Mit jelent a „Sajnáljuk, a mobil-előfizető nem érhető el”?

Ha kíváncsi arra, hogy barátja miért nem érhető el, ne aggódjon; jó helyre jöttél. Dekódoljuk együtt, miért halljuk, hogy egy személy nem elérhető időnként, amikor felhívjuk – számtalan ok állhat az elérhetetlenség hátterében.

Ebben a cikkben megpróbáljuk felsorolni a rögzített hibaüzenet mögött meghúzódó okokat: „Sajnáljuk, hogy a mobil-előfizető nem érhető el”, hogy segítsen meghatározni azt a 0ne-t, amely tökéletesen illeszkedik az Ön forgatókönyvéhez.

Mint korábban említettük, több oka is lehet annak, hogy valaki elérhetetlen. Beszéljünk ezek közül néhányat:

1. ok: Ki a rácsról

Az a személy, akivel próbálkozik, valószínűleg kikapcsolta a telefonját. Ez azt jelenti, hogy vagy elfoglaltak, vagy lemerült a készülékük akkumulátora. A telefonjuk is lehet repülőgép/repülő üzemmódban. Ebben az esetben egy előre felvett üzenetet is hallhat arról, hogy a szám ki van kapcsolva.

2. ok: Területen kívül

Az is előfordulhat, hogy a tárcsázott személy kívül esik a hálózati lefedettségi területen. Ez azt jelenti, hogy olyan területen tartózkodnak, ahol telefonjuk nem talál olyan jelet, amely összekötné őket Önnel. Ha ez megtörténik, próbálja meg újra felhívni őket egy idő után.

Ok 3: Használhatatlan/inaktiválva

Előfordulhat, hogy a tárcsázott szám nem használható; vagyis már nincs használatban. Ha ez a helyzet, akkor előfordulhat, hogy más módon kell elérnie a személyt. Lehet, hogy az elérni kívánt személy megszakította a telefonszámát, és új számra váltott.

4. ok: Letiltották

Lehet, hogy blokkolták; durvának tűnik, de lehetséges. Az opció megerősítésének másik módja, ha sípoló tárcsahangokat hall, vagy a számuk foglaltnak tűnik minden alkalommal, amikor hívja őket.

  • Ha nem tudja elérni a személyt, próbálkozzon egy másik számmal.
  • Megpróbálhatja megváltoztatni a pozícióját, hogy megnézze, nem a telefonja az, amelyik nem kap megfelelő térerőt.
  • Kapcsolja be és ki a repülési módot, hogy ellenőrizze, jó kapcsolattal rendelkező területen tartózkodik-e.
Olvasni:  Hogyan lehet kijavítani, hogy az iPhone érintőképernyő nem működik?

Ha úgy gondolja, hogy letiltották, nincs értelme felvenni velük a kapcsolatot. Azonban, hogy megerősítse a megérzéseit, próbálja meg felhívni őket egy másik telefonszámról. Ha a megérzése igaz, lépjen tovább.

Új publikációk:

Ajánlott