Nem működik a Walkie-talkie az Apple Watch-ban: Gyorsjavítás

Az Apple Watch tele van olyan funkciókkal, amelyek célja az iPhone felhasználói élményének javítása és önálló funkcionalitás. Az Apple Watch számos további funkciója közül az egyik a walkie-talkie funkció, amellyel egyetlen érintéssel kapcsolatba léphet a közeli barátaival.

Előfordulhat azonban, hogy ez a funkció nem mindig a várt módon működik. Ebben a cikkben az Apple Watch walkie-talkie funkciójáról beszélünk, amely nem a várt módon működik, annak okairól és arról, hogy mit tehet a probléma megoldása érdekében.

Mi okozza ezt a hibát?

A Walkie-Talkie funkció használatához Apple Watch Series 1 vagy újabb, watchOS 5.3 vagy újabb verzió szükséges. Ezenkívül be kell állítania a Facetime alkalmazást az iOS 12.4 rendszerű iPhone-ján. Ezeken a követelményeken kívül számos más oka is lehet annak, hogy a funkció nem működik az Ön számára.

  • A Walkie-Talkie funkció nem támogatott az Ön régiójában.
  • Nincs internetkapcsolat az iPhone-on.
  • A Facetime nincs megfelelően beállítva.

Hogyan lehet ezt kijavítani?

Íme négy javítás, amelyet kipróbálhat.

Indítsa újra az iPhone-t és az Apple Watch-ot

Az egyik első dolog, amit meg kell tennie, hogy megpróbálja újraindítani az iPhone-t és az Apple Watch-ot, hogy megnézze, ez megoldja-e a problémát. Az eszköz újraindítása számos véletlenszerűnek tűnő problémát megoldhat, amelyek hibakeresése bonyolult lenne.

Ellenőrizze az internetkapcsolatot

A funkciót működtető Facetime eléréséhez stabil internetkapcsolatra van szüksége. Ellenőrizze, hogy az eszközén van-e aktív internetkapcsolat. Ha Wi-Fi-hálózathoz csatlakozik, győződjön meg róla, hogy megfelelő a jelerősség és a sebesség. Ha mobiladatot használ, ellenőrizze, hogy megfelelő-e a hálózati lefedettség, és hogy engedélyezve van-e.

Olvasni:  Hány AirTag-je lehet?

Ellenőrizze, hogy a Facetime működik-e

Mivel a Facetime, az Apple Watch walkie-talkie funkciója támogatja, győződjön meg arról, hogy a Facetime megfelelően működik, hogy a rádiós rádiós funkció is megfelelően működjön.

Ellenőrizze, hogy a Walkie-Talkie támogatott-e az Ön régiójában

Végül győződjön meg arról is, hogy a walkie-talkie funkció támogatott az Ön régiójában. Megnézheti az Apple WatchOS támogatási webhelyét itt ellenőrizheti a régió jogosultságát.

Új publikációk:

Ajánlott