Mi az a 65-ös billentyűzet? Top 5 65 billentyűzet

A billentyűzetek különféle formájú, méretű és típusúak. A világszerte eladott különféle billentyűzetek közül a mechanikus billentyűzetek alkotják a legfelső réteget, amelyek a legjobb tulajdonságokkal és a legtöbb elérhető választékkal rendelkeznek.

Ebben a cikkben megvizsgáljuk, mi az a 65-ös billentyűzet, és bemutatjuk az öt legjobb lehetőséget.

Sok billentyűzethez, különösen a játékokhoz, egy csomó extra gomb, funkcióbillentyű és egy Numpad tartozik. Ha rövidebb, kompaktabb billentyűzetet keres, a tízbillentyű nélküli billentyűzet jó választás, mivel eltávolítja a numerikus billentyűzetet, hogy a billentyűzet kompaktabb legyen.

Ha azonban kisebbre szeretne menni, a 65-ös billentyűzet a megfelelő megoldás. A billentyűzet eltávolít minden nem alapvető billentyűt; Ahogy a neve is sugallja, körülbelül 65%-a egy normál, teljes méretű, 104 billentyűs billentyűzet méretének, és megszűnik a Numpad, valamint a funkcióbillentyűk sora.

Mi az a 65-ös billentyűzet?  Top 5 65 billentyűzetA 65-ös billentyűzet meglehetősen kompakt, de még mindig rendelkezik az összes szükséges billentyűvel. | Forrás: KBDFans.com

Egy normál 65-ös billentyűzeten általában az összes normál billentyű látható, beleértve a teljes QWERTY-elrendezést és a dedikált nyílbillentyűket. Ezen kívül a nyílbillentyűk jobb oldalán található néhány billentyű, amelyek általában a kezdőlap, a törlés, a lapozás fel és a lefelé billentyűket tartalmazzák. A 65-ös billentyűzetek általában 67 vagy 68 billentyűt tartalmaznak, az elrendezéstől függően.

Ha akarja, még kisebb is lehet, mint egy 65-ös billentyűzet. Ezeket a billentyűzeteket 60-as billentyűzeteknek nevezik, és megszüntetik a kezdőlap, törlés, lapozás fel és le billentyűket is.

A 65-ös billentyűzetek népszerűbbek, mint a 60-as billentyűzetek, egyszerűen azért, mert bár nagyjából azonos méretűek, és még mindig meglehetősen kompaktak, több billentyűt tartalmaznak, amelyeket gyakran használnak a több funkció érdekében.

Ha új 65-ös billentyűzetet keres, itt van az öt legjobb lehetőség, amelyet megtekinthet.

Olvasni:  Az Acer laptop billentyűzet nem működik: Gyors javítás

Márka: Csepp | Ár: 210,00 USD

Mi az a 65-ös billentyűzet?  Top 5 65 billentyűzet

A Drop ALT egy kompakt 65-ös billentyűzet RGB háttérvilágítással, programozható makróval és számos kapcsolóval. Választhat üzem közben cserélhető verziót is, ha egyéni kapcsolókat szeretne használni az úton.

Itt szerezheti be a Drop ALT-t.

Márka: Tofu | Ár: 175,00 USD

Mi az a 65-ös billentyűzet?  Top 5 65 billentyűzet

Egy másik megfelelő, üzem közben cserélhető választás a Tofu65 fekete billentyűzet. Kiválaszthatja a billentyűzetet a választott billentyűsapkák, kapcsolók, kenőanyagok, rugócsere-, habstabilizátorok és akár rugós cserék segítségével. A billentyűzet sok testreszabhatóságot kínál pénzéért.

A Tofu65 Blacket itt tudod beszerezni.

Márka: Keychron | Ár: 65,20 dollár

Mi az a 65-ös billentyűzet?  Top 5 65 billentyűzet

Ha 65-ös billentyűzetet keres olcsón, ez messze az egyik legjobb választás. A Keychron K6-ja Gateron G Pro Mechanical vagy LK Optical kapcsolókkal konfigurálható piros, kék vagy barna opcióban, és körülbelül 10 dollárért többért beszerezhető egy üzem közben cserélhető verzió is. Lehetőség van fehér vagy RGB háttérvilágításra is.

A Keychron K6-ot itt tudod beszerezni.

Márka: Ducky | Ár: 109,00 USD

Mi az a 65-ös billentyűzet?  Top 5 65 billentyűzet

A Ducky One 2 SF az egyik legjobb lehetőség, ha játék billentyűzetet keres. Támogatja a programozható makrókat és az egérvezérlési funkciókat, és gombonkénti RGB-vel rendelkezik. A billentyűzet csak Cherry MX kapcsolókat használ, de választhat a kék, a szemöldök és a piros közül. Rózsaszín és ezüst kapcsolók.

Itt tudod megvásárolni a Duck One 2 SF-et.

Márka: HyperX | Ár: 148,97 USD

Mi az a 65-ös billentyűzet?  Top 5 65 billentyűzet

Végül, de nem utolsósorban, nálunk van a HyperX Alloy Origins 65 billentyűzet dupla PBT billentyűkkel, teljes RGB háttérvilágítás támogatással és szoftver testreszabással a HyperX NGENUITY szoftverével. A billentyűzet HyperX Aqua, Red vagy Blue kapcsolóval kapható, és választhat fehér vagy fekete szín közül is.

Olvasni:  A legjobb 7 4G mobil 4000 INR alatt

Itt szerezheti be a HyperX Alloy Origins 65-öt.

Új publikációk:

Ajánlott