Mi az a Quora: Hogyan segítheti a Quora az Ön vállalkozásának növekedését?

Mi az a Quora? A Quora egy kérdések és válaszok webhely, amely több mint egy évtizede működik. Manapság a Quora kivonatok nagyon népszerűek.

Ide járnak az okos marketingesek és sok más szakember, hogy választ találjanak kérdéseikre, vagy válaszoljanak kérdésekre és megosszák tudásukat.

Abban különbözik a Google-tól, hogy válaszokat kap az emberektől. A Quora hálózat felhasználóinak valódi nevükkel és személyazonosságukkal kell regisztrálniuk.

Tehát, ha kérdésed van például a Facebook marketinggel kapcsolatban, feltehetsz valakit, aki a Facebooknál dolgozik.

Vagy ha kérdése van egy új autó vásárlásával kapcsolatban, választ kaphat például valakitől, aki a Subarunál dolgozik. A felhasználók a kérdések szerkesztésével és a más felhasználók által beküldött válaszok kommentálásával is együttműködnek.

Kérdéseket feltenni

Hát nem nagyszerű módja annak, hogy kérdések feltevésével tudást gyarapítsunk? Vagy ha van némi tudása, miért nem ossza meg másokkal a Quora hálózaton?

A Hubspot a Quorát a „2019 leginkább alulértékelt platformja.” Az oldal használatával kérdések feltevésében és megválaszolásában is sok marketinget lehet végezni.

A válaszok közül sok megjelenik a Google első oldalán. Nos, ez egy nagyszerű SEO-lé. Használhat olyan AI-eszközt, mint pl Helyes Blogger hogy segítsen válaszolni a kérdésekre.

A Quora emellett szép fennmaradó forgalomforrást is biztosít a blogja vagy webhelye számára. Mi jobb ennél, igaz? Tehát most már tudod, mi az a Quora, és miért vagyok rajta.

A Quora közönségstatisztikái, amelyeket tudni érdemes

Tudtad, hogy a Quora több 18 évesnél idősebb, 100 000 dollárnál nagyobb HHI-vel rendelkező felhasználókat tartalmaz, mint más kiadók, például a WSJ, a LinkedIn, a HuffPost és a Reddit?

Nem csak ez, de magasan képzettek is, 65%-uk főiskolai végzettséggel, 28%-uk pedig főiskolai végzettséggel rendelkezik.

Olvasni:  Tartalommátrix: Mi ez, és miért előnyös az Ön vállalkozása számára

Ezenkívül 54%-uk számol be arról, hogy a HHI > 100 000 USD évente. Statisztikák a HubSpotról.

Hogyan segítheti a Quora a forgalom növekedését vállalkozásának?

A Quora forgalmat irányíthat webhelyére vagy blogjára. És ez a forgalom organikus. Az emberek válaszokat keresnek, és megtalálják a választ. Ezután rákattinthatnak a linkre, hogy többet megtudjanak.

(Megjegyzés, hogy a forgalom generálása 6 hónapig is eltarthat a kérdések megválaszolására, mint én. De miután a Quorától érkezett, nem szűnt meg.)

Ez olyan, mintha forgalmat kapna a Google-tól. A Quora egy magas rangú webhely, így magas SEO értékű linket tartalmaz. Most, ha több értékesítést szeretne elérni forgalmából, feltétlenül tekintse meg Anil tippjeit, amelyek elősegítik ezt a webhely forgalmával.

Hogyan segítheti a Quora a vállalkozás növekedését azáltal, hogy Önt szakértővé teszi?

Az emberek tisztelni fognak téged, ha segíthetsz nekik a szükséges válaszokkal. Tudom, hogy sok kérdést kaptam a Quora Twitter felfüggesztéséről, és azóta is többen követik a blogomat és a Facebook-oldalamat.

Ügyeljen arra, hogy profilját helyesen töltse ki, mert mindig megjelenik, amikor kérdésekre válaszol. Az Ön hitelesítő adatai minden alkalommal megjelennek a válaszaiban, hogy a nyilvánosság lássa a Quorán.

Tanuljon a Quora helyszíni szakértőitől

Sokat tanulhat azoktól az emberektől, akik olyan cégeknél dolgoznak, mint a Facebook, Google stb. Mi lehetne jobb módja annak, hogy kérdéseket tegyen fel egy Facebook-oldallal vagy a Google-lal kapcsolatban, mint az ott dolgozóktól?

Tanuljon a Quora szakértőitől, ha követi az iparág vezetőit, elolvassa válaszaikat, és célzott kérdéseket tesz fel. Azonosítsd a szakterületed legjobb közreműködőit, és ismerd meg betekintéseiket a felkapott témákkal kapcsolatban.

Vegyen részt a tartalommal úgy, hogy pozitívan szavaz, és értékes válaszokat oszt meg a Quorán. A Quora Spaces használatával csatlakozhat közösségekhez, és hozzáférhet tapasztalt szakemberek exkluzív tartalmaihoz.

A megbeszéléseken való aktív részvétellel és a szakértői válaszok elemzésével mélyebb megértést tehet iparágáról, és bővítheti szakmai tudását.

Tanuljon ügyfeleitől a Quorán

Tehát, ha vállalkozása a Quora szolgáltatásban van, és az embereknek kérdéseik vannak termékeivel vagy szolgáltatásaival kapcsolatban, Ön készen áll, hogy segítsen nekik.

Jobb, ha ott van, hogy válaszoljon ezekre a konkrét kérdésekre, mint a verseny. Arra is adhat ötleteket, hogy miről írjon blogot cége webhelyén.

Olvasni:  Webbiztonság: Hogyan védheti meg webhelyét és javíthatja a felhasználói élményt

Kérdéseikre válaszolhatsz blogbejegyzés vagy videó formájában.

Ezután tanuljon versenytársaitól

Tanulhat a Quora versenytársaitól is. Olvassa el, hogyan válaszolnak kérdésekre, és mennyiben térhetnek el válaszaik az Önétől.

Vagy kibővítheti az általuk írt válaszokat.

Mi az a Quora Digest?

A Quora Digest egy ingyenes szolgáltatás minden Quora-felhasználó számára. Értesítést kap azokról a kapcsolódó kérdésekről, amelyeket esetleg nem lát vagy figyelmen kívül hagyott a hálózaton.

A legtöbb megtekintéssel és pozitív szavazattal rendelkező legjobb választ kap a beérkező levelek mappájában, így könnyebben megtalálhatja a kérdésre adott legjobb választ.

E-mailben vagy Facebook-fiókodon keresztül regisztrálsz a Quora Digest szolgáltatásra.

Mi az a plusz bevételmegosztás?

A Quora szerinta Quora-felhasználók előfizetéses programja az alkotók támogatására, több tartalom elérésére és a Quora prémium hirdetésmentes verziójának feloldására.

Az előfizetők havi 6,99 dollárt vagy évi 47,88 dollárt fizetnek, és 30 napos ingyenes próbaverzióval kezdhetik meg előfizetésüket.

A Quora+-előfizetésekből származó bevétel megoszlik a résztvevő alkotók között. Amikor egy alkotó beiratkozik a Quora+ bevételszerzési programba, jogosulttá válik az olvasók által fizetett előfizetési díj egy részének elnyerésére a tartalommal kapcsolatos elkötelezettség alapján.

A másik lehetőség az, hogy az alkotók fizetőfallal ellátott bejegyzéseket írhatnak a Spaces-en, amelyek olyanok, mint a felhasználók által készített kiadványok a Quorán, amelyeket úgy lát, mint az én. blogírási tippek hely.

Hogyan kezdje el a Quora használatát vállalkozása számára

Mint minden közösségi média hálózat esetében, mindenképpen töltse ki teljesen profilját. Tegye bele képét, mivel az emberek ismét szeretnek olyanokkal együtt dolgozni, akiket ismernek és akikben megbíznak.

Töltse ki munka- és élettapasztalatát. Ezután készen áll a kérdések feltevésére és megválaszolására. Tedd napi 15 perces rutinná a Quorán.

Néhány hónap elteltével látni fogja az eredményeket a webhelye forgalmával. Minél teljesebbek a válaszok képekkel és példákkal, annál jobban láthatóak lesznek a válaszok.

Vannak, akik úgy válaszolnak minden kérdésre, mintha blogbejegyzést írnának. (Olyan hosszúak is lehetnek.)

Ezután legyen nagyon óvatos hogy ne hagyjunk linkeket minden válaszban. Ki lehet tiltani a Quorából, ahogy Neil Patel volt évekkel ezelőtt.

Ez a hálózat általában nem tűri el a hálózatán lévő spameket. Más esetekben a válaszok áthelyezhetők vagy összevonhatók.

Olvasni:  5 tartalommarketing-platform, amely segíti vállalkozása növekedését

Ha a Quora megsérti Önt, kérdezze meg, miért. Leszedik őket, ha igazad van.

Kérdéseinek és válaszainak megosztása

Ha több nézetet szeretne generálni a válaszairól és kérdéseiről a Quorában, ossza meg őket. Igen, megoszthatja őket közvetlenül a hálózatukon és a közösségi hálózatokon.

Gyakran megosztom az enyémet a Twitteren és néha a Facebookon is, a témáktól függően. Ez növeli a Quora-ról alkotott nézeteit, és több választ kap a kérdéseire.

Mik azok a Quora Spaces?

A Spaces 2018 óta működik, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy gyűjteményeket rendezzenek, és közösségeket alkossanak közös érdeklődési körük és témáik alapján.

Ez egy olyan hely, ahol az emberek közösen válaszolhatnak a kérdésekre. Vannak, akik létrehozhatják saját terüket, és meghívhatnak másokat is. (Jelenleg korlátozott.) De ott más terekhez is csatlakozhatsz.

Ha tagja egy térnek, meghívhat másokat a Quora-ból, hogy csatlakozzanak ehhez a térhez. Ezért ezek a terek hasonlóak a Facebook-csoportokhoz.

Például lehet csatlakozz a Quora teremhez „Lisa blogolási tippjei”. Nemcsak tippeket osztok meg, hanem más tartalmakat is megosztok ezen a téren.

A Spaces egyben az a hely, ahol blogolhatsz a hálózatukon. Néha készítek egy mini-blogbejegyzést a blogírásról ezen a téren.

Blogolnod kell a Quorán?

A Quora azt is lehetővé teszi, hogy blogbejegyzéseket készítsen közvetlenül a hálózatán, terekben. De jó neked, ha így teszed?

Én Nemrég meghallgatta Ryan Biddulphot erről a témáról. Úgy magyaráz, ahogy gondoltam, nem hogy csak az Ön számára használja. Még az URL-ben is Quora néven jelenne meg először a márka előtt.

Ezért a Quora blog bérelt hely, mint bármely más közösségi hálózaton. A saját webhelyed az otthonod, és ahol a legtöbbet kell blogolnod. A saját domain az Ön tulajdona.

Ezekről a Quora terekről azonban vonzhat embereket a blogjához.

Hirdetések a hálózaton

Tudtad hirdethetsz is a hálózaton akár napi 5 dollárért?

Nem csak ez, hanem optimalizálhat a konverziókra, kattintásokra vagy megjelenítésekre, és valós idejű jelentéseket tekinthet meg a Hirdetéskezelőben.

Nem csak ez, hanem lehetőség van natív hirdetésekre is a webhelyen, amit észrevehetett, hogy „szponzorált” rajtuk.

  • A bejegyzéseket ellenőrzött valódi neveknek kell tulajdonítani.
  • Emberi moderátorok csapata és kategóriájában a legjobb gépi tanulás.
  • A kizárási lehetőségek és csak a jó minőségű oldalak jogosultak a hirdetésekre.
Olvasni:  Kulcsszavak rangsorolásának elemzése: Hogyan követheti nyomon és javíthatja SEO rangsorát

Hogyan segítheti a Quora a vállalkozás növekedését?

Szóval, remélem, megtanulta, hogyan segítheti elő vállalkozása növekedését 2024-ben és azt követően. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy célzott forgalmat irányítson webhelyére vagy blogjára.

SEO-levet ad az Ön számára, és néhány csodálatos szakértővel is találkozhat, akiket megismerhet ezen a kérdés-válasz hálózaton és máshol.

A Quora-fiók törlése

Néhányan megkérdezték, hogyan lehet törölni Quora-fiókjukat, mivel elölről akartak kezdeni egy üzleti fiókkal. Csak győződjön meg róla, hogy nem akar semmit, mielőtt megpróbálja törölni Quora-fiókját.

A Quora-fiók törléséhez először jelentkezzen be fiókjába. Ezután lépjen a „Beállítások” szakaszba. Görgessen le az oldal aljára, és kattintson a „Fiók törlése” gombra.

Kövesse az utasításokat a fiók törlésének megerősítéséhez. Fontos megjegyezni, hogy a fiók törlése után nem fogja tudni újraaktiválni, és nem tudja visszaállítani a tartalmát.

Ezért a folytatás előtt győződjön meg arról, hogy véglegesen törölni szeretné fiókját.

Gyakran Ismételt Kérdések

Mi az a Quora?

A Quora egy online közösség, ahol a felhasználók kérdéseket tesznek fel, és válaszolnak rájuk.

Hogyan segítheti a Quora az Ön vállalkozásának online növekedését?

Visszatéríthet forgalmat a webhelyére, amikor válaszol kérdésekre, és hivatkozást ad meg. Ügyeljen arra, hogy ne küldjön spamet. Tanulhat is a Quora válaszaiból az Ön iparága szakértőitől.

Mi az a Partnerprogram?

A Partnerprogram 2024-ban lezárult.

Mi az a Plus?

5 USD havi díj vagy 50 USD éves díj a fizetőfal mögötti tartalom eléréséért.

Tudsz blogolni a Quorán?

Igen, blogolhat a platform kivonatokon, de természetesen a legjobb, ha először a saját blogján.

Tudja-e magát a hálózat szakértőjévé tenni?

Igen, jól informált válaszokkal válaszoljon a saját résén lévő kérdésekre. Adjon meg képeket és listákat, hogy professzionálisabbnak tűnjenek.

Tudsz hirdetni a Quorán?

Igen, a hirdetések napi 5 dollártól kezdődnek. Natív hirdetéseket is kínálnak magán a platformon.

Végül, használta-e a Quorát a vállalkozásához? Szeretnék többet megtudni az alábbi megjegyzésekben.

Lisa szeret segíteni másoknak az online boldogulásban a közösségi médián, a blogíráson és a keresőoptimalizáláson keresztül. Mit ér a tudás, ha nem tudod megosztani másokkal?

Több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik marketing/reklám területén, 11 éves tapasztalattal a tartalommarketing, a közösségi média, a blogolás és a SEO területén.

Megvásárolhatod őt E-könyv a Twitterről az Amazonon.

Lisa Sicard legújabb bejegyzései (az összes megtekintése)

Új publikációk:

Ajánlott