Nothing Ear (1) kap egy frissítést; valószínűleg a telefonnal fog megjelenni (1)

Ahogy a Nothing készül első okostelefonjának július 12-i bevezetésére, a vállalat úgy tűnik, csendben felfrissítette Ear (1) valóban vezeték nélküli fülhallgatóját, amely első terméke tavaly decemberben került piacra.

A cég úgy tűnik, a teljes folytatás mellett döntött, és ezúttal csak a dizájnt frissíti. Az új dizájn egy botszerű töltőtokot tartalmaz a múltkor kapott négyzet alakú korong helyett. A száron is két pont található a gombon, és a Nothing Ear (1) márkajelzést az „Ear (1) Stick” váltotta fel.

Abból, amit a kiszivárgott rendereken láthatunk, úgy tűnik, hogy a fülhallgatók nem kapnak szilikonvéget a frissítés során, de ezt önmagában a renderelés alapján nehéz megmondani. Ettől függetlenül a szilikon hegyekről való váltás jelentősen megváltoztatná az egyébként jól fogadott terméket.

Az árról sincs hír, de a cég pénztárcabarát céljait figyelembe véve nem számítunk drágábbra az előző iterációnál. Ha valami, a szilikon hegyek esetleges eltávolítása az árcsökkentési stratégia lehet, amit az Apple tett az AirPod-jaival.

Ettől függetlenül az új tok kialakítása üdvözlendő kiegészítés. Sokkal zsebesebbnek tűnik, mint az előző verzió átlátszó négyzetes tokja, mivel ez az új „stick” tok sokkal karcsúbb, ami egy nagyon szükséges fejlesztés az előző dizájnhoz képest.

Jelenleg nincs hír a hardverfrissítésekről, így nagy a valószínűsége annak, hogy a változtatások pusztán esztétikai jellegűek. Meg kell várnunk a hivatalos bejelentést, hátha a Nothing úgy dönt, hogy megváltoztatja valamelyik belső elemet.

Nem világos, hogy mikor (és ha) semmi sem tervezi az új dizájn bemutatását. A közelgő július 12-i vitaindító azonban jó alkalomnak tűnik, tekintve, hogy csak két eszköz van a cég kínálatában.

Olvasni:  5 módja annak, hogy egy üzleti Facebook-oldal professzionálisabbnak tűnjön

A Hírekben: Indiai zsoldos hackerek megingatják a globális pereket

Új publikációk:

Ajánlott