Mennyibe kerülhet a SEO az e-kereskedelmi webhelyek esetében?

Az e-kereskedelem SEO költséges és bonyolult lehet. Ez a cikk azt mutatja be, hogy pontosan milyen tényezőket kell figyelembe venni a SEO-költségek számítása során.

Bármely vállalat digitális sikeréhez időre, kitartásra és sok munkára van szükség. Az e-kereskedelmi keresőoptimalizálás (SEO) néven ismert optimalizálási módszerek gyűjteménye minden online jelenlétet kereső cégnek segíthet abban, hogy előrébb kerüljön a keresési eredmények között.

A vállalkozások, különösen az e-kereskedelem, nem bírják ki hosszú távon erős SEO alap nélkül. Segíti a relevánsabb keresési eredmények között való megjelenést, ami segít növelni a webhely forgalmát, ami az egyik legfontosabb mérőszám az e-kereskedelmi üzletekben, mivel ez a forgalom végül leadeket és eladásokat hoz.

Az elmúlt néhány évben az e-kereskedelem gyors terjeszkedése volt tapasztalható. Emellett a fogyasztói kereslet is változik, ezért a vállalatoknak figyelemmel kell kísérniük az internetes trendeket. Ennek elérése érdekében az adott területen műszaki ismeretekkel rendelkező, dedikált e-kereskedelmi SEO ügynökség felvétele az óra szükségességévé vált.

Forrás

Miért SEO az e-kereskedelmi vállalkozása számára?

 • Megnövekedett weboldal forgalom

Az organikus forgalom a webhely látogatóinak száma, amelyek a keresési eredményoldalakon való fizetés nélküli megjelenésből származnak. Ezek az internetes látogatók általában egy keresőmotor első oldalán keresik fel webhelyét, miközben az Ön cége által kínált árukat vagy szolgáltatásokat keresik. Ezek az ideális ügyfelek ezután átkattintanak az Ön oldalain. Ha több kattintást szeretne elérni a webhelyen, a SEO nem alku tárgya. Ehhez pedig költséghatékony SEO szolgáltatásokra van szüksége.

Olvasni:  Webfejlesztési partnerség – 6 fontos tipp a megfelelő ügynökség kiválasztásához

Őszintén szólva, a legtöbb szervezet által használt digitális marketing módszerek többsége nem azonnali vagy rövid távú eredményekre készült. Az egyik ilyen eszköz a SEO. Bár a hatás nem lesz azonnal látható, végül egyenletes organikus forgalmat kell biztosítania.

A pénzmegtakarítás és az online pénzkeresés fantasztikus módja a termékek és szolgáltatások e-kereskedelem útján történő kínálata. Vállalkozása akkor fejlődik, ha lehetőséget biztosít célközönségének arra, hogy megvásárolja termékeit, bárhol is legyenek.

Az e-kereskedelem SEO elengedhetetlen a célközönség online felkeltéséhez. Nem kell aggódnia a marketingköltségek megnövekedése miatt, ha sikeres e-kereskedelmi SEO ügynökséget vesz igénybe, mert webhelye már állandó értékesítőjeként szolgál árui és szolgáltatásai számára.

A keresési eredmények első oldala az olyan keresőmotorokban, mint a Google, azt jelzi, hogy SEO-stratégiája hatékony, és webhelye felhasználóbarát. A Google nemrég bejelentette, hogy elsőbbséget biztosít a mobilbarát webhelyeknek. Tekintettel arra, hogy manapság a fogyasztók több mint 60%-a mobileszközén keresztül éri el az internetet, ez az egyik legfontosabb üzleti szempont.

Forrás

Mennyibe kerül a SEO az e-kereskedelmi webhelyek esetében?

Több SEO árképzési csomag közül választhat Indiában. Az ár jelentősen változhat attól függően, hogy pontosan milyen szolgáltatásokra van szüksége. Az e-kereskedelmi webhelyek SEO költsége 2023-ban havi 10 000 INR-től kezdődik, és akár 80 000 INR-t is elérhet. A SEO szolgáltatások ára a megcélzott kulcsszavak nehézségi fokától, az érintett e-kereskedelmi SEO ügynökségtől és a választott e-kereskedelmi SEO szolgáltatásoktól függően változik.

Számos tényező befolyásolhatja, hogy mennyibe kerülhet egy indiai SEO kampány.

BANNER BEHELYEZÉSE A PEPPER’ SEO SZOLGÁLTATÁSOKHOZ

A kampány céljai és célkitűzései határozzák meg az Ön e-kereskedelmi webhelye SEO költségének kiszámításának első lépését. Mielőtt e-kereskedelmi SEO ügynökséget választana, tisztában kell lennie a céljaival. A legtöbb cégtulajdonos számára a webhely láthatóságának növelése, a keresőmotorok rangsorának növelése és az organikus elérés bővítése a legnépszerűbb célok közé tartozik.

 • Szállítmányok és munkakör
Olvasni:  Ideális blogbejegyzés hossza a SEO számára 2024-ban

Néhány stratégia, amelyet egy adott SEO kampányban használnak, a következők:

 • Oldalon belüli optimalizálás
 • Oldalon kívüli optimalizálás
 • Helyi SEO
 • Technikai SEO

A SEO szolgáltatások ára az Ön által felvázolt és a SEO ügynökség által egyeztetett feladatok és teljesítések számától függően változik.

Meg kell határoznia a szolgáltatás időtartamát, amikor felveszi a kapcsolatot egy SEO szolgáltatóval vagy egy szabadúszóval az e-kereskedelem SEO költségeivel kapcsolatban. A hosszú távú együttműködés általában kevesebbe kerül, de Ön hosszú időre be van zárva egy adott szolgáltató használatába.

 • E-kereskedelmi SEO ügynökség profilja

A jobb szakértelemmel és tapasztalattal rendelkező SEO-szakértők magasabb áron számlázhatnak. De valószínű, hogy jobb eredményeket produkálnak, amelyek indokolják a SEO költségeit.

Az e-kereskedelmi SEO konkrét költségét nem könnyű megmondani, mivel az több tényezőtől függ. Mindig jó ötlet felvenni a kapcsolatot több szolgáltatóval, összehasonlítani a kínált szolgáltatásokat, majd dönteni.

Az e-kereskedelem SEO és tartozékai

Tehát milyen SEO szolgáltatásokat kell keresnie, amikor e-kereskedelmi SEO ügynökséget választ? A SEO-szolgáltatások árszabásának maximális kihasználása érdekében a legtöbb ügynökség a következő szolgáltatások kombinációját kínálja:

 1. SEO auditálása
 2. Versenykutatás
 3. Egyedi megközelítés
 4. Külső oldalak optimalizálása
 5. Oldal optimalizálása
 6. Ismétlődő jelentések
 7. Fokozatos optimalizálás

Ezeket a szolgáltatásokat a SEO szolgáltatók többsége kínálja. Olyan szolgáltatásokat kell keresnie, amelyek megfelelnek az Ön igényeinek.

Nehéz ma SEO stratégiákat megvalósítani e-kereskedelmi webhelyén, tekintve, hogy minden vállalkozás most szeretne online lenni. A márkák soha nem becsülhetik alá a SEO hatalmas potenciálját. Segít a webhely forgalmának növelésében, amellett, hogy növeli a márka láthatóságát.

Összefoglalva, az intelligens befektetés a márka SEO szolgáltatójába azért fontos, mert a SEO nagyszerű bevételt generál az e-kereskedelmi vállalkozások számára.

Olvasni:  14 Hatékony értékesítési e-mail sablon a megnövekedett ügyfélkör számára

GYIK

1. Mi az e-kereskedelem SEO?

Az e-kereskedelmi SEO fő célja annak biztosítása, hogy termékoldalai megjelenjenek a legjobb 10 organikus keresési eredmény között.

2. Hogyan tanuljunk SEO-t?

A SEO megtanulásának legjobb módja az elmélet megértése mellett a gyakorlat.

3. Mi az e-kereskedelmi SEO folyamata?

Amikor a potenciális ügyfelek a keresés során találkoznak az Ön termékeivel, időt szánnak arra, hogy megvizsgálják őket, és eldöntsék, hogy megfelelő-e. A releváns keresési eredményekben való megjelenéssel olyan potenciális ügyfeleket vonzhat be, akik nagyobb valószínűséggel válnak ügyfeleivé cége számára.

4. Miért fontos a kulcsszókutatás az e-kereskedelmi SEO-ban?

Alapvető fontosságú, hogy megfelelően válassza ki a kulcsszavakat, hogy a keresőmotorok a legrelevánsabb kulcsszavas keresések esetén egyezhessenek és jeleníthessék meg webhelyét a keresési eredmények között.

5. Milyen tényezők határozzák meg egy e-kereskedelmi webhely teljesítményét?

Néhány, egy sikeres e-kereskedelmi üzlet szempontjából fontos mérőszám közé tartozik a konverziós arány, az ügyfélszerzési költség, az átlagos rendelési érték, a visszafordulási arány, a bevásárlókosár elhagyási arány stb.

Új publikációk:

Ajánlott