Márkapromóciós tippek: 5 fajta blogbejegyzés a márkaépítéshez

Tartalomjegyzék

 • Hogyan reklámozza a márkáját
 • Hogyan reklámozzuk a márkát Online
 • Miért érdemes publikálni Különféle típusú blogbejegyzések
 • Ötféle blogszpot, amire szüksége van
 • Kulcs elvitelek
 • Következtetés
 • GYIK

Egy márka kiemeli cégét a többi közül, és a márka népszerűsítése minden vállalkozás számára kulcsfontosságú. Akár csak most kezdi írni a blogját, akár tapasztalt profi, egy bizonyos ponton írói blokkba ütközik. Lehet azért, mert péntek délután van, és az agyad már elkezdett a hétvégére gondolni, vagy azért, mert nem tudsz mit írni.

Az emberek gyakran ragaszkodnak ugyanahhoz a blogírási stílushoz minden egyes cikknél, elfelejtve, hogy a blogcikkek nagyon sokféle formája segíthet a dolgok érdekességének megőrzésében. A blog tartalmának összekeverése nemcsak az írói akadályok leküzdésében segíthet, hanem az olvasókat is leköti, mert nem leszel olyan kiszámítható egyik részről a másikra.

Mielőtt elkezdené népszerűsíteni a különböző blogbejegyzéseket, győződjön meg róla, hogy készen áll.

 • Győződjön meg róla, hogy tartalma naprakész és készen áll a megosztásra.
 • Tesztelje a menüsort és az oldalsáv hivatkozásait, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az oldalak és bejegyzések megfelelően nyílnak meg.
 • Vizsgálja meg blogját a legnépszerűbb böngészőkben (Chrome, Firefox, Safari és Internet Explorer), hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden rendben van.
 • Ellenőrizze kapcsolatfelvételi adatait, és győződjön meg arról, hogy a kapcsolatfelvételi űrlap megfelelően működik.
 • Az emberek megoszthatják bejegyzéseit a legnagyobb közösségi hálózatokon, ha tesztelik közösségi megosztási gombjait.
 • Engedélyezze látogatóinak, hogy kapcsolatba léphessenek Önnel, és egy vagy több módszerrel feliratkozhassanak a blogjára.
 • Állítsa be a Google Analytics szolgáltatást, hogy figyelemmel kísérje blogja teljesítményét és a látogatók számát.

Most pedig nézzük hogyan reklámozza a márkáját lépésről lépésre.

Hogyan reklámozza a márkáját

Mivel a márkaépítés segít megkülönböztetővé tenni a terméket, a márkamarketing segít tartós pozitív benyomást hagyni a vevőben. A márka promóciója is növeli a vásárlók bizalmát, és azt feltételezi, hogy a vállalat által kínált termék vagy szolgáltatás minősége a legjobb választás a piacon. Egy márka online népszerűsítése is nagyszerű módja annak, hogy pozitív hatást gyakoroljon a márkára, hogy bemutassa termékét a nyilvánosság számára.

Olvasni:  A Clevo CO áttekintése – Teljes cégadatok

A márkaidentitás kialakítása ugyanolyan fontos, mint az Ön által kínált termékek vagy szolgáltatások reklámozása. Vállalata márkaidentitása tájékoztatja a potenciális ügyfeleket arról, hogy ki vagy, mit csinálsz, és mennyire vagy megbízható és jó hírű. Időbe telik egy szilárd márkaidentitás kialakítása.

Ehelyett időt és pénzt kell fektetnie a márkapromócióba, amely egy hosszú marketingterv, amely a fogyasztók fejében tartja vállalatát. A márka online népszerűsítése is nagyszerű módja annak, hogy termékeit a nyilvánosság előtt bemutassa.

Hogyan reklámozzon egy márkát online

1. Mondja el történetét

Magyarázza el, miért alapította cégét. Mesélj nekik magadról és a számodra fontos dolgokról. Mondja el nekik, miről szól a cége, és miért. Adjon betekintést az ügyfeleknek vállalata belső működésébe és küldetésébe. Tegyél bele mindent, amiről úgy gondolod, hogy fontos.

2. Vegyen részt a közösségi médiában

Nem azt javasoljuk, hogy használja a közösségi médiát önmaga és tárgyai folyamatos, egész nap, minden nap reklámozására. Másképp fogalmazva, el kell foglalnia a közösségi médiát. Ne feledje, hogy a közösségi média közösségi platform. Az emberek azért vannak, hogy szocializálódjanak és érintkezzenek egymással. Ennek eredményeként, amikor az emberek kapcsolatba lépnek a vállalkozásokkal, személyre szabott élményt keresnek.

3. Használjon minőségi képeket

Fényképei nagyon fontosak egy termék online értékesítése során. Inkább ne használjon fényképeket, mint ha silány képeket. Szánjon rá időt, és győződjön meg róla, hogy a képek tökéletesek. Fektessen be a jó világításba. Használjon méretre vonatkozó hivatkozást, hogy tudassa az emberekkel, milyen nagyszerű a termék. Mutassa meg az összes lehetőséget, például a színt és a stílust.

4. Optimalizálja webhelyét

A márka központja az Ön webhelye. Szánjon időt arra, hogy mindent átnézzen, és optimalizálja a jobb márkaélmény érdekében. Győződjön meg arról, hogy a betűtípusok, színek, grafikák és üzenetek megfelelnek a márkának. A márkájának a webhelye minden oldalán láthatónak kell lennie. Példák erre a termékleírások, a kezdőlap és a névjegyoldal.

Olvasni:  Tippek a Mac optimalizálásához grafikai tervezéshez

5. Építs egy blogot

A blogírás kiváló módszer termékei népszerűsítésére, miközben elősegíti a márka megalapozását. Terjeszthet olyan cikkeket, amelyek megtanítják a felhasználókat a termék hatékony felhasználására. Ellenőrizze, hogy üzenetei, grafikái és segédanyagai összhangban vannak-e márkájával. Ne felejtse el figyelembe venni a megcélzott ügyfelet is. Milyen kérdéseik vannak? Hogyan segíthetsz nekik?

Azért vagyunk itt, hogy néhány csodálatos dolgot nyújtsunk márkapromóciós tippek hogy segítsen reklámozni cégét.

Forrás

Miért érdemes különböző típusú blogbejegyzéseket közzétenni?

A blogok segítenek a cégeknek a webhely forgalmának növelésében a márkapromóció révén, és ennek eredményeként javítják a konverziós arányt. Vállalati profiljuktól függetlenül egyes cégek blogokat használnak arra, hogy kiváló minőségű anyagok közzétételével közöljék szakértői véleményeiket a közösségben.

Az emberek gyakran ragaszkodnak ugyanahhoz a blogírási stílushoz minden egyes cikknél, elfelejtve, hogy a blogcikkek nagyon sokféle formája segíthet a dolgok érdekességének megőrzésében. A blog tartalmának különböző típusú blogokkal való összekeverése segíthet leküzdeni az írói akadályokat, és leköti az olvasóit, mert nem leszel olyan kiszámítható az egyik részről a másikra.

Ötféle blogbejegyzés, amire szüksége van

1. Jól kutatott és találékony, hosszú formájú blogbejegyzések:

Egy jól kidolgozott tartalomterv szükséges egy sikeres blog elindításához és fenntartásához. Tartalmaznia kell az összes információt a közelgő blogbejegyzésekről, a közzétételi ütemezésekről, a közönség alakulásáról stb.

Ha lehetséges, az első bekezdésben adjon meg érdekes információkat a témájáról, hogy vonzza az olvasót a bejegyzés többi részének elolvasására. A tények és a számok segítenek megközelíthetőbbé és valódibbá tenni a darabot. Ez azt mutatja, hogy elvégezte a házi feladatát.

A blog hossza is számít; A hosszú blogok több információt őriznek meg, és így a tények és adatok beillesztése a szöveget jobban értelmezhetővé és valóságosabbá teszi. Azt mutatja, hogy teljesítette a feladatot. Ha lehetséges, adjon meg néhány érdekes információt a témájáról az első bekezdésben, hogy az olvasót az olvasás folytatására csábítsa.

2. Adatvezérelt eredeti történetek

Az adatokat számos üzleti döntés és tevékenység megalapozására használják. Akár egy belső csapattaggal, akár egy fogyasztóval beszél, az adatok segítségével olyan erős üzenetet fogalmazhat meg, amely alátámasztja az Ön nézőpontját, és hangsúlyozza blogja értékét. A tényeket lebilincselő stílusban kell közölnie, hogy felkeltse az olvasók érdeklődését, hogy a lényegre térjenek és elérjék célját.

Olvasni:  Szerves elérési képességének feltöltése: Az AI SEO forradalom

Forrás

3. Infografika és videótartalom

A video-infografika az adatok és ismeretek vizuális megjelenítése egy videóban, amely online megtekinthető. Ez a tartalommarketing a leghatékonyabb formájában. A videós infografika nagy értékű információcsomókhoz juttatja a közönséget, amelyek már 90 másodperces megtekintés után javíthatják a témával kapcsolatos nézőpontjukat. Mivel ez a hang és a kép szórakoztató kombinációja, a nézők nagyobb valószínűséggel alakítanak ki érzelmi kapcsolatot az üzenettel, és nagyobb valószínűséggel reagálnak rá, megosztják barátaikkal és kollégáikkal, sőt többször is megnézik.

Forrás

4. Személyes véleménye a hagyományos bölcsesség ellen (indoklással)

Ha csábító márkát szeretne létrehozni, akkor át kell gondolnia, hogy mit olvas, és egyedi ötleteket kell kidolgoznia a tartalomtípusokhoz. Hozzon létre olyan tartalmat, amely eltér a többiektől, vagy tegyen közzé valamit, amelynek értéke más, de nem sérti meg senki érzelmeit.

Forrás

5. Az Ön személyes sikertörténetei

A személyes sikertörténetek azok, amelyek a legtöbb figyelmet kapják az olvasóktól, és ez az egyik legjelentősebb márkapromóciós tippek. A személyes sztársikersztorik olyan valós élmények, amelyeket pozitív hozzáállással éltél át, és amelyeket vállalkozásod reklámozásának technikájává változtattál.

Ezek az eredmények lenyűgöznek másokat azáltal, hogy bemutatják, milyen keményen dolgozott ezek elérése érdekében. Ezenkívül hozzájárulnak a forgalomhoz a vállalathoz, és népszerűsítik vállalkozását.

Forrás

Kulcs elvitelek

 • Vállalata márkaidentitása tájékoztatja a potenciális ügyfeleket arról, hogy ki vagy, mit csinálsz, és mennyire vagy megbízható és jó hírű.
 • A márkaidentitás kialakítása ugyanolyan fontos, mint az Ön által kínált termékek vagy szolgáltatások reklámozása.
 • A blog tartalmának különböző típusú blogokkal való összekeverése segíthet leküzdeni az írói akadályokat, és leköti az olvasóit, mert nem leszel olyan kiszámítható az egyik részről a másikra.
 • A tények és a számok segítenek megközelíthetőbbé és valódibbá tenni a darabot. Ez azt mutatja, hogy elvégezte a házi feladatát. Ha lehetséges, az első bekezdésben adjon meg érdekes információkat a témájáról, hogy vonzza az olvasót a bejegyzés többi részének elolvasására.
 • A blog hossza is számít; a hosszú blogok több információt tárolnak; ennélfogva a tények és adatok belefoglalása a szöveget viszonyíthatóbbá és valóságosabbá teszi.

Következtetés

Évek írása és posztolása szükséges egy sikeres blog létrehozásához. Ezt nehéz lehet fedezni, ha folyamatosan ugyanazt a tartalmat hirdeted. Az öt különböző típusú blogbejegyzések ebben a cikkben tárgyalt alapvetően a márkaidentitás fejlesztésének alapja. Ez azonban csak a kezdet. Kísérletezzen csak az egyik ilyen típusú anyaggal. A legjobb eredmény elérése érdekében feltétlenül népszerűsítse a blog cikkét a közösségi oldalakon.

Olvasni:  8 híres grafikus, akiről tudni kell

Nemrég adtunk egy hatalmas listát a blogpromóciós tippekről, de ha használod a fantáziádat, még sok mást is kitalálhatsz! Bármelyik utat is választja, a legjobb megoldás az, ha kicsiben kezdi, és menet közben fejleszti promóciós módszereit. Ne felejtsen el ragaszkodni az alapokhoz, és tartsa szem előtt a blog céljait.

GYIK

1. Hogyan írod a blogjaidat?

1. lépés: Döntse el a blog cikkének témáját, írjon vázlatot, végezzen kutatást, és ellenőrizze még egyszer a tényeket.
2. lépés: Hozzon létre egy olyan címet, amely egyszerre informatív és figyelemfelkeltő.
3. lépés: Írja meg tartalmát egy ülésben vagy egy színpadon, akár másolatként.
4. lépés: Használjon vizuális eszközöket a szöveg áramlásának javítására, adjon hozzá humort, és magyarázza el a bonyolult fogalmakat.
5. lépés: Módosítsa a blogbejegyzést. Ügyeljen arra, hogy ne ismételje önmagát, és olvassa el hangosan az üzenetet, hogy megbizonyosodjon arról, hogy jól halad.

2. Mik a márka népszerűsítése okai?

Népszerűsítse a márka bizonyos aspektusait, például az árakat és az esetleges különleges ajánlatokat
A kritikus megkülönböztető jellemzők hangsúlyozásával kényszerítse rá a vásárlót, hogy a márka termékét megkülönböztethesse másoktól.
Növelje a termékkeresletet, miközben népszerűsíti a vállalat márkáját.
Pozitív márkaimázs és márkaérték kialakítása

3. Melyek azok a különböző blogbejegyzések, amelyek elősegítik a márka népszerűsítését?

Jól kutatott és ötletes hosszú formátumú blogbejegyzések
Adatvezérelt eredeti történetek
Infografika és videó tartalom
Az Ön személyes véleménye a hagyományos bölcsesség ellen (indoklással)
Az Ön személyes csillagos sikertörténetei

4. Mi számít hosszú formátumú blogbejegyzésnek?

Minden 2000 szónál hosszabb tartalom hosszú formátumú tartalomnak minősül. Egy 3500 szavas blogbejegyzés, egy 10 000 szavas whitepaper vagy egy 15 000 szavas e-könyv megfelelne a számnak.

5. Hogyan lehet vírusossá tenni egy blogot?

Képek szerepeltetése a tartalomban
Videó hozzáadása a cikkhez
Az infografikák és a listák tömegesen osztódnak meg,
A kvízek olyan népszerűek manapság,
A hosszú formátumú tartalom több figyelmet kap, mint a vékony tartalom,
Hívj érzelmeket a gyors figyelem felkeltése érdekében,
Soha ne hagyd abba blogbejegyzéseid népszerűsítését
Automatizálja a folyamatot

Új publikációk:

Ajánlott