Miért érdemes WordPress-en létrehozni webhelyét?

A bloggerektől a nagyvállalatokig a webhelytulajdonosok különféle platformokat használnak. A WordPress kiemelkedik ezek közül a platformok közül. A WordPress, amelyet több mint 18 évvel ezelőtt alapítottak, egy ismert név az interneten. A WordPress jó hírneve azonban nem alakult ki egyik napról a másikra.

Weboldal-tulajdonosok ezrei tesztelték és bíztak benne, hogy a legjobb élményt nyújtsa. Ebben a cikkben áttekintjük a WordPress alapjait és azt, hogy miért érdemes webhelyét WordPress-en tárolni.

WordPress webhely üzemeltetése

Az egyszerű telepítésen kívül a WordPress webhely létrehozásának számos előnye van. A WordPress úgy lett kialakítva, hogy problémamentesen alkalmazkodjon a webhelyek módosításaihoz és optimalizálásához. Ennek eredményeként alacsony és nagy forgalmú webhelyekhez egyaránt megfelelő.

WordPress webhely

Az alábbiakban felsorolunk néhány előnyt a WordPress webhely fejlesztéséből:

1. Könnyű beállítás

Ez természetesen a WordPress webhely legjelentősebb előnye. Könnyedén navigálhat webhelyén anélkül, hogy szoftvermérnök segítségére lenne szüksége. Egy óra alatt létrehozhat egy WordPress-webhelyet további segítség nélkül. Nem kell mást tennie, mint néhány egyszerű lépést követni, hogy webhelye működőképes legyen. A WordPress kevesebb bonyodalmat okoz.

2. Kompatibilitás mobil eszközökkel

A WordPress-alapú webhelyek hibátlanul működnek mobileszközökön. Azok az emberek, akik telefonjukon keresik fel webhelyét, nem fognak ügyetlen oldalakat látni. Az oldal számítógépen nézve is ugyanolyan jó. A WordPress tisztában van az aktuális trendekkel és változásokkal. A WordPress mobilbaráttá tette szolgáltatásait, mivel egyre többen használják telefonjukat az internet böngészésére.

Olvasni:  Miért van szükség támogatáskezelésre?

Mobil

3. Testreszabás

Még soha nem volt ilyen egyszerű a webhely személyre szabása. Ön teljes mértékben irányíthatja azt, hogy az emberek hogyan látják webhelyét. Használhatja az alapértelmezett témát vagy a többi elérhető ingyenes vagy prémium témát. Technikai ismeretek vagy tapasztalat nélkül megváltoztathatja a téma színét és stílusát. Nem is kell tudnod a kódolást, mert nem fogsz írni semmit.

A WordPress a bővítmények használatát is egyszerűvé teszi. Egy beépülő modul használatával webhelye bármely aspektusát javíthatja.

4. Rugalmasság

A webhelyen vagy blogban való közzététel nagyon rugalmas a WordPress segítségével. A „közzététel” ikonra kattintva pillanatok alatt létrehozhat és közzétehet tartalmat.

Létrehozhat tartalmat is, és ütemezheti annak feltöltését a webhelyére anélkül, hogy később vissza kellene térnie rá. Az ütemezett bejegyzést közzétesszük, amint az időzítő lejár. Ezzel az automatikus funkcióval előre létrehozhat tartalmat, és közzéteheti, ha nem elérhető.

Felügyelt WordPress hosting

Bár a WordPress webhely ezen funkciói mindegyike előnyös, nem ezek az egyetlenek. A végső döntés az, hogy „hogyan” működik a webhely. Az, hogy mennyire biztonságos és milyen gyorsan töltődik be, olyan aggályok, amelyekkel a WordPress nem tud konkrétan foglalkozni. Amikor webhelye vagy blogja növekedni kezd (és fog is növekedni), rá fog jönni, hogy hatékonyabbnak kell lennie. Itt lép be a képbe a menedzselt WordPress hosting.

Felügyelt hosting

A saját üzemeltetésű terv, más néven felügyelt tárhely, optimalizálná a WordPress webhelyét. Mivel a tárhelyszolgáltatók jobban ismerik a WordPress-webhelyeket, tehermentesítik a technikai problémák hibaelhárítását és a biztonság garantálását.

Felügyelt WordPress hosting ajánlatok:

1. Teljesítménynövelés

A betöltési idő késése irritálhatja a webhely látogatóit. Ha fizetni kell egy szoftvermérnöknek, az nagyon drága lehet. Ezenkívül a probléma újra előfordulhat.

Olvasni:  Loomly vs Buffer: melyik közösségimédia-kezelő eszközt válassza?

Azonban a legjobb WordPress tárhely az Egyesült Királyságban, biztos lehet benne, hogy a webhely jobb teljesítményt nyújt. Webhelyét úgy optimalizáljuk, hogy a lehető legjobb módon növelje az értéket, a csökkentett állásidőtől a könnyebb navigációig.

Nincsenek korlátozásai, mert a WordPress nem támogatja webhelyét. A tárhelyszolgáltató cégek a legmodernebb technológiát alkalmazzák webhelye minden technikai aspektusának javítására.

UX fejlesztés

2. Biztonság

Nem kell aggódnia a biztonság miatt, ha webhelye saját üzemeltetésű. Automatikus biztonsági mentések készülnek, és nem kell számos biztonsági bővítményt vásárolnia. A hozzáférés-szabályozás szintén a megkönnyebbülés forrása. Sok tárhelyszolgáltató maximális biztonságot kínál webhelyének. Ezenkívül megerősíti webhelye biztonságát olyan bővítményekkel, mint pl WP Force SSL biztonságos HTTPS-kapcsolat kényszerítéséhez, és WP bejelentkezési zárolás az ismételt jogosulatlan bejelentkezési kísérletek elleni védelem érdekében egy további védelmi réteget biztosít.

Továbbá, mivel ezek a tárhelyszolgáltatók szakemberekből álló csapatok, tudják, hogyan kell a legjobban kezelni az adatokat a törvények megsértése nélkül.

Tekerje fel

Helyétől függően szükség lehet rá Egyesült Királyság által kezelt WordPress tárhely vagy USA által kezelt WordPress tárhely amely lehetővé teszi, hogy webhelye hozzáférjen az adatközpontokhoz. A WordPress tárhelyszolgáltatók támogatása bölcs és hatékony befektetéssé teszi. Az ügyfélszolgálati csapat mindig rendelkezésre áll, hogy segítsen Önnek a webhelyével kapcsolatban esetlegesen felmerülő problémák megoldásában.

Új publikációk:

Ajánlott