Ne elégedjen meg egyetlen kikötővel a viharban

A Hostinger Safe Harbor a Haven Magento Stores kell

A Magento stratégiájának áramlatai és mélységei folyamatosan változnak. Egy nap zökkenőmentes lesz a technológia, amely egyszerűen teljesít, ösztönzi az értékesítést és a szolgáltatást; másnap felhúzzák a horgonyt, és olyan zavart keltenek, amelynek az egész ökoszisztémának fel kell készülnie, hogy ellenálljon. Minden e-kereskedelmi alapú megoldás azon támaszkodik, hogy megértsük, mi rejlik a felszín alatt, ezért létfontosságú, hogy az Ön platformja olyan sebességet, biztonságot, méretezhetőséget és szolgáltatást nyújtson, amelyet az online üzlet mai üteme megkövetel. Ezek az alapelvek a működési iránytűnk négy pontja itt, a Hostingernél – ügyfeleink támaszkodnak rájuk és bíznak a legjobb úton haladva.

Felismerve, hogy a Magento (M1) platform élettartamának vége (EOL) már csak néhány hónap van hátra, örömmel kínáljuk a Hostinger Safe Harbor szolgáltatást, amelyet kifejezetten azok számára terveztek, akik nem engedhetik meg maguknak – vagy több időre van szükségük a stratégiához – vagy nem. Nem akarok áttérni az M2-re. Az M1 üzletek vezető tárhelyszolgáltatójaként több mint tíz éve, mély tapasztalattal érkezünk ehhez a változó dagályhoz, hogy alkalmazkodjunk bármely irányhoz, amely a felszínen tartja, és biztosítja, hogy online üzletei zavartalanok maradjanak. Mindezt az a szakértelem támasztja alá, amely minden egyes csodálatos emberünkben megtestesül, akik készen állnak arra, hogy segítsenek ma és támogassák holnap.

A Hostinger Safe Harbor úgy lett kialakítva, hogy igazodjon az Ön hosszú távú növekedési terveihez, mert a nyílt forráskódú hatékonyság optimalizálja – beleértve a költségeket és a közösségi alapú szakértelmet. Ez egy éles különbség számunkra a zárt (SaaS) platformokhoz, például a Shopifyhoz képest, amelyek több időbe és pénzbe kerülhetnek, miközben korlátozzák a lehetőségeit és a jövőbeni innovációs lehetőségeit.

Olvasni:  Az Ultimate WordPress biztonsági útmutató és ellenőrzőlista

Három alapvető lehetőséget kell megfontolni az elkövetkező hetekben:

  • Maradjon az M1-en a Hostinger Safe Harbor segítségével egy egyszerű, fejlesztő által támogatott ingyenes migrációval, amely rendszeres frissítésekkel, javításokkal, vizsgálatokkal, modulokkal és bővítményekkel érkezik;
  • Álljon át az M1-ről az M2-re, a mi támogatásunkkal minden lépésben, miközben végrehajtja migrációs tervét egy új platformra, amely alkalmazkodik az ügyfelek és a készletek növekedéséhez.
  • Forduljon hozzánk olyan alternatív platformokról, amelyek megfelelnek a kis- és nagyméretű e-kereskedelmi vállalkozások igényeinek, a nagy tempótól a középszinten át az újonnan indulóig. Soha nem marad erőforrás és szakértelem nélkül, ha a Hostinger csapatával dolgozik.

Miközben azt vizsgálja, hogy milyen lépéseket kell megtennie az elkövetkező hónapokban, remélem, fel fogja hívni csapatunkat, hogy segítsünk minden olyan kérdés megválaszolásában, amely a legmegfelelőbb döntés meghozatalához szükséges vállalkozása számára. Meg tudjuk mutatni egy adott út előnyeit és hátrányait, és segítünk eldönteni, hogy melyik platform felel meg leginkább az Ön igényeinek a közeli és hosszú távú növekedéshez.

Az Ön üzleti útja véget nem ér, és ideális esetben mindig zökkenőmentesen halad. De tudjuk, hogy a viharos vizek elkerülhetetlenek – ezért ne elégedjen meg bármilyen kikötővel. Megélhetése attól függ, hogy éber szemmel tartsa a látóhatárt, és a Hostinger Safe Harbor átlát a viharon.

Új publikációk:

Ajánlott