Miért van szüksége egy videógyártó cégre egy marketingügynökség mellett?

Modern marketingszakemberként szüksége van egy videós produkciós cégre és egy marketingügynökségre a legjobb marketingkampányok elkészítéséhez. Olvasson tovább, ha többet szeretne megtudni!

A mai világban a vállalkozásoknak alkalmazkodniuk kell a folyamatosan változó marketing- és hirdetési környezethez. Ez azt jelenti, hogy képesnek kell lenniük kiváló minőségű videotartalmak előállítására, amelyek különféle platformokon használhatók. Ehhez pedig partnerre kell lépniük egy videógyártó céggel, amely segíthet nekik a tartalom létrehozásában.

De gondolhatja, nem az én marketingügynökségem csinálja ezt? A válasz: nem igazán. Bár az Ön marketingügynöksége képes lehet bizonyos videotartalmak előállítására, valószínűleg nem rendelkeznek olyan szintű szakértelemmel vagy tapasztalattal, mint egy videógyártó cég.

Ebben a blogbejegyzésben azt fogjuk megvizsgálni, hogy miért kell partnerre lépnie egy videógyártó céggel és egy marketingügynökséggel is, hogy valóban hatékony videótartalmat hozzon létre.

A videógyártó ügynökség szerepe a marketingügynökségekkel szemben

Nagy a zűrzavar a videógyártó ügynökség és a marketingügynökség szerepét illetően. És nem csoda, hogy mindkét ügynökség hasonló szolgáltatásokat kínál, és gyakran dolgoznak együtt projekteken. Szóval mi a különbség?

Mivel foglalkozik egy videógyártó ügynökség?

Forrás

A videógyártási szolgáltatások felelősek a videótartalom létrehozásáért és előállításáért. Ez magában foglalhat bármit a tévéreklámoktól és céges videóktól a zenei videókig és websorozatokig. A videógyártási szolgáltatások általában kreatív emberekből álló csapattal rendelkeznek, köztük írók, rendezők, producerek és vágók, akik együtt dolgoznak egy projekt életre keltése érdekében.

Olvasni:  Egy vagy több névjegy törlése iPhone-on

A videógyártási szolgáltatás szinte bármilyen típusú videotartalom előállításához bérelhető. Ha van egy videó ötlete, de nem tudja, hogyan valósítsa meg, egy videókészítő szolgáltatás segíthet. Elfogadhatják ötletét, és kész termékké alakíthatják, amelyre büszke lehet.

Mit csinál egy marketing ügynökség?

digitális ügynökség

Forrás

Másrészt a marketingügynökség a marketingkampányok létrehozására és végrehajtására összpontosít. Ez magában foglalhat mindent a piackutatástól a kampánytervezésen át a médiavásárlásig.

A marketingügynökségek különféle szolgáltatásokat nyújtanak, mint például piackutatás, reklámozás, PR, márkamenedzsment, rendezvényszervezés stb. Általában különböző marketing területekre szakosodott szakértői csapattal rendelkeznek. Ez lehetővé teszi számukra, hogy átfogó marketingstratégiát nyújtsanak ügyfeleik számára.

Ha vállalkozásalapításon gondolkodik, vagy ha már van vállalkozása, de segítségre van szüksége a marketinghez, fontolja meg egy marketingügynökség és egy videógyártó ügynökség felvételét. A marketingügynökségek segíthetnek elérni a célpiacot, míg egy videógyártó cég nagyszerű videótartalom révén segít kapcsolatba lépni velük. Mindketten segíthetnek Önnek marketingterv létrehozásában és végrehajtásában vállalkozása növekedéséhez.

A videógyártó cégtől különálló marketingügynökséggel való munka előnyei

marketing ügynökség

Miközben felvesz egy videógyártó céget marketingvideói elkészítésére, felmerülhet a kérdés, hogy érdemes-e külön marketingügynökséggel is együttműködnie. Van néhány kulcsfontosságú előnye annak, ha egy marketingügynökséggel és egy videógyártó céggel dolgozik együtt.

  • Először is, egy marketingügynökség segíthet stratégiát kidolgozni a videótartalmára vonatkozóan. Segíthetnek a céljaid és a célközönséged meghatározásában, valamint segíthetnek a videóid terjesztésére és népszerűsítésére vonatkozó terv elkészítésében.
  • Másodszor, egy marketingügynökség segíthet abban, hogy támogató tartalmat hozzon létre videóihoz. Ez magában foglalhatja a blogbejegyzéseket, a közösségi média bejegyzéseket és az e-mail kampányokat. Ez a tartalom segíthet forgalmat generálni a videóidra, és elősegítheti a márka népszerűsítését.
  • Harmadszor, egy marketingügynökség segíthet mérni videós marketingkampánya sikerét. Nyomon követhetik az olyan dolgokat, mint a megtekintések, az elköteleződés és a konverziók, és olyan módszereket javasolhatnak, amelyekkel további potenciális ügyfeleket generálhat a következő kampányával.
Olvasni:  Flutter vs NativeScript: Minden, amit tudnod kell

Hogyan profitálhat a két ügynökséggel való egyidejű munka

Amikor a videógyártásról és marketingről van szó, sok cég dönt úgy, hogy az egyikkel vagy a másikkal dolgozik. De mi van akkor, ha kiélhetné a videógyártó cégekkel és marketingügynökségekkel való egyidejű együttműködés előnyeit? Íme, hogyan működhet:

A videógyártó cég feladata lenne a jó minőségű, lebilincselő videótartalom létrehozása. A marketingügynökség ezután szakértelmét felhasználva népszerűsíti a videótartalmat, és szélesebb közönséghez segíti őket.

Mindkét típusú céggel együttműködve mindkét világból a legjobbat nyújtaná – gyönyörű, jól elkészített videókat és a hozzáértő marketinget, amely ahhoz szükséges, hogy a célközönség lássa ezeket a videókat.

Ha készen áll arra, hogy vállalkozását a következő szintre emelje a videóval, meg kell találnia a megfelelő videógyártó céget és marketingügynökséget, amellyel partnere lehet. De mivel rengeteg lehetőség van, honnan tudja, melyik a megfelelő az Ön számára?

Forrás

Íme néhány tipp, amelyek segítenek megtalálni a vállalkozása számára legmegfelelőbbet:

  • Határozza meg céljait. Mit szeretnél elérni a videóval?
  • Végezzen kutatást. Olvasson áttekintéseket és esettanulmányokat, hogy megismerje az egyes vállalatok munkáját és megközelítését.
  • Kérjen ajánlásokat. Beszéljen az iparág más vállalkozásaival, hogy megtudja, kikkel dolgoztak együtt, és miért ajánlják őket.
  • Kérjen ajánlatot. Miután leszűkítette a lehetőségeket, kérjen ajánlatot minden vállalattól szolgáltatásaik összehasonlítására és összehasonlítására.

A megfelelő videógyártó cég és marketingügynökség kiválasztása nagy előrelépést jelent majd marketingkampányában.

Ha a videómarketingről van szó, egy videógyártó cégre és egy marketingügynökségre is szüksége van. Egy videógyártó cég segít jó minőségű videók elkészítésében, míg egy marketingügynökség segít a videóid népszerűsítésében és a célközönség elérésében. Ha videoügynökséggel és marketingügynökséggel is együttműködik, akkor a legjobb esélye lesz a kampány sikerére.

Olvasni:  A 11 legjobb sajtóközlemény-írási szolgáltatás, amelyre figyelnie kell

Kulcs elvitelek

Vállalkozástulajdonosként tudja, hogy a marketing és a reklám elengedhetetlen a vállalat növekedéséhez és sikeréhez. De amit nem tudhat, az az, hogy egy videógyártó céggel és egy marketingügynökséggel való együttműködés nagy versenyelőnyt jelenthet.

Íme három kulcsfontosságú kivonat arról, hogy miért van szükséged egy videógyártó cégre és egy marketingügynökségre:

1. Egy videógyártó cég segíthet minőségi, lebilincselő tartalom létrehozásában, amely felkelti a közönség figyelmét.

2. Egy marketingügynökség stratégiai promóción és marketingen keresztül segíthet abban, hogy több ember számára lássa videótartalmát.

3. Ha egy videógyártó céggel és egy marketingügynökséggel is együtt dolgozol, egy-két ütést kapsz, amely segít vállalkozásodat a következő szintre emelni.

Tehát ha készen áll arra, hogy vállalkozását új magasságokba emelje, ne ragadjon dilemmába. Tegye meg az ugrást a legjobb marketingügynökséggel és videógyártó céggel való együttműködéssel, és biztosan nagyszerű eredményeket fog elérni.

GYIK

1. Miért fontos a vállalati videógyártás a vállalkozások számára?

A vállalati videógyártás több okból is fontos a vállalkozások számára. Segíthet az eladások fellendítésében, a gondolati vezető szerep kialakításában és a márkaismertség kialakításában, az ügyfelek oktatásában és tájékoztatásában, potenciális ügyfelek generálásában és eladások növelésében. A mai versenykörnyezetben minden eddiginél fontosabb, hogy a vállalkozások erős videojelenléttel rendelkezzenek. És szerencsére a vállalati videókészítés egyszerűbb és megfizethetőbb, mint valaha. A megfelelő csapattal kiváló minőségű videókat készíthet vállalkozása sikeréhez.

2. Miért kell befektetni egy videó produkciós cégbe?

Számos oka van annak, hogy miért érdemes befektetni egy videógyártó cégbe. Egy videógyártó cég segíthet olyan kiváló minőségű videótartalom létrehozásában, amely leköti és tájékoztatja a közönséget. Egy videógyártó cég abban is segíthet, hogy nagyobb közönséget érjen el, ha videótartalmát különböző csatornákon keresztül terjeszti. Egy videógyártó cég pedig értékes betekintést és visszajelzést adhat a videótartalmáról.

Olvasni:  25+ inspiráló idézet a vírusos tartalom létrehozásáról

3. Miért fontos egy marketingügynökség egy új márka számára?

Egy marketingügynökség segíthet egy átfogó marketingstratégia létrehozásában, amely az új márkáját erőteljesen elindítja. A márkaidentitás kialakításától a reklámkampányok létrehozásán át a közösségi média stratégia tervezéséig mindenben segíthetnek. Röviden: egy marketingügynökség értékes partner lehet új márka sikeres bevezetésében.

4. Mi a különbség a kreatív marketing és a videó produkciós ügynökségek között?

A kreatív marketingügynökségek általában inkább a kampány átfogó stratégiájára és jövőképére összpontosítanak. Ezzel szemben a videógyártó ügynökségek inkább a videógyártás tényleges végrehajtására koncentrálnak. Ezenkívül a kreatív marketingügynökségek általában sokrétűbb, szövegírási, tervezési és márkaépítési ismeretekkel rendelkező szakemberekből állnak. Ezzel szemben a videógyártó ügynökségek általában koncentráltabb technikusokból és filmesekből álló csapattal rendelkeznek.

5. Hogyan találjuk meg a tökéletes videó produkciós céget?

Gondolja át, milyen videóra van szüksége. Nagyon sokféle videó létezik, a reklámoktól a céges videókon át az oktatóvideókig. Ha tudja, milyen videóra van szüksége, elkezdheti szűkíteni a keresést. Másodszor, fontolja meg a költségvetését. A videókészítés költséges lehet, ezért fontos kitalálni, hogy mennyit hajlandó költeni, mielőtt céget keres. Harmadszor, vessen egy pillantást a vállalat portfóliójára. Ez jó érzést ad a stílusukról és a releváns videók készítésének képességéről.

Új publikációk:

Ajánlott