Mondja, emlékszik szeptember legjobb WordPress-tweetjére?

Néhányan közülünk alig várják a közelgő telet. Az emberek bezárják a medencéket, készülnek az iskolai képnapra, és a következő hónapra tervezik a fantasztikus Halloween-díszeket.

Most, hogy hivatalosan is elkészültünk a nyárral, vessünk egy pillantást 2024 szeptemberének legjobb tweetjeire.

Minden jó dolog

Ali Demrici összehasonlította a Core Vitals-t a Squarespace-en és a WordPress-en, és szuperül kiáltotta a Hostingert és az egyik testvérmárkánkat.

Catalin nagy hangsúlyt fektetett a WordPress által biztosított egyszerű használatra.

Néhány tipp és javaslat

A biztonság mindig prioritást élvez a tárhelyszolgáltatás során, és még a legbiztonságosabb webhelyeket is megtámadják rosszindulatú programok és hackerek. Dan P nagyszerű párbeszédet kezdett a WordPress-webhelyek védelmének legjobb beépülő moduljairól.

Justin Ferriman, nem tudtunk jobban egyetérteni. Ezért szeretjük a Plugin Performance Monitort.

Igor Benić nagyszerű tanácsokat adott a webhely teljesítményének optimalizálásához, ha a beépülő modul verem cron nehéz.

Végül néhány mém

Nat Miletic megosztott egy mémet, amely bemutatja a WordPress AWS-en való futtatásának bonyolultságát.

Remkus de Vries viccelődött a WP-postatáblázatokkal.

Tisztázzuk

Nem fogunk hazudni. Még mi is belebotlunk a WordPress.org és a .com közötti különbségekbe. Kevin Hoffman úgy gondolja, hogy tisztábban kell lennünk a különbségtételben.

Készüljön fel a legfélelmetesebb WordPress-tweetekre

Egyszerűen nem tudjuk elfogadni, hogy most X-nek hívják, szóval trükk vagy TWEET! Csatlakozzon hozzánk a következő hónapban, hogy megtekinthesse a legjobb októberi WordPress-tweeteket.

Ha pedig gyors, biztonságos és méretezhető gazdagépre van szüksége, tekintse meg a Hostinger teljes körűen felügyelt WordPress-csomagjait a kezdéshez.

Olvasni:  Hogyan válasszuk ki a legjobb kereskedési platformot?

Új publikációk:

Ajánlott