Mi a teendő, ha az AirTag nem jelenik meg?

Az Apple AirTag egy innovatív eszköz, amely segít nyomon követni holmiját. Azonban, mint minden technológia, ez is problémákba ütközhet, amelyek megakadályozzák, hogy megjelenjen a Find My alkalmazásban.

Ez a cikk bemutatja annak okát, hogy az AirTag nem jelenik meg a Find My alkalmazásban, és néhány módszert ismertet a probléma megoldásához.

Mi okozza ezt a problémát?

Sokan azt tapasztalták, hogy az AirTag-jeik nem jelentek meg a Find My alkalmazásban iPhone-jukon, miután frissítették az iOS 15-re. Ha még nem ismerné, az AirTag helyét csak a Find My alkalmazással követheti nyomon iPhone-on. Előfordulhat, hogy az iOS-frissítéssel kapcsolatos problémák merülnek fel, ezért az AirTag nem jelenik meg a Find My alkalmazásban.

Hogyan lehet megoldani a problémát?

Van néhány módszer, amely segíthet a probléma megoldásában, és az AirTag visszaállításában a Find My alkalmazásban:

Indítsa újra a készüléket

Az alapvető hibaelhárítási lépés az iPhone újraindítása. Ez segíthet az ideiglenes hibák vagy csatlakozási problémák elhárításában. Az újraindítás után nyissa meg a Find My alkalmazást, és ellenőrizze, hogy az AirTag látható-e.

Frissítse iPhone-ját

Győződjön meg arról, hogy iPhone vagy iPad készülékén a legújabb iOS vagy iPadOS verzió van telepítve. A frissítések általában hibajavításokat és fejlesztéseket tartalmaznak, amelyek segíthetnek megoldani az eszközcsatlakozással kapcsolatos problémákat. Íme a lépések:

  • Menj a Beállítások alkalmazást a telefonon, és koppintson a gombra Tábornok.
  • Érintse meg Szoftver frissítés.
  • Ha elérhető frissítés, telepítse, és töltse le újra az alkalmazást.
Olvasni:  Hogyan találhatom meg a megfelelő dropshipping beszállítókat?

Használjon másik eszközt

Ellenőrizheti, hogy a többi Apple-eszközön, például a Mac-en vagy az iPaden továbbra is megjelennek-e a Find My-hez kapcsolódó elemek. Ha ezek az elemek láthatók, de az AirTag nem, akkor a probléma magával az AirTag-gel van, nem a használt eszközzel, hanem a Find My alkalmazással, amellyel nyomon követheti.

Cserélje ki az AirTag akkumulátorát

Egy másik oka annak, hogy az AirTag nem jelenik meg a Find My funkcióban, ha az akkumulátor lemerült vagy teljesen lemerült. Sajnos, ha nem találja meg a Find My oldalon, akkor jelenleg nem tudja ellenőrizni az akkumulátor állapotát. Cserélje ki az AirTag akkumulátorát, és ellenőrizze, hogy megjelenik-e most a Find My alkalmazásban vagy sem. Az AirTag CR2032 lítium elemet használ.

Hely és adatvédelem visszaállítása

Időnként előfordulhat, hogy iPhone-jának problémái adódhatnak az AirTag-hez való csatlakozással a Helymeghatározási szolgáltatásokkal kapcsolatos problémák miatt. A probléma megoldásához vissza kell állítania a Hely és adatvédelem beállításait iPhone-ján. A hely és az adatvédelem visszaállításához kövesse az alábbi lépéseket:

  • Menj a Beállítások alkalmazást iPhone-ján, és koppintson a gombra Tábornok.
  • Érintse meg a Az iPhone átvitele vagy visszaállítása választási lehetőség.
  • Érintse meg Visszaállítás.
  • Érintse meg a Hely és adatvédelem visszaállítása választási lehetőség.

Állítsa vissza az AirTag-et

Ha semmi sem működik, utolsó lehetőségként megpróbálhatja visszaállítani az AirTag-et. Nem állíthatja vissza a Find My alkalmazásból, mivel nem látható az alkalmazásban, ezért manuálisan kell visszaállítania az AirTag-et.

Tekintse meg cikkünket, hogy megtudja, hogyan állíthatja vissza az AirTag-et

Új publikációk:

Ajánlott