Mi az a Ring streaming hiba? Gyors javítás

A WiFi streaming kamerák egyre népszerűbbek az otthonokban, és ennek jó oka van. Egyszerű, olcsó és problémamentes módot biztosítanak háza szemmel tartására, bárhol is tartózkodik a világon.

Előfordulhat azonban, hogy nem mindig működnek a várt módon. Ebben a cikkben megvizsgáljuk a Ring adatfolyam-hibát, annak okait, és hat javítási lehetőséget kínálunk a probléma megoldására.

Számos oka lehet ennek a problémának, azonban a két legnépszerűbb ok:

  • Rossz internetkapcsolat mobileszközén.
  • Rossz kapcsolat a Ring kamera és a WiFi router között.

Íme hat javítás, amelyet kipróbálhat a Ring streaming hiba megoldására.

Az egyik első dolog, amit meg kell tennie, hogy ellenőrizze, hogy van-e aktív WiFi kapcsolat. Próbáljon meg más eszközöket csatlakoztatni az útválasztóhoz, hogy megbizonyosodjon arról, hogy hozzáférnek-e az internethez, és hogy WiFi útválasztója a Ring kamera hatótávolságán belül van. Az útválasztó újraindítása gyakran megoldja az esetlegesen tapasztalt hálózati csatlakozási problémákat.

A legmagasabb internetes letöltési sebességgel rendelkező országok (július)

Ha az internet jól működik, akkor lehet, hogy a sebesség okozza a problémákat. A Ring azt javasolja, hogy az optimális teljesítmény érdekében legalább 2 Mb/s-os vagy gyorsabb internetkapcsolatot biztosítson. Ha ennél lassabb sebességet ér el, akkor valószínű, hogy szaggatott adatfolyamot kap, vagy egyáltalán nem fog folyamot kapni.

Egy másik dolog, ami problémákat okozhat Önnek, maga a Ring kamera. A hibás firmware sok problémát okozhat, beleértve a csatlakozási problémák miatti csengetési streamelési hibát. Ellenőrizze, hogy vannak-e elérhető frissítések a kamerához a Ring alkalmazásban, és ha vannak, azonnal telepítse azokat, mielőtt újra próbálkozna.

Míg a gyűrűs kamerákat meglehetősen könnyű telepíteni, a helytelen vezetékezés kidobhatja a kamerát, ami videó vagy egyéb funkciók elvesztését okozhatja. Ellenőrizze a kábelezést, hogy a kamera elegendő áramot kap-e a zavartalan működéshez, és hogy nincsenek-e hibás csatlakozások.

Olvasni:  A Samsung hangsáv nem működik: Gyors javítás

Ha többsávos WiFi útválasztója van (2,4 GHz és 5 GHz), próbálja meg váltani azokat a sávokat, amelyeken a Ring kamera működik. Ha egy adott sáv túlságosan elfoglalt sok eszközzel, az befolyásolhatja az adott sávon lévő összes eszköz teljesítményét, megbízhatóságát és internetsebességét.

Ha WiFi útválasztója nincs messze a Ring kamerától, javasoljuk az 5 GHz-es sáv használatát. Ellenkező esetben alapértelmezés szerint 2,4 GHz-et kell használnia, mivel ez jobb stabilitást és nagyobb hatótávolságot kínál.

Ha semmi más nem működik, a legjobb megoldás, ha magát a kamerát alaphelyzetbe állítja. Maga a kamera visszaállítása meglehetősen egyszerű folyamat. Csak annyit kell tennie, hogy körülbelül 15 másodpercig lenyomva tartja a narancssárga reset gombot a kamera hátulján, amíg a gyűrű fénye villogni nem kezd. Amint a jelzőfény abbahagyja a villogást, a fényképezőgépet alaphelyzetbe állította.

Ne feledje, hogy a fényképezőgép alaphelyzetbe állításával visszaállítja az összes személyes preferenciáját és beállítását.

Új publikációk:

Ajánlott