Miért érdemes Nodejs fejlesztőket felvenni: Bepillantás a jövőbe

Ha időt fordít ennek a blognak az olvasására, akkor nyilvánvaló, hogy jól tudja, hogy a Node.js az elmúlt években hatalmas népszerűségnek örvend. Ez a nyílt forráskódú JavaScript futásidejű fejlesztői platform a dinamikus és méretezhető alkalmazások építésének sokoldalú technológiájaként jelent meg.

NodeJS fejlesztő

Eseményvezérelt és nem blokkoló I/O modellje miatt sok vállalkozás választja a Node.js-t webfejlesztési igényeinek kielégítésére. India az ilyen műszaki szakembereket felvenni kívánó toborzók hotspotjává vált. Kíváncsi vagy, miért van a Nodejs fejlesztők felvételére irányuló igény Indiából szárazföldi bérbeadás helyett? Erre a dilemmára megtalálja a választ a blog következő részeiben, ahol a következő 3 részlettel foglalkozunk:

 • miért részesítik előnyben a Nodejs-t webfejlesztésben
 • miért kell indiai fejlesztőket felvenni
 • melyek azok a dolgok, amelyekre figyelni kell, amikor béreljen fel Nodejs fejlesztőket

Merüljünk mélyre!

Nodejs: A webfejlesztés jövője

Nem meglepő, hogy a Nodejs a webfejlesztés vezető technológiája lett. Számos olyan tulajdonság és előnnyel jár, amelyek hozzájárulnak ehhez a virágzó népszerűséghez, például:

 • Hatékony, könnyű szerkezet, amely támogatja a méretezhető, nagy teljesítményű alkalmazások építését.
 • A V8-as motor használata lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy ugyanazt a nyelvet használják mind a klienshez, mind a kiszolgálóhoz, ami megkönnyíti a gyors, méretezhető és érzékeny alkalmazások készítését.
 • Az eseményvezérelt, nem blokkoló I/O modellnek köszönhetően nagy mennyiségű adatot lehet feldolgozni. Ez ideálissá teszi valós idejű webalkalmazások, például csevegőalkalmazások, együttműködési eszközök és online játékok készítéséhez.
 • A kiterjedt közösségi támogatás rengeteg erőforrást biztosít a kiváló minőségű alkalmazások hatékony építéséhez.
Olvasni:  Hogyan lehet pénzt keresni videóval

Ezért a Nodejs egy olyan technológia, amely az elkövetkező években alakítani fogja a webfejlesztési ipart. Óriási kereslet van ezekre a szakemberekre, de a szakképzettség terén egyre szélesedő szakadék miatt komoly a tehetséghiány.

Tehát mi a következő legjobb megoldás a méretezési igény kielégítésére? Béreljen offshore Nodejs tehetségeket! Részletezzük ezt a munkaerő-felvétel szempontjából.

Miért szárnyal az indiai Nodejs fejlesztők népszerűsége?

Ha a szoftverfejlesztési piac virágzik, a tehetségek széles körének kell rendelkezésre állnia. Akkor miért gyorsul a Nodejs fejlesztők Indiából történő felvétele? Miért részesítik előnyben a vállalkozások a kiszervezést a helyszíni munkaerő-kölcsönzés helyett? Miért vált a távoli toborzás új szokássá még a járvány feléledése után is?

Elgondolkodtat számos más toborzási kérdésen? Ezek megválaszolásához át kell tekintenie a következő előnyeit indiai távoli tehetségek felvétele ami új magasságokba emeli Nodejs projektjét:

● Pályázati profilok sokasága

Toborzóként átlagosan közel 250 jelentkezés érkezik egy állásportálon közzétett minden álláshirdetésre. Néha nem érzi úgy, hogy egy profil 100%-ban megfelelne, de kiválasztja őket a munkaerő-felvétel kedvéért. Ez általában a felvételi folyamat során felállított földrajzi akadályok miatt történik.

Ennek a kihívásnak a leküzdése érdekében a vállalkozások most az offshore indiai távoli tehetségeket részesítik előnyben projektjeikhez. Ez a NodeJ jelöltek széles körét kínálja, amelyek közül választhat, és Indiát a technológiai tehetségek központjaként tartják számon. Így magasan képzett, hozzáértő és képzett Indiából származó NodeJs fejlesztőket alkalmazhat.

● Költséghatékony munkaerő-felvétel

India munkaerő-intenzív gazdaság, ahol túl sok a rendelkezésre álló technológiai tehetség. Ezenkívül a megélhetési költségek alacsonyak Indiában, ami azt jelenti, hogy a NodeJ fejlesztői kevesebbet kérnek óránként, mint nyugati társaik. Ezért felvehet Nodejs fejlesztőket a toborzási költségvetésén belül.

Olvasni:  Betűtípus megváltoztatása a WordPressben: Gyors útmutató egyéni betűtípusok hozzáadásához

Toborzás

● Kiváló tehetségminőség

Az indiai tehetségek kiváló eredményekről ismertek. Ez elsősorban azért van így, mert tapasztalattal rendelkeznek egy globális ügyfélkör számára, és szeretnek naprakészen tartani magukat a legújabb trendekről, technológiákról és eszközökről.

Ennek eredményeként rendkívül elkötelezettek, szenvedélyesek és szorgalmasak a kiváló minőség biztosítására a határidőn belül.

● Kulturális sokszínűség és befogadás

A Glassdoor statisztikái szerint a munkavállalók és álláskeresők közel 32%-a nem jelentkezik egy állásra, ha hiányzik a sokszínűség. Ezért gondoskodnia kell arról, hogy munkaerője kulturálisan változatos legyen, hogy a világ minden tájáról érkezzenek be a kiváló tehetségek.

● Kiváló nyelvtudás

Az offshore toborzásnál előfeltétel a jelölt kommunikációs képessége. A NodeJs fejlesztőjének erős szóbeli és írásbeli nyelvtudással kell rendelkeznie. Ez segíteni fog nekik abban, hogy ötleteiket hatékonyan terjesszék az asztalra, és rendszeres projektfrissítéseket küldhessenek az ügyfeleknek és a csapattagoknak.

Ahogy egyre több globális vállalat igyekszik előnyére kamatoztatni az indiai NodeJ-fejlesztők szakértelmét, keresletük folyamatosan bővülni fog. Tehát hogyan ragadhatja meg az álláskeresők figyelmét és szerezhet versenyelőnyt a piacon toborozni a legjobb tehetségeket?

Szerezzen egy ellenőrzőlistát azokról a mutatókról, amelyeket figyelembe kell vennie a következő részben.

NodeJs fejlesztők alkalmazása vállalkozása számára: Amit tudnia kell

Fejlesztői felvételi lehetőségek

A NodeJs fejlesztőinek alkalmazása létfontosságú és általános jelenséggé vált az IT-iparban. Ezekre a technológiai geekekre állandó kereslet van, ezért ijesztő lehet megfelelő jelöltet találni, ha nem tudja, mit keres.

Ennek a kihívásnak a túlszárnyalása érdekében a legjobb megoldás lehet az alábbi fontos higiéniai ellenőrzések listája:

 • Mielőtt folytatná a felvételt, tisztázza a követelményeit. Ez magában foglalja azokat a részleteket, amelyek megalapozzák a munkaköri leírását.
 • Keressen tapasztalt fejlesztőket, akik már bizonyítottan dolgoznak hasonló projekteken.
 • A pályázók technikai felkészültsége mellett fokozottan ügyeljenek puha készségeikre, mint a kommunikációs képesség, a részletekre való figyelés, a tanulás és a növekedés iránti szenvedély, problémamegoldó képesség stb.
 • A NodeJs a csapatmunkáról szól. Ezért olyan jelentkezőkre van szükség, akik együtt tudnak dolgozni a webfejlesztésen.
 • Fontolja meg azokat a jelentkezőket, akik hasonló értékeket és kultúrát képviselnek, mint az Ön cége, és szenvedélyesek a munkájuk iránt.
 • Ne hunyja el a szemét a munkaportfóliók, az ügyfelek beszámolói, a referenciák és az online értékelések előtt. Ez segít ellenőrizni az önéletrajzi állítások valóságtartalmát.
Olvasni:  WordPress 5.8 – Megérkezett a Tatum! Tartalmaz egy...

Befejező megjegyzés

A fent említett előnyök és az indiai NodeJs fejlesztők könnyű alkalmazásának gondos mérlegelése után a távoli vagy az irodai felvételt választaná? Ha időt szán a megfelelő fejlesztő alkalmazására, az hosszú távon megtérül a webfejlesztési projekt produktív megtérülésével. További késedelem nélkül fedezze fel a legjobb platformokat, amelyek segítségével indiai távoli tehetségeket vehet fel közelgő NodeJs projektjéhez.

Új publikációk:

Ajánlott