Miért villog sárgán a Samsung vezeték nélküli töltő? Gyors javítás

A vezeték nélküli töltők kényelmesebbé és gyorsabbá tették a mobil töltési folyamatot. A telefont ráhelyezheti az induktív töltőre, és ott elkezdi tölteni a telefont.

A Samsung intelligens dizájnnal és kiváló minőséggel hoz létre termékeket, amelyek az idő múlásával folyamatosan fejlődnek, de mint Ön is tudja, minden műszaki eszköz hajlamos időnként problémákra és hibákra.

Ebben a cikkben megvitattuk a Samsung vezeték nélküli töltőn villogó sárga fény okait és hat javítást a probléma megoldására.

Íme négy lehetséges ok, amely okozhatja a sárga fény problémáját a Samsung vezeték nélküli töltőn:

  • Az akkumulátor hibás
  • A töltő hibás.
  • Lehetséges, hogy a telefontok zavarja a töltést.
  • A készülék nem kompatibilis a vezeték nélküli töltővel.

Íme hat javítás a Samsung vezeték nélküli töltő villogó sárga fényével kapcsolatos probléma megoldására:

Ellenőrizze a telefon akkumulátorát

Előfordulhat, hogy a telefon akkumulátora megsérült, ezért a vezeték nélküli töltő nem képes feltölteni a telefon töltését, ezért próbálja meg ellenőrizni a telefon akkumulátorát úgy, hogy egy normál vezetékes töltőhöz csatlakoztatja, és hagyja tölteni, vagy kérjen szakember segítségét. az akkumulátor állapotának ellenőrzéséhez.

A töltő hibás

Előfordulhat, hogy a vásárolt töltő hibás darabnak bizonyul, ezért nem tudja feltölteni a telefont, ezért cserélje ki a vezeték nélküli töltőt.

Az NFC zavarja

Az NFC (Near-field communication) segít az érintés nélküli fizetésben, ami a villogó sárga fény problémájának oka lehet, mivel zavarhatja a telefon töltését. Tehát kapcsolja ki az NFC-t, és próbálja újra feltölteni a telefont.

Olvasni:  Miért hagyta ki az Apple az iPhone 9-et?

Távolítsa el a telefon fedelét

Előfordulhat, hogy a telefon borítója blokkolja az áramellátást a töltőről a telefonra, ezért távolítsa el, és helyezze vissza a töltőre.

A készülék nem kompatibilis

Lehetséges, hogy az Ön által használt eszköz nem kompatibilis a vezeték nélküli töltéssel, ezért próbálja meg cserélni az eszközt.

Ellenőrizze a vezeték nélküli töltő tápkábelét, hogy nem sérült-e

Előfordulhat, hogy a vezeték nélküli töltő nem tudja feltölteni a telefont, mert nem kap elegendő tápellátást, ami azért fordulhat elő, mert a tápkábel megsérült. Ezért ellenőrizze a tápkábelt, és ha sérült, cserélje ki.

Új publikációk:

Ajánlott