Miért villog zölden az Ooze tollam? Gyors javítás

Az Ooze twist sorozat több mint fél tucat kütyüvel rendelkezik, hogy nyitva tartsák az emberek választási lehetőségeit, de a legtöbb vásárló szembesült ugyanezzel a problémával – az Ooze tolla egy vagy két alkalommal, ha nem többször, zölden villog egy ideig.

Míg az Ooze tollak általában minden gombkattintásra zölden villognak, ha zölden villog, még akkor is, ha nem nyom meg egyetlen gombot sem, akkor valószínűleg problémákkal kell szembenéznie.

Az Ooze toll zölden villogásának fő oka az eszköz és a patron közötti csatlakozási hiba vagy az akkumulátor problémája lehet.

A toll akkor is villoghat, ha valamelyik alkatrésze megsérül, és javításra szorul, mielőtt a toll használható lenne. Íme egy gyors áttekintés az okokról és a javításokról, ha az Ooze toll zölden villog.

Zölden villog Ok Javítások
Több mint négyszer Szivárgó vagy deformálódott kazetta vagy tekercs okozta csatlakozási probléma. Alkoholba mártott vattakoronggal tisztítsa meg.
Több mint 10 alkalommal Lemerült vagy lemerült akkumulátor Töltse fel a tollat; ha a töltő pirosan világít, a toll lemerült.

Íme négy módszer, amellyel megpróbálhatja kijavítani az Ooze toll zölden villogó figyelmeztető lámpáját, mielőtt visszaküldi azt javításra.

Ahogy fentebb említettük, a lemerült akkumulátor az egyik oka annak, hogy a zöld villogó fényt látja az Ooze tollban. Tehát, ha a toll 10-15-ször zölden villog, de nem működik, csatlakoztassa a töltőhöz, és a toll zölden, a töltő pirosan világítson. Amint a töltés befejeződött, a töltő zöldre vált.

Ha a toll négyszer-ötször pislog, de nem működik, az valószínűleg csatlakozási hiba, amelyet szivárgó patron, szabálytalan alakú patron vagy sérült tekercs okozhat.

Olvasni:  A Google kiszivárogtatta a Pixel Fold NBA-hirdetését a 2023-as I/O előtt

Ilyen esetben megpróbálhatja megtisztítani a csatlakozókat alkoholos dörzsölő vattacsomóval.

Abban az esetben, ha a patron deformálódott vagy szivárog, a legjobb megoldás az, ha kicseréli egy újra, hogy ne sértse meg a tollat.

Ha az akkumulátor lemerült, meg kell keresnie egy közeli Ooze boltot vagy kiskereskedőt, vagy ki kell cserélnie az Ooze toll akkumulátorát.

Új publikációk:

Ajánlott