Magento Amazon integráció: 8 legjobb kiterjesztés az eladók számára

Az Amazon uralja az Egyesült Államok e-kereskedelmi piacát a 37,6 százalékos részesedéssel 2024-ban. A Walmart messze lemarad, 6,4 százalékkal. Egyedül az Amazon független amerikai eladói értékesítettek több mint 4,1 milliárd termékek 2022-ben (körülbelül 7800 percenként), ami átlagosan több mint 230 000 USD éves eladást jelent eladónként.

Nyilvánvalóan szeretne hasznot húzni abból, ha termékei megjelennek az Amazon piacon. De hogyan teheti ezt meg, ha Magento üzletet üzemeltet?

Írja be a Magento Amazon integrációs bővítményeket. Ezek az egyszerűen telepíthető eszközök lehetővé teszik termékeinek megjelenítését a Magento 2 áruházban és az Amazonon, így Ön és ügyfelei számára egyaránt előnyös.

Vessünk egy pillantást a Magento és az Amazon integrálására, nézzük meg az ellenőrzött Magento Amazon-bővítmények listáját, és tekintsünk át néhány bevált módszert a vállalkozása számára megfelelő bővítmény kiválasztásához.

Mi az a Magento Amazon integráció?

A Magento Amazon integráció egy kétirányú kapcsolat az Amazon és a Magento 2 üzletei között. Az integráció megkönnyíti a termékadatok átvitelét egyikről a másikra. A Magento és az Amazon integrálása segít elkerülni a két áruház manuális frissítésével kapcsolatos aggodalmakat. Így néhány kattintással importálhatja Amazon-rendeléseit és termékeit Magento 2 áruházába, valamint exportálhatja Magento termékeit az Amazonba.

A Magento Amazon integráció előnyei

Magento áruházának az Amazonnal való integrálása számos szempontból előnyös vállalkozása számára:

 • Zökkenőmentes üzletvezetés: Az Amazon integrációs bővítményei összeköttetésben tartják üzleteit, lehetővé téve a készletek és rendelések egy helyen történő kezelését.
 • Az igazság egyetlen forrása: Ezek a bővítmények valós időben összesítik az összes üzlet adatait, így egyetlen igazságforrást biztosítanak az elemzéssel kapcsolatos döntések meghozatalához.
 • Többcsatornás jelenlét: A Magento Amazon integráció lehetővé teszi, hogy vállalkozása hozzáférjen az Amazon hatalmas ügyfélbázisához, így több mint 100 országban és régióban érheti el a vásárlókat.
 • Továbbfejlesztett ügyfélszolgálat: Az Amazon-bővítmény használatával jobb vásárlói élményt nyújthat azáltal, hogy egységes vásárlási élményt kínál a Magento áruházban és az Amazonban.

Hogyan lehet integrálni a Magento-t az Amazon-szal

Kövesse ezt a négy lépést a Magento áruház és az Amazon összekapcsolásához.

Olvasni:  A legjobb többszintű szállodafoglalási rendszer kisvállalkozások számára

1. Hozzon létre egy Amazon Seller fiókot

Az integráció elindításához Amazon Seller-fiókra lesz szüksége. Ez az, ami lehetővé teszi az értékesítést a piacon. A regisztrációhoz látogasson el az Amazon Seller Central oldalára.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy csak azok az Amazon-eladók, akik a Professional csomagért fizetnek, külső alkalmazásokat csatlakoztathatnak az Amazon piacteréhez. Jelentős ugrás történt az egyéni díjszabásról a professzionálisra, ezért ezt mindenképpen vegye figyelembe, amikor a Magento és az Amazon üzletek integrálása mellett dönt.

2. Telepítsen egy Magento Amazon integrációs bővítményt

Miután létrehozott egy Seller Central-fiókot, válasszon egy bővítményt az alábbiakban felsorolt ​​nyolc közül.

Alternatív megoldásként telepíthet egy Amazon integrációs bővítményt az Adobe Commerce piactérről. A keresősáv segítségével szűkítheti a keresést kategória, kiadás, ár, partnertípus és előfizetés szerint.

A platform lehetővé teszi a relevancia és értékelés szerinti rendezést is. Így még könnyebben megtalálhatja az Önnek megfelelő kiterjesztést.

Miután kiválasztotta az igényeinek megfelelő bővítményt, kövesse az Adobe utasításait a bővítmény telepítéséhez, ellenőrzéséhez és engedélyezéséhez.

3. Kapcsolja össze a bővítményt az Amazon-fiókjával

Miután telepített egy bővítményt, kapcsolja össze az Amazon-fiókjával, és csatlakoztassa Magento és Amazon üzleteit.

A lépések a bővítménytől függően változnak, de meg kell találnia a Amazon Magento integráció modult az irányítópulton. Így jelenik meg a 247 CloudHub modul a Magento adminisztrációs terület oldalsávjában a telepítés után.

Nyissa meg vagy jelentkezzen be a modulba, hogy összekapcsolja Amazon Seller fiókját. Ha segítségre van szüksége, a bővítmény szállítójának ügyfélszolgálati csapata végigvezeti Önt a lépéseken.

4. Tesztelje konfigurációját, és kezdje el az értékesítést

Konfigurálja a bővítményt az igényeinek, például a szállítási lehetőségeknek, az árpolitikának és a terméklistáknak megfelelően.

Ezután hozzon létre néhány tesztterméket az Amazonon és a Magenton, hogy megtudja, milyen jól szinkronizálódnak. Ellenőrizze a kirakatokat, hogy a termékek, az árak és a szállítási lehetőségek azonosak legyenek mindkét üzletben. Ha nem, forduljon segítségért a szoftver szállítójához.

Ha minden rendben van, kezdje el az értékesítést.

Az Amazon Pay integrálása a Magentoba

Most, hogy összekapcsolta Magento áruházát az Amazonnal, itt az ideje integrálni az Amazon Pay szolgáltatást, hogy megkönnyítse a rendelések lebonyolítását. Íme az öt lépés, amelyet követnie kell.

1. Állítsa be az Amazon Pay szolgáltatást

Az Eladói Központi fiókon belül navigáljon a Integráció szakasz. Keresse meg és válassza ki az Amazon Pay elemet, hogy hozzáférjen az Amazon Pay és a Magento áruház integrálásához szükséges eszközökhöz és erőforrásokhoz.

A fiókbeállítások konfigurálásához kövesse a Seller Central Amazon Pay részében található utasításokat. Ez magában foglalja az API-kulcsok beszerzését, a fizetési átjáró preferenciáinak meghatározását, és más lehetőségek konfigurálását, hogy az Amazon Pay az Ön üzleti igényeihez igazodjon.

2. Telepítsen egy Amazon Pay bővítményt

Jelentkezzen be a Magento Admin háttérrendszerbe. Használja a Magento piacteret vagy a Composert a Magento számára tervezett hivatalos Amazon Pay bővítmény megkereséséhez és telepítéséhez. Ez a bővítmény megkönnyíti az Amazon Pay zökkenőmentes integrációját az Ön online áruházába.

3. Állítsa be a bővítményt

Miután telepítette az Amazon Pay bővítményt, lépjen be a Magento Admin Panelbe a konfiguráláshoz. Adja meg a korábban generált API-kulcsokat, és állítsa be a beállításokat úgy, hogy azok megfeleljenek az Amazon Seller Central-fiókjában található termékinformációknak a beállítás során.

Olvasni:  A végleges PCI-megfelelőségi ellenőrzőlista az e-kereskedelemhez

4. Tesztelje a Magento Amazon integrációt

Végezzen teszttranzakciókat ellenőrzött környezetben, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a Magento és az Amazon Pay közötti kommunikáció megfelelően működik. Ez a lépés kulcsfontosságú a potenciális problémák azonosításához és kezeléséhez az élő adás előtt.

5. Élő adás

A sikeres tesztelés után engedélyezze az Amazon Pay bővítményt az élő tranzakciókhoz. Frissítse a szükséges beállításokat a Magento Admin Panelben és az Amazon Seller Central-fiókjában, hogy áttérhessen a tesztelési szakaszból a teljes megvalósításba.

A legnépszerűbb Magento Amazon integrációs bővítmények

Tudja, hogyan integrálhatja a Magento 2-t az Amazon áruházával, és hogyan állíthatja be az Amazon Pay-t. Itt az ideje, hogy felfedezzük a nyolc legjobb Amazon-bővítményt, amelyek mindezt lehetővé teszik.

Itt vannak a jelenleg elérhető legjobb Magento Amazon integrációs bővítmények.

1. Amazon többcsatornás teljesítés az Amazon által

Az Amazon Multi-Channel Fulfillment az Amazon teljesítési és logisztikai képességeit hozza el Magento üzletébe. Ez a Magento Amazon integrációs bővítmény kompatibilis a Magento 2.4 és 2.3 verziókkal. Működik, ha használja a nyílt forráskódfelhő vagy helyszíni kiadás.

Felhívjuk figyelmét azonban, hogy a 2.3-as és a Magento 1-es kiadásokon elavult. Ezenkívül a bővítmény támogatási csapata csak e-mailben érhető el.

Főbb jellemzők:

 • Pick-pack és szállítási szolgáltatásokat nyújt a felhasználóknak.
 • Kiváló szállítási szolgáltatásokat kínál.
 • Kihasználja az Amazon több mint 200 globális teljesítési központját.
 • Több Amazon üzletet támogat.
 • Lehetővé teszi az egyéni szállítási konfigurációkat minden csatlakoztatott üzlet számára.
 • Lehetővé teszi a zökkenőmentes készletnyilvántartási egységek (SKU) importálását és az automatikus szinkronizálást az Amazon Sellers fiók készletével.

A legjobb Magento Amazon integrációs bővítmény: Az Amazon FBA (Fulfillment by Amazon) programot és a Magento integrációt használók.

Árazás: Ingyenes.

2. Amazon integráció a CedCommerce által

A CedCommerce Amazon Integration bővítménye támogatja a listázást, az árképzést és a rendelések szinkronizálását a Magento 2 és az Amazon üzletek között. Ez az integrációs bővítmény jól működik az Adobe Commerce kiadásaiban. Több támogatási csatornát is elérhet, beleértve az e-mailt, a Skype-csevegést, az azonnali csevegést és az ingyenes telefonszámot.

Főbb jellemzők:

 • Lehetővé teszi a több-az-egy termékkategória-leképezést, hogy több Magento 2 üzletkategóriát leképezhessen egy Amazon-áruház kategóriára.
 • Támogatja a tömeges termékfeltöltést.
 • Alacsony készletről, új rendelésekről és elutasított termékekről szóló értesítéseket biztosít.
 • Több mint 50 piactérrel szinkronizálható, köztük az Amazon, az eBay és a Walmart.
 • Központosítja a rendelés- és készletkezelést.
 • Lehetővé teszi az automatizált munkafolyamatokat és a terméklista létrehozását.

A legjobb Magento Amazon integrációs bővítmény: Automatizált értékesítés és intelligens terméktakarmány-kezelés.

Árazás: 899 USD-tól indul, plusz 99 USD opcionális telepítési díj.

3. Az Adobe Commerce Amazon értékesítési csatornája

Az Amazon Sales Channel az Adobe Commerce natív Magento Amazon integrációja. Segíti a B2C és B2B kereskedőket az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Kanadában és Mexikóban az Amazon piactereken. Ez a bővítmény kompatibilis az összes legújabb Magento-kiadással, és hasznos használati útmutatóval is rendelkezik. Személyre szabottabb segítségért az Adobe Commerce támogatási súgóján keresztül küldhet be jegyet.

Olvasni:  A rózsák pirosak, megvan a deet: íme február legjobb WordPress-tweetjei

Főbb jellemzők:

 • Integrálódik több Amazon piactérrel.
 • Valós időben szinkronizálja a terméklistákat az összes üzletében.
 • Rugalmas teljesítést kínál, beleértve az FBA-t, a független teljesítést vagy mindkettőt.
 • Támogatja a B2B mennyiségi többszintű árazást, hogy mennyiségalapú engedményeket tegyen lehetővé.
 • Pénznem átváltási eszközt biztosít.

A legjobb Magento Amazon integrációs bővítmény: B2B és B2C Magento bolti kereskedők.

Árazás: Ingyenes.

4. M2E Pro Amazon eBay és Walmart integráció az M2E által

Az M2E Pro Amazon eBay és Walmart integráció lehetővé teszi a Magento bolti kereskedők számára, hogy egyidejűleg értékesítsenek az Amazonon, az eBay-en és a Walmarton, így több kapcsolati pont is elérhető a vásárlók eléréséhez és az eladások növeléséhez. Ez a Magento Amazon integrációs bővítmény a legújabb Magento verziókon működik. Ezenkívül 30 napos ingyenes próbaverziót kap az összes fizetős csomaghoz.

Főbb jellemzők:

 • 19 Amazon, 20 eBay és két Walmart piacteret támogat.
 • Valós idejű értékesítési adatokat és mélyreható, piacspecifikus elemzéseket biztosít.
 • Automatikus Amazon ároptimalizálást kínál, hogy legyőzze a versenyt.
 • Támogatja a zökkenőmentes termékszinkronizálást és a rendeléskezelést.
 • Különböző konfigurációs sablonokkal megkönnyíti a beállítást.

A legjobb Magento Amazon integrációs bővítmény: Többféle piaci integráció.

Árazás: Ingyenes kiterjesztés. Az M2E Pro fizetős havi előfizetést igényel.

5. Amazon Connector, Webkul

A Webkul Amazon Connector segítségével a kereskedők egyszerűen szinkronizálhatják termékadataikat több Amazon üzlet között, és egyetlen irányítópulton kezelhetik a készleteket és a rendeléseket. Valós idejű adatszinkronizálást végezhet, és kezelheti a konfigurálható és egyszerű termékeket egyaránt.

Ez a kiterjesztés három hónapos ingyenes technikai támogatást kínál, amely hat vagy 12 hónapos kiterjesztett fizetett támogatást kínál.

Főbb jellemzők:

 • Ingyenes, élettartamra szóló modulfrissítéseket biztosít.
 • Lehetővé teszi több Amazon üzlet integrációját.
 • Megkönnyíti a rendelés- és készletkezelés központosítását.
 • Automatikusan szinkronizálja a rendeléseket.
 • Lehetővé teszi több árszabály beállítását és speciális termékkategória-leképezést.

A legjobb Magento Amazon integrációs bővítmény: Műszaki támogatás.

Árazás: 598 USD-tól indul, plusz egy opcionális 120 USD telepítési költség.

6. Amazon Eladó EDI a webvisum GmbH-tól

A webvisum GmbH Amazon Seller EDI-je összekapcsolja Magento 2 áruházát az Amazon Vendor Central fiókjával. Ily módon importálhat rendeléseket az Amazon Vendortól a Magentóba és fordítva, így a többcsatornás értékesítés új ügyfeleket érhet el. A bővítmény csak a Magento nyílt forráskódú üzletekben működik, és a technológiához értő felhasználók felé hajlik, mivel a telepítéshez, leképezéshez és konfiguráláshoz Magento fejlesztői készségekre van szükség.

Főbb jellemzők:

 • Állítsa be az Amazon EDI-t (elektronikus adatcsere) a Magento adminisztrációs panelén.
 • Bővítse ki a modult a további funkciók és skálázhatóság érdekében.
 • Az API-n keresztül automatikus szállítási visszaigazolást küld az Amazonnak.
 • Cron menetrend szerint működik.
 • Automatikus számlázást kínál.

A legjobb Magento Amazon integrációs bővítmény: Amazon Vendor Central eladók.

Árazás: 999 dollár évente.

7. 247 CloudHub többcsatornás csatlakozó, a 247 Commerce Limited

A 247 CloudHub többcsatornás csatlakozó lehetővé teszi, hogy Magento áruházát több piactérhez csatlakoztassa, beleértve az Amazont is. Az Adobe Commerce összes kiadásán működik, de a bővítmény használatához külön 247 CloudHub-fiókra lesz szüksége.

A bővítmény segítségével könnyedén hozzáférhet az Amazonhoz a Magento adminisztrátori felületén keresztül. Ez viszont rugalmas, testreszabható keretet kínál a többcsatornás kis- és nagykereskedők számára.

Olvasni:  Instagram beépülő modulok divatbloggerek számára

Főbb jellemzők:

 • Integrálható több piactérrel, beleértve az Amazont, az eBay-t és a Shopify-t.
 • Átárazza az Amazon termékeit.
 • Automatizált termékszállítást kínál.
 • Biztosítja a szállítócímkéket, a szállítási komissiózási listákat és a számlanyomtatást.
 • Mélyreható vezetői jelentéseket és elemzéseket készít.

A legjobb Magento Amazon integrációs bővítmény: Többcsatornás eladók.

Árazás: Az árakért forduljon a 247 CloudHub értékesítési csapatához.

8. Store Manager Bridge Connector az eMagicOne-tól

A listánk utolsó bővítménye, a Store Manager Bridge Connector lehetővé teszi a katalógus, a kategóriák, az attribútumok, az ügyfelek és a rendelések offline kezelését. A módosításokat szinkronizálhatja az üzlettel, miután újra online állapotban van. Ez a bővítmény támogatja az Exportálási és Importálási varázslókat a tömeges módosításokhoz.

Az Amazon mellett a kiterjesztés az eBay integrációját is kínálja, így egyetlen e-kereskedelmi platformon túl is értékesíthet. Ezenkívül ütemezheti az automatikus készletfrissítéseket különböző fájlforrásokból és többféle formátumban.

Főbb jellemzők:

 • Az Amazon és az eBay szinkronizálása a Magento adatokkal.
 • Exportáljon vagy importáljon adatokat többféle formátumban.
 • Termékek és kategóriák kezelése tömegesen vagy külön-külön.
 • Központosítsa a készletkezelést.

A legjobb Magento Amazon integrációs bővítmény: Vállalati erőforrás tervezés (ERP).

Árazás: Ingyenes a Store Manager Professional és az Adobe Commerce (Magento Enterprise) csomag részeként. Az életre szóló Store Manager Professional csomag 699 dollártól kezdődik.

Hogyan válasszunk Magento Amazon integrációs bővítményt

Az Ön számára legjobb Magento Amazon integrációs bővítmény az Ön egyedi igényeitől és követelményeitől függ. Íme néhány szempont, amelyeket figyelembe kell venni a végső választás előtt:

Azonosítsa a kötelező funkciókat

Sorolja fel az összes olyan funkciót, amellyel a választott bővítménynek rendelkeznie kell, majd hasonlítsa össze őket az egyes bővítmények kínálatával. Válassza ki azt, amelyik az összes vagy a legtöbb négyzetet bejelöli. Így nem kell aggódnia amiatt, hogy bővítményeket kell váltania, vagy fizetnie kell a kiegészítőkért később, amikor e-kereskedelmi üzlete bővül.

Döntse el a költségvetését

Számolja ki, mennyit költhet ésszerűen egy Magento Amazon integrációs bővítményre. Gondolja át azt is, hogy mennyit hajlandó hosszú távon költeni. Például egyszeri díjat vagy havi előfizetést fizetne inkább? A havi előfizetés idővel drágul, de gyors kezdést kínálhat. Ha bővítményt szeretne váltani, vagy inkább havi fizetést szeretne, fontolja meg az előfizetést.

Dolgozzon műszaki szakértelmének szintjén

A legtöbb Magento bővítmény telepítéséhez és beállításához bizonyos fejlesztői készségekre van szükség. Hacsak nem hajlandó fizetni a telepítésért és a folyamatos támogatásért, ügyeljen arra, hogy a technikai lehetőségein belüli bővítményt válasszon.

Utolsó gondolatok: Magento Amazon integrációs útmutató eladóknak

A Magento Amazon integrációs bővítményei megkönnyítik a többcsatornás terjeszkedést, kiaknázzák az Amazon nagy piacát, és egységes vásárlói élményt biztosítanak az üzletekben.

Bár ez az útmutató segít megtalálni, kiválasztani és telepíteni a megfelelő bővítményt az üzletéhez, vállalkozása sikere végső soron azon múlik, az Ön által használt e-kereskedelmi webtárhely.

A Hostingernél több menedzselt Magento tárhelycsomagot kínálunk, amelyek közül választhat. A garantált ügyfélszolgálatunk mellett csomagjaink ingyenes SSL-tanúsítványokat, Elasticsearch-et és a Cloudflare által üzemeltetett CDN-t tartalmaznak.

A kezdéshez lépjen velünk kapcsolatba még ma.

Új publikációk:

Ajánlott