Legjobb üdvözlő e-mail sablonok a jobb elköteleződés érdekében

Csábítsa el előfizetőit vagy ügyfeleit ezekkel a legjobb üdvözlő e-mailekkel. Íme néhány hatékony konstrukció, amelyek hasznos eszközként szolgálhatnak a vevő bekapcsolásához.

Az üdvözlő e-mail egy üzenet, amelyet egy márka küld az ügyfélnek vagy előfizetőnek. Ez az első kommunikáció, amelyet a vevőkészülék kap a márkától. A legjobb üdvözlő e-mailek nagyobb érdeklődésre ösztönzik az olvasókat, lehetőséget adnak a márkának a bemutatkozásra, személyes kapcsolatteremtésre, és arra ösztönzik a címzettet, hogy iratkozzon fel a márkára.

Miért fontos az üdvözlő e-mail?

Először is, az üdvözlő e-mail az első benyomás. A Wordstream szerint az üdvözlő e-mailek 320%-kal több bevételt generáltak, mint a többi marketinges e-mail. Segíti a márkát azáltal, hogy lehetővé teszi az olvasóval való elköteleződést, és potenciális fogyasztóból a márka által kínált termék vagy szolgáltatás szállítójává változtatja.

Forrás

Hogyan készítsünk hatékony üdvözlő e-mailt?

A hatékony üdvözlő e-mail többféle stílusú lehet, attól függően, hogy melyik fő funkcióra összpontosít. Különböző üdvözlő e-mail-példák megtekintése és az üdvözlő e-mail tökéletes és legmegfelelőbb elemeinek eldöntése kiváló módja annak, hogy elkezdjük az üdvözlő e-mail megfogalmazását.

Olvasni:  Az 5 legjobb webhely a Facebook esemény résztvevőinek vásárlásához 2024-ben (olcsó és azonnali)

Íme néhány üdvözlő e-mail típus, amelyet elküldhet az olvasónak, és néhány példa a vezető márkák legnépszerűbb üdvözlő e-mailjeire.

1. Egy tényleges emberi lénytől

Ez egy személyre szabott üdvözlő e-mail, amelyet egy tényleges személy küld és ír alá a nevével és a márkától származó megjelölésével. Ez a fajta e-mail személyes élményt teremthet az olvasó számára. Lehetővé teszi továbbá, hogy az ügyfelek visszajelzést adjanak személyes preferenciáiról, ami fontos erőforrás lehet a márka számára a jövőbeli levelezés személyre szabásához és megfogalmazásához.

2. Ingyenes próbaverzió üdvözlő e-mail

Ingyenes próbaverziót küldünk azoknak, akik előfizetnek a márka ingyenes próbaverziójára. Az üdvözlő e-mail tájékoztathat a márkáról, és arra is ösztönzi az olvasót, hogy vegye igénybe a márka további fizetős szolgáltatásait. A Shopify üdvözlő e-mailje tökéletes példa erre.

Forrás

3. E-mail sablon tervezés a termékre összpontosítva

Az olvasó bevonása a termékkel kapcsolatos információkba az egyik legnépszerűbb üdvözlő e-mail sablon, amelyet a márkák előnyben részesítenek. Ez felértékeli az e-mailt, mivel nem csak a márkára, hanem arra a termékre vagy szolgáltatásra is összpontosít, amelyet a márka eladni próbál. A termék- vagy szolgáltatásinformációkat bemutató videók vagy animációk hozzáadása javíthatja az élményt.

4. Mutasson hálát és ajándékozzon ajándékot az olvasónak

Néhány példa az üdvözlő e-mailekre érdekes módokat mutat be az olvasók hűségének növelésére egy kis ajándék révén. A márka üdvözlő e-mailjéhez hozzáadott kedvezményes kód néhány bónusz “lájkot” kaphat.

Az Optimonster a következő e-mail-sablonban exkluzív tartalmat biztosít ingyenesen:

Forrás

5. Külön köszönettel köszöntjük az olvasókat

Csak egy egyszerű üdvözlőlevél, amelyben hálásan köszönjük az olvasóknak, hogy feliratkoztak a levelezőlistára, sokat segíthet! Az ilyen típusú üdvözlő e-mailek személyes megjelenést kölcsönöznek, és nagyon meleg fogadtatást küldenek. Ez kiegészíthető grafikával és tervezéssel.

Olvasni:  Bizonyított sztárok, amelyek növelik vállalkozását a digitális marketinggel

6. Üdvözlő e-mail emlékeztetővel

Üdvözlő e-mail, amely emlékezteti az olvasót, hogy miért regisztráltak a márkára? Bár technikailag nem üdvözlő e-mail, ez a fajta levél emlékezteti a felhasználókat a meglévő listára felvett új szolgáltatásokra. Ezt a fajta levelet egy márka is küldheti, ha az olvasó nem vett igénybe semmilyen szolgáltatást vagy terméket; egyfajta „üdvözöljük újra” e-mail.

A BuzzSumo alábbi e-mailje egy példa:

Forrás

7. Cselekvésre ösztönzés az üdvözlő e-mailben

Ahelyett, hogy dobogna, a márkának olyan stílussal kell rendelkeznie, amely egyenesen a cél felé halad, és cselekvésre szólít fel. A cselekvésre való felhívás arra szólítja fel az olvasót, hogy tegyen konkrét lépéseket a márka irányába. Néhány példa a cselekvésre ösztönzésre: „Vásároljon most” vagy „Feliratkozás”. A Wufoo alábbi e-mail sablonja tökéletes példa erre.

Az üdvözlő e-mailben a legnagyobb hangsúly a gombon van, amely cselekvésre hív fel egy űrlap kitöltésére, semmi többre.

Forrás

8. Márkaesztétika az üdvözlő e-mailben

A legnépszerűbb üdvözlő e-mailek némelyike ​​grafikát és a márka dizájnját használja az olvasó megszólítására. Az ilyen e-mail sablonok bemutatják, hogy a márka dizájnja és esztétikája hogyan használható fel az olvasók összetartozás érzésére. A Pretty Little Thing gyönyörű rózsaszín e-mail-designja az egyik legjobb példa erre a stílusra.

Forrás

9. Tájékoztató

Az informatív üdvözlő e-mail sablon információkat ad a márkáról, a szolgáltatásokról és termékeiről, és a márka által biztosított források felé tereli az olvasót. Az ilyen információkat ajánlatos minimalista formában tartani, hogy ne terhelje túl az olvasót, ami elveszítheti az érdeklődését.

Íme egy példa a Médium üdvözlő e-mail sablonjára.

Forrás

10. Exkluzív üdvözlő e-mailek

Üdvözölni az olvasókat, és éreztetni velük, hogy egy exkluzív élmény részesei. A márkával kapcsolatos exkluzív információktól kezdve az új bevezetésekhez való korai hozzáférésig a márka számos csodálatos módon teheti különlegessé a „törzsét” kötelékükkel kapcsolatban.

Olvasni:  Az e-mail marketing 13 legfontosabb előnye

11. Játékos

Egy játékos grafikus üdvözlő e-mail sablon emlékezetes benyomást kelt az olvasók elméjében. Stratégiai színpompás, megnyerő fényképek vagy szórakoztató képek, amelyek hitelesek a márkához, olyan elemek, amelyek beépíthetők egy üdvözlő e-mailbe.

Ez a Find Me A Gift üdvözlő e-mailje, amely emlékezteti az olvasót a márka hasznosságára.

Forrás

Befejezés egy „Üdvözlő” megjegyzéssel

Az üdvözlő e-mailek nagyszerű eszközök arra, hogy a fogyasztóval való kezdeti levelezés során elköteleződést teremtsenek, lekötve a figyelmét, és bevételt generáljanak a rajtuk keresztül nyújtható különféle információkból, szolgáltatásokból és ajánlatokból. A fent idézett különféle példák a piac legnépszerűbb üdvözlő e-mailjei közé tartoznak. A legjobb szempontokat az érdeklődési körtől és a céloktól függően össze lehet kapcsolni egy pozitív márkaidentitás kialakítása érdekében.

GYIK

1. Hogyan készítsünk meleg üdvözlő e-mailt?

A meleg és barátságos e-mail sablon kialakításához adjon felismerhető információkat, értékelje a márka által ígért tartalmat, és írja le, mit vár el a márka a levélben. Ha egy kicsit megmutatjuk a márka személyiségét, az sokat jelent.

2. Milyen a jó üdvözlő üzenet?

A jó üdvözlő üzenetnek személyes érintést kell tartalmaznia, és meg kell mutatnia a márka lelkesedését, hogy kapcsolatba lépjen az olvasókkal. Világos tájékoztatást kell adni a termékekről és szolgáltatásokról is.

3. Mit kell mondani egy üdvözlő e-mailben?

Köszönjük az olvasóknak a feliratkozást, a levelezésben az elvárások megfogalmazását, a márka bemutatását. A legfontosabb üdvözlő e-mailek bizonyos ösztönzőket biztosítanak az olvasóknak, valamint kapcsolattartási és közösségi információkkal szolgálnak.

Új publikációk:

Ajánlott