Lehet, hogy a Motorola olcsó összecsukható telefont készít, a Moto Razr Lite-ot

Fotó: MySmartPrice

A Motorola annak ellenére, hogy 2019-ben az elsők között debütált összecsukható telefont a Moto Razr-rel, nem aratott túl nagy kereskedelmi sikert ezen a téren. Ez azonban változhat a Moto Razr Lite közelgő kiadásával. A Razr Lite a Motorola második összehajtható telefonja 2024-ban, és megfizethetőbb lesz, mint a Razr Plus 2024 alatti fő termékcsalád.

A specifikációkról, az árakról vagy akár a megjelenési dátumról nem sok információ áll rendelkezésre, de azt tudjuk, hogy a telefon egy kisebb fedlapkijelzővel érkezik. A „Lite” név a belső specifikációkat, köztük a processzort, a kamerát és más alkatrészeket is lefelé fejleszti, hogy összességében alacsonyabb árat érjen el. Jelenleg úgy tűnik, hogy a Moto Razr Lite kettős kamerával, az előlapi kamerának kivágott lyukkal és egy oldalra szerelt ujjlenyomat-szkennerrel érkezik.

MySmartPrice exkluzív rendereket adott ki a telefonról, és bár a prototípus gyenge minőségű, valós tesztképein alapulnak, jól látható az ívelt telefonváz, amelyen antennavonalak futnak végig a testen, ami fémszerkezetre utal. A Motorola szintén lemondott az ikonikus Razr megjelenésről az alsó állal, és olyan kialakítást választott, amely nagyban hasonlít a Samsung Galaxy Flip termékcsaládjához.

Lehet, hogy a Moto Razr Lite egy jó középkategóriás összecsukható telefon. | Forrás: MySmartPrice

Úgy tűnik, hogy 2023-ra a cég két összehajtható terméket tervez. A Razr fő felállása Moto Razr Plus 2023 néven fog megjelenni. Ami a „lite” változatot illeti, a Motorola lemondott a Razr fő nevéről, és az olcsóbb eszközt Moto-nak hívja. Razr Lite 2023.

Az apró külső képernyő lehet a legnagyobb különbség a két Razr között idén. A méret alapján úgy tűnik, hogy használata csak az értesítési ikonok, az idő és a bejövő hívások riasztásainak megjelenítésére korlátozódhat. Összehasonlítva más népszerű összecsukható eszközökkel, mint például az Oppo Find N2 vagy a Samsung Galaxy Z Flip4, előfordulhat, hogy nem lát annyi hasznosságot, ami azt jelenti, hogy a potenciális vásárlóknak a szokásosnál sokkal többet kell kinyitniuk telefonjukat.

Olvasni:  Pixel 8 and 8 Pro vs Pixel 7 and 7 Pro: Érdemes frissíteni?

Ahogy korábban említettük, nincs információnk az árakról vagy a megjelenési időszakról, de a lite címke, a kisebb kijelző és a finomabb felépítés azt jelzi, hogy a Motorola az 1000 dollár alatti kategóriát célozza meg itt. Várakozásaink szerint az ár 700 és 800 dollár között lesz, vagy még ennél is alacsonyabb lesz, amikor a készülék idén debütál.

A Google siet a Chrome nulladik napi hibájának kijavítására

Új publikációk:

Ajánlott