Mire kell figyelnie új domain vásárlásakor?

Új domain vásárlását tervezi? Amikor eljön az ideje, hogy vállalkozását az interneten alapítsa meg, óvatosnak kell lennie. Számos “fly-by-night” művelet létezik, amelyek örömmel veszik el a pénzt.

De amikor eljön az ideje, hogy hívja a szolgálataikat, előfordulhat, hogy lehetetlen kapcsolatba lépni velük. Ne hagyd, hogy ez megtörténjen veled!

Vásároljon új domaineket még ma

Tehát amikor úgy döntesz vásároljon új domaineket és tárhelyet új webhelyéhez alaposan nézze át őket. Meg kell győződnie arról, hogy jó hírű és professzionális szolgáltatóval áll kapcsolatban.

Egy jó hírű szolgáltató az, akivel mindig kapcsolatba léphet

Az egyik legtöbbet árulkodó mese, hogy jó hírű szolgáltatóval áll szemben, az, hogy mindig elérheti őket. Bármikor elérhetőek a kérdések megválaszolására. Ha jelentős hiba lép fel, gyorsan választ kell kapnia a szolgáltatótól. A nap 24 órájában rendelkezésre kell állniuk, hogy segítsenek Önnek.

Ez még fontosabb, ha webhelyét hirtelen kiberbűnözők támadják. Fontos tudni, hogy gyorsan elérheti szolgáltatóját. És akkor kérje meg őket a probléma hatékony és eredményes megoldására.

Amikor elkezdtem blogolni az Inspire to Thrive oldalon, volt egy viszonteladóm. Amikor megpróbáltam elérni, nem tudtam. A weboldalam napokig vagy percekig leállna egy jobb társasággal.

Olvasni:  A közösségi média tartalommátrixának dekódolása

Ezért ügyeljen arra, hogy az Ön által választott cég elérhető legyen telefonon vagy online chaten. Ha otthon vagyok, szeretem az online chat-szolgáltatásokat. De ha útközben vagyok, kulcsfontosságú, hogy valakivel telefonon beszélhessek.

Webhelyének mindig könnyen megtalálhatónak kell lennie az interneten

Egy másik szempont, amelyet szem előtt kell tartani, hogy webhelyének mindig könnyen megtalálhatónak kell lennie. Ügyfeleinek nem kell gondot okoznia, ha beírja az URL-t, hogy közvetlenül az Ön webhelyére lépjen.

Hasonlóképpen, a szolgáltatónak képesnek kell lennie arra, hogy megadja a szükséges segítséget a SEO maximális kihasználásához. A cégnek segítenie kell, hogy webhelyét a nagy keresőmotorok között helyezze el.

Hasonlóképpen naprakésznek kell lenniük a SEO trendekkel és a Google frissítéseivel kapcsolatban. Sokaknak lehet blogja, amely bemutatja ezzel kapcsolatos tudását. Mások e-mailben frissítéseket küldhetnek Önnek, hogy értesüljön a legújabb SEO-módosításokról.

A szolgáltatónak képesnek kell lennie arra, hogy webhelyét naprakészen tartsa

A domain hosting szolgáltatások szolgáltatónak, amellyel kapcsolatban áll, képesnek kell lennie arra, hogy webhelyét teljesen naprakészen tartsa.

Ezért az e-kereskedelmi funkciók új fejlesztéseinek bejelentésekor a szolgáltatónak képesnek kell lennie arra, hogy ezeket a lehető legrövidebb időn belül csatlakoztatja webhelyéhez.

Minél hamarabb beépíti webhelyére az ügyfelek által elvárt legújabb funkciókat, annál hamarabb hirdethet és kereshet pénzt.

A választott cégnek tisztában kell lennie a legújabb technológiával is, amely a mai webhely létrehozásához kapcsolódik. Például most minden webhelynek reszponzívnak kell lennie.

Győződjön meg róla, hogy reszponzív webhelyet biztosítanak Önnek. Ez annyira fontos, mert sokan mostanság mobileszközükön tekintik meg a webhelyeket.

Új domainnév kiválasztása

Ha úgy döntött, hogy készen áll egy új webhely elindítására, mindenképpen válasszon rövid és emlékezetes nevet domainjének. Egy rövid domain név megkönnyíti a közösségi hálózati csatornák hozzárendelését is.

Olvasni:  10 szó, amit kerülni kell egy e-mailben – és hogyan mondd ki jobban

Amikor regisztrálja új domain nevét, bizonyosodjon meg arról, hogy néhány évre regisztrálja. A Google szívesen lát olyan webhelyeket, amelyek több mint egy éve regisztráltak.

Vásároljon új domaineket webhelyéhez, mielőtt azok eltűnnek

Természetesen nem élvezheti ezeket a prémium ligaszolgáltatásokat, ha még csak nem is rendelkezik weboldallal. Itt az ideje, hogy új domaint vásároljon vállalkozása számára.

A legtöbb modern domain tárhelyszolgáltató által kínált szolgáltatások köre szélesebb és vonzóbb, mint valaha. Itt az ideje, hogy kihasználja ezeket a kiváló ajánlatokat. Vásárolja meg domainjét most, mielőtt valaki más veszi át a nevét.

Még akkor is, ha még ma nem áll készen a webhely elindítására, a domain név regisztrálása kötelező. Így senki más nem használhatja a nevedet. Manapság sokan vásárolnak új domaint, amikor gyermekeik születnek! A név lefoglalása biztosítja számukra, hogy a nevüket a jövőben senki más ne vegye fel.

Te jössz

Új domain név vásárlásán gondolkodik még ma? Mit szeret a legjobban a mai domainszolgáltatójában?

Vásárolta-e saját vagy gyermeke nevét domain névhez? Szeretnék többet tudni az alábbi megjegyzésekben.

Az Inspire To Thrive, Inc. tulajdonosa.

Lisa szeret segíteni másoknak az online boldogulásban a közösségi médián, a blogíráson és a keresőoptimalizáláson keresztül. Mit ér a tudás, ha nem tudod megosztani másokkal?

Több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik marketing/reklám területén, 11 éves tapasztalattal a tartalommarketing, a közösségi média, a blogolás és a SEO területén.

Megvásárolhatod őt E-könyv a Twitterről az Amazonon.

Lisa Sicard legújabb bejegyzései (az összes megtekintése)

Új publikációk:

Ajánlott