Mi az AI-író asszisztens, és hogyan hasznos?

Az AI világa minden újítással felrobban a terében. Az önvezető autóktól a prediktív egészségügyi elemzésekig nincs olyan terület, amelyhez a mesterséges intelligencia ne lenne hajlandó hozzányúlni. Ebbe persze sok írás is beletartozik.

Korábban az írás teljesen emberi folyamat volt. Emberek írtak, szerkesztettek, publikáltak. Az AI fejlődésével sok ilyen írási feladat automatizálódik. Gondoljon az automatikus javításra, amelyre sms küldésekor támaszkodunk, vagy egy szerkesztőre az olvasás könnyűségének tesztelésére, olyan paraméterek használatával, mint az egyszerűbb szóválasztás, aktív/passzív hang stb. Mindezek a mesterséges intelligencia által működtetett íróeszközök szempontjai.

A legkorábbi AI-eszközök a helyesírás-ellenőrzés és a nyelvhelyesség-ellenőrzés voltak. A világ azonban nagy utat tett meg azóta. A mai mesterséges intelligencia-író asszisztensek meg tudják állapítani, hogy a szöveg összhangban van-e márkahangjával, olyan tartalomötleteket generálhatnak, amelyek a legjobban működnek az Ön vállalkozása számára, vagy ellenőrizhetik, hogy a tartalom a megfelelő hangnemben van-e beállítva és könnyen olvasható-e.

Kíváncsi? Ugorjunk bele, hogy megértsük, mik azok az AI-íróasszisztensek, és mennyire hasznosak!

Mik azok az AI írásasszisztensek?

Az AI-író asszisztens egy olyan eszköz, amely ellenőrzi az írást, hogy hibamentes legyen. Ez egy olyan szoftver, amely automatizálja a tartalom írásának fázisait. A szakasz lehet vázlatszerkesztés, sorszerkesztés vagy nyelvtani ellenőrzés.

Forrás

Az AI-író asszisztens célja, hogy jobbá tegye az írást. Mára a céljuk az írásaik generálására is kiterjedt. Lehetőségeik széles skálán mozognak, így a marketingesek számára az igencsak szükséges erőforrást: az időt biztosítják. Az AI-író asszisztensekkel végzett automatizálással kapcsolatos legtöbb írási feladatnál a marketingszakemberek az új ötletek ötletelésére összpontosíthatnak.

De hogyan működik?

Hogyan működnek az AI-asszisztensek?

Az AI általában hatalmas mennyiségű adatot vesz fel bemenetként, és elkezdi „tanulni”, hogy milyen kimenetet kell létrehoznia? Így válnak a gépek „okossá”.

Az AI-író asszisztens ugyanezen az elven működik. Hatalmas mennyiségű, jól szerkesztett írásbeli munkát vesz igénybe bemenetként. A nyelvhasználati mintákat azonosítja. Kezdi megtanulni, hogyan néz ki a jó írás. Ezzel a tudással kísérletezik. Sok ilyen kísérlet után kezd mesterré válni a jó tartalom írásában.

Ezen túlmenően az AI-író asszisztens prediktív elemzést, azt a képességet, hogy megjósolja, melyik szó fog megjelenni a mondatban, és a természetes nyelvi feldolgozást (NLP), amely képes a szöveget és a szavakat emberhez hasonlóan megérteni. Ez a kombináció lehetővé teszi, hogy figyelembe vegye a jelentést, néha még a kontextust is.

Az eszköz segítségével lenyűgöző cikkeket készíthet, vagy cikkeit borotvaéles pontossággal szerkesztheti, ellenőrizve a helyesírást, a nyelvtant, a szóhasználatot és a passzív hangot. Teljes munkaidős másolásszerkesztőként működik.

A GPT-3 neurális hálózat 2020-as térnyerésével maga az írás is automatizálódott. Korábban a neurális hálózatok bináris módon válaszoltak, vagy igen, vagy nem. A GPT-3 lehetővé tette hosszú eredeti szövegek létrehozását valószínűségszámítással.

Olvasni:  A legjobb áramkimaradási eszközök Mount Vernon NY

Ezek az előrelépések a tartalmi ökoszisztéma fellendüléséhez vezettek. Az AI íróasszisztensek erősebbek lettek, és meg tudták írni cikkeiket, ellenőrizni tudták a hangokat, és tartalmi ötleteket generálhattak. Minél több tartalmat hoztak létre, annál több adatot szereztek a további hivatkozásokhoz. Megerősítették magukat.

Az AI íróasszisztensek körüli felhajtás valódi. Minél hamarabb pattan be a kocsiba, annál jobb lesz a tartalomkészítési igényeinek. Például, Peppertype.ai egy mesterségesen intelligens íróasszisztens, amelyet kifejezetten írók, szabadúszók és tartalommal foglalkozó szakemberek számára fejlesztettek ki, hogy segítsen nekik leküzdeni az írói akadályokat. A kiváló írás egyszerűbb, mint valaha a Peppertype.ai segítségével, amely teljes könnyedséget és kényelmet kínál, miközben kiváló alkotásokat készít. Segít papírra vetni gondolatait, és sok minden mást is.

Akár a következő legkelendőbb regényét írja, akár egy blogbejegyzést ír webhelyére, a Peppertype.ai legmodernebb technológiája segít jól megírt bekezdések létrehozásában. Az eszköz segíti a felhasználókat az írás javításában olyan parancsokkal, amelyek segítenek nekik hibátlan mondatok összeállításában, segítve őket a frázisok átírásában, kicsinyítésében és kiterjesztésében.

Kinek előnyös az AI-íróasszisztens

Az AI-író asszisztens egy átfogó eszköz, amelyet szinte mindenki használhat, akinek a munkája a szövegszerkesztővel való gépelés. Íme egy lista azokról, akik számára előnyös lehet az AI-asszisztens:

1. Tartalomkészítők

A tartalomkészítők a mesterséges intelligencia írássegéd eszközeivel lektorálhatják és szerkeszthetik írásaikat. Arra is használhatják, hogy új ötleteket generáljanak egy blogbejegyzéshez vagy más típusú tartalomhoz, ha nem tudnak szavakat mozgatni az üres oldalon.

2. Tartalommarketingesek

Tartalomkészítőként a tartalommarketingesek ezeket az eszközöket használhatják a vállalat marketingcéljainak megfelelő tartalom létrehozására. Ez azt jelentheti, hogy ugyanazt a hangszínt kell használni az összes platformon, biztosítva, hogy a tartalom vonzó legyen, jó kulcsszavakat használjon a megfelelő SEO-hoz stb.

3. Hirdetők

A hirdetők mesterséges intelligencia-író asszisztenseket használhatnak annak biztosítására, hogy hangszínük megfelelő legyen a célközönség típusától függően. Lektorálásra és elemzésre is használhatják, hogy mélyen belemerüljenek abba, hogy milyen tartalom felel meg a marketingcéloknak. Ezek az eszközök óriási segítséget nyújtanak a márkamenedzsmentben, mivel a hirdetőknek nem kell aggódniuk amiatt, hogy mindenhol következetes márkajelzéseket írjanak, beleértve a lényeges dolgokat, például a termékleírásokat.

4. Ügyfélszolgálat

A sok panasz és probléma miatt az ügyfélszolgálati csapatok nagymértékben támaszkodhatnak a mesterséges intelligencia írássegéd eszközeire az automatikus e-mail válaszok elkészítésében, az általános kérdések megoldásában és az ügyfelekkel való csevegésben.

5. Másolószerkesztők

A másolószerkesztők nélkülözhetetlen eszköznek tekinthetik az AI-író asszisztenseket. A leglátványosabb munkájukhoz használhatják: helyesírási és nyelvtani hibák ellenőrzésére. A másolószerkesztők azonban sokkal többet tesznek, mint a helyesírás és nyelvtan ellenőrzését; munkájuk az olvashatóság javítása körül forog. Az AI íróeszközöket úgy tervezték, hogy ellenőrizzék a szóhasználatot, a hanghasználatot, a hangszínt stb.

6. Bloggerek

A bloggerek személyes tartalomkészítők. MI-író asszisztenseket használhatnak blogötletek generálására a saját résüktől függően, kidolgozhatnak egy írás vázlatát, vagy akár egy bevezető vagy befejező bekezdést is készíthetnek cikkük megfelelő kezdéséhez vagy befejezéséhez.

7. Szerzők

Míg a szerzők erőfeszítéssel és gyakorlással csiszolják hangjukat és írásukat, ezeket az eszközöket használhatják alapvető szerkesztésre, például helyesírásra és nyelvtanra, vagy csiszolásra, például a szóhasználat csökkentésére vagy az aktív hangírásra. A szerzők, újságírók és esszéírók használhatják ezt az eszközt olyan témák kutatására, amelyeket elmélyíteni szeretnének.

Olvasni:  A OnePlus bemutatja a Nord 2 5G-t 27999 INR-től és a Buds Pro-t

8. Iskolai tanárok

A rengeteg ellenőrizendő és javítandó szövegnek köszönhetően a tanárok mesterséges intelligencia-író asszisztenseket használhatnak a tanulók hibáinak gyors azonosítására.

Hogyan segíthetnek az AI-író asszisztensek vállalkozásának?

1. A márka hangjának fejlesztése

Milyen benyomást hagy a közönségben és a vásárlókban?

Egyes márkák könnyűek, könnyedek és barátságosak. Mások kifinomultak és professzionálisak. A márka hangja az Ön által kínált termék vagy szolgáltatás típusától függ. Általában az olyan „szórakoztató” termékek, mint az OTT, általában nyugodt hangúak (például a Netflix). Az olyan műszaki termékek, mint a B2B Cloud Computing Solutions, általában racionálisabbak és kifinomultabbak (mint például a Miracle Software Systems).

Konzisztensnek kell lennie, függetlenül attól, hogy milyen hangot választasz. Ma nem lehetsz vidám, holnap pedig komoly. Az ügyfelek nagy figyelmet fordítanak a márkahangra; ha következetlen vagy, rosszindulatúnak és kiszámíthatatlannak fognak tekinteni, és senki sem támaszkodik az ilyen tulajdonságokkal rendelkező márkákra.

A nagy marketingcsapatok és az írók hordái miatt még kritikusabbá vált, hogy láthassa, mit írnak a csapatok. Amit írnak, az az üzenet, amelyet a közönség kap a márkáról. Itt jön jól az AI Writing Assistant.

Ezek az eszközök lehetővé teszik annak ellenőrzését, hogy minden írásos kommunikációja a márkához kapcsolódik-e, és hogy konzisztens hangot ad-e. A mesterséges intelligencia eszközökkel egyszerűen nagy léptékben működtethető. Megmondják, hogy hol hagyja el a márkát, mely szavakat használja a márkaorientáltabb tartalomhoz, és milyen írási stílust válasszon a következetesség érdekében.

Végső soron lehetővé teszik, hogy a hangján elmondhassa, amit mondani szeretne.

2. Tartalmi ötletek generálása

Az AI Writing Assistantek hatalmas mennyiségű adathalmazon dolgoznak számos különböző témában. Ez lehetővé teszi számukra, hogy számos izgalmas és releváns témával foglalkozzanak az Ön hozzászólásai alapján.

Amikor a rengeteg tartalom létrehozásának óriási kihívásával szembesülnek, az írók gyakran az üres oldal szindrómába esnek. A tartalomnak csak annyi oldaláról lehet gondolkodni. Arról nem is beszélve, hogy a kimerültség nagy horpadást okoz az ötletelésben.

Az AI Writing Assistant segítségével meg kell adnia a témát és a releváns kulcsszavakat. Ahogy a mesterséges intelligencia egyre több információhoz jut a témával vagy résével kapcsolatban, egyre jobban tud írni a témához vagy réssel kapcsolatban.

Amint egy ötlet megszületik, könnyen navigálhat az ötletből cikkbe. A kezdeti ijesztő ötletelési folyamatról az AI Writing Assistant gondoskodik.

3. Tartalom készítése

Az AI-írók nem csak tartalmi ötleteket generálnak. Akár bekezdéseket és teljes cikkeket is írhatnak az Ön által megadott adatok alapján. Ha valaki a tartalom ötletelésének kreatív aspektusával szeretne időt tölteni, ez óriási megkönnyebbülést jelent a válláról.

Az AI-írók különösen akkor kínálják az első bekezdés létrehozásának nagyszerű funkcionalitását, ha alapra van szükség a tartalom létrehozásához. Ez lehetővé teszi, hogy építsen az ötletre, időt takaríthat meg a kezdeti képzelőerővel, és megszabadulhat az üres oldal szindrómától.

Minden írott darab kiváló vázlatot igényel. Biztosítja az ötletei zökkenőmentes áramlását, és a logikában bekövetkező zavarok vagy ugrások nem akadályozzák az olvasót. A vázlat elkészítése időigényes lehet, különösen akkor, ha a téma, amelyről ír, összetett. Az AI Writing Assistant itt is jól jön: pompás körvonalat generál.

Olvasni:  A 12 legjobb mesterséges intelligencia tartalomgenerátor közül választhat

A tartalom a megfelelő irányt és szerkezetet kapja anélkül, hogy sok időt veszne igénybe alkotóként.

4. Fókuszált tartalommarketing

Tartalommarketingesként sok minden a tányéron van. A tartalom időben történő kézbesítésétől a megfelelő típusú tartalom megfelelő platformokon való eljuttatásán át egészen annak biztosításáig, hogy minden tartalomból a megfelelő típusú hang szólaljon meg.

Munkájának nagy része mostantól automatizálható az AI Writing Assistant segítségével. Gondoskodnak a nehézségekről: a hangok egységességéről a platformokon, beleértve a webhelyeket, a blogokat és a közösségi médiát. Gondoskodnak a tartalom olyan aspektusairól is, amelyek kulcsfontosságú kommunikációs eszközök a közönség számára, például

  • Különböző mutatók, egyértelmű kézbesítéssel minden ponton
  • Érzelmileg serkentő tartalom (érdeklődésnövelő vagy márkahűség)
  • Racionálisan előnyös tartalom
  • Cselekvésre ösztönzés, amely arra készteti a közönséget, hogy a vállalat céljai szerint járjon el.

Az AI-asszisztensek különösen akkor válnak hasznosakká, ha a közönség országonként megoszlik, így több nyelven kell kommunikációt folytatni. A mesterséges intelligencia könnyedén le tudja fordítani a tartalmat egyik nyelvről a másikra, azzal a bónuszával, hogy továbbra is egységes hangot ad.

5. Továbbfejlesztett SEO

A SEO stratégiák jellemzően kulcsszóelhelyezést foglalnak magukban. Rengeteg információjuknak köszönhetően az AI írásasszisztensek pontosan tudják, mely kulcsszavak nyernek teret.

Már képesek bekezdéseket, vázlatokat, sőt teljes cikkeket generálni az AI segítségével. Nem nehéz számukra a kulcsszavakat a megfelelő helyekre bedugni, miközben koherens, természetes hangzású mondatokat alkotnak.

Ezenkívül a keresőmotorokban való jobb helyezés érdekében rendszeresen közzé kell tennie a tartalmat. Ez nehéz lehet, ha van egy kis csapatod több tucat munkával. Az AI Writing Assistantek fénysebességgel dolgoznak a kiváló minőségű tartalom létrehozásán. A cikkek és bejegyzések elkészítése lényegesen kevesebb időt vesz igénybe. Így ezekkel az eszközökkel sokkal rövidebb idő alatt többet tehet közzé.

A következetesség és a megfelelő kulcsszóelhelyezés keresőmotor-algoritmusokat vonz a webhelyére. Az AI Writing Assistant nagyszerű eszközök mindkét fronton, és óriási mértékben javítja a SEO-t.

6. Közösségi média marketing menedzselése

A közösségi média a potenciális ügyfelek döntő forrása. Nem hagyhatja figyelmen kívül ezeket, amikor online marketingre gondol.

A közösségi média közössége a figyelemfelkeltő gazdaságon dolgozik, ami azt jelenti, hogy az Ön által közzétett tartalomnak vonzónak és rendszeresnek kell lennie. Az embereknek gyakran látniuk kell az Ön tartalmait, és ezt is olyan hangon, amelyet szívesen hallanak.

Az AI íróasszisztensek ezen a téren is hasznosak. Biztosítják, hogy hangja egységes legyen a webhelyén, a blogjában és a közösségi médiában is. Az emberek hamar rájönnek, hogy az Ön márkájára hallgatnak, nem pedig valaki másra. Az AI Writing Assistant még a közösségi média platformokon is segít kiválasztani a megfelelő típusú tartalmat.

A cél az, hogy a közösségi felhasználók megtegyék a következő lépést: kattintson erre a linkre, hogy eljusson a webhelyére, közvetlenül megvásárolja termékét vagy szolgáltatását, vagy megosztja bejegyzését barátaikkal. Az AI Writing eszközök segítségével vonzó tartalmat hozhat létre, amely arra készteti a felhasználókat, hogy megtegyék a kívánt lépést.

7. Időmegtakarítás és a termelékenység növelése

Az AI Writing Assistant eszközök összes használati esete időt takarít meg. Legyen szó egy cikk ötletének generálásáról, a cikk vázlatának létrehozásáról, teljes cikkek írásáról, YouTube-videószkriptek fejlesztéséről vagy írásának másolásáról, értékes idejét más célok elérésére takaríthatja meg.

Olvasni:  A felhasználók által generált tartalom előnyei: az elkötelezettség és a hitelesség fokozása

Az emberek többnyire az eredeti tartalom létrehozására akarnak koncentrálni, és a lábmunkát másra bízzák. A nagyszerű hír az, hogy most van valaki más: a mesterséges intelligencia íróasszisztense.

Nem kell időt töltenie egy téma kutatásával vagy a darab szerkesztésével, hogy kifinomultnak tűnjön. Arra koncentrálhat, amit a legjobban szeret: új ötleteket generálhat, míg a mesterséges intelligencia írássegédjei gondoskodnak a többiről.

Tovább kell képeznünk magunkat, hogy megismerjük ezeket az eszközöket, és szükségleteink kielégítésére használjuk őket, mivel ezek az írósegédek jelentik a tartalom jövőjét.

Az AI már nem „a jövő”, hanem az itt és most. Minden területen áttörést hoz, ez alól az írás sem kivétel.

Az ilyen íróeszközök fejlődésével sokan attól tartanak, hogy a világnak nincs szüksége írókra. Ez egy hibás ötlet. A világnak eredeti gondolkodókra és írókra van szüksége; semmi sem helyettesítheti az embert. Megvan az oka annak, hogy ezt az eszközt „AI Íróasszisztensnek” hívják: ez azért van, mert segítenek jobb írások létrehozásában, mivel időt és energiát takarítanak meg a kiegészítő munkákra, például a szerkesztésre.

A mesterséges intelligencia világa viharba veszi a világunkat, de lényegében meg kell értenünk, hogy az AI azért van, hogy segítsen nekünk. Ezzel a gondolkodásmóddal beugorhatunk ennek az új, világszínvonalú technológiának a kocsijába, és jó, hosszú utat tehetünk meg. Egy jó íróasszisztens használata óriási: jó kommunikáció, több produktív idő és jobb marketing.

GYIK

1. Hogyan működik egy AI Writer?

Az AI Writer azon dolgozik, hogy új tartalmat hozzon létre marketing, kommunikációs vagy személyzeti igényekhez. AI és NLP segítségével működik, ami segíti a tartalom generálását. Az írónak ötletek és kulcsszavak formájában kell inputokat adnia. Az AI elemzi az információmennyiséget, és kiváló minőségű tartalmat állít elő.

2. Miért jók az AI Writing Assistant tartalomkészítéshez?

Az AI-író asszisztensek segítenek olyan tartalmak létrehozásában, amelyek:
– Fontos az olvasói számára
– Időt takarít meg, így az ötletelésre koncentrálhat
– Éles és érthető
– Egyenletes hangnemben, összhangban a márkával

3. Melyik a legjobb AI írásasszisztens?

Az Ön igényeitől függően a legjobb AI-író asszisztens változhat. Néhány minőségi termék a következőket tartalmazza:
Peppertype.ai
– Jasper
– Növekedési sáv
– Író
– Writesonic
– Nyelvtanilag
– Hemingway szerkesztő
– AI másolása
– Cikk Forge
– Copymatic
– Acrolinx

4. Az AI helyettesítheti az írókat?

A mesterséges intelligencia nem helyettesítheti az írókat, mivel az AI soha nem képes eredeti, kreatív gondolkodásra és írásra. Mindazonáltal úgy működik, ahogy az írók nagyszerű eszközt használhatnak az írási folyamat simítására és felgyorsítására. Az emberi író erős írásaiból fakadó szenvedély és érzelmek szintjét mesterséges intelligencia nem tudja újrateremteni.

5. Ingyenes az AI írás?

Egyes mesterséges intelligencia írássegédek ingyenesek, míg mások próbaidőszakkal (vagy szószámmal) rendelkeznek a fizetős verzió használata előtt. Az ingyenesek kevesebb funkcióval rendelkeznek, és csak bizonyos esetekben használhatók, mint bármely más termék. A fizetősek jobban fel vannak szerelve több tartalomkészítési igény kezelésére.

Új publikációk:

Ajánlott