Mennyi ideig tart a Casetify szállítása?

Fotó: Postmodern Studio / Shutterstock.com

A Casetify azzal az egyszerű ötlettel indult, hogy Instagram-fotókból telefontokot készítsen, és mára a világ legnagyobb szórakoztató és kiváló minőségű telefontok-gyártójává nőtte ki magát. Ha nemrégiben vásárolt egy élénk és egyedi telefontokot, MacBook-tokot vagy AirPods gyűjthető tokot a Casetify-tól, vagy bármilyen más elemet a védőtartozékok széles skálájából, akkor lehet, hogy hamarosan meglátja a vásárlást.

Ebben a cikkben arról lesz szó, hogy a Casetifynak mennyi ideig tart a csomag kiszállítása attól függően, hogy hol tartózkodik a Földön.

Szállítás típusai

A Casetify mindent megtesz annak érdekében, hogy a lehető legkorábban kézbesítse megrendelését, nemzetközi szállítás esetén pedig nagy gondot fordítanak arra, hogy csomagja biztonságosan eljusson az Ön házához. A Casetify háromféle szállítási rendszer szerint osztályozza termékeinek szállítását:

Normál kiszállítás

Ha rendelése megfelel a normál szállításnak, akkor azt országa nemzeti postai szolgálatán keresztül kézbesítjük. Az Egyesült Államokon kívül előfordulhat, hogy felkérik Önt, hogy írja alá a szállított csomagot, amikor megkapja a tételt. Emiatt vásárlását mindig olyan helyre szállítsa, ahol távolléte esetén valaki átveheti a terméket.

Ha szeretné igénybe venni az ingyenes normál kiszállítást, rendelése 35 USD vagy afeletti érték legyen a kedvezmény alkalmazása után. Mindig átalány szállítási díjat kell fizetni, amely nem visszatéríthető.

Gyorsított szállítás

A normál szállítással szemben gyorsabb lehetőség, a gyorsított szállítás során a rendeléseket a rendeltetési hely szerint szállítják ki különböző kézbesítési szolgáltatások segítségével, így biztosítva, hogy minden közötti megállás nélkül eljusson a rendeltetési helyére. A szállítási díj kissé eltérhet az Ön címétől függően. Ennek ellenére a pénztárnál megjelenik az összes költség, beleértve a szállítási díjat és a szolgáltatót.

Olvasni:  Mi az a Twitter börtön és meddig tart a Twitter felfüggesztése?

Expressz szállítás

A legtöbb országban az expressz szállítás segít három-öt munkanapon belül kézbesíteni megrendelését. Az expressz kézbesítés gyorsabb, mint a gyorsított kézbesítés, azonban előfordulhatnak olyan helyzetek, amelyek miatt a kézbesítés eltarthat egy ideig, amíg megérkezik Önhöz. Megrendelése útját a nyomkövető linken vagy a csomagját kézbesítő futárszolgálat oldalán követheti nyomon. A csomag feladásáról e-mailt fog kapni, a nyomkövető oldal linkjével együtt.

Szállítás időtartama

A szállítási idő változó és általában hosszabb ideig tart, mint maga a csomag kézbesítése, és ez az időtartam attól függően változik, hogy a megrendelés melyik országból származik:

  • Az Egyesült Államokon belüli rendelések esetén: 6-12 munkanap
  • Az Egyesült Államokon kívüli rendelések esetén: 5-23 munkanap

Előfordulhat, hogy a pénztár oldalán megjelenik a becsült kézbesítési idő, amely magában foglalta volna a feladási és szállítási időt is, amelyet az Ön lakóhelye szerint számítanak ki. Természetesen a Casetify számításai során nem veszi figyelembe a célország vámhivatalát, amely további dokumentumokat igényelhet, amelyek meghosszabbíthatják a csomag kézbesítését.

A normál szállítás nem garantálja a gyors szállítást, mint az expressz szállítás. Tehát a határidők betartása érdekében választhat gyors és megbízható expressz szállítást. Ennek ellenére a rendelések feldolgozása három munkanapon belül megtörténik a normál kiszállítással. Végezetül elmondható, hogy a Casetify-megrendelések három-négy hétbe telhetnek, mire végre megérkeznek Önhöz.

Új publikációk:

Ajánlott