcsszó relevancia alapján
 • Vállalkozásoknak szánt egyedi tartalomötletek keresése
 • Cikkek optimalizálása kulcsszavakra
 • Önreklámozó tartalom létrehozása
 • Hogyan hozzunk létre hivatkozásra érdemes tartalmat, építsünk vissza linkeket stb
Olvasni:  8 tipp hatékony blognaptár létrehozásához

A kurzus interjúkat tartalmaz olyan iparági szakemberekkel, mint Bryan Harris, így ez az egyik legfontosabb ajánlásunk a számára legjobb blogolási tanfolyamok 2021-ben.

Forrás

Amikor saját blogot indít, elengedhetetlen, hogy megtanulja az alapokat, és megtanulja, hogyan helyezze el oldalát az olyan keresőmotorokban, mint a Google. Tehát miközben a legjobbról beszélünk online blogírás tanfolyamokigazságtalan lenne, ha nem vennénk fel a Backlinkót.

Ha feliratkozik egy Backlinko tanfolyamra, jó blogírási tanácsokat kap, és olyan módszereket kap, amelyek segítségével blogja előkelő helyen szerepelhet a SEO paramétereken. Ez segít abban, hogy szétválaszthasd a munkádat egy tengernyi más blogban, amelyek a megfelelő közönségre várnak.

Forrás

Mary Fernandez, a híres digitális marketing stratéga élete utolsó nyolc évét azzal töltötte, hogy létrehozta online oktatási vállalkozását, marketinget tanult, és megtanulta, hogyan lehet 7-8 számjegyű online piactereket bővíteni. Előállt a Persuasion Nation – Online Blogging című lappal, amely az egyik legjobb online blogírás tanfolyamok hogy segítsen Önnek tapasztalataival arról, hogyan írhat jobbat, és hogyan helyezheti előrébb blogját a keresőkben. Hatalmas tapasztalata ezen a területen nem csak segít, hanem fel is emeli a munkája szintjét.

Ha csatlakozik a blogolási tanfolyamához, hozzáférhet az online alkotóknak szóló teljes útmutatójához, amely több mint 80 videóleckét tartalmaz, egy exkluzív meghívót a csak tagok közösségébe, és megtekintheti a kéthetente zajló irodai üléseit.

Míg ezek néhány legjobb blogolási tanfolyamok 2021-ben, amit elvihetsz, sok mást is választhatsz aszerint, hogy mire van szükséged. A neves platformok egyéb kurzusai közé tartozik a Persuasion Nation online blogolási tanfolyam, a Authority hacker, a fizzle és még sok más.

Bár lehet, hogy néhányan nem professzionálisan blogolnak, soha nem árt, ha minden apróságból a legtöbbet hozod ki. Ezekkel a tanfolyamokkal nemcsak beindíthatod a blogodat, hanem passzív jövedelemre is szert tehetsz azzal, amit szeretsz – írni!

Azonban sok dologra érdemes rájönni, mielőtt saját blogot indítana. Nem számít a cél, a blogírás néhány egyszerű szabály szerint működik, legyen szó bevételszerzésről vagy hatásról. Nézzük át ezeket, és ismerkedjünk meg az elmélettel, mielőtt elkezdenénk a blogírást.

Olvasni:  E-kereskedelmi CRM szoftver – 7 legjobb választás vállalkozása számára

Alapvető tudnivalók a blogírás megkezdése előtt

 • Ismerd a vásárlódat: Bár ez elég alapvetőnek tűnik, mindig minden marketing vagy akár az emberek tevékenységének középpontjában áll. Míg a belsőépítész-rajongók és a botanikusok egyaránt szeretik a növényeket, ennek különböző okai vannak. Ami az egyikkel működik, az nem biztos, hogy a másikkal működik.
 • Segítsen az ügyfeleknek megtalálni Önt: Mi van a Google utolsó oldalán? Még a Google sem tudja. Legyen olyan kulcsszóstratégia, amely segít a hitelesség növelésében az interneten, így a keresők könnyen megtalálhatják Önt. Bár a Google első oldalán lenni nem mindig könnyű, kétségtelenül kifizetődő.
 • Csatlakozzon: Valószínűleg a blogírás legegyszerűbb és leglényegesebb része. Hozzon létre egy e-mail listát úgy, hogy megkéri olvasóit, hogy iratkozzanak fel. Egy percig tart, de ha tetszik nekik a tartalom, valószínűleg megteszik. Miután közvetlenül csatlakozik hozzájuk, egyre több történettel vonhatja be őket.
 • Legyen bemutatható: A blog sem nem könyv, sem nem képregény, ezért egyensúlyba hozza a képeit a szöveggel és fordítva. Míg egyesek jobban szeretik a látványt, vannak, akik inkább olvasnak. Mondjon el egy történetet, amely mindkettőt használja.

Most, hogy tudja, mi a fontos, és mire kell összpontosítania, beszéljünk a blogépítés megközelítéséről; pontosan mit takar?

Először is válassza ki a rést. Leggyakrabban ez olyasvalami, ami iránt szenvedélyesen rajongsz, és legalább valamiféle tapasztalatod van. Miután kiválasztottad a rést, kövesd a blog nevét és a domainedet.

Ezután dönt a tartalomstratégiáról, egy innovatív kampányról, amely érdekli a célközönségét, és hoz létre néhány blogot, amelyek karaktert adnak a blognak. Egy csipetnyi humor mindig jót tesz. Most, hogy van néhány felhasználható cikke vagy bejegyzése, dolgozzon kulcsszókutatásán, fogyasztói demográfiai adatain, és állítson be cselekvésre ösztönzést, hogy idővel e-mail listát építsen.

Ezután rátérünk a növekedési részre – itt dolgozunk azon, hogy forgalmat irányítsunk a blogodra egy kickass SEO stratégia létrehozásával. Ha folyamatosan érkeznek új felhasználók és egy csomó hűséges olvasó, itt az ideje, hogy bevételt szerezzen blogjából.

A legtöbb alább felsorolt ​​tanfolyam végigvezeti Önt a fenti mérföldkövekkel és még sok mással együtt. Először azonban néhány támpont a blogolási tanfolyam kiválasztásához. Miközben sokan ingyenes blogolási tanfolyamok rendelkezésre állnak, előfordulhat, hogy nem pontosan azok, amelyeket keres, ezért ne féljen befektetni legjobb blogtanfolyamok ha eléggé hiszel az írásodban.

 • A legtöbb tanfolyamnak borsos ára van – bár ezt költségnek tekintheti, tekintse befektetésnek.
 • Tudd, hogyan tanulsz – Míg egyesek videók nézése vagy hallgatása révén tanulnak, vannak, akik szívesebben olvasnak és néznek meg infografikákat. Tekintse meg a tartalomjegyzéket, hogy áttekintse, hogyan jelennek meg az információk, és hogy ez működni fog-e az Ön számára.
 • Tudd, mit szeretnél tanulni – Míg egyes blogok nagyszerűen segítik a növekedést, mások pedig jobb tartalom létrehozásában, vannak olyanok, amelyek segítségével jobban bevételre tehetsz szert jelenlegi közönségeddel. Ha tudod, mire szeretnél építeni, okosabban választhatsz.
Olvasni:  Pixel óra pletykaösszefoglaló: szivárgások, renderelések és megjelenési dátum

GYIK

1. Vannak ingyenes blogírási tanfolyamok?

Igen, vannak, de a legtöbbjük vagy nehezen megtalálható, elavult, vagy csak nem olyan részletes, mint a fizetősek.

2. Lehet-e a blogírás az elsődleges bevételi forrásom a jövőben?

Igen, feltétlenül, csak ne feledje, mint minden más karrier, ez is megköveteli a szükséges alapmunkát és időt a legjobb eredmények eléréséhez.

3. Van egy blogom, de nincs bevételszerzése. Mit tehetek?

A legegyszerűbb válasz erre az, hogy ne add fel. Ha szereted, amit csinálsz, és beleteszed a szíved és a lelked, akkor ez a jövőben növekedni fog. Ha a dolgok nem mennek jól, szánhat egy kis időt a tanulásra, és a legjobb eredmény elérése érdekében módosíthatja az írást.

4. Megérik a blogolási tanfolyamok?

Ha Ön olyan személy, aki író szeretne lenni, és meg akarja tanulni a blogírás finomságait, és végül pénzt keresni vele, akkor igen, a legjobb blogtanfolyam megérheti az Ön számára.

5. Mik azok a dolgok, amelyeket szem előtt kell tartanom blog indításakor?

Minden kezdő számára a legjobb, ha többet szeretne tudni a SEO-ról, a kulcsszavakról és a megfelelő téma kiválasztásáról.

6. A blogom témáját már sok helyen használják, érdemes még folytatni?

Igen, abszolút. Az azonos témával foglalkozó különböző blogok csak abban különböznek egymástól, ahogyan az író írja őket. Csak tegye a dolgát, és az eredmények követni fogják.

7. Nyereségesek a blogok 2021-ben?

Hát persze, hogy vannak! A blogok nemcsak nyereségesek, hanem nagyszerű módja annak, hogy gyakorolja írási készségeit, és kiélje szenvedélyeit (még 2021-ben is). Tehát menjen tovább, és iratkozzon fel egy blogírásra, hogy felfrissítse képességeit!

Új publikációk:

Ajánlott