Mennyi ideig tart az Apple Watch feltöltése?

Az Apple Watch egy többcélú okosóra, amely többfunkciós funkciókkal rendelkezik, beleértve az egészség és fitnesz nyomon követését, a zene streamingjét, a hívások, üzenetek és a mobilfizetések fogadását. Az eredetileg 2015-ben kiadott óra különböző méretekben és modellekben jelent meg az új funkciók folyamatos fejlesztésével. Ha éjjel-nappal hord egyet, vagy tervezi a vásárlását, bizonyára kíváncsi a töltés időtartamára.

Ebben a cikkben megvitatjuk, hogy mennyi ideig tart egy Apple Watch (bármely modellsorozat) feltöltése.

Az Apple Watches töltési ideje

Akár egész nap használja az Apple Watch-ot, akár olyan kedvezőtlen körülmények között, mint a szabadban vagy a vízben, az Apple termékeitől hosszú akkumulátor-élettartam szükséges. Az Apple Watch a használattól függően 18 órán át töltés nélkül biztosítja ezt a garanciát.

A modelltől függően egy Apple Watch teljes feltöltése 45-90 percig tarthat. Az alábbi táblázatban négy Apple Watch modell található a díj mértéke szerint:

Apple Watch modell Akár 80%-os töltés Akár 100%-os töltés
Apple Watch Ultra 60 perc 90 perc
Apple Watch Series 8 45 perc 75 perc
Apple Watch Series 7 45 perc 75 perc
Apple Watch SE 90 perc 150 perc

A fenti táblázatból megállapíthatja, hogy a régebbi Apple Watches modellek töltése tovább tart. A töltés a használt kábeltől és adaptertől is függ. Az Apple az Apple Watch Series 7, 8 és Ultra gyorstöltéséhez Apple USB-C mágneses gyorstöltőkábel használatát javasolja, amely a mágneses töltőt körülvevő alumíniumcsíkról ismerhető fel. Ezenkívül az Apple 18 W-os, 20 W-os, 29 W-os, 30 W-os, 61 W-os, 87 W-os vagy 96 W-os USB-C hálózati adapterek használatát is javasolja.

Olvasni:  Apple iPhone 15 Pro Max értékelés

Az Apple Watch töltése a környezet körülményeitől is függ, mivel a töltési idő a régió, a beállítások vagy a környezeti tényezők változásától függően változhat. Az Apple Watch-ot úgy módosították, hogy különböző viselők számára működjön, a szokásaik és a használati gyakoriságuk szerint.

Alvás követése

Ha az Apple Watch segítségével szeretné nyomon követni napi alvási szokásait, rendszeres időbeosztást kell tartania. Ha éjszaka szeretné használni az órát, töltse legalább 45-60 percre, mielőtt elalszik. Most az alváskövető alkalmazás nem zavarja az óra akkumulátorát, így az akkumulátor reggelig kibírja.

Reggel 45-60 percre, vagy akár 30 percre is töltésre helyezheted órádat, ha sietsz, miközben felkészülsz vagy felfrissülsz a nap indításához.

Akkumulátor kímélő

A watchOS 7-től kezdve az Apple Watch az optimalizált akkumulátortöltés funkcióval meghosszabbítja az Apple Watch akkumulátorának élettartamát. Megtanulja a napi töltési szokásait, és ezzel arra törekszik, hogy rendszeres legyen a töltés. Ez a funkció segít minimalizálni az órát töltéssel tölteni, és lelassítja az akkumulátor kopását.

A legújabb watchOS 9 alacsony fogyasztású üzemmóddal rendelkezik, amely kikapcsol vagy módosít bizonyos funkciókat az akkumulátor élettartamának meghosszabbítása érdekében. Minél több funkciót használ, például zenehallgatást, telefonálást vagy üzenetküldést, vagy edzés közben, annál kevesebb vagy több órányi üzemidő marad az akkumulátorból.

Új publikációk:

Ajánlott