Minta: 2024 legnagyobb frizuratrendjei

Összefoglalva a 2020-ban megdöbbentő hajtrendeket, ez a Pepper életmódtartományának mintacikkje egy sor olyan frizurát tartalmaz, amelyek a világjárvány idején uralkodtak. Ezt a műalkotást egy szakértő író írta, ezért érdemes odafigyelni rá.

Gyakran mi a legértékesebb tulajdona minden nőnek minden korosztályban? Haj. Szigorú rutinokkal és termékekkel kényezteti és védi frufruját. Nem valószínű, hogy drámai hajátalakításra menne, és ez is stylist nélkül. Azonban teljesen egyetértően 2020 volt az év

A Dalgona kávétól és a banánkenyértől az edzési kihívásokig és még sok másig a világjárvány sok barkácsprojektet inspirált. Ezek között volt egy olyan projekt is, amely egyszerre volt kockázatos, érzelmes és felpezsdítő – otthon karanténfodrászat!

A szalonlátogatások száma korlátozott volt, de mindenki ollójával vetette be magát. Az alázatos díszítéstől a túlzott zümmögésig az eredmények a szélsőséges lelkiismeret-furdalástól a megújult magabiztosságig változtak. Bármi is lett a végeredmény, ápolnivaló élmény volt. Íme, visszatekintve 2020 legnagyobb hajtrendjeire:

ing El

A heves vitákról, de mégis keresettről, 2020-ban sokan vállalták, hogy levágják saját frufrujukat. Bár a közösségi médiát több figyelmeztetés is elárasztotta ezzel a tendenciával szemben, érdemes volt kipróbálni ezt a kísérletet. YOLO, igaz? A lényegi frufrutól a rövid és hosszú variációikkal a függöny frufruig ez a hetyke frizura meghódította az online világot. Olyannyira, hogy még Priyanka Chopra sem tudott ellenállni!

a szépség

A fodrászok mindig is sokatmondóan nyilatkoztak ennek a szerény nevű frizurának az avantgárd megjelenéséről. 2020-ban stílusosan visszatérve sok híresség csillogó bobban vágta le a haját. Míg a legtöbben az előkelő, egyhosszú, tompa bob-ot választották, mint például Kaia Gerberé, amely rövid és közepes hosszúságú hajhoz egyaránt passzol, néhányan az aszimmetrikus vagy texturált és réteges bobot választották. Nyugodtan mondhatjuk, hogy minden bob-rajongó számára van egy vágás!

Olvasni:  Videó SEO: A videók optimalizálásának művészete a jobb keresési rangsor és láthatóság érdekében

csak tudnám

A „Colour me quarantine” volt a mottója sok hajrajongónak 2020-ban. A fényes, élénk neon árnyalatokkal való játéktól – à la Billie Eilish – egészen a visszafogottabb tónusokkal való játékig, az emberek nem fogták vissza magukat, amikor a hajukat odaadták. egy átalakítás. Eltérve az alapvető balayage-tól, több kontrasztos színt rétegeztek, vagy Zendaya monokróm vörös haja ihlette az Emmy-díjátadón, monoton megjelenést kölcsönöztek.

felajzott

Nem a gyengécske, a pixie volt a divat 2020-ban. Emlékszel Bella Hadid Met Gala frizurájára? Nyugodj meg, az ő esetében a külső biztosan nem csal. Intelligens és szenzációs, a pixie vágás tökéletes módja annak, hogy egy csipetnyi fűszert csempésszen mindennapi életébe.

Mi az

A „karantén buzz cut” pillanatok alatt trendté vált a közösségi médiában, köszönhetően annak a sok hírességnek, akik kiálltak a csípéssel. Végig haladva sokan Ruby Rose-tól és Halsey-től merítettek ihletet. Színes színezékeket használtak, hogy feldobják zömök szabásukat, és könnyedén sikkes hangulatot kölcsönözzenek mindennapi stílusuknak.

Tedd meg a

Legtöbben ismerjük a „márna” és „shag” frizurát. 2020 a „shag márna” éve volt, köszönhetően olyanoknak, mint Selena Gomez. Nemcsak friss és divatos vonzerőt kínált, de a bozontos márna tagadhatatlan élt is adott az ember személyiségének. Elöl rövidre, hátul hosszúra vágva ez a fodrász nagyszerű módja annak, hogy stílust keltsen, még 2021-ben is.

Tedd a Rajta

Tedd félre a csupasz hajat; itt az ideje, hogy a díszítések kerüljenek a középpontba! A gyöngyházas hajcsatoktól és csillogó gyöngyöktől a széles fejpántokig és még sok másig a hajkiegészítők végtelen választéka közül választhat. Valójában 2020 a legszórakoztatóbb díszítések éve volt, amelyek azonnal feldobták a frizurát.

Olvasni:  A vendégblogírás végső útmutatója (minta útmutatóval)

Legyen szó frufruról, bobról, zúzós vágásról vagy akár lófarokról, a sörények 2020-ban életük stílusútján mentek keresztül. Mivel az emberek már nem látogathatták el a szalonokat, vállalták a kihívást, hogy maguk vágják és formázzák a hajukat.

Az a tény, hogy a haj visszanő, elnézést kértek hanyag kézimunkájuktól, és különféle stílusokat választottak. Míg egyesek felfedezték veleszületett borbély tehetségüket, mások rájöttek, hogy ezt a munkát a legjobb szakértőkre bízni. Bármi is legyen az eseted, abban mindannyian egyetértünk abban, hogy 2020 segített újra felfedezni a nekünk szánt frizurákat, és azokat, amelyek határozottan nem-nem.

Új publikációk:

Ajánlott