Minden, amit az AI szöveg-képgenerátorokról + 14 eszközről tudni kell

Az egyik legújabb technológiai vívmány – az AI szöveg-kép generátorok a művészi alkotás szinte minden aspektusát mindenki számára elérhetővé teszik, hatékonyan és egyszerűen.

Egy kép többet ér ezer szónál? Gondold át újra. Az AI szöveg-képgenerátorok néhány szóból álló szövegbevitelt használnak a kép létrehozásához. A technológia ismét megváltoztatja a játékot. De tudtad, hogy sok mesterséges intelligencia szöveg-kép generátor létezik? És azt is, hogy ez a szám növekedni fog?

Ebben a blogban felsoroljuk a vezető mesterséges intelligencia-képgenerátorokat szövegből, hogy kipróbálhassa ezeket, és saját szemével is megbizonyosodjon arról, milyen ablak nyílik a találékonyság jövőjére. Olvasson tovább, hogy megtudja, mit kínál az AI technológia a szövegből készült mesterséges intelligencia-képgenerátorok világában.

Forrás

AI képgenerátorok szövegből

Íme néhány a legnépszerűbb mesterséges intelligencia-szöveg-képgenerátor, amelyről tudnia kell.

1. Nyissa meg az AI Dall-E 2-t

A ChatGPT-ért felelős emberek megalkották a Dall-E 2-t is, és 2022 novemberében elindították. Természetes nyelvű leírásokat vagy „promptokat” használ a képek létrehozásához. A Dall-E 2 nagy felbontású természetes képeket hoz létre az Ön szóleírása alapján.

Bár Salvador Dalí egyesek szerint kreatívabb lehet, tagadhatatlan, hogy a róla elnevezett Dall-E 2 tisztességes képet alkot, és gyorsan. Fotorealisztikus képeket, hangulatjeleket és festményeket hoz létre, és átrendezheti a kép elemeit az Ön kívánsága szerint.

Tehát ha beírja, hogy „A mókus baseballozik”, a Dall-E 2 olyan képpé alakítja, amilyen korábban soha nem létezett. A Dall-E 2 használatához kreditet kell vásárolnia – 115 kreditet 15 dollárért. Az első hónapban 50, a következő hónapokban pedig 15 kreditet kap ingyenesen.

Olvasni:  Fel kell tölteni az AirTag-et?

2. Midjourney

Ez a szoftver Discord szervert használ a szöveg művészetté alakításához. Ez a mesterséges intelligencia képgenerátor a szövegtől a művészetig egyre népszerűbb. Bár a Midjourney némi időt igényel a kép elkészítéséhez, kiváló minőségű képeket hoz létre.

Nem csak a kimenet pontos, de a képek is művészileg gyönyörűek. A mesterséges intelligencia igazságot tesz a képpel, még bonyolult utasításokkal is. Bár az ingyenes próbaverzió lehetővé teszi 25 kép létrehozását, többet kell fizetnie – az ár 10 dollártól kezdődik, és a választott tervtől függ.

3. Bing Image Creator

A Bing Image Creatort a Dall-E hajtja. Könnyen használható, és körülbelül 15 másodpercen belül megkapja a kimenetet. A webhelyre Microsoft-fiókjával jelentkezhet be. A Bing Image Creator alkalmazást a Bing Chatből érheti el. Ezzel egy helyen készíthet képeket és cseveghet az AI-val.

Generálta: Bing Image Creator (Bruce Lee vs Mohammed Ali)

4. Álom (WOMBO)

A Dream az egyik legjobb ajánlat azok számára, akik mesterséges intelligencia művészetet szeretnének létrehozni a telefonjukon. A bárhol és bármikor művészetalkotás szabadságán kívül a Dream segítségével választhat olyan tervezési stílusok közül, mint a tinta, a fanatikus, a design, a képregény, az absztrakt, az expresszionizmus stb. A Dream’s Premium verzió havi költsége 9,99 USD/hó. A megjelenítések valósághűek, és ezt az alkalmazást mindenképpen érdemes megnézni az úton lévőknek.

5. Jasper Art

A Jasper az AI-alapú tartalom egyik legjobb ajánlataként ismert. A művészeti generátort is érdemes megnézni. Lehetővé teszi mesterséges intelligencia képek generálását szövegből, a semmiből vagy sablonokból. Amikor promptot ad az AI képgenerátornak, minél részletesebb a prompt, annál jobb a kimenet.

Hangulatok, médiumok, stílusok és kulcsszavak közül választva finomhangolhatja a művészetet. A kimenet viszonylag gyorsan jön létre. Úgy tűnik, hogy a Jasper mesterséges intelligencia-szöveg-képgenerátora jól megérti a felszólításokat, mivel a kiadott képek hűek a felszólításokhoz. A képet kereskedelmi forgalomban, jogdíjmentesen, korlátlan generációval használhatja. A Jasper Art ára 39 dollár/hónap.

Olvasni:  Legjobb üdvözlő e-mail sablonok a jobb elköteleződés érdekében

6. Dream Studio a Stable Diffusion által

A Stable Diffusion egy nyílt forráskódú mesterséges intelligencia szöveg-kép generátor. Jelenleg nagyon népszerű, és ennek egyik oka a képgenerálás sebessége. Beállíthatja a Stable Diffusion-t a számítógépén, de ehhez egy nagyon hatékony eszközre lesz szüksége. A szoftver által használt algoritmus úgy finomítja a képet, hogy az közel kerüljön ahhoz, amit gondol. Ez a modell még fejlesztési szakaszban van.

7. Craiyon

A Craiyon (AI-val) ingyenesen használható korlátlanul. A nem túl jó minőségű képek létrehozása azonban tovább tart. Nyílt forráskódú, és úgy működik, mint egy mini Dall-E, ezért kapta a Dall-E Mini becenevet. A szoftver használata egyszerű, és addig folytathatja a mesterséges intelligencia módosítását, amíg meg nem szerzi, amit akar, ami nagy előnye ennek az ingyenes szoftvernek. Választhat egy fizetős csomagot is, amely havi 5 USD-tól kezdődik, amely gyorsabb megjelenítést kínál, hirdetések és vízjelek nélkül érkezik, és a képek privátak.

Generálta Craiyon (Egy omló város a háború füstje és káosza közepette)

8. Fotor

A Fotor egy kiváló minőségű képgenerátor, amely gyorsan nyomtatja ki a képeket. A Fotor olyan képeket készít, amelyek közel állnak ahhoz, amit egy képzett művész tenne. Bár a Fotor Basic ingyenes, a fejlett funkciók mindössze 3,33 USD/hó fizetős előfizetéssel érhetők el. Ez az egyik legjobb ár-érték arányú ajánlat ezen a listán.

Fotor (hófehér és vörös rózsa) generálta

9. AI Time Machine, a MyHeritage

Ez a mesterséges intelligencia szöveg-képgenerátor egyedülálló, mert portrékat készít Önről az idő lencséjén keresztül. Ha úgy szeretné elkészíteni egy fényképét, ahogyan az 1930-as években kinézne, megteheti. Ez a szoftver rengeteg lehetőséget kínál, de lassú a portré létrehozása. A műalkotások gyönyörűek, és ha egy kicsit is nárcisztikus vagy, akkor érdemes kipróbálni. Ha hosszú várakozás nélkül szeretné a fényképét, díjat kell fizetnie.

Olvasni:  A Byju's új finanszírozást keres, miután az értékelés 2 milliárd dollár alá esett

10. Pixray

A Pixray egy másik könnyen használható AI képgenerátor szövegből. A kimenet generálása eltart egy ideig. A használat intuitív, de nincs sok lehetőség a kép testreszabására. Ennek a szoftvernek van egy fizetős opciója, amely viszonylag olcsó.

11. Fotoszonikus

A Photosonic kevésbé népszerű, mint a listán szereplő többi szöveg-kép AI-generátor. Ennek ellenére jó alkotásokat hoz létre. Meglehetősen jól követi a felszólítást azáltal, hogy olyan képet generál, amely hű az utasításokhoz. Kezdőknek jó, és sablonokat is használ. Kiválaszthatja a kimeneti méretet, és letöltheti a kimenetet zip formátumban. A fizetős verziók havi 12,67 dollártól kezdődnek.

12. Csillagos AI

A Starry AI alkalmazásként elérhető iOS és Android rendszeren. Ez a szövegből származó mesterséges intelligencia-képgenerátor jó minőségű képeket hoz létre. A felület felhasználóbarát. Bár ingyenesen kipróbálhatja, fizetnie kell a prémium szolgáltatásokért. Tárolhat képeket az alkalmazásban, és egyszerűen megoszthatja azokat a közösségi médiában.

Az alkalmazás rengeteg testreszabást tesz lehetővé. Kiválaszthatja a vászon méretét, modelljét és futási idejét is.

13. Lensa AI

Ha élethű avatarokat szeretne létrehozni, a Lensa AI nagyszerű eszköz erre. Néhány szelfit kell ellátnia az alkalmazással. Ezután a Stable Diffusion mélytanulási modellt használja a képek tanulmányozásához, majd különböző stílusú fényképeket generál. A Lensának fizetésre van szüksége az avatarok létrehozásához, és némi időre van szüksége a kimenethez, mivel komoly feldolgozást igényel. A képek kiváló minőségűek és felbontásúak.

14. Deep AI

A Deep AI használata egyszerű és viszonylag gyors. Ingyenes, és korlátlan számú képet készíthet ingyenesen. A kínált képstílusok között szerepel többek között a régi reneszánsz, a cyberpunk, a fantáziavilág, az aranyos lények, az absztrakt és az alapvető szöveg-kép.

Becsomagolás

A mesterséges intelligencia hosszú utat tett meg a szerény kezdetektől. A Mona Lisa évekig tartott, amíg elkészült. De az AI másodpercek alatt lenyűgöző alkotásokat tud készíteni. Ez azt jelenti, hogy nagy változás következik be a kreatív világban. Ennek az eltolódásnak az irányát azonban bárki találgathatja.

Olvasni:  A 13 legjobb blogbejegyzéssablon: Népszerű minták nagyobb forgalom generálására

A történet jó része az, hogy magánszemélyek és bármilyen méretű vállalkozások profitálhatnak a szövegből származó mesterséges intelligencia-képgenerátorokból. Bárki használhatja az AI szöveg-képgenerátort kis havi díj ellenében (néha ingyenes). Bár a mesterséges intelligencia nem lát a jövőbe úgy, mint egy Nostradamus, mi az AI képgenerátorokra fogadunk. Tekintse meg válogatott listánkat, és válassza ki magának a legjobbat. Takarítson meg időt és pénzt, miközben hagyja, hogy az algoritmus varázslatot teremtsen!

Ha pedig hasonló AI-generátorokat keres a tartalomhoz, ne keressen tovább a saját Peppertype.ai-n kívül.

Kulcs elvitelek

  • A mesterséges intelligencia megváltoztatja és továbbra is megváltoztatja a gazdaság működését.
  • A szövegből származó AI képgenerátorok megváltoztatják a kreatív munkaerő dinamikáját.
  • Minden szövegből származó mesterséges intelligencia-képgenerátor különböző alapvető előnyöket kínál.
  • A jelenlegi mesterséges intelligencia-szöveg-képgenerátorok alapján az eredeti művészet rendkívül könnyen létrehozható.
  • Az AI-n alapuló szöveg-képgenerátorok a szoftverpiac rendkívül gördülékeny és változó területei.
  • A szövegből származó mesterséges intelligencia képgenerátorok valószínűleg a kreativitás új hullámát szabadítják fel az interneten.

GYIK

1. Melyik a legjobb AI képgenerátor szövegből?

Olyan, mint az alma és a narancs. Nincs egyetlen legjobb, de van, amelyik a legjobb az Ön számára. Használja listánkat az útmutatáshoz.

2. Maradnak a szövegből származó AI képgenerátorok?

Minden bizonnyal, és még sokáig.

3. Használhatok-e kereskedelmi forgalomban mesterséges intelligencia-szöveg-képgenerátort?

Általánosságban elmondható, hogy a fizetős mesterséges intelligencia-képgenerátor használata kereskedelmi engedélyt ad a felhasználóknak a képek felhasználására. A biztosság kedvéért kérdezze meg a szolgáltatót, akit nullázni szeretne.

4. Segítségre van szükségem egy mesterséges intelligencia szöveg-képgenerátor alkalmazás kiválasztásához, melyiket válasszam?

Ennek egyszerű módja, ha megnézi az értékeléseket és értékeléseket a Google Play Áruházban vagy az Apple App Store-ban.

Új publikációk:

Ajánlott