Mi az a Facebook körhintahirdetés: előnyei és felhasználási területei

Innovatív módszereket keres márkája piacra dobásához és termékeiről való beszélgetéshez. Próbáljon meg létrehozni egy Facebook körhinta hirdetést, és nézze meg az eredményeket!

A közösségi média platformok, például a Facebook ereje jól megalapozott. Ez azonban azt is jelenti, hogy az Ön versenytársa is használja ezeket a hatékony platformokat, hogy lendületet vegyen vállalkozásaival. Szóval mit tehetsz jobban, hogy kitűnj a tömegből?

Próbáltál már Facebook körhinta hirdetést használni? Ha a válasz nem, akkor ez a cikk neked szól. Ez a cikk egy körhinta Facebook-hirdetési útmutatóként is szolgálhat, ha a válasz igen. Olvasson tovább, és megtudja, hogyan hasznosíthatja a Facebook-marketinget egy Facebook-körhinta hirdetéssel, és hogyan segítheti a célközönség elérését és a márka iránti vonzerőt.

Mi az a Facebook körhinta hirdetés?

Ahhoz, hogy eljussunk a Facebook-körhintahirdetések elkészítésének kérdéséhez, először is fontos megérteni, mi is az a Facebook-körhintahirdetés. Ez lényegében egy olyan formátum, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a Facebookon és az Instagramon, hogy három-öt képet, szöveget és cselekvésre ösztönzőt (CTA) emeljenek ki egyetlen hirdetési egységben. Akár videókat vagy mozgóképeket is megjeleníthet az egységben. A Facebook körhinta hirdetés a Facebookon, az Instagramon, a Messengeren és az Audience Networkön keresztül működik.

A fenti képet nézve észreveheti, hogy az egység minden kártyája más-más képet jelenít meg, és külön CTA-t ad a felhasználónak (vagy ugyanazt a CTA-t, amely minden kártyán megismétlődik). Valószínűleg ez a legjelentősebb előnye ezeknek a Facebook-hirdetéseknek. Különböző céloldalakra irányítják a nézőket, amikor az egyes linkekre kattintanak. A Facebook vagy a Messenger nem kínál ehhez hasonló hirdetésformátumot.

Olvasni:  Végső útmutató a HTML-betűtípusokhoz és azok helyes használatához

Hogyan teheted a körhinta hirdetéseket a Facebookon a vállalkozásod javára?

Ha tudja, hogyan hozhat létre körhinta hirdetést a Facebookon, akkor azt sokféleképpen használhatja vállalkozása javára.

1. Mutasson be egy egyedi terméket

Ha csak egy terméked van, akkor jól jöhet a Facebook körhintahirdetések használatának ismerete. Ezt a médiát használhatja termékének különböző szögekből történő megjelenítésére, különböző szempontok kiemelésére, és a lehető legtöbb információ megosztására egyetlen hirdetési egységen keresztül.

2. Mutasson be egy termékportfóliót

A Facebook körhintahirdetések egyik legfontosabb jellemzője, hogy egyetlen hirdetésen keresztül egy sor terméket jeleníthet meg. Ez azt jelenti, hogy nem kell külön hirdetési költségkerettel rendelkeznie a különböző termékekhez, és biztosíthatja, hogy nézői egy adott termékhez tartozó céloldalt keressenek fel.

3. Beszéljen a szolgáltatásairól

A Facebookon körhintahirdetéseket is készíthet, hogy megvitassa szolgáltatásait. Több kártya használatával beszéljen arról, hogy mi különbözteti meg szolgáltatásait másoktól, és miért érdemes ezeket az ügyfeleknek használniuk.

4. Mutassa be a használatot

Létrehozhat Facebook-körhintahirdetéseket is, amelyek bemutatják egy termék vagy szolgáltatás használatát. Beszúrhat képeket vagy videókat a használati utasításokkal, amelyek könnyen érthetőek.

5. Vásárlói visszajelzések

Használhat Facebook körhintahirdetést is a márkával kapcsolatos vásárlói történetek és beszámolók bemutatására. Remek marketing taktika lehet új ügyfelek vonzására és a meglévők megtartására.

A körhintahirdetések által elért tágabb célok a következők:

● A webhely forgalmának növelése

● Növelje az elérést

● Márkaismertség kialakítása

● A katalógus értékesítés elősegítése

● Konverziókat generál és forgalmat tárol

● Növelje a videó nézettségét

● Eseményre adott válaszok előhívása

Hogyan készítsünk Facebook körhinta hirdetéseket?

Forrás

Ez egy egyszerű folyamat – hogyan készítsünk Facebook körhinta hirdetéseket. A feladat végrehajtásának két általános módja van:

Olvasni:  80+ videómarketing-statisztika 2024-ig: betekintések, előrejelzések és egyebek

1. A saját Facebook oldaláról

Ha Facebook-körhintahirdetést szeretne létrehozni saját Facebook-oldaláról, lépjen a márkaoldalára, és kattintson a jobb felső sarokban található „Promóció” lehetőségre. Ezután megjelenik egy opció, amely azt mondja, hogy „Reklámozza webhelyét”, kattintson erre. Ez a Hirdetések ablakba viszi. Ezen az oldalon talál egy „Képek” részt. Válassza a „+” lehetőséget, ha több kártyát szeretne hozzáadni a körhintahoz, amikor rákattint. Itt választhatja ki a kártyák számát 3 és 5 között.

Minden kártyához képet és címsort kell hozzáadnia. Miután az egyes kártyák kialakítása már nincs útban, töltse ki az adatokat a Közönség, Költségkeret és Időtartam alatt, majd kattintson a „Promóció” gombra. Ez az. Facebook-körhinta hirdetésed már elérhető!

2. A Hirdetéskezelőn keresztül

Az első lépés itt az, hogy lépjen a Facebook Adverts Manager oldalára, és kattintson a „Hirdetés létrehozása” gombra. Ne felejtse el kiválasztani a hirdetés célját – „Emberek küldése a webhelyére”, „Telepítések elérése az alkalmazásban” vagy „A konverziók számának növelése a webhelyen”. Adja hozzá a költségvetést és a közönséget is. Ezután elkezdheti a hirdetés elkészítését. A kártyák hozzáadásának megkezdéséhez ki kell választania a „Több kép hozzáadása egy hirdetéshez” lehetőséget. A folyamat többi része hasonló az első lehetőséghez.

Facebook Carousel hirdetés specifikációi

Forrás

Miután megszerzett alapvető ismereteket a Facebook körhinta hirdetéseiről és arról, hogy miként lehet őket hasznosítani vállalkozása számára, most meg fogunk beszélni néhány műszaki specifikációról és tervezési javaslatról. Maga a Facebook támogatja ezt.

 1. Minimum 2 kártyát kell hozzáadnod a körhintahoz, a maximális szám pedig 10.
 2. A fentiek alól csak a dinamikus hirdetések képeznek kivételt, ahol legfeljebb 200 kártya adható hozzá.
 3. Minden kártyához meg kell adnia a céloldal URL-jét.
 4. Adjon hozzá egy 25-40 karakter hosszú címsort és egy 20 karakteres leírást.
 5. Az elsődleges szöveg nem haladhatja meg a 125 karaktert.
 6. A támogatott képfájlformátumok a .jpg és a .png, mérete nem haladhatja meg a 30 MB-ot.
 7. A támogatott videofájlformátumok az MP4, MOV és GIF.
 8. A Facebook-körhinta hirdetésben a videó maximális hossza nem haladhatja meg a 240 percet és a 4 GB-ot. Az Instagramon azonban ez a határ mindössze 60 másodperc.
 9. A Facebook körhinta hirdetések által támogatott hirdetéselhelyezések közé tartozik
  1. Jobb oszlop
  2. Takarmány
  3. Történetek
  4. Messenger beérkező levelek
  5. Közönséghálózat
  6. Keresési eredmények
  7. Piactér
Olvasni:  5 tartalommarketing-platform, amely segíti vállalkozása növekedését

Hogyan használjuk a Facebook körhinta hirdetéseket?

Forrás

A körhinta Facebook-hirdetések útmutatója megmutatja, hogyan hozhat létre egyet, és hogyan használhatja a lehető legjobb módon ezekkel az értékes tippekkel –

 1. Válassza ki, hogy a legjobban teljesítő hirdetései automatikusan megjelenjenek a Facebook egyedi funkciójával. De ha azt szeretné, hogy hirdetési kártyái meghatározott sorrendben jelenjenek meg, bármikor törölheti ezt a funkciót.
 2. Tedd a legtöbb erőfeszítést a körhinta első kártyájának megtervezésére. Ha ez meggyőző, akkor megragadja a nézők tekintetét, és arra készteti őket, hogy lássák a többit.
 3. Használjon Facebook körhinta hirdetést a történet szövésére, és ne csak termékek reklámozására. Az egyes kártyák címsorának olyannak kell lennie, hogy a néző végig akarja olvasni a következő részeket.
 4. Emelje ki legkedveltebb termékeit, és ne a márkája bármelyik termékét.
 5. Míg a képek és videók a körhinta legvonzóbb jellemzői, ne felejts el megírni egy lenyűgöző példányt.

Kulcs elvitelek

Íme egy gyors összefoglaló arról, hogy mi is készült egy Facebook körhinta hirdetéssel kapcsolatban

● Egynél több képet tartalmaz egy hirdetési egységben, a Facebook-körhinta hirdetés lehetővé teszi márkájának népszerűsítését a Facebookon és az Instagramon.

● A Facebook körhinta hirdetésével egyetlen terméket vagy termék- és szolgáltatáscsoportot reklámozhat, bemutathatja alkalmazásukat, és elmondhatja az ügyfelek történetét.

● Saját Facebook-oldalát vagy a Facebook Adverts Manager segítségével karusszel hirdetést hozhat létre a Facebookon.

● Egy hirdetési egységben 2–10 képet, videót vagy GIF-et adhat hozzá, figyelembe véve a megadott műszaki előírásokat.

● A Facebook körhintahirdetések kihasználásának legjobb módja, ha kiemeli a legjobb képet, és egy lenyűgöző példányt ír az egységbe.

● Kötelező minden körhintakártyán felvenni a céloldalak URL-címét.

Olvasni:  A keresés jövője: Hogyan alakítja át a Google SGE a tartalomfelfedezést és az elkötelezettséget

A szakértők azt javasolják, hogy kezdje el használni a Facebook körhinta hirdetését, ha még mindig nem használta. És nézze meg, hogyan gyorsíthatja fel vállalkozását az innovatív marketinggyakorlatok és a digitális elérés révén.

GYIK

1. Mi az a Facebook körhinta hirdetési formátum?

A Facebook körhinta hirdetési formátuma egy többképes hirdetési egység, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy több grafikát is hozzáadjanak márkáik népszerűsítéséhez.

2. Milyen előnyei vannak a körhintahirdetés használatának?

Egyetlen vagy több terméket és szolgáltatást népszerűsíthet egy körhintahirdetésen keresztül, bemutathatja a használatukat, és megoszthatja az ügyfelek történeteit.

3. Hány látványelemet adhatok hozzá egyetlen körhintahoz?

2–10 látványelemet adhat hozzá egyetlen körhintahoz.

4. Használható ugyanaz a körhinta hirdetés a Facebookon és az Instagramon?

Igen. Ugyanazt a körhinta hirdetést használhatja a Facebookon és az Instagramon a műszaki előírások betartásához.

5. Hogyan optimalizálható egy Facebook körhinta hirdetés teljesítménye?

Engedélyezheti, hogy a Facebook először a legjobban teljesítő hirdetést jelenítse meg, ezzel javítva a körhinta hirdetés teljesítményét.

Új publikációk:

Ajánlott