Mennyire fontos olvasóinak a köszönet a blogírás során?

Mennyire fontos kimondani a blogírásban? Mindenki szereti, ha megbecsülnek. Nagyon fontos megköszönni másoknak, hogy elolvassák a blogodat vagy kommentálják. A köszönőkártyák egy lépéssel tovább lépnek. A való életben a legfontosabbak.

Ez hozzátartozik a jó etiketthez és ahhoz, ahogyan másokkal kommunikálunk. Az emberek szeretnek megbecsülve érezze magát. A sköszönetnyilvánítás mások iránt.

Hogyan mondhat köszönetet olvasóinak és ügyfeleinek

Decemberben az évnek az az időszaka, amikor az emberek elkezdenek a karácsonyra gondolni, és megköszönik ügyfeleik hűségét. Emlékszem, egy évben kaptam egy karácsonyi képeslapot egy svájci bloggertársamtól, Ashley Faulkes a Mad Lemmingsből.

Külföldről még nem kaptam kártyát. Nagyon megható volt, hogy időt szakított arra, hogy üdülési kártyát küldött nekem, hogy megköszönjem az online csatlakozást.

Ez legalább 8 éve volt, és még mindig emlékszem rá. Kiválasztanám egy-két bloggert, akiknek a következő években ünnepi képeslapot küldök. Még a fiatalabb bloggerek is szeretnek ma köszönetet mondani.

Ünnepi ajándékok olvasóknak és ügyfeleknek

Miért nem tesz egy lépést tovább, és küld néhány ünnepi ajándékot ügyfeleinek? Évekkel ezelőtt sok vállalkozás küldött naptárat decemberben.

Így egész évben emlékeztek rájuk az emberek. Végül a nyomtatás ára emelkedett az évek során, és sok vállalkozás abbahagyta a naptárak küldését.

Nemrég találtam egy céget, amelyik ezt csinálja egyedi ajándékkártyák. Imádom, ahogy a márkák logót helyezhetnek az ajándékutalványokra. Igazán személyre szabhatja őket ügyfelei, bloggertársai, csapattagjai vagy munkatársai számára.

Olvasni:  Twitch Turbo – Minden, amit tudnod kell

Nem kell csak az ünnepekre, születésnapokra és blogévfordulókra is lehet!

Köszönetkártyák

Egyedi ünnepi köszönőkártyákat is kínálnak. Nagyon tetszik ez az ötlet, mivel bármilyen felekezetben felajánlhatja őket. Továbbá a világ bármely pontjára küldhetők, ahol Visa vagy MasterCard elfogadják.

Képzeld el, hogy egy másik blogger vagy ügyfél kapja tőled az egyik ilyen kártyát. Évek múlva biztosan emlékezni fognak rád, ki vagy.

Hogyan maradjunk megköszönve a blogon egy speciális oldallal

Az az idő, amikor meglátogattam egy blogbejegyzést, és hozzászóltam, az jutott eszembe, hogy köszönetet mondjak az olvasóknak. Miután elhagytam a megjegyzést, meg akartam osztani a bejegyzést a közösségi hálózatokon. De a bejegyzés inkább egy köszönő oldalra vitt.

Igazán? Ez szükséges? Következésképpen nem volt időm visszamenni a kezdőlapra, és kitalálni, hol van a bejegyzés. Frusztráló élmény volt, mert szeretek megosztani bejegyzéseket, ha megjegyzést írok rájuk.

A blogger más módon is megköszönhette volna? Vagy jó ötlet a köszönet a blogoldalon?

5 kedvenc módja annak, hogy elmondja, hogy értékeli őket

  1. Ajándékok – Adjon ajándékokat olvasóinak havi vagy szezonális időszakban. Adhatsz egy terméket, PayPal-t ajándékkártyae-könyv stb.
  2. Megjegyzések – Megköszönheti nekik a megjegyzéseiben és/vagy kommentálhatja a blogjukat.
  3. Ossza meg olvasója bejegyzéseit különböző közösségi hálózatokon. És ossza meg többször is. Ütemezze be posztjaikat az Agorapulse-ban. Természetesen ügyeljen arra, hogy az Ön által megosztott bejegyzések relevánsak legyenek az Ön rése szempontjából.
  4. Említse meg olvasóit jövőbeli bejegyzéseiben. Az emberek szeretik, ha megemlítik őket mások blogjain. Miért nem említik meg őket, ha méltóak egy jövőbeli bejegyzésre?
  5. Végül küldjön nekik valami ajándékkártyát vagy különleges megjegyzést. A mai emberek imádni fogják, ha postai úton kapnak valamit, mivel ma már nem használják gyakran.
Olvasni:  Hogyan készítsünk olyan nyitóoldalt, amely konvertál

Olvassa el, hogyan csinálják más bloggerek

Hálás idézetek

Az egyetlen emberek, akikkel meg kell próbálnod kiegyenlíteni, azok, akik segítettek.” ~John E. Southard.

A köszönöm a legjobb ima, amit bárki elmondhat. Sokszor mondom ezt. A köszönet rendkívüli hálát, alázatot és megértést fejez ki.” ~ Alice Walker.

Ha jól érzed magad az életedben, de nem mondasz ki szívből jövő köszönetet, az olyan, mintha becsomagolnál egy ajándékot valakinek, és soha nem adnád oda neki.” ~ Chip Conley

Te jössz

Összességében mi a véleményed a blogok köszönő oldaláról?
Hogyan köszöni meg másoknak, hogy online vagy offline üzletet köt?
Szeretném hallani, hogyan szeretnéd, ha más bloggerek vagy ügyfelek köszönetet mondanának az alábbi megjegyzésekben.

Az Inspire To Thrive, Inc. tulajdonosa.

Lisa szeret segíteni másoknak az online boldogulásban a közösségi médián, a blogíráson és a keresőoptimalizáláson keresztül. Mit ér a tudás, ha nem tudod megosztani másokkal?

Több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik marketing/reklám területén, 11 éves tapasztalattal a tartalommarketing, a közösségi média, a blogolás és a SEO területén.

Megvásárolhatod őt E-könyv a Twitterről az Amazonon.

Lisa Sicard legújabb bejegyzései (az összes megtekintése)

Új publikációk:

Ajánlott