Növelje a webhelyek leadását e 7 webhely-elv segítségével

A kutatók szerint kevesebb, mint két-tizedmásodperc kell ahhoz, hogy egy online látogató kialakítsa első véleményét a márkáról, miután áttanulmányozta a cég webhelyét. Missouri Tudományos és Technológiai Egyetem.

Ha még mindig régi webdesign képleteket használ, akkor az online piac egy hatalmas része hiányzik. Ha pedig modern webtervezési módszereket használ, és még mindig nem járt sikerrel a potenciális ügyfelek generálása terén, győződjön meg arról, hogy hiányzik néhány alapelv a további potenciális ügyfelek megszerzéséhez.

A webhelyen keresztüli leadek megszerzéséhez meg kell értenie az emberi viselkedés azon alapfogalmait, amelyek a webhely felé terelgetik az embereket, vagy arra kényszerítik őket, hogy kövessék a márkát – ez a probléma, amelybe a vállalkozások körülbelül 50%-a beleütközik. Nem értik, hogy bizonyos márkák miért irányítanak nagyobb forgalmat webhelyükre, mint versenytársaik.

nem igaz?

Fontolja meg ezt az egyszerű kérdést:

Hogyan tudod “meggyőzni” és “befolyásolni” az embereket? A kérdésre adott válasz megoldja a több webhely leadásának titkát.

És a válasz 7 fő alapelv mögé rejtőzik, ami egy nagyobb vezető generáció amelyet számos sikeres márka véleményéből merítettünk és online marketing szakértők.

7 alapelv, amelyet követnie kell a webhelyek leadeinek megszerzéséhez:

1. Hozzon létre egy vírusos vásárlási élményt

Az Ön webhelye/weboldala az Ön domainje. Az Ön belátása szerint karbantartja, ápolja, és szabályozza, hogy a felhasználók hogyan érik el és használják. Biztosítson számukra kiváló felhasználói élményt egy zökkenőmentes felhasználói felület létrehozásával.

Használhat egy AI képgenerátor segítséget, amely a közönség elé hozhatja elképzelését, és nagyszerű vizuális élményt nyújthat számukra.

Olvasni:  Fizetett együttműködési webhelyek: Befolyásoló által vezérelt platformok indiai márkák számára

Ha többet szeretne megtudni a e-kereskedelmi webdesign és hogyan kínálhat ideális felhasználói élményt, nézze meg a Happy Supplies Etsy Store-ját. A Happy Supplies egy e-kereskedelmi üzlet, amely kézzel készített egyedi ékszerekkel foglalkozik. Ez a márka az Etsy boltot használja termékei értékesítésére.

Hozzon létre egy vírusos vásárlási élményt

Lépjen be ebbe az üzletbe felhasználóként, és csak értékes kézzel készített ékszereket fog találni mellette kedvezményes áron. Nemcsak ékszereket árulnak, hanem a közelgő fesztiválokat is figyelemmel kísérik, hogy ösztönözzék a felhasználók vásárlási döntését.

2. Építsen kapcsolatokat a célközönséggel való kapcsolatteremtéshez

Közösségi média marketing a célközönséggel való kommunikációról és kapcsolatok fenntartásáról szól a jobb elköteleződések, leadek és konverziók érdekében.

Hogyan csináljuk?

Építsen kapcsolatot közönségével (minőségi) tartalom közzétételével. Előfordulhat, hogy kezdeti bejegyzéseid nem kapnak tetszésnyilvánítást vagy reakciót, de ha a tartalmad megfelelő, az emberek elkezdenek felfigyelni rád. Mindig is nagy szószólója voltam a minőségi tartalomnak, és a szakadatlan zsargonom itt sem szűnik meg. A tartalomnak potenciállal kell rendelkeznie.

Az erőteljes tartalom néhány attribútuma:

 • Időszerű és következetes
 • Konkrét és tömör
 • Ide vonatkozó
 • Tájékoztató
 • Érdekes
 • Perelhető
 • Tények és számok

Ha a tartalom a fenti tulajdonságokkal rendelkezik, a közönség elkezd kapcsolatba lépni Önnel, és végül potenciális ügyfelekké alakítja át közösségi médiában tett erőfeszítéseit.

Lássuk, hogyan viszonyulnak az influencerek a közönséghez:

Sam Hurley a digitális marketing befolyásolója, és igen, ő a legkedvesebb srác az interneten. Rajongói személyesen foglalkoznak vele, mert érzékeny, releváns és informatív tartalmakat tesz közzé – miért, nagy hatással van a közönségére.

Íme egy elismerő Twitter komment Sam Hurley egyik rajongójától:

A befolyásolók kapcsolatba lépnek a közönséggel

Még egy:

Hogyan lépnek kapcsolatba az influencerek a közönséggel

Ez inspiráló.

Ezt hívják kapcsolatépítésnek a célközönséggel.

Néhány figyelemre méltó pont Sam Hurley közösségimédia-marketing meglátásaiból:

 • Személyes stílust és vonzó hangot alakítson ki márkája számára.
 • A tartalomnak jól kell kinéznie, jól olvashatónak kell lennie, és célnak kell lennie.
 • Használja okosan a hangulatjeleket és a giphy-ket.
 • Dolgozzon azon, hogy követőit csak akkor tudja leadni, ha elnyerte a bizalmukat.
 • Használja az ingyenes online marketingeszközöket a közösségi hatékony menedzseléshez, a költségvetésben maradva.
Olvasni:  Mi az a Thunderbolt Bridge? Hogyan lehet két Mac-et összekötni a híd segítségével?

3. Határozza meg potenciális potenciális vezetőit és hálózatait, ahonnan származnak

Minden termék/márka/szolgáltatás megfelel a szűkebb közönségnek. Az első lépés a potenciális ügyfelek generálása felé az, hogy azonosítsa azt a közönséget, amellyel kommunikálnia kell. Ha ismeri a közönségét, csak akkor tudja átváltani őket a konverzióba.

De hogyan találja meg a potenciális érdeklődőket?

És hol?

A legtöbb vállalat és vállalkozás a LinkedIn-en van. A Linkedin kereső funkciójával azonosíthatja őket. Keresse meg Twitter-rajongóit a Twitter Bios-ban. A Facebook a legnagyobb közösségi hálózat, ahol funkcióit kihasználva követheti nyomon és kommunikálhat célközönségével. Kérje meg meglévő ügyfeleit a kitöltésre felmérési űrlapok egy ingyenes felmérés készítője vagy használja likert skála felmérésekkészítsen közönséginterjúkat és tanulmányozza az adatokat.

Tanulmányozza az adatokat….Mire utal?

Használjon hatékony közösségimédia-elemző eszközöket, hogy megtudja a termékével foglalkozó közönség demográfiai adatait. Ha a statisztika nem elegendő, akkor akár a versenytárs adatelemzését is nyomon követheti. Minden közösségimédia-hálózat rendelkezik külön elemző eszközökkel is, amelyek segítenek azonosítani a potenciális érdeklődők korát, nemét, helyét és aktív internetezési idejét. Hozzon létre egy táblázatot, rögzítse az adatokat, és alaposan elemezze. Miután megértette, kik a megcélzott ügyfelei, készen áll arra, hogy ötleteket adjon a potenciális ügyfelek számára.

4. Említse meg kapcsolatfelvételi adatait

Webhelyének nem csak gazdag tartalommal kell rendelkeznie; annak tartalmaznia kell a márka teljes adatait, beleértve a „márkatörténetet” és az elérhetőségeket. Megmutatja vállalkozása iránti bizalmát, és növeli márkája hitelességét.

Adjon hozzá olyan részleteket, amelyek relevánsak a közönség számára

Ez egy Los Angeles-i fogorvos vezető generációjának webhelye, aki szinte mindent hozzáadott ahhoz, hogy a felhasználók könnyebben elérhessék őt. Ez magában foglalja az ingyenesen hívható telefonszámot, a konzultációs űrlapot, az általa kezelt betegségek listáját stb. Minden ilyen részlet releváns a közönség számára, ami létfontosságú része az oldala potenciális ügyfelek generálási stratégiájának.

Olvasni:  Változó marketingkampányok, amelyek alakították a történelmet

Tipp: A kapcsolattartási adatok jelenléte nagyon megnyugtató az ügyfelek megcélzásához, a fogyasztói bizalom növelése érdekében adja hozzá őket webhelyéhez.

5. Adjon hozzá ajánlásokat és vásárlói visszajelzéseket

Használja a vásárlói visszajelzéseket saját előnyére.

„Az Egyesült Államokban élő felnőttek 55%-a azt mondja, hogy online termékismertető videókat néz, hogy segítsen nekik a vásárlási döntésekben.”

Tegye fel webhelyét minden pozitív visszajelzéssel és vásárlói tapasztalattal. Egy lépéssel tovább léphetne, és hozzáadhat fotóikat és videóikat, amelyekben az ügyfelek kifejezhetik pozitív tapasztalataikat a márkával kapcsolatban.

Az ajánlások csodákra képesek fellendíteni egy webhely lead-generációját. A közönségre nagy hatással van tényleges vélemények és ajánlások korábbi ügyfeleké. A WikiJob, az egyik legjobb oldal a pénzügyi állások megszerzésére, bevált egy egyszerű változtatással a webhelyén.

A WikiJob A/B tesztet végzett a honlapján, hogy megtudja, növelhetik-e a konverziót vagy sem. Az oldal három soros vásárlói visszajelzést adott hozzá, ami 34%-os értékesítési növekedést eredményez.

Chris Muktar ezeket a szavait mondta, amikor interjút készítettek a weboldalán történt ilyen figyelemre méltó változtatás miatt:

„Az ajánlások 34%-kal növelték az eladásokat. Az általunk használt ajánlások nagyon „józanok” (összehasonlítva azokkal a túlzottan lelkesekkel, amelyekkel oly gyakran találkozik a marketingszakirodalomban). A teszt eredménye meglepő volt.”

Íme egy másik módja ennek:

Adja hozzá a termék “előtte” és “utána” eredményeit, hogy megmutassa rajongóinak és követőinek termékeik használatának tényleges hatását. Fitness edzők a dietetikusok pedig mindig felteszik a fogyókúrás programjaik eredményeit a weboldalukra és a közösségi oldalukra.

Tipp: Ahelyett, hogy a tényleges termékei eladására összpontosítana; összpontosítson a márka eredményeinek értékesítésére.

6. Válassza ki a márkájának megfelelő platformot

Lehet, hogy szerelmes a Twitterbe, de sajnos lehet, hogy nem ez a legvalószínűbb platform, amely a lehető legtöbb potenciált fogja elérni. A statisztikák szerint az emberek igen magasabb leadeket generált a Facebook hirdetéseken keresztül, mint a Facebookon keresztül Google hirdetések. Bár ez igaz, nem hagyhatjuk figyelmen kívül azt a tényt, hogy a Google Adwords kiváló minőségű leadeket biztosít ügyfeleinek. Itt is az elemzések segítenek megítélni a vállalkozása számára legmegfelelőbb közösségi média hálózat.

Olvasni:  SEO a WordPress segítségével a webhelyforgalom növelése érdekében

Tipp- Folyamatosan mérje közösségi média marketing kampányainak eredményeit a marketing minden szakaszában.

7. Ideje cselekedni

Lehet, hogy jó vagy, azaz nagyszerű tartalmat teszel közzé, kapcsolatba lépsz az emberekkel, figyeled a bejegyzéseidet, és előnyödre használod az ügyfelek beszámolóit.

De hol történik az igazi akció? A potenciális ügyfelek generálásának legjobb módja a közvetlen CTA (call-to-action).

Miközben cselekvésre kéri a közönségét, soha ne legyen túl a reklámozáson. Ismerje fel ügyfelei igényeit Az érzelmi intelligencia. Az érzelmi intelligencia magában foglalja az érzelmek és mások érzelmeinek és érzéseinek ellenőrzését. A CTA-t használhatja webhelyein, blogjain, közösségi profiljain, közösségi média bejegyzéseiben, e-könyveiben, infografikáiban, ellenőrző listáiban, képeiben, hirdetéseiben vagy bárhol, ahol a márkája jelen van.

Tipp- Több adat->jobb célzás->magasabb leadek

Mi a következő lépés?

Ne hagyd, hogy a közönség találgasson. Irányítsa őket a potenciális ügyfeleket generáló tartalom felé a jól megtervezett CTA-kon keresztül. Minden oldalon legyen cselekvésre ösztönző űrlap. Ismétlem… minden oldalon. Minél kevesebb információt kér a weboldal az első lépésben, annál hajlandóbbak az ügyfelek az űrlapok kitöltésére és a következő lépésre.

Legyen közvetlen és tömör.

A Netflix egyértelmű cselekvésre ösztönzést használ, amely az ingyenes próbaidőszak időtartamát is meghatározza.

A Netflix egyértelmű cselekvésre ösztönzést használ

A cselekvésre ösztönzésnek konkrét cselekvésre kell ösztönöznie a felhasználót. Használjon olyan szavakat, mint „vásárlás”, „csatlakozás”, „adományozás”, „ingyenes” és „feliratkozás”, hogy kifejezze aktivitását. Ne hagyja a felhasználókat találgatásokkal, és világosan fogalmazza meg, mit vár el tőlük.

Összegzés

Ne vigyük túlzásba.

Igen, mivel lépéseket teszünk annak érdekében, hogy nagyobb forgalmat irányítsunk webhelyünkre a lead generálás érdekében, marketing erőfeszítéseinknek kiegyensúlyozottnak kell lenniük. Építsen bizalmi és hiteles kapcsolatot a közönséggel, majd irányítsa őket a vezetők generálása érdekében tett lépésekre.

Új publikációk:

Ajánlott