Minden, amit a tartalomplatform-vállalatokról tudni kell

A tartalomplatform-cégek élen járnak a tartalommarketing-platformok hatékony kezelésében és végrehajtásában. Ez a blog mindent elmond, amit tudnod kell.

Az internet gyors növekedésével és a kiváló minőségű tartalom iránti egyre növekvő kereslettel a tartalomplatform-cégek hatékony eszközzé váltak a vállalkozások, a magánszemélyek és a tartalomkészítők számára egyaránt.

Ebben a blogban meghatározzuk, hogy melyek a tartalomplatform-cégek, megvitatjuk főbb jellemzőiket, és kiemeljük, hogy a legjobb tartalomplatformok hogyan segíthetik a felhasználókat tartalmi céljaik elérésében. Tehát akár marketingszakértő, aki a márkája online jelenlétét szeretné növelni, akár egy szélesebb közönséget kereső blogger, akár egyszerűen csak a tartalomplatform-cégek szerepének megértése iránt érdeklődő, ez a blogbejegyzés Önnek szól!

Merüljünk el, és fedezzük fel a tartalomplatformok izgalmas világát.

Forrás

A tartalomplatform-vállalatok előnyei

A márkák tartalommarketing-platformjai számos előnnyel járnak, mint szolgáltatók a vállalkozások számára. Íme néhány előny:

1. Bővített elérhetőség

A legjobb tartalomplatformok szélesebb közönség elérését biztosítják, mint a tartalom kizárólag az Ön webhelyén történő közzététele. Ezek a platformok gyakran nagy és változatos felhasználói bázissal rendelkeznek, ami segíthet nagyobb közönség elérésében, növelheti a márka ismertségét, és új olvasókat vagy ügyfeleket vonzhat.

Olvasni:  27 WordPress-forrás, amelyet most fel kell vennie a könyvjelzők közé, hogy frissítse WordPress-készségeit és előrehaladjon karrierje

2. Fokozott felfedezhetőség

A legjobb tartalomplatformok általában robusztus keresési és felfedezési funkciókkal rendelkeznek, így a felhasználók könnyebben megtalálhatják a tartalmat. Ez javíthatja a tartalom láthatóságát, több olvasót vagy nézőt vonzhat, és növelheti a tartalom iránti elkötelezettséget.

Forrás

3. Megnövekedett bevételszerzési lehetőségek

Számos tartalomplatform-cég kínál bevételszerzési lehetőségeket, például reklámozást, szponzorált tartalmat vagy előfizetési modelleket. Ez segíthet a tartalomkészítőknek abban, hogy bevételt szerezzenek tartalmaikból, és szenvedélyüket nyereséges vállalkozássá alakítsák.

4. Egyszerűsített tartalomkezelés

A legjobb tartalomplatformok felhasználóbarát felületeket és eszközöket biztosítanak, amelyek egyszerűbbé teszik a tartalomkészítést és -kezelést. Az anyag ilyen módon történő rendszerezésével időt és erőfeszítést takaríthat meg. Emellett koncentrálhat a kiváló minőségű tartalom előállítására, ahelyett, hogy technológiai nehézségekbe keveredne.

Forrás

5. SEO és szervezett tartalomterjesztés biztosítása

A tartalommarketing platform segíthet a vállalkozásoknak abban, hogy optimalizálják tartalmaikat a keresőmotorok számára, és biztosítsák, hogy azok szervezett és következetes módon kerüljenek terjesztésre az összes csatornán.

  1. A digitális marketing projektmenedzsment automatizálása

Egy tartalommarketing-platform segíthet a vállalkozásoknak racionalizálni digitális marketing projektmenedzsmentjüket az olyan feladatok automatizálásával, mint a tartalomütemezés, a közösségi médiában történő közzététel és az e-mailes marketing.

7. Minőségi lead generálás elősegítése

A legjobb tartalomplatform segíthet a vállalkozásoknak potenciális ügyfeleket vonzani és átalakítani azáltal, hogy értékes tartalmat kínál, amely megfelel a célközönség igényeinek és fájdalompontjainak.

  Vezető generáció

Forrás

8. Konverziók optimalizálása

Egy tartalommarketing-platform segíthet a vállalkozásoknak abban, hogy optimalizálják tartalmukat a konverziók elérése érdekében azáltal, hogy egyértelmű cselekvésre ösztönöz, és nyomon követik a felhasználói viselkedést a fejlesztési területek azonosítása érdekében.

9. Közösségi szerepvállalás

A tartalomplatform-cégek gyakran támogatják a felhasználók és alkotók aktív közösségét, lehetőséget teremtve a hálózatépítésre, az együttműködésre és a visszajelzésekre. Ez segíthet kapcsolatba lépni a hasonló gondolkodású egyénekkel, értékes információkat kaphat a tartalomról, és támogató közösséget építhet a munkája köré.

Olvasni:  Hogyan lehet feltörni egy Snapchat fiókot (7 legjobb Snapchat Hack eszköz)

A 11 legjobb tartalomplatform és vállalat

A márkák tartalommarketing-platformjai elengedhetetlenek a vállalkozások számára olyan tartalom létrehozásához, közzétételéhez és terjesztéséhez, amely vonzza és megtartja az ügyfeleket. Íme a tíz vezető tartalomplatform-cég.

1. Pepper’s CMP

A Pepper Content tartalommarketing platformja átfogó megoldást kínál a vállalkozások számára tartalmi igényeik kielégítésére. A lebilincselő cikkek, blogok és közösségimédia-bejegyzések létrehozásától a meglévő tartalom szerkesztéséig és lektorálásáig a Pepper Content CMP olyan felhasználóbarát platformot kínál, amely leegyszerűsíti a tartalomkészítés folyamatát.

A platform megkönnyíti a tartalomterjesztést is, segítve a vállalkozásokat a célközönség hatékony elérésében. Szakképzett írókból és szerkesztőkből álló csapattal a Pepper Content célja, hogy a vállalkozásokat olyan kiváló minőségű tartalommal ruházza fel, amely ösztönzi az elkötelezettséget és növeli a márka láthatóságát.

2. HubSpot

Ez a platform a legjobb a blogíráshoz, a közösségi médiához, az e-mailek küldéséhez és a céloldalak kezeléséhez.

3. Semrush

A Semrush platformja lefedi a teljes tartalommarketing munkafolyamatot, beleértve az inspirációt, a fejlesztést, az optimalizálást és a mérést.

4. Content Studio

A Content Studio támogatja a vállalkozásokat tartalommarketing-tevékenységeik megtervezésében, megtalálásában, nyomon követésében és közzétételében.

5. ScribbleLive

A ScribbleLive növeli a tartalmad elérhetőségét azáltal, hogy megosztja azt a közösségi médiában, és több mint 500 webhelyen továbbítja.

6. WordPress

A WordPress valószínűleg az egyik legnépszerűbb platform a testreszabható sablonokkal rendelkező blogok és webhelyek létrehozására.

7. Hootsuite

A Hootsuite egy közösségimédia-kezelési platform, amely lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy több csatornán is ütemezzenek bejegyzéseket.

8. Canva

A Canva egy grafikai tervezési eszköz, amely segít a vállalkozásoknak vizuálisan tetszetős képeket készíteni a tartalomhoz.

9. Google Analytics

A Google Analytics betekintést nyújt a webhely forgalmába és a felhasználói viselkedésbe, hogy segítsen a vállalkozásoknak optimalizálni tartalmi stratégiájukat.

Olvasni:  Amit a WordPress legújabb biztonsági frissítéséről tudni kell

10. Mailchimp

A Mailchimp az egyik legnépszerűbb e-mail marketing platform, amely lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy hírleveleket és promóciós e-maileket küldjenek az előfizetőknek.

11. CoSchedule Headline Analyzer

A CoSchedule hossz, hangulat és kulcsszavak alapján elemzi a blogbejegyzések vagy cikkek címsorait, hogy javítsa az átkattintási arányt.

A hirdetési szakemberek körülbelül 28%-a azonban csökkentette digitális marketing költségvetését, hogy több erőforrást fordítson a tartalom előállítására. Ha egy stratégiát dolgozott ki, akkor profitálhat az általa létrehozott tartalomból, és ellenállhat a versenynek. A tartalomstratégiának eredetinek kell lennie, és kitartóan az üzleti és az ügyfelek igényeire kell összpontosítania, miközben meg kell határoznia, hogyan fogja az erőfeszítéseit koncentrálni.

Milyen vállalkozások profitálhatnak a tartalomplatform-cégekből?

A tartalommarketing platform cégek költséghatékony alternatívát kínálnak a hagyományos reklámozással szemben, amely a közönségre, nem pedig a vállalatra helyezi a hangsúlyt, így kiváló stratégia a hitelesség megalapozására. Az előrejelzések szerint az ágazat 2021 végére eléri a 412,88 milliárd dolláros értéket, 16%-os összetett éves növekedési ütem mellett.

A tartalomplatform-cégek a vállalkozások széles körének segíthetnek, méretüktől és iparáguktól függetlenül. Íme néhány példa azokra a vállalkozásokra, amelyek profitálhatnak a tartalomplatform használatából:

  • Az e-kereskedelmi vállalkozások egy tartalomplatformot használhatnak termékekkel kapcsolatos tartalmak, például termékleírások, ismertetők és oktatóanyagok létrehozására és terjesztésére. Ez segíthet vonzani a potenciális ügyfeleket és növelni az értékesítést.
  • A professzionális szolgáltató cégek, mint például az ügyvédi irodák, könyvelőirodák és tanácsadó cégek, használhatnak egy tartalomplatformot gondolati vezető tartalom létrehozására, és saját területükön szakértőként állíthatják be magukat. Ez elősegítheti a potenciális ügyfelek vonzását és a hitelesség növelését.
  • A nonprofit szervezetek tartalomplatformot használhatnak ügyükkel kapcsolatos oktatási és figyelemfelkeltő tartalmak létrehozására és terjesztésére. Ez segíthet vonzani potenciális adományozókat és önkénteseket.
  • A technológiai vállalatok egy tartalomplatformot használhatnak termékkel kapcsolatos tartalmak, például tanulmányok, esettanulmányok és blogbejegyzések létrehozására és terjesztésére. Ez segíthet abban, hogy iparági vezetőkké váljanak, és potenciális ügyfeleket vonzanak.
  • Kisvállalkozások: A kisvállalkozások egy tartalomplatformot használhatnak olyan tartalom létrehozására és terjesztésére, amely felvilágosítja közönségét termékeikről vagy szolgáltatásaikról. Ez segíthet növelni a márkaismertséget és vonzani a potenciális ügyfeleket.
Olvasni:  8 híres grafikus, akiről tudni kell

Ráadásul vége a tartalommarketingesek 50%-a azt állítják, hogy a tartalom összeállítása javította márkájuk gondolati vezető szerepét, az internetes forgalmat, a keresőoptimalizálási helyezéseket és az ügyfelek elkötelezettségét.

A tartalomplatform-cégek hátrányai

A márkák tartalommarketing-platformjai, bár számos előnnyel járnak, megvannak a maguk aránya a hátrányaiból is. Ezek a hátrányok magukban foglalják a tartalomkészítőkkel kapcsolatos aggodalmakat, valamint a versenyre és a sokszínűségre gyakorolt ​​lehetséges negatív hatásokat. Itt megvizsgáljuk a tartalomterjesztés és promóció kizárólag tartalomplatformokra támaszkodásának árnyoldalait.

1. Cenzúra vagy elfogultság

Ezeknek a cégeknek túl nagy hatalmuk lehet a felhasználók által látott tartalom felett, ami cenzúrához vagy elfogultsághoz vezethet, ami korlátozhatja a szólásszabadságot és az eszmecserét.

2. Profit a felhasználói adatvédelem felett

A márkák tartalommarketing-platformjai előnyben részesíthetik a profitot a felhasználói adatvédelemmel szemben, ami adatgyűjtéshez és biztonsági aggályokhoz vezethet.

3. Bizonyos tartalmak prioritása

A vállalatok bizonyos típusú tartalmakat előnyben részesíthetnek másokkal szemben aszerint, hogy mi generálja a legtöbb bevételt, ami potenciálisan korlátozza a különböző nézőpontoknak való kitettséget.

Becsomagolás

Összefoglalva, a tartalomplatform-cégek olyan online médiaközpontok, amelyek különféle tartalmakat, például podcastokat, videókat és zenét biztosítanak. Lehetőségeket biztosítanak a tartalomkészítők számára, hogy nagyobb közönséget érjenek el, és bevételt szerezzenek munkájukkal, valamint a kényelem, a hozzáférhetőség és az új tartalom megismertetése. Mindazonáltal kritikus fontosságú a felhasználói adatvédelem és szükségletek prioritása, valamint a lehetséges hátrányok, például a cenzúra vagy az elfogultság mérlegelése.

Új publikációk:

Ajánlott