Mi az az előtér szinkronizálás?

Szinte az összes használt alkalmazás szinkronizálódik a telefonon lévő szerverrel. Ez lehet az, hogy a Fotók alkalmazás szinkronizálódik a felhővel, hogy biztonsági másolatot készítsen az Ön által készített új fényképekről, vagy az Üzenetek alkalmazás szinkronizálja a távközlési szolgáltató szervereivel az új üzenetek szinkronizálását.

Ennek nagy része a háttérben történik, anélkül, hogy ezt feltétlenül közölné a felhasználóval. Bosszantó lenne néhány percenként értesítést kapni arról, hogy alkalmazásai új frissítések nélkül szinkronizálódnak.

Ennek ellenére sokszor az alkalmazások szinkronizálódnak, amikor aktívan használja őket. Ez a cikk az előtérben történő szinkronizálást tárgyalja, mi az, és hogy érdemes-e értesítést kapnia.

Amint már említettük, az előtérbeli szinkronizálás az, amikor a használt alkalmazás szinkronizálja az előtérben lévő forrásszervereket. Ne feledje, hogy ezt általában a telefon értesítési beállításaiban találja meg beállítási lehetőségként, nem pedig a működési beállítások között, mivel ez azt határozza meg, hogy szeretne-e értesítést kapni az aktív szinkronizálásról.

A 7 legjobb tipp és trükk, hogy a legtöbbet hozza ki Samsung okosórájábólNem minden értesítés fontos.

Azon telefonokon, amelyeknél ez az értesítési beállítás be van kapcsolva, egy állapotsor jelenik meg az értesítési területen, amely tájékoztatja őket arról, hogy egy adott alkalmazás aktív, és rendszererőforrásokat és előtérbeli adatokat használ. Az értesítést nem lehet elvetni mindaddig, amíg az alkalmazás le nem áll, vagy meg nem szűnik a háttérben.

Hacsak nem szeretne minden alkalommal értesítést kapni, amikor egy aktív alkalmazás szinkronizál vagy rendszererőforrásokat használ – ami nem túl hasznos a napi használat során, akkor hagyja kikapcsolva ezt a beállítást.

Ahogy korábban említettük, az ehhez hasonló értesítési beállítások alapértelmezés szerint gyakran ki vannak kapcsolva, mivel könnyen bosszantathatják a felhasználókat a szükségtelen értesítésekkel, különösen, ha sok alkalmazás van telepítve a felhasználó telefonjára.

Olvasni:  QHD vs FHD: Melyiket válassza?

Új publikációk:

Ajánlott