Olvassa el a Twitter Analytics Like A Dummyt: Frissített X Analytics

A Twitter X analitika rengeteg információval szolgálhat a bejegyzéseiről és arról, hogy mások hogyan foglalkoztatják őket. Ha időt szán arra, hogy elolvassa Twitter elemzéstöbbet megtudhat egyedi közönségéről, és arról, hogy milyen tartalom kelt vissza velük kapcsolatban.

Íme néhány kulcsfontosságú elem, amelyet keresni kell a Twitter elemzésében, ha Ön Twitter Blue előfizető:

Olvassa el az Analytics egyszerűbben

A Twitter elemzés nagyszerű módja annak, hogy többet tudjon meg saját Twitter X-bejegyzéseiről, és arról, hogy mi működik vagy sem. A Twitter X platformon megtudhatja, hogy közönsége mit szeret.

Ezek az elemzések segítenek abban, hogy jobb bejegyzéseket tegyen közzé, így közönsége továbbra is elköteleződhet. A tiédet a Twitter X-fiókod alkotói stúdiója alatt találhatod meg.

Az elemzések megtekintéséhez Twitter-kártyákkal vagy használt Twitter-hirdetésekkel kell rendelkeznie. Íme néhány, amit láthat:

  • Elköteleződési arány: Ez a mérőszám azt méri, hogy az emberek milyen gyakran lépnek kapcsolatba az Ön tweetjeivel. A magas elköteleződési arány azt jelenti, hogy az emberek érdekesnek és értékesnek találják a tartalmat.
  • Tweetelérés: Ez a mutató azt méri, hogy hányan látták a tweetjeit. A magas elérés azt jelenti, hogy a tartalmat sokan látják.
  • Elköteleződés tweetenként: Ez a mérőszám azt méri, hogy az emberek milyen gyakran lépnek kapcsolatba az egyes tweetekkel. A tweetenkénti magas elköteleződési arány azt jelenti, hogy az emberek érdekesnek és értékesnek találják a tartalmat.
Olvasni:  A lábléc szerkesztése a WordPressben: A végleges útmutató

Olvassa el a Tweet Analytics – Kezdőlap részt

Itt láthatja, hány tweetet írt az elmúlt 28 napban. A kezdőoldalon látható, hogy hány megjelenítést értek el tweetjei.

Ez a terület azt is megmutatja, hogy hány követője van, és hány követője van, illetve hány követője van, vagy hány követője van. (Ez a rész azoknak szól, akik előfizetéssel rendelkeznek vagy nem rendelkeznek X-en)

Azt is láthatja, hogy tweetjei hány említést kaptak, és hány követője van. Az elemzés ezen kategóriák százalékos arányát is megmutatja.

Látni fog egy zöld vagy piros nyilat is. A zöld azt jelenti, hogy jobban teljesített, a piros pedig azt, hogy rosszabbul teljesített az elmúlt 28 napban. Ezenkívül megtekintheti a legnépszerűbb tweetjeit, a legnépszerűbb említéseit és a legnépszerűbb követőit is.

Ha lefelé görget, az elmúlt 28 napban napról napra megtekintheti mindezt.

Az Ön tevékenysége az Analytics szolgáltatásban

Amikor elolvassa a Twitter elemzését, ez a terület mutatja benyomásait. A benyomások azt jelzik, hogy hányszor látták mások tweetjeit. Ez is mutatja az elköteleződési arányodat, ami ma nagyon fontos.

Az elköteleződés minden közösségi hálózaton előkelő helyen áll. Az elköteleződés az, amikor mások válaszolnak a tweeteidre, és amikor te válaszolsz.

Erről kell szólnia a közösségi hálózatoknak, a hálózaton lévő másokkal való beszélgetésnek. (Nem üvöltözve az ajánlataidat, vagy csak leselkedni mások körül.)

A Twitter-tevékenysége azt is mutatja, hogy a tweet-linkjei kattintásokat, retweeteket, kedveléseket és válaszokat kapnak. A kattintások megszerzése inkább a ROI-hoz kapcsolódik – ha kattintáskor továbbra is az Ön webhelyére vagy blogjára kattintanak.

Ügyeljen azonban arra, hogy a kattintásuk releváns legyen az Ön tweetje szempontjából. Az emberek nem szeretnek rákattintani a linkekre, hogy máshová vezetjék őket. Nem jó!

Olvasni:  Twitter Ages: Melyik korosztály tweet a legtöbbet a közösségi hálózaton?

Merüljön el mélyebben a Twitter X Analytics olvasásában

A Twitter-elemzéseket bábuként olvashatja, ha tudja, hová kell mennie egy Twitter x-előfizetéssel. Ezután továbbléphet, és megtekintheti ezeket az információkat az elmúlt 28 napban közzétett minden egyes tweethez.

Végül úgy is megtekintheti őket, hogy egy legördülő menüből különböző hónapokat választ.

Twitter X-közönsége eltávolítva az Analytics szolgáltatásból

A Twitter X 2020-ban eltávolította ezt a népszerű funkciót.

Ha azonban üzleti fiókot vagy Twitter-hirdetéseket használ, ezt látni fogja Twitter-hirdetési fiókjában. Még Twitter X-előfizetéssel és hirdetési fiókkal sem tudtam.

Észreveheti, hogy azt állítják, hogy még mindig dolgoznak a Twitter X ezen részén, a közösségi média hálózaton történt összes legutóbbi frissítéssel és változással együtt.

Így ehelyett találtam egy olyan eszközt, amely megteheti ezt az Ön helyett, a Követőelemzés néven, és 55 dollárba kerül egy jelentés a Twitter-fiókja demográfiai adatairól.

És persze a kedvenc Twitter-eszközöm Fedica fizetős szolgáltatást is kínál a közönségdemográfia számára.

Konverziókövetés a Twitteren keresztül

A Twitter lehetővé teszi a követést is, ha kódot ad a webhelyéhez. Ennek érdekében Twitter irányelvek mondjuk frissített adatvédelmi szabályzatot kell tartalmaznia a webhelyén. A Twitteren ez áll: „Győződjön meg róla, hogy adatvédelmi szabályzata naprakész.

A Twitter irányelvei megkövetelik, hogy webhelye jogilag elegendő jogi tájékoztatást adjon arról, hogyan használ harmadik feleket a webhely forgalmi adatainak gyűjtésére.”

Az Ön sora: Az X Analytics olvasása

Elolvasod a Twitter Analytics szolgáltatást, hogy megtudd, hogy tweeteidet érintik-e, és kattintanak-e rájuk?

Szeretnék többet megtudni tőled az alábbi megjegyzésekben.

GYIK

Mit tehet az Ön számára a Twitter elemzés?

Láthatja, mely tweetek működnek a legjobban közönsége számára. Amelyek érik el a legtöbb elköteleződést és kattintást, mindaddig, amíg előfizetéssel rendelkezik az X hálózaton.

Olvasni:  Web Analytics GYIK

Megtalálható a közönség demográfiai adatai a Twitter elemzésében?

Nem, többé nem találja őket rajtuk. Többet láthatsz a Twitter-hirdetésekben, vagy ha a Fedicát használod.

Mi a legnépszerűbb média tweeted?

A legnépszerűbb média tweet egy képből vagy videóból áll. Bármit, csak a szöveget egy tweetben.

Mik azok a benyomások?

A benyomások azt jelzik, hogy egy tweet hányszor jelenik meg a Twitter hírfolyamában.

Milyen eszközökkel keresheti meg Twitter-közönségének demográfiai adatait?

Követőelemzés és Fedica.

Mik azok a Twitter-események?

Ha ismeri a közelgő különleges ünnepeket és eseményeket, tweetelhet a hashtaggel, hogy többet lásson a Twitter hírfolyamában. Segít abban, hogy jobban piacra kerüljön.

Lisa szeret segíteni másoknak az online boldogulásban a közösségi médián, a blogíráson és a keresőoptimalizáláson keresztül. Mit ér a tudás, ha nem tudod megosztani másokkal?

Több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik marketing/reklám területén, 11 éves tapasztalattal a tartalommarketing, a közösségi média, a blogolás és a SEO területén.

Megvásárolhatod őt E-könyv a Twitterről az Amazonon.

Lisa Sicard legújabb bejegyzései (az összes megtekintése)

Új publikációk:

Ajánlott