Mi a társadalmi bizonyítási elv: miért van szüksége rá?

Tudod, hogy valójában mitől válik a társadalombiztossághoz? Ma a társadalmi bizonyítási elv már nem csak arról szól, hogy hány követője lehet a különböző közösségi hálózatokon. Emiatt a társadalmi bizonyíték ma sokkal több annál, mint hogy sok követője legyen. Nézzük meg a társadalmi bizonyítás definícióját is.

Ha több követővel rendelkezik, az hasznos lehet egy közösségi hálózaton, de ez ma már nem bizonyíték semmire. Tudtad, hogy a társadalmi bizonyítékokat más néven is ismerik

Ismerje meg, mi a bizonyítás elve a közösségi médiában, és hogyan hozhat létre többet.

A társadalmi befolyás az, amikor az emberek tartalmukkal befolyásolhatnak más embereket a közösségi médiában. A tartalom lehet írott szavak vagy videó tartalom.

Mi az elv definíciója?

A társadalmi bizonyíték definíciója egy pszichológiai és társadalmi jelenség, amelyben az emberek mások cselekedeteit másolják, hogy egy adott helyzetben viselkedést tanúsítsanak. A kifejezést Robert Cialdini alkotta meg 1984-ben Influence: Science and Practice című könyvében, és a fogalom információs társadalmi befolyás néven is ismert.

Wikipédia

Ez a társadalmi bizonyíték definíciója egy olyan hatás, amelyet mások okoztak. Ez arra készteti őket, hogy tegyenek valamit. Ez lehet egy bejegyzés olvasása, egy videó megtekintése, feliratkozás e-mailre vagy termék vásárlása.

Ezért kétségtelen, hogy ez az ellenőrzés arra készteti őket, hogy tegyenek valamit, amikor befolyásolják őket!

Olvasni:  101. felirat: A feliratok mit, miért és hogyan

Hogyan bizonyíthatja társadalmi bizonyítását ma?

Képek – A képek sokat beszélnek, ha valamit bizonyítani kell. Az emberek általában vizuálisak, és szeretik látni, hogyan és miért. Ez a régi mondás: „A képek ezer szót festenek”.

Beszámolók – Az emberek mindig az ajánlásokra hagyatkoznak, mielőtt online és offline vásárolnának. Emlékszel arra, mikor kértél utoljára egy barátodtól valamire ajánlást?

Mindig ezt csináljuk. Alapján David Melamed, Az emberek ajánlások használatával védik meg döntésüket, hogy megbíznak Önben. Tudni akarják, hogy mások megbíznak benned, és hogy ez jól esett nekik.

Eljegyzés – Az elköteleződési arány kulcsfontosságú a befolyáshoz, és társadalmi bizonyításhoz vezet. Az emberek szeretnek olyanoktól vásárolni, akikben megbíznak és ismernek. Mi lehet jobb módja, mint kapcsolatba lépni velük? Az elköteleződési arányok megjelenhetnek a közösségi hálózatokon vagy közvetlenül a blogbejegyzésekben.

Az elköteleződések közé tartoznak a tetszésnyilvánítások, megjegyzések, válaszok és megosztások a közösségi hálózatokon vagy blogbejegyzésekben. (Az elérés azoknak a százalékos aránya, akik ténylegesen látják a bejegyzéseket). Ön azt számolja ki, hogy a bejegyzést látók hány százaléka foglalkozott vele.

Lisa, Inspire to Thrive

Közösségi megosztások – Az emberek szeretnek egy oldalra vagy blogbejegyzésre eljutni, amikor sok a közösségi megosztás. Érzékelt érték benyomását kelti.

Tudja meg, hogy mások mit mondanak Önről, hogy bizonyítson társadalmilag

Használj közösségi meghallgató eszköz, mint a Brand24 így maradhat a tetején, hogy mások mit mondanak rólad. Többször is megemlítettek olyan bejegyzésekben és közösségi oldalakon, amelyekről nem tudtam.

Ezért vegyen részt olyan bejegyzésben, amelyben megemlítik Önt. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy ezt az említést vagy hivatkozást megjelenítse webhelyén vagy közösségi profiljain.

Olvasni:  Online marketing: 5 előnye annak, ha webhelye van vállalkozása számára

Hozzon létre Google-értesítéseket, hogy megtudja, vannak-e más említések az interneten. (A Google Alerts azonban NEM jeleníti meg a közösségi említéseket.) Ma fontos, hogy naprakész legyél ezekkel a dolgokkal, mivel nem lehetsz mindenhol a nap 24 órájában.

Mutasd meg társadalmi bizonyítványodat – Példák társadalmi bizonyításra

Neal Scheffer csinálja ezt a legjobban! Minden közösségi hálózatán ezt teszi. Megnézheti, hogyan adja hozzá a tekintélyét az életrajzához.

És gyakran változtat rajta, amint nagyobb tekintélyre tesz szert. Minél több hely szerepel, annál több kiemelés látható az életrajzában.

Nézze meg, hogyan mutatja be Neal Schaffer társadalmi bizonyítását.

Nagyon okos! Hasonlóképpen gondoljon azokra a helyekre, amelyeken szerepeltek vagy megemlítettek. Ezután adja hozzá őket közösségi profiljaihoz vagy a névjegyoldalához közösségi bizonyításhoz.

Nem oszthatja meg társadalmi bizonyítékait, ha nem tudja, hogy rendelkezik ilyennel. Ne feledje, fontos tudni, hogy mások mit mondanak rólad a közösségi médiában és máshol.

Olvassa el mások véleményét. Kérjük, retweetelje kedvenceit közvetlenül innen lent!

Mit tehet Önért a társadalmi bizonyítási elv

– Ha rendelkezik némi társadalmi bizonyítékkal, nagyobb elkötelezettséget tapasztalhat a közösségi hálózatokon és a blogján vagy webhelyén. Az emberek szeretnek kapcsolatba lépni másokkal, akik vonzóak. Van értelme igaz? Ezt nevezem „hógolyó-effektusnak” – minél több társadalmi bizonyítékod van, annál jobban elköteleződésed lesz.

Olvasni:  Hogyan válasszuk ki a megfelelő fejlesztési partnert Kaliforniában?

– Valóban vásárolni is fognak Öntől, ha be tudja bizonyítani, hogy egy árucikk vagy szolgáltatás valamilyen módon jobbá teszi az életüket. Elolvashatnak egy ajánlást Önről, szolgáltatásairól vagy termékeiről. Az emberek tudni akarják, hogy mások vásárolják vagy használják az Ön termékeit vagy szolgáltatásait.

– A társadalmi bizonyíték hógolyó lesz, amint elkezdi vonzani. Az emberek szeretnek kapcsolatba lépni másokkal, akik kapcsolatba kerülnek velük. Senki sem akar kapcsolatba lépni valakivel, aki nem köt vissza. Legyen vonzó mindenhol, és megtapasztalhatja a különbséget.

Hogyan szerezzen társadalmi igazolást

Persze lehet, hogy azt gondolja, hogy időbe fog telni, de bizonyosan bizonyos társadalmi bizonyítékokat generálhat idővel.

Senki sem kezdi a blogírást vagy a tartalommarketinget azonnali társadalmi bizonyítékokkal. (Még Neal Schaffer sem, bocsánat Neal!).

Kérjen véleményeket – Az emberek nem bánják, ha véleményeket vagy ajánlásokat adnak, ha nagyszerű munkát végzett értük. tudsz értékelés Inspire To Thrive itt.

Adjon ajánlásokat – Először adj bizonyítékot másoknak! Ne várja meg, hogy mások adjanak neked egyet. Légy őszinte, ne csak azért adj nekik, mert adsz nekik. Írjon ajánlásokat vagy véleményeket mentorainak.

Engage, Engage és Engage – Nem tudom elégszer elmondani. Válaszoljon az emberek kérdéseire a közösségi hálózatokon és a blogján. Válaszolj minden hozzászólásra. Segítsen az embereknek problémáikkal és kérdéseikkel.

Tartsa nyitva a szemét és a fülét – Hallgassa meg az interneten. Használat társadalmi meghallgatási eszköz tudni, hogy mások mit mondanak Önről vagy márkájáról online.

Retweeteljen másoknak, és ossza meg más közösségi hálózatokon – Az emberek szeretik, ha megosztod a tartalmaikat. Ezért ez segít növelni a részesedésüket is.

Olvasni:  SEO alapjai: Útmutató a hallgatóknak az online jelenlét kialakításához

Neked: mi a társadalmi bizonyítványod ma?

Szeretnék többet megtudni az alábbi megjegyzésekben arról, hogy szerinted mi a társadalmi bizonyíték elve.

Valóban létezik és szükségünk van rá? Továbbá hogyan lehet hozzájutni? Mi a definíciója a társadalmi bizonyítási elvről? Beszéljük meg az alábbi megjegyzés részben.

Lisa szeret segíteni másoknak az online boldogulásban a közösségi médián, a blogíráson és a keresőoptimalizáláson keresztül. Mit ér a tudás, ha nem tudod megosztani másokkal?

Több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik marketing/reklám területén, 11 éves tapasztalattal a tartalommarketing, a közösségi média, a blogolás és a SEO területén.

Megvásárolhatod őt E-könyv a Twitterről az Amazonon.

Lisa Sicard legújabb bejegyzései (az összes megtekintése)

Új publikációk:

Ajánlott