LinkedIn Marketing: Forgalom növelése a LinkedIn Pulse segítségével

A vállalkozásoknak szánt LinkedIn marketingmegoldások korszakában a LinkedIn az egyik legmenőbb közösségi média platformmá vált. Gondoltál már arra a LinkedIn segítségével forgalmat irányíthat a blogjára Pulse platform?

A LinkedIn publikációs platformját Pulse-nak hívják. Néha az emberek összezavarodnak azzal kapcsolatban, hogy a LinkedIn vagy a Pulse egy különálló platformon publikálnak-e.

Nos, ez egy integrált platform, ahol megteheti közzéteszi a bejegyzést amelyet közvetlenül megosztanak a LinkedIn-profilodon.

Tanulja meg, hogyan használja a LinkedIn pulse-t, hogy tartalmait több ember elé tárja a LinkedIn-en.

A LinkedIn megoldásai a blog forgalmának növelésére

Lehetséges, hogy blogja növekedésének fellendítésére késztetett egy LinkedIn-profilt. De milyen módszerekkel tudod kihasználni profilodat, és több embert irányítani a blogod felé?

Sokak számára kihívást jelenthet, mivel a LinkedIn nem olyan, mint a Twitter vagy a Facebook, ahol tweetelhetsz vagy közzétehetsz bármit, ami lényegtelen.

Ez az egyik legnagyobb professzionális hálózat, amelyet kifejezetten olyan dolgozó emberek számára hoztak létre, akik szeretnék terjeszteni munkájukat és használni szeretnék a LinkedIn marketingmegoldásait.

Sokan még munkát is kapnak ezen a csodálatos platformon.

A Pulse blog forgalmának növeléséhez komoly erőfeszítéseket kell tennie, és el kell kerülnie a hibákat.

Amit meg kell tennie, mielőtt elkezdené közzétenni a LinkedIn-en

Az embereknek az az illúziójuk, hogy több ezer látogatót szerezzenek a LinkedInről pusztán bárminek a közzétételével. Hadd tisztázzam néhány szükséges dolog megemlítésével.

#1. Töltse ki LinkedIn-profilját

Minden a személyes márkaépítésről szól. A közzététel megkezdése előtt ki kell töltenie az összes szakaszt a LinkedIn-profilod.

A főcím a szakmádról, képességeidről és tehetségedről szóljon. Az emberek közvetlenül ítélkeznek mások felett, ha egy pillantást vetnek a fő szlogenre.

Olvasni:  E-könyv közzététele a WordPress-bejegyzésekből az MPL-Publisher segítségével

Legyen szó bloggerről, webfejlesztőről, WordPress-szakértőről, professzionális divattervezőről, közösségi média menedzserről vagy bármi másról. Meg kell tenni, hogy figyelemfelkeltő legyen.

Kezdő napjaimban egy egyszerű szlogenet raktam fel hatékony képességek nélkül. De amint átváltoztattam arra, amiben jó vagyok, az emberek egyre jobban megszólítanak.

Megnézheted az enyémet LinkedIn profil.

#2. Fejtse ki munkatapasztalatát

A LinkedInben az a legjobb, hogy akárhány munkahelyet adhat hozzá. Azt is tudják, hogy manapság az emberek többfeladatos munkát végeznek.
Ha blogot üzemeltet, említse meg azt, és azt, hogy mit tesz az olvasóinak segítése érdekében. Milyen témákkal foglalkozol? Hogyan taníthatja meg a LinkedIn felhasználókat?

WordPress-szakember vagyok, aki WordPress témákat is fejleszt és tervez. Említettem a webfejlesztői és tervezői pozíciómat, ami sok ügyfelet hoz nekem.

Ki kell fejtenie, hogy mit ért valójában a hozzáadott pozícióval kapcsolatban. Magyarázza el, miért Ön tölti be ezt a pozíciót, és mit tehet a LinkedIn kapcsolataiért.

Említse meg az ehhez hasonló készségeket a hatékony Linkedin marketing érdekében:

 • WordPress hibakezelés
 • Témafejlesztés WordPressben
 • WP téma testreszabása
 • Fokozza fel blogja növekedését
 • Indítson el egy új WordPress blogot
 • Egyedi weboldal tervezése

Bármi lehet, ami a munkájával kapcsolatos. Ha blogger vagy, megemlítheted, hogyan generálod a leadet, és miről írsz.

 • Blogolás
 • Közösségi média
 • Twitter marketing
 • Aktuális blogírási trendek
 • Digitális marketing
 • Divatblog

A blogírás egy hatalmas terület, amelyet tetszőleges számú szóban lehet felfedezni. Az emberek blogolnak a főzésről, az otthon maradó anyákról, az online üzletről, a hatfigurás üzletről és még sok másról.

#3. Említsen meg néhány további készséget a LinkedIn marketinghez

A LinkedInnek van egy érdekes szakasza, ahol megemlítheti az összes képességét. Segít a tekintély kiépítésében.

Lehet, hogy minden felkeresett profilban láthattad.

Ha lefelé görgetsz, láthatod a képességeket és a számot “+” az egyes. Ez a pluszjel azoknak a személyeknek a számát jelöli, akik támogatták az adott képességet.

Hadd említsek néhány képességet.

 • Írás
 • Szerkesztés
 • Blogolás
 • PHP kódolás
 • CSS kódolás
 • Közösségi média marketing
 • Hírnév-kezelés
 • Online Coaching
 • Lektorálás
Olvasni:  A WhatsApp Marketing áttekintése 2024-ben

Az ajánlások az egyik legjobb módja annak, hogy beszélgetést kezdeményezzen, és értesítést kapjon új kapcsolataitól. Mindig igyekszem támogatni az új kapcsolataimat.

Pozitív hatást gyakorol, ha értékeled őket kedves gesztusukért, hogy követnek téged. Ez valami jövedelmező dologhoz vezethet.

#4. Készítsen erős kapcsolatok listát a LinkedIn marketinghez

Mielőtt még gondolna rá, erős jelenlétet kell kialakítania.
Senki sem láthatná a tartalmadat, ha nincs követői listája.

Emberek minden nap tegye közzé a tartalmat, minden órában, minden percben. Ahhoz, hogy a blogbejegyzéseid tartósak legyenek, először bővítened kell a kapcsolataidat.

Kezdj el kapcsolatba lépni bloggertársaiddal, alkalmazottaiddal, online barátaiddal stb. Ezután nézd meg, hány követőm van jelenleg, és még mindig számolok.

Ha következetes vagy, egyre több emberhez érhetsz el. Rengeteg kérést kapok nap mint nap. Ez azért van, mert következetes vagyok.

Ez nem csak a közösségi jelenlét építéséről szól, hanem a blogírásról, a személyes márkádról. Az emberek elfelejtik, ha havonta egyszer megmutatod az arcod.

Az emberi természethez tartozik, hogy tudasd az emberről, akinek az arca időnként felbukkan. Kíváncsiságból meg fogja kapni az előnyt.

Mi a legjobb módja a Pulse Platformon való közzétételnek

Bár a legtöbb ember a Pulse platformot használja írási készségeik bemutatására, ami lehetővé teszi számukra, hogy szabadúszó írási munkát végezzenek. De itt akarsz Pulse.

Tehát más megközelítést kell alkalmaznia. Nem publikálhatsz tovább, és nem kaphatsz elismerést a blogodért.

Csakúgy, mint a Közepes platform, a LinkedIn segítségével újra közzéteheti blogbejegyzéseit. De ezt okosan kell csinálni.

#1. Írj egy körülbelül 300 szavas bejegyzést

Előfordulhat, hogy a blogján körülbelül 1000 szót tesz közzé, de nem kell pontosan kimásolnia és beillesztenie a blogbejegyzést a LinkedIn Pulse platformra.

Módosítania kell, és kíváncsivá kell tennie az embereket az a. hozzáadásával OLVASS TOVÁBB az utolsó linket, amely közvetlenül a blogjára irányítja át. Írhatsz egy rövid sort is, megemlítve, hogy ha az emberek el akarják olvasni a teljes blogbejegyzést, akkor követhetik a linket.

Olvasni:  5 tartalommarketing-platform, amely segíti vállalkozása növekedését

Ha közzéteszed a teljes cikket, akkor nincs esély arra, hogy valaki felkeresse a blogodat. Már megvan az olvasnivaló tartalma, miért nyitnának új weboldalt?

Használd a kíváncsiság alapvető emberi ösztönét, és irányítsd őket az eredeti blogbejegyzésedre. Megtekintheti az általam publikált cikkek számát.

Nagyon régóta használom a LinkedIn-t, és az évek során megvizsgáltam ezt a trükköt, amely több mint jól működik. Ezért mindig igyekszem témától függően egy kérdéssel kezdeni.

Kíváncsiságot ébreszt a LinkedIn-kapcsolataimban, amíg el nem érik, fokozódik az izgalmuk, és közvetlenül a végén elolvassák az eredeti bejegyzésemet a blogomon.

Ugyanezt követheti saját írási stratégiájával is. Megvannak a saját készségei, ezeket használja, és a LinkedIn Pulse platform segítségével forgalmat irányíthat blogjára.

#2. Adjon hozzá képeket, ha lehetséges a LinkedIn Pulse számára

Tudja, hogy az emberek szeretnek vizuális tartalmat követni. Számos tanulmány szerint a vizuális tartalom több sikert ér el, mint a szöveg. Manapság az emberek animált GIF-eket vagy videókat adnak hozzá, amelyek barátságos és humoros környezetet teremtenek.

A WordPress-ről írok, a WordPress-problémák megoldásáról, és arról, hogy mit lehet tenni a WordPress webhely biztonságának javítása érdekében. Minden oktatóanyaghoz képernyőképekre van szükség, amelyek bizonyítják, hogy mit keresnek az emberek.

Ismerje meg a LinkedIn mobilalkalmazás használatát útközben.

De nem minden cikkhez van szükség képernyőképekre, ezért ajánlatos legalább egy vonzó képet hozzáadni a Pulse platformon található több mint 300 szavas bejegyzéséhez.

Mint tudja, hogy a Pulse platformon meg kell adnia a fő képet, amely a bejegyzés miniatűrjeként jelenik meg.

Hozzá kell adnia a blogbejegyzés fő képét, vagy hozzon létre egy újat, amely több olvasót vonzhat.

Az emberi szem jobban tükröződik a tartalom felé, amiben van valami kreatív.

#3. Az időzítés sokat számít a LinkedIn marketing számára

Ez a LinkedIn-kapcsolatok típusától függ. A közzétett bejegyzés ugyanúgy fog megjelenni, mint ahogyan bármely más URL-t megoszt a LinkedIn feedekben.

A különböző időzónák miatt az emberek összezavarodnak. De ez megoldható, ha elkezdi használni a LinkedIn-t, és hányan foglalkoznak az Ön által megosztott tartalommal.

Figyelni kell, hogy mennyi idő alatt kap lájkot és megjegyzést. Sok embernél nem lehet ugyanaz. Egy másik időzónában vagyok, ahol több műfajú emberek szerepelnek a LinkedIn listámon.

Olvasni:  Miért az Angularjs a legjobb választás a következő projektjéhez?

Ezt meg kell indokolnia az egyenletben.

Eltarthat néhány napig, de könnyen megteheti. Számomra a tökéletes időzítésem szerint megosztom a legjobb cikkeimet, amelyek több embert vonzanak a blogomra.

Gondolkodjon gyakorlatiasan, próbálja figyelemmel kísérni, mikor ébrednek fel az emberek reggel 6 óra körül, majd azt az időt, amikor délelőtt 10 óra körül elérik az irodájukat. Nem mindenki marad otthon. Tehát minden típusú közönséget meg kell céloznia.

Ugyanez az időzítés konfigurálható estére, amikor az emberek hazaérnek, vacsoráznak és internetezik. Lefekvés előtt mindenki megnézi a közösségi oldalait.

Tudom, kell egy kis munka, de megéri növelni a LinkedIn Marketing játékot!

Utolsó gondolataimmal a Linkedin Marketing Solutions-ról

Mindig is a LinkedIn-t tartottam az egyik leghatékonyabb közösségi média platformnak, amely fegyverként használható a LinkedIn segítségével forgalmat irányíthat a blogjára Impulzus platform.

Minél többet oszt meg, annál több pozitív eredményt ér el. Senki sem hanyagolhatja el az informatív tartalom erejét. És ne feledje, hogy a LinkedIn-en nem mindenki olvassa el a cikkeket.

Az emberek professzionális hálózatként használják hálózatuk bővítésére, ami segíthet nekik személyes és üzleti márkájuk felépítésében.

De ha publikál, akkor a tartalommarketinget használhatja forrásként, hogy megállja a helyét. Csak emiatt szerepeltem a címen SocialMediaToday. Biztos vagyok benne, hogy titeket is megkapja az én dicsőségem.

A LinkedIn csak akkor a barátod, ha tudod, hogyan legyél profi. Aggódsz az indulás miatt? Van valami, amit szeretnél kérdezni?

Csak írjon egy megjegyzést, és mindent megteszek, hogy eloszlassa kétségeit. Lépjen kapcsolatba velem a LinkedIn-en.

A Right Blogger AI is számos LinkedIn-bejegyzés- és bio-eszközt kínál az Ön számára.

Egy WordPress szakember és a LinkedIn befolyásoló. Kódoló szenvedélye és blogger választása szerint. A WordPress témafejlesztés az erőssége. Ő az Ön WordPress-fickója, aki megtanítja Önnek, hogyan oldja meg a WordPress-hibákat, a WordPress biztonsági problémákat, a tervezési problémákat és miket nem. További információért látogasson el a BloggingLove.com oldalra

Ravi Chahar legújabb bejegyzései (az összes megtekintése)

Új publikációk:

Ajánlott