Mi az a Twitter börtön és meddig tart a Twitter felfüggesztése?

Miután Twitter-felfüggesztés vagy Twitter-tiltás és leszállni Twitter börtön több betekintést engedett abba, hogy meddig tarthatnak: órákig, napokig vagy a végtelenségig.

A Twitter-fiókok felfüggesztése 2024-ban is megtörténik, mivel Elon Musk változtatásokat hajt végre a Twitter-hálózaton, miután 2022 végén megvásárolta azt. Sok fiók továbbra is Twitter-tiltás alatt áll.

Ez a blogbejegyzés segít megtanulni, hogyan szabadulj ki a Twitter börtönéből, és hogyan ne kerülj oda, függetlenül attól, hogy üzleti vagy szórakozásból használod a Twittert.

Ismerje meg, mi az a Twitter börtön, és hogyan szabadulhat ki a Twitter börtönből és a felfüggesztésből.

Igen, a Twitter-börtön valódi, a Twitter felfüggesztése továbbra is fennáll Elon Musk alatt 2024-ban kisebb számban. Ma azonban több Twitter-alternatíva létezik, mint valaha.

Ezt az alábbi megjegyzés részben láthatja, mivel az emberek még ma is Twitter börtönben vannak.

A felfüggesztés legújabb oka

Elon Musk vezérigazgató most azt tette közzé, hogy ha megpróbálja manipulálni az alkotói kompenzációs programot, akkor elveszíti fiókját a Twitter X-en.

Támogató szolgáltatásaik szerint egy kicsit jobban meghatározzák számunkra:

Nem használhatja X szolgáltatásait olyan módon, hogy mesterségesen felerősítse vagy elnyomja az információkat, vagy olyan magatartást tanúsítson, amely manipulálja vagy megzavarja az emberek tapasztalatát vagy a platform manipuláció elleni védelmét az X-en.

Így folytatják:

A platform-manipuláció számos formát ölthet, és szabályaink célja a tiltott viselkedések széles skálájának kezelése, többek között:

 • kereskedelmi indíttatású spam, amelynek célja általában a forgalom vagy a figyelem felkeltése egy X-en folytatott beszélgetésről fiókokra, webhelyekre, termékekre, szolgáltatásokra vagy kezdeményezésekre;
 • nem hiteles elköteleződések, amelyek arra irányulnak, hogy a fiókok vagy tartalmak népszerűbbnek vagy aktívabbnak tűnjenek, mint amilyenek;
 • összehangolt tevékenység, amely több fiók, hamis fiókok, automatizálás és/vagy szkriptek használatával próbálja mesterségesen befolyásolni a beszélgetéseket;
 • összehangolt káros tevékenység, amely sértő magatartásra ösztönöz vagy elősegíti Szabályaink; és
 • az X nyílt forráskódú kódjának kihasználása a javítások vagy a platform védelmének megkerülésére.

Ha többet szeretne olvasni erről, látogassa meg őket a szabály manipulálásaitt van.

Mi az a Twitter börtön?

Sokan kérdezik tőlem, hogy mi az a Twitter börtön? A Twitter börtönbe kerülhet, ha felfüggesztik a Twitterről. Ez a képtelenség bejelentkezni a Twitter-fiókjába.

Nincs hozzáférése a Twitter platformhoz. Ez azt jelenti, hogy ki vagy tiltva a Twitterről.

Ha ok nélkül ki van zárva Twitter-fiókjából, akkor valószínűleg a fióktevékenységgel kapcsolatos valami váltotta ki a műveletet. (De néha előfordulhat, hogy becsaptak a Twitter-botok.)

Ez a cikk lehet segít elkerülni inkább a bezárt – vagy kikerült a Twitter szindróma.

Mik azok a Twitter felfüggesztések?

A Twitter felfüggesztése akkor történik, amikor fiókját kitiltották a közösségi hálózatról. Ez azt jelenti, hogy nincs hozzáférése Twitter-fiókjához.

Előfordult már, hogy felkelt reggel, ránézett a mobiltelefonjára, miközben felkel az ágyból, és látta, hogy Twitter-fiókja zárolva van? Mostantól Twitter-felfüggesztést kapott.

Nem tud bejelentkezni a Twitter-fiókjába. Elkérik a telefonszámodat. Beírod, de nem hívnak? Aztán azon tűnődsz: “Mit hiányolok?”

A következő kérdés: „Milyen tweeteket hagytam ki, mióta utoljára a Twitteren voltam?”

„Miért kaptam felfüggesztést a Twitteren?” kérdezheti magát.

A Twitter felfüggesztése 48 órától egy hónapig tarthat, vagy bizonyos esetekben véglegesen.

A Twitter börtön élménye

Igen, a Twitter börtönben landolt. Ez történt velem néhány éve, sőt mostanában is.

Ez nem csak a Twitteren történik, hanem a Facebookon is.

Például az összes korlátozott fiókot láthatja a Tweepsmap heti e-mail frissítésemben. Még soha nem volt ennyi Twitter-korlátozott fiók. Nemrég a Tweepsmap a nevét erre változtatta Fedica és további eszközöket kínál Önnek.

Minden héten új, felfüggesztett Twitter-fiókokat látok a Tweepsmapon.

Az utolsó tweet a Twitter felfüggesztése előtt

Emlékszem, az utolsó tweetem arról szólt, hogy láttam az űrállomás fölött repülni. Nem fenyegettem meg senkit. Nem vagyok bot, folyamatosan tweetelek és retweetelek olyan dolgokról, amelyekről úgy látom, hogy a közönségemnek tetszeni fog. Linkekkel, fotókkal, videókkal és néha csak idézetekkel tweetelek.

Az alábbi utolsó tweetem a Twitter felfüggesztése előtt:

A Twitter-felfüggesztések utolsó része

Igen, képzeld el, hogy újra megtörtént. Ezúttal a kevésbé használt Twitter-fiókomhoz a @InspireToThrive címen. Láthatja, hogy korán ébredek 4:20-kor, és megtalálja ezt az értesítést a mobileszközömön.

Nos, azt gondolom magamban,

Hogy néz ki egy Twitter felfüggesztés.

Tehát a következő lépés a mobileszközöm megerősítése volt. Ezek után tudtam meg, hogy visszavonhatom a felfüggesztést. Bementem a Twitter súgójába, és ezt tettem.

Az e-mail, amit a felfüggesztés után kaptam a Twittertől.

Ezután kaptam tőlük egy e-mailt. Ezért mondom, hogy az

Az e-mail, amit a felfüggesztés után kaptam a Twittertől.

Végül körülbelül 48 órával később kaptam egy e-mailt a Twitter támogatási csapatától. Feloldották a fiókom felfüggesztését, de a felfüggesztés okai kissé homályosak voltak.

Az e-mail, amit a felfüggesztés után kaptam a Twittertől.

A fiókom áttekintése után úgy gondolom, hogy ez történhetett a Twitterrel, amely a „paklikra” utal. A fiókban mindig voltak kukucskálások, amelyek mindig több tucat emberrel jelöltek meg idézőjelben és hasonlókban. Nem igazán használtam a harmadik féltől származó alkalmazásokat.

Mi a teendő, ha Twitter-felfüggesztést kap?

 • Ne essen pánikba, ne feledje, hogy a legtöbbünkkel előfordult már Twitter-tiltás.
 • Amikor először felfüggesztjük Twitter-fiókját, feltétlenül használja a fiókját . (Fiókjában szerepelnie kell a telefonszámának. Ez is segít megőrizni fiókja biztonságát.) A hívj funkciót először, mint nekem. Ha nem, akkor kapcsolatba kell lépnie velük a telefonszámon (Ez a támogatás egy új terület 2024-ban) Ezután lépjen a probléma javítása gombra. Fellebbezést is benyújthat.
 • Üzenetet lát arról, hogy Twitter-fiókja zárolva van? Fiókja átmenetileg letiltásra is kerülhet, ha spam jellegű vagy visszaélésszerű viselkedést jelentenek be. Előfordulhat például, hogy bizonyos ideig nem tud Twitteren küldeni a fiókjából, vagy felkérést kaphat arra, hogy a továbblépés előtt ellenőrizzen bizonyos adatokat magáról. Kap segít a fiók feloldásában.
 • Ellenőrizze még egyszer az URL-eket Twitter-profiljában, ha személyes és blogprofilját is használja a Twitteren. Mindkettőt beállítottam a kezdőlapra. Megváltoztattam a személyesemet a magamról oldalamra.
 • Most ellenőrizze az új oldalt a A Twitter kitiltási szabályzata.
 • Végül indítson pert. Nemrég Alex Berenson (a NY Times egykori írója) pert nyert a Twitter ellen, és visszaállították a fiókját.

A Twitter elleni perről

Alex Berenson decemberben beperelte a Twittert a San Franciscó-i szövetségi bíróságon, amely a Twitter kedvenc helyszíne. Áprilisban William Alsup szövetségi bíró elutasította a Twitter keresetének elutasítására irányuló indítványát, lehetővé téve a szerződésszegés és az ígérvényes letiltás (alapvetően a Twitter szavaira támaszkodó kárára) követeléseinek folytatását.

Most, hogy a Twitter és Alex rendezte az ügyet, a Twitter megtette visszaállítva felhasználóként, és elismerte a hibáját. A Twitter most azt mondta a Fox News-nak, hogy tweeteinek „nem kellett volna a felfüggesztéséhez vezetniük” tavaly.

Újraaktiválni szeretne egy régi Twitter-fiókot?

A Twitternek most van egy új oldala a tanuláshoz Twitter-fiókja újraaktiválásához. Ez az új oldal azoknak szól, akiknek az elmúlt 30 napban deaktiválták a Twitter-fiókjukat, vagy akiknek Twitter-tiltásuk volt.

Hogyan készítsünk új Twitter-fiókot a felfüggesztés után

Ha a felfüggesztést követően új Twitter-fiókot szeretne létrehozni, először látogasson el a Twitter webhelyére, és kattintson a „Regisztrálás” gombra. Adjon meg egy másik e-mail címet, amely korábban nem volt társítva egyetlen felfüggesztett fiókhoz sem.

Hozzon létre egy új felhasználónevet, amely megfelel a Twitter irányelveinek, és válasszon erős jelszót a fiókhoz. Erősítse meg fiókját a Twitter által küldött e-mailben, és fejezze be a regisztrációs folyamatot.

Ügyeljen arra, hogy tartsa be a Twitter szolgáltatási feltételeit és közösségi irányelveit, hogy elkerülje a jövőbeni felfüggesztéseket.

Végül kerüljön minden olyan korábbi viselkedést, amely a kezdeti felfüggesztéshez vezetett.

Tippek a Twitter X börtön elkerülésére

 • Ne tweeteljen ugyanazt a tartalmat egyetlen Twitter-fiókjában sem. Keverje össze a szöveget és a képeket. És természetesen kerülje az érzékeny médiát a tweeteiben.
 • Kövesd a TwitterX szabályok. Legalább 30 szabály van. Ha egy ideje nem nézte át őket, jó ötlet újra elolvasni őket. Az évek során számos Twitter-szabályt hozzáadtak és módosítottak. Ezek nem fekete-fehérek, sokukban vannak szürke területek.
 • Olvassa el a Legjobb gyakorlatok a Twitter követésére és nyilvános beszélgetési térként való használatára. Figyelik, ha Ön (egyszerre százakat követ). Legyen óvatos, ha gyakran követi és/vagy leállítja a követést. A követés automatikus megszüntetése nem elfogadható. Azon tűnődtem, hogy túlléptem-e ezt a számot a legutóbbi Twitter-felfüggesztésem során.
 • Nézze meg őket hibaelhárítási oldal további segítségért, és megtudhatja, meddig tart a Twitter felfüggesztése.
 • Használja tweeteléskor, és ne tweeteljen ki illegális tartalmat vagy szemetes tweeteket, ha tudja, mire gondolok.
 • A fiók regisztrálásához legalább 13 évesnek kell lennie, de természetesen a szülők figyelemmel kísérhetik gyermekeik közösségi média fiókjait.

További frissítések a felfüggesztés elkerülése érdekében – TwitterX

Ezek a szabályok a Twitter szabályzat oldalán jelennek meg, hogy elkerülje a Twitter tiltását. Azt gondolhatja, hogy ezek a józan ész, de egyesek számára nem azok.

A megszemélyesítés olyasmi, amit időről időre látok a Twitteren. Vannak, akik megkerülik ezt úgy, hogy közvetlenül a profiljukban rendelkeznek „paródiafiókkal”.

Platform manipuláció és spam: Nem használhatja a Twitter szolgáltatásait olyan módon, hogy mesterségesen felerősítse vagy elnyomja az információkat, vagy olyan magatartást tanúsítson, amely manipulálja vagy megzavarja az emberek Twitter-élményét. Tudj meg többet.

A választási tisztesség: Nem használhatja a Twitter szolgáltatásait választások manipulálására vagy azokba való beavatkozásra. Ide tartozik az olyan tartalom közzététele vagy megosztása, amely visszaszoríthatja a szavazási részvételt, vagy félrevezetheti az embereket a szavazás időpontjában, hol és módjában. Tudj meg többet.

Megszemélyesítés: Nem adható ki személyek, csoportok vagy szervezetek olyan módon, amelynek célja mások félrevezetése, megzavarása vagy megtévesztése. Tudj meg többet.

Szerzői jog és védjegy: Nem sértheti meg mások szellemi tulajdonjogait, beleértve a szerzői jogokat és a védjegyeket. Tudjon meg többet rólunk védjegypolitika és szerzői jogi szabályzat.

A Twitter X kitiltásának egyéb okai

A Twitter X végrehajtásának további nyilvánvaló okai közé tartozik az erőszak, a gyermekek szexuális kizsákmányolása, a zaklatás, a gyűlöletkeltő magatartás, valamint az öngyilkosság vagy az önkárosítás népszerűsítése, hogy néhány okot említsünk a Twitterről való kilépésért.

Meddig tart a Twitter felfüggesztés?

A Twitter felfüggesztéssel kapcsolatos 2 tapasztalatom szerint ez minden alkalommal 48 óra volt. De ha spam jellegű vagy megsérti a feltételeket, a Twitter felfüggesztése tovább tarthat.

Mások, akikről megtudtam, fiókjukat felfüggesztették egy hónapra vagy örökre.

Miután beírtam a telefonszámomat, feloldották. Ezért kérjük, ne felejtse el megadni mobiltelefonszámát a Twitter X beállításaiban. Ez segít feloldani fiókja zárolását, ha nem tud belépni.

Ezért ügyeljen arra, hogy hogyan és mit tegyen közzé, ismerje a Twitter szabályait. Akkor is voltam a botokban, amikor nem tudtam bejelentkezni a Twitter X-be. (Tudtad, hogy a tweeteid akkor is megjelennek, ha valaki rákeres a nevedre a Google-ban?)

Köszönjük Twitter Barátaink

Köszönöm mindenkinek, aki e-mailt írt nekem, és privát üzeneteket küldött képernyőképekkel, hogy megtudjam, mi történt a Twitter-fiókommal. Annyira jó tudni, hogy a többi blogger és tartalommarketing-szakember támogatják ezeket a helyzeteket.

A végső elemzés

A Twitter-következtetésem arról, hogy miért kerültem Twitter börtönbe: Azt hiszem, túl sok ember követését töröltem, vagy csak a Twitter-robotok közé kerültem. A Twitter e-mail szerint a robotok függesztették fel a fiókomat.

Voltál már Twitter börtönben?

Ha igen, szeretném tudni, hogy mennyi ideig tartott számodra a Twitter felfüggesztése. Kérjük, írjon megjegyzést alább, és ossza meg ezt a cikket kedvenc közösségi hálózatán.

További segítségre van szüksége a Twitteren? Vásárolja meg az enyémet 31 oldalas e-könyv most az Amazonon.

GYIK

Meddig tart a Twitter felfüggesztés?

Fiókja felfüggeszthető egy napra, néhány napra vagy akár egy hónapra, de akár végleges felfüggesztés is lehet.

Mit tehet, ha Twitter-fiókja zárolva van?

Használja a hívj funkciókat. Ha nem rendelkezik ezzel, próbálja meg felvenni a kapcsolatot a Twitter ügyfélszolgálatával a fenti hivatkozás segítségével.

Hogyan kerülheti el a Twitter felfüggesztését?

Olvassa el a Twitter szabályait. Tartsa naprakészen a változásokat. Kövesse a Twitter támogatását a Twitteren, vagy olvasson olyan blogokat, mint az Inspire To Thrive.

Lehetséges a Twitter felfüggesztése ok nélkül?

Igen, még ma is elakadhat a botok.

Lehet-e végleges a felfüggesztés?

Igen, láttuk már őket, bár néhányat még időben felborítottak.

Fellebbezhetsz egy Twitter börtönbüntetés ellen?

Igen tudsz. tudsz töltse ki ezt az űrlapot Twitteren.

Az Inspire To Thrive, Inc. tulajdonosa.

Lisa szeret segíteni másoknak az online boldogulásban a közösségi médián, a blogíráson és a keresőoptimalizáláson keresztül. Mit ér a tudás, ha nem tudod megosztani másokkal?

Több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik marketing/reklám területén, 11 éves tapasztalattal a tartalommarketing, a közösségi média, a blogolás és a SEO területén.

Megvásárolhatod őt E-könyv a Twitterről az Amazonon.

Lisa Sicard legújabb bejegyzései (az összes megtekintése)

Olvasni:  15 legjobb e-mail terv, amelyből meríthet ihletet

Új publikációk:

Ajánlott